» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
48 / 59
»»

111111111111 ::

VELIKA ZMAGA DESNICE V SLOVENIJI.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

mtosev ::

Golobu dam plus, da je vzel LMŠ in SAB k sebi. Šarcu pa želim veliko uspeha kot evropskemu poslancu. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

delavec44 ::

tilen03 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Levičarji so rekli, da referendum ne bo nič spremenil. Umetniki bodo še vedno dobili vaš denar.

Poslanec Svobode Dean Premik je prve rezultate referenduma, ki kažejo, da bo zakon o dodatkih k pokojninam za izjemne umetniške dosežke zavrnjen, pospremil z besedami, da ne bodo spremenili ničesar. Dodatki se bodo izplačevali bodisi po novem bodisi po starem zakonu.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Čudno da so tako forsirali ta zakon, če itak ne spremeni ničesar. Dobro dela ta vlada, ni kaj.

Čudno, da so forsirali referendum, če pa bodo umetniki dalje upravičeni do dodatka k penziji 8-)

Kako je že NSi imel slogan za referendum? Višje pokojnine za vse, ne le za peščico? No, od danes naprej bo še vedno višja pokojnina le za peščico. We'll get them next time!

Ne moreš imeti referenduma, če bi umaknili nepotreben zakon.

link_up ::

bomo se malo bojkotirali udelezbo? Ja? Jackpot?
In and Out

Ring0Ruin ::

delavec44 je izjavil:

Dej odjebi ti s tvojimi fiktivnimi fašisti. Eno in isto trolaš.

To ni trolanje, skrajna desnica, druzijo se z Blood & Honor. Fasisti.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

111111111111 ::

mtosev je izjavil:

Golobu dam plus, da je vzel LMŠ in SAB k sebi. Šarcu pa želim veliko uspeha kot evropskemu poslancu. :D

Hja, ni lepšega kot fikusi v javni upravi. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Utk ::

mtosev je izjavil:

To je bil dick move, vsak ki ni totalno zabit, to tako vidi. Ne glede kako ti je všeč Alenka ali Šarec, nista prišla v parlament, nobenga razloga ni da sta postala ministra. Ljudje so rekli kaj si misljo o njih.
Če je tebi Šarec ok, prav, ampak tolk pameti bi vseeno lahko premogel, da bi videl kako je to narobe. Kaj če bi Janša izpadel iz parlamenta, tvoj Logar ga pa potem postavil za ministra?

delavec44 je izjavil:

tilen03 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Levičarji so rekli, da referendum ne bo nič spremenil. Umetniki bodo še vedno dobili vaš denar.

Poslanec Svobode Dean Premik je prve rezultate referenduma, ki kažejo, da bo zakon o dodatkih k pokojninam za izjemne umetniške dosežke zavrnjen, pospremil z besedami, da ne bodo spremenili ničesar. Dodatki se bodo izplačevali bodisi po novem bodisi po starem zakonu.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Čudno da so tako forsirali ta zakon, če itak ne spremeni ničesar. Dobro dela ta vlada, ni kaj.

Čudno, da so forsirali referendum, če pa bodo umetniki dalje upravičeni do dodatka k penziji 8-)

Kako je že NSi imel slogan za referendum? Višje pokojnine za vse, ne le za peščico? No, od danes naprej bo še vedno višja pokojnina le za peščico. We'll get them next time!

Ne moreš imeti referenduma, če bi umaknili nepotreben zakon.

Nepotreben samo za fasiste in klerofasiste. Ker so na tak nacin lahko dajali pokojnine, sebi zvestim in zasluznim, na podlagi doodlov, umetnikov, ki ne bi bili pedofili, itak nimajo.

Ce bi bil zakon sprejet, tega ne bi mogli vec poceti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ring0Ruin ()

nejc_nejc ::

Samo rit je bilo treba dvignit in obkrožit ZA.

nejc_nejc je izjavil:

Ne, tisti, ki so to naredili so zajebali. Ce bi ostali doma, bi referendum padel.

Verjetno je to tistih manjkajocih 6% do 30% fasisticnih volilcev, ki jim nic ni jasno.

Zgodovina sprememb…

Ring0Ruin je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Ne, tisti, ki so to naredili so zajebali. Ce bi ostali doma, bi referendum padel.

Dej si poglej kako kvorum sploh deluje.

nejc_nejc ::

Je pa žal treba ločiti bojkot od bojkota.

delavec44 je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Ne rabim, meni je za referendum vseeno, je pa pozitivna novica, da imate fasisti in klerofasiti 6% manj volilcev, kot ste jih imeli vcasih.

S tem ne boste na volitvah sestavili vlade, se, ce Levico vzamete v koalicijo, kar je pa tudi edino pomembno.

Volitve za naslednjimi, bo pa Furer ze Baidnovih let, umiral bom od smeha, ko ga boste volili kljub temu.

S tem, da ze zdaj zgleda, kot, da bi bil na hudo mocnih tabletah, kar strmi nekam. To ni vec Furer, ki smo ga poznali.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

To je bil dick move, vsak ki ni totalno zabit, to tako vidi. Ne glede kako ti je všeč Alenka ali Šarec, nista prišla v parlament, nobenga razloga ni da sta postala ministra. Ljudje so rekli kaj si misljo o njih.
Če je tebi Šarec ok, prav, ampak tolk pameti bi vseeno lahko premogel, da bi videl kako je to narobe. Kaj če bi Janša izpadel iz parlamenta, tvoj Logar ga pa potem postavil za ministra?

Levaki pač ne razumejo demokracije. Vsak Janšev minister do zdaj je bil prej izvoljen v parlament, levaki pa kar povprek jemljejo kadre v stranko, samo da parlament požegna premierja, pa je za njih OK, da ima potem proste roke. To ni demokracija!

Ring0Ruin je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Ne rabim, meni je za referendum vseeno, je pa pozitivna novica, da imate fasisti in klerofasiti 6% manj volilcev, kot ste jih imeli vcasih.

S tem ne boste na volitvah sestavili vlade, se, ce Levico vzamete v koalicijo, kar je pa tudi edino pomembno.

Potem ni čudno, da govoriš neumnosti, če ti je vseeno. Daj si ponavljaj fašisti v spanju raje.

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Levaki pač ne razumejo demokracije. Vsak Janšev minister do zdaj je bil prej izvoljen v parlament, levaki pa kar povprek jemljejo kadre v stranko, samo da parlament požegna premierja, pa je za njih OK, da ima potem proste roke. To ni demokracija!

V bistvu, je vseeno kaj si mislis. Pri 23% si nenevaren. Blebetaj kolikor hoces, mi bomo pa naslednje volitve spet plesali, z Golobom ali pa Prebelicem.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

skumpl je izjavil:

Res me zanima ali bo kvorum dosežen. Jaz sem namreč referendum bojkotiral.

Tudi mene to zanima. Jaz sem šel in glasoval za. :D

In kako se počutiš zdaj, ko je jasno, da preko 92% volivcev ne deli tvojega mnenja?

Volilni upravičenci so na današnjem zakonodajnem referendumu odločali o zakonu o dodatku k pokojninam umetnikom. Po neuradnih rezultatih je svoj glas oddalo 24,92 odstotka oziroma 421.723 volilnih upravičencev. Za je glasovalo 7,57 odstotka oziroma 28.506 volilnih upravičencev, proti pa 92,43 odstotka oziroma 348.109 volilnih upravičencev. Kvorum za zavrnitev zakona je bil s tem dosežen, za zavrnitev zakona je bilo namreč potrebnih 338.491 glasov.

Bravo Slovenci!!!
Še je upanje! Golobja hunta je na najbolj demokratični način dobil prst v rit.
Samo čakamo lahko, kako bo vrečka pljuvala po narodu. To bo za kokice!

Vir:
https://siol.net/novice/slovenija/kmalu...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Bravo Slovenci!!!
Še je upanje! Golobja hunta je na najbolj demokratični način dobil prst v rit.
Samo čakamo lahko, kako bo vrečka pljuvala po narodu. To bo za kokice!

Vir:
https://siol.net/novice/slovenija/kmalu...

Se vidi, da si nor in ne dojemas, da vas je fasistov in klerofasistov prislo samo 23.6% vseh volilnih upravicencev, in ker vedno pridete vsi, ce le lahko hodite...

... je ponizujoca izguba, vcasih ste imeli skupaj 28-30%.

S tem ne boste sestavili vlade na naslednjih volitvah. Ta referendum pa kar imejte.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

kriptobog ::

nejc_nejc je izjavil:

Ce so rekli, da naj ne glasujemo? :))

Saj teh 24% bo na volitvah 48%, ker bo vas pol doma ostalo.

ripmork ::

Gledat Asto s prisiljenim nasmeškom, ko se ji plan sesuje, priceless.

Ring0Ruin je izjavil:

meni je za referendum vseeno, je pa pozitivna novica, da imate fasisti in klerofasiti 6% manj volilcev, kot ste jih imeli vcasih.

Čak mal; a ni blo vedno rečen, da ima JJ "svojih 20%", zdej je pa 25% volilnih upravičencev glasovalo po njegovi želji? To je več kot nekoč >:D

delavec44 je izjavil:

Saj teh 24% bo na volitvah 48%, ker bo vas pol doma ostalo.

Brez skrbi da ne. :)) 4 leta ni dovolj, za pozabiti fasisticni teror.

Ring0Ruin je izjavil:

Se vidi, da si nor in ne dojemas, da vas je fasistov in klerofasistov prislo samo 23.6%. Kar je ponizujoca izguba, vcasih ste imeli skupaj 28-30%.

S tem ne boste sestavili vlade.

Ne nakladaj, 92 % nas je. Ostalo je pa tu razloženo. Na parlamentarnih bomo bolje organizirani in bomo pomagali tistim, ki ne najdejo do volišča, tako da bomo bliže tem realnim 92 %.

Očitno je en trol preneumen, da bi zaznal drugega.

kamiKaZaA je izjavil:

Danes se je zgodil en mali korak k zmagi malega človeka in en veliki sredinec pokazan levuharjem. >:D

Drži!
Še je upanje!
Bolje se ne bi moglo izteči. Jaz sem bil prepričan, da ne bo dovolj udeležbe.
Le zgleda, da ima narod dovolj!
vrečka si niti ne predstavlja kako anti reklamo si je delala.
Upam, da še na volitvah pokadijo in gredo na politično smetišče.

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Združevanje strank pa res ne vidim kot problem. Logar ima mojo podporo s tem, da je daleč od JJ-a. Ima eno priložnost in če jo zapravi me izgubi. Ko je bil še Cerar na vrhu stranke sem glasoval za SMC in ko je prišel lolek Počivalšek je mene SMC izgubil in tudi tedaj sem končal s SMCjem in poznejšo stranko konkretno. Tukaj bi rabil še omeniti Gregorja Viranta, ki mi je bil tudi všeč in je imel jajca, da je odšel iz Janševe vlade.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

fur80 ::

mtosev je izjavil:

A to ti resno, ali se zajebavaš? Sarkazem? A sedaj boš rekel, da je Bratuvškova dodana vrednost vlade, ali pa Šarec?
V domačem Žalcu je obiskovala tamkajšnjo I. osnovno šolo. Po maturi na Srednji naravoslovno-matematični šoli (danes Gimnazija Lava) v Celju je Alenka Bratušek leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani, naslov njene diplomske naloge je Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja. Leta 2006 pa je na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov magistrskega dela je Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod.[3] Od leta 2004 do 2012 je bila članica Upravnega odbora Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije. in

Končal je osnovno šolo Marije Vere na Duplici pri Kamniku. Šolanje je nadaljeval na Srednji lesarski šoli v Ljubljani in leta 1996 opravil maturo.[5] Na prigovarjanje režiserja Marjana Bevka, ki je prepoznal njegov talent, se je vpisal na ljubljansko Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo. Doštudiral je dramsko igro in umetniško besedo pri profesorju Borisu Cavazzi. Zaposlitev je dobil kot novinar na RTV Slovenija, kjer je že v času študija delal honorarno.[6] Sprva je delal na radiu, nato na televiziji, kjer je s svojim talentom imitiral mnogo znanih slovenskih osebnosti, med njimi predvsem politike kot so Janez Drnovšek, Janez Janša, Andrej Bajuk, Sašo Peče, Anton Rop, Jelko Kacin, Danilo Türk in Karl Erjavec, igral pa je tudi vloge izmišljenih likov, kot sta na primer Ivan Serpentinšek in gospa Greta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

mtosev je izjavil:

Jaz sem za trenutno vlado, ker pod JJ bi bilo slabše. Nisem pa volil za goloba, a ga lahko prenesem.

Ne, ne bi bilo.
Jaz, osebno, bi na letni ravni imel pod jajotom 2000€ več v žepu.

Čakam pa na tvoj izračun, da podkrepiš svoje trditve.

Čakam.

Bici ::

In koliko naj bi sploh bilo prejemnikov teh pokojnin po novem zakonu?

In ali trenutno to sploh ni urejeno ali...?

mtosev je izjavil:

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Združevanje strank pa res ne vidim kot problem. Logar ima mojo podporo s tem, da je daleč od JJ-a. Ima eno priložnost in če jo zapravi me izgubi. Ko je bil še Cerar na vrhu stranke sem glasoval za SMC in ko je prišel lolek Počivalšek je mene SMC izgubil in tudi tedaj sem končal s SMCjem in poznejšo stranko konkretno. Tukaj bi rabil še omeniti Gregorja Viranta, ki mi je bil tudi všeč in je imel jajca in je odšel iz Janševe vlade.

Združevanje strank po volitvah ti ni problem? Naj se združijo prej in enotno kandidirajo. Ne pa, da ne pride v parlament, potem pa menja stolček. Kamor veter piha.

fur80 je izjavil:

mtosev je izjavil:

A to ti resno, ali se zajebavaš? Sarkazem? A sedaj boš rekel, da je Bratuvškova dodana vrednost vlade, ali pa Šarec?

Po moje se heca, tega komedijanta noben resen ne more podpirat, to je isto kot da bi Zelenskega kdo podpiral.

mtosev je izjavil:

Jaz sem centrist in do sedaj sem glasoval za Pahorja, Cerarja, Šarca, Novakovo in trenutno bi glasoval za Logarja.

Ti nisi nič drugega, kot volivec, ki ga vozijo mediji, kot se njim zaljubi.
Si že večkrat dokazal.
Tudi tokrat pri referendumu.

mtosev je izjavil:

Jaz se nič ne sekiram, če je zakon padel. Mene nič ne prizadane. Slabo za določene umetnike.

Ne drži!
Dobro je, da je zadeva padla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

delavec44 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Združevanje strank pa res ne vidim kot problem. Logar ima mojo podporo s tem, da je daleč od JJ-a. Ima eno priložnost in če jo zapravi me izgubi. Ko je bil še Cerar na vrhu stranke sem glasoval za SMC in ko je prišel lolek Počivalšek je mene SMC izgubil in tudi tedaj sem končal s SMCjem in poznejšo stranko konkretno. Tukaj bi rabil še omeniti Gregorja Viranta, ki mi je bil tudi všeč in je imel jajca in je odšel iz Janševe vlade.

Združevanje strank po volitvah ti ni problem? Naj se združijo prej in enotno kandidirajo. Ne pa, da ne pride v parlament, potem pa menja stolček. Kamor veter piha.

Ne vidim problema. A kakšen zakon to prepoveduje? Če ne je ok. :)

čigra je izjavil:

Se je pa preštela tudi SD. Glasovi ZA so v glavnem njihovi.

Upam, da na naslednjih volitvah izginejo iz parlamenta.

Ne drži!
Nikoli bisem volil pleškota a sem bil proti skropucalu, ki ga je forsirala vrečka.

mtosev je izjavil:

delavec44 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ne vidim problema. A kakšen zakon to prepoveduje? Če ne je ok. :)

Daj si še malo poglej kaj je to etika in integriteta. Nekaj za kar bi moral biti parlament vzor.

delavec44 je izjavil:

Kdo je tu najbolj neumen. En, drug, modi, ki to dovolijo ali mi, ki nimamo ignore skripte?

Utk je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kdo je tu najbolj neumen. En, drug, modi, ki to dovolijo ali mi, ki nimamo ignore skripte?

Ne vem. Imam pa kokice.

O etiki in integriteti se lahko pogovarjamo ko ljudi tipa JJ in Jankovića več ne bo v politiki. Šarec, Bratušek sta svetlobna leta pred JJ in Zokijem.

mtosev je izjavil:

Utk je izjavil:

mtosev je izjavil:

Združevanje strank pa res ne vidim kot problem. Logar ima mojo podporo s tem, da je daleč od JJ-a. Ima eno priložnost in če jo zapravi me izgubi. Ko je bil še Cerar na vrhu stranke sem glasoval za SMC in ko je prišel lolek Počivalšek je mene SMC izgubil in tudi tedaj sem končal s SMCjem in poznejšo stranko konkretno. Tukaj bi rabil še omeniti Gregorja Viranta, ki mi je bil tudi všeč in je imel jajca, da je odšel iz Janševe vlade.

Ma kako združevanje, ne moreš se po volitvah združevat. A če se Logar združi z Jelinčičom boš tudi reku ok, združevanje? Če nekoga volilci odjebejo, nima več kaj tam delat. To je osnovna kultura. Ne pa da ga čez vrata ven brcnejo, potem ti pa nazaj čez okno spleza.

mtosev je izjavil:

O etiki in integriteti se lahko pogovarjamo ko ljudi tipa JJ in Jankovića več ne bo v politiki. Šarec, Bratušek sta svetlobna leta pred JJ in Zokijem.

Ti se nimaš kaj o tem menit, si že povedal kako je s tem pri tebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

endelin ::

Jokam od sreče. :D presenecen.
Če mi bodo že vzeli 25% od kripta vsaj kolači ne bodo dobili za 120 mojih let penzije dodatkov :O8-)

Po 17uri sem mislil da kvorum ne bo doseže.

FireSnake je izjavil:

mtosev je izjavil:

Jaz sem za trenutno vlado, ker pod JJ bi bilo slabše. Nisem pa volil za goloba, a ga lahko prenesem.

Ne, ne bi bilo.
Jaz, osebno, bi na letni ravni imel pod jajotom 2000€ več v žepu.

Čakam pa na tvoj izračun, da podkrepiš svoje trditve.

Čakam.

On je na fiksni žepnini plus vsi kriti stroški, jebe se njemu.

Golob upam da preneha z buržoazi.

Ljudstvo je reklo: Ne privilegijem!!!;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

FireSnake je izjavil:

čigra je izjavil:

Se je pa preštela tudi SD. Glasovi ZA so v glavnem njihovi.

Upam, da na naslednjih volitvah izginejo iz parlamenta.

Ne drži!
Nikoli bisem volil pleškota a sem bil proti skropucalu, ki ga je forsirala vrečka.

Upam, da ga boš volil naslednjič, da pridemo čez 25 % oz. dosežemo realnih 92 %, ki smo jih dokazali. Taki, ki niste za Janšo, ste vedno nevarnost, da vam bo globoka država podtaknila nek nov obraz, ki bo z levaki sestavil koalicijo.

FireSnake je izjavil:

mtosev je izjavil:

Jaz sem centrist in do sedaj sem glasoval za Pahorja, Cerarja, Šarca, Novakovo in trenutno bi glasoval za Logarja.

Ti nisi nič drugega, kot volivec, ki ga vozijo mediji, kot se njim zaljubi.
Si že večkrat dokazal.
Tudi tokrat pri referendumu.

mtosev je pokazal, da je začel vsaj malo razmišljat, Logar je bistveno boljši od levakov, čeprav res ni tako dober kot Janša in je ista nevarnost kot pri tebi, da bo njegov glas na koncu dobila levakarska koalicija. V roku 10 let bomo pa mtoseva dobili čisto na našo stran, ko bo dobil življenjske izkušnje. Jaz sem tudi bil levak v 80h.

Prvi referendum kjer sem presrečen :D

ripmork ::

mtosev je izjavil:

Bratuškova in Čufer (pa še cela plejada slovenskih bančnikov s sindromom nenadnega slabega spomina) bi morali bit že dolgo časa v arestu za par milijard prenapihnjeno bančno luknjo, ki smo jo morali vsi državljani preplačevat.

Se vidi da je Vrečko imela govor vnaprej pripravljen. 26% za nek tako realno brezvezen referendum ni slaba udeležba.

ripmork je izjavil:

mtosev je izjavil:

Bratuškova in Čufer (pa še cela plejada slovenskih bančnikov s sindromom nenadnega slabega spomina) bi morali bit že dolgo časa v arestu za par milijard prenapihnjeno bančno luknjo, ki smo jo morali vsi državljani preplačevat.

krivosodje žal ne obsoja pravih.

Bici ::

Bici je izjavil:

In koliko naj bi sploh bilo prejemnikov teh pokojnin po novem zakonu?

In ali trenutno to sploh ni urejeno ali...?

Torej?

a res ste naklepali 4 strani:O

endelin je izjavil:

Golob upam da preneha z buržoazi.

Ljudstvo je reklo: Ne privilegijem!!!;(

Se bojim, da je preveč skregan z realnostjo in bo tupil svoje do konca. Vsak normalen bi že odstopil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()
««
48 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

EU volitve 2024 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
128075658 (48277) arnecan1
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40255368 (41612) Nesta

Več podobnih tem