» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
12 / 12
»
»»

fur80 ::

arnecan1 je izjavil:

Predsednica (parlamenta) na mizi?

Meni je še najbolj normalna in sposobna svojega dela, celo fukiš... :D . Problem so ministri in ministrice, ki so kot kure brez glave, da o glavnem petelinu sploh ne govorimo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Gregor P ::

Razpust parlamenta zgleda :P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

LeQuack ::

Kdo rabi zunanje sovražnike, ko imaš v vladi Golobe oz. podobne komuniste/levičarje. Te bodo naredili toliko škode državi, da nobena vojna ne bi toliko.
Quack !

Pep3Laugh ::

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Meni je še najbolj normalna in sposobna svojega dela, celo fukiš... :D . Problem so ministri in ministrice, ki so kot kure brez glave, da o glavnem petelinu sploh ne govorimo.

najbolj normalna :)):))

Gregor P ::

Gregor P je izjavil:

Izdajalca Slovenije v parlamentu? :|

Kaloh in Gregorič naj bi ustanavljala skupino prijateljstva z Rusijo

https://www.rtvslo.si/slovenija/kaloh-i...

Vprašanje če Gregorič ni tudi sicer kakšen sodelavec ruske tajne službe glede na to da je bil že sodelavec UDBE
https://demokracija.si/fokus/miroslav-g...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Wrop ::

Že naslov pove vse:

Miroslav Gregorič se ima za žrtev Udbe

Bo skupaj s svojimi prijatelji še formalno ustanovil skupino prijateljstva z Rusijo, da bodo skupaj igrali žrtve. :))
Lahko predspostavljamo, da karkoli ve on, ve tudi kakšen prijatelj iz Rusije.
Ponavadi so take, ki streljajo na lasten gol izločili, čeprav je možno, da je on samo posrednik, da si nekdo višje ne rabi mazati rok in posledično ohrani lep obraz, ko se sestaja v tujini.

FireSnake ::

MojsterX je izjavil:

FireSnake je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Začenja se zbiranje podpisov za referendum o dodatku k pokojninam za izjemne dosežke na področju umetnosti

Tole se mora izteči tako, da bo zaušnica golobji hunti.
Vse, kar je manj, kot to, je brez veze.
Na tak način mu je treba pokazati, da ga imamo dovolj.

Vir

Leve pijavke, prisesane na državni sesek, že cvilijo:
Nacionalni svet za kulturo: Pobuda za referendum je poniževanje ustvarjalcev

Volilno telo mora tem ljudem jasno dati vedeti kaj si o njih mislijo.

Vir:
https://siol.net/novice/slovenija/zacen...

Ne izgubljajte cajta na upravnih enotah, referendum lahko podprete digitalno in ga podpišete v 1 minuti.

Vsi 4 v naši družini smo že digitalno oddali svoj glas. Ne podpiramo parazite v kulturi, za katere je umetnost dojenje psa in trganje slovenske zastave, pri tem pa so še nagrajeni z dodatkom 3000EUR k pokojnini za kaj?

https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/vlo...

Saj res, dojenje psa so nagradili.
Kako sem to pozabil?
Hvala, da si nas opomnil. In točno to je tema tega zakona.
Če smo vsak koliko toliko še normalni, bomo to zavrnili.
Na demokratični način dali hunti prst v rit.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Ljudje vse to podpirajo. Drugače se tega ne da razložit.

Tudi bolniške do 30 dni jim plačuje država.

Posebna kasta.
Keramičar s.p. se mora znajti kakor ve in zna.

Wrop je izjavil:

Zgodba o dveh Robertih Golobih.

Premier Golob je našo prošnjo za odgovor na vprašanja, zakaj je lani prišlo do tako strme rasti zneskov nakazil - zanimalo nas je denimo, ali zaradi kakšne spremembe v pogodbenem odnosu z Borzenom -, zavrnil. "Ker se vprašanja nanašajo na podjetje Star Solar, se obrnite na njih," so nam odgovorili iz njegovega kabineta.

Shema je bila ugodna predvsem za tiste, ki so prvi vstopili; med 2009 in 2013 je bilo priključenih 3.200 elektrarn z močjo 250 megavatov. V tem času je bila cena postavitve elektrarne še relativno visoka, država pa je dajala še višje subvencije, da bi privabila vlagatelje. V tem času je na vlak stopil tudi premier Golob, ki je bil sicer kot prvi mož Gen-I ves čas tudi močen promotor sončnih elektrarn.

Predsednik vlade Golob ni hotel odgovoriti na vprašanje kako, da je prišlo do povečanja izplačil in je novinarko poslal naj kar v podjetje vpraša on s tem nima nič. Tudi lastnik Robert Golob ni hotel odgovarjati. :))
Smo pa od predsednika vlade že slišali, da sol in sonce pozdravita marsikatero bolezen. Denar marsikaj pozdravi. Sploh če se ga lahko kanalizira v svoj žep.

Dodajmo, da je bil za Star Solar že pred spremembo posel z Borzenom, od katerega podjetje "živi", zelo dobičkonosen. Podjetje v lasti premierja je pri okoli 250 tisoč evrov letnih prihodkov v nekaterih letih imelo tudi po 100 tisoč evrov dobička. Do konca leta 2023 je nabralo 892 tisoč evrov bilančnega dobička. Izkazov za lani še ni.

Če predpostavimo, da premierjeve elektrarne letno proizvedejo eno MWh na vsak kW nazivne moči, kar je povprečje za našo državo, potem je Star Solar prejel okoli 300 evrov za vsako MWh elektrike.

300 € na kWp na leto, x15 let bo to na koncu lepih 4500 €. Takrat v letu 2012 so pa stale koliko?

Imaš vir za tole?

MojsterX ::

Wrop je izjavil:

Ljudje vse to podpirajo. Drugače se tega ne da razložit.

Tudi bolniške do 30 dni jim plačuje država.

Posebna kasta.
Keramičar s.p. se mora znajti kakor ve in zna.

Prav tist pljunek v obraz vsem S.P. jem, ki morajo res trdo delat da majo sploh stranke, si sami na stran dajat denar za regres in bolniško.

Teli prdeci parazitski v kulturi imajo pa sam obveznost da 1x na mesec prdnejo eno pesem na papir ali naredijo razstavo, kako si riba sir na vagino in to je to. Nobene kritike ali presoje če je neko umetniško delo v resnici res umetniško delo ali samo 5 minutni nateg, ki je izmišljen pod vplivov marihuane ali drugih substanc. Vse ta njihova dela bi morala biti mesečno ocenjena s strani nas davkoplačevalcev, ki bi presodili ali si ta umetnik sploh še zasluži ustvarjati umetnost ali ne.

Ne pozabite glasovali za referendum , da te parazite zatremo.
https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/vlo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MojsterX ()

Zato je pa treba s tem referendumom poslati jasno sporočilo golobji hunti, da smo proti.
Saj še živimo v demokratični državi, ne (čeprav je golobja hunta že večkrat dokazala kakšni pobesneli ekstremisti so)?

FireSnake je izjavil:

Wrop je izjavil:

Če predpostavimo, da premierjeve elektrarne letno proizvedejo eno MWh na vsak kW nazivne moči, kar je povprečje za našo državo, potem je Star Solar prejel okoli 300 evrov za vsako MWh elektrike.

300 € na kWp na leto, x15 let bo to na koncu lepih 4500 €. Takrat v letu 2012 so pa stale koliko?

Imaš vir za tole?

Članek na forbes.n1info.si

Se moram popraviti za letnico postavitve sončnih elektrarn. Za elektriko mu plačujejo po ceni, ki je bila določena za leto 2010, ne 2012.

A lahko Slovenskega Trumpa izvolimo, da pomete z javnim sektorjem tako kot pometa tam čez lužo? Recimo Muskov Doge vsak teden odpusti par tisoč folka, ki tam samo vegetira, in odpravlja razne nepotrebne javne programe. Nekaj o čemer lahko pri nas samo sanjamo.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Kayzon ::

Kdo je slovenski trump? Jelincic?

Jelincic je poklicni politik, tako da si ne bi upal nič naresti. Rabiš nekega ruthless podjetjnika iz privat sektorja, ki mu je odpuščanje vsakodnevna dejavnost.
Quack !

socialec ::

Najboljše kar AI, da analizira procese in ovrednoti doprinose, tako bo še najbolj zanesljivo :D

arnecan1 ::

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Glede sposobnosti in predvsem normalnosti se ne strinjava, je pa res, da je fukiš... vsaj nekaj. Ena od tri. Več kakor Holob. 8-)

paradajzos ::

Če Thompson ne sme nastopati v Sloveniji, zakaj pa Ceca lahko?

Točno tole.
Pa da smo si na jasnem, po mojem mnenju noben od njiju nima kaj za nastopat v Sloveniji, ampak če lahko Ceca, potem lahko tudi Thompson. Ni treba da smo takšna očitna srbska kolonija.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

je pa res, da je fukiš... vsaj nekaj.

Osladna tako, da se je nebi niti z daljincem dotikal.
Zanimivo, kako različne okuse imamo.

arnecan1 ::

Saj je ne rabiš ženiti.

Ker če narediš to, si sam sebi uničil par let življenja.

bm1973 ::

FireSnake je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Je kar mačka, jo večkrat srečam, ko se sprehajam...

Ne bi imel nič proti malo akcije z njo...

KAVINSKY ::

MojsterX je izjavil:

Prav tist pljunek v obraz vsem S.P. jem, ki morajo res trdo delat da majo sploh stranke, si sami na stran dajat denar za regres in bolniško.

Boj proti SPjevcem.
V isti sapi pa samostojni kulturniki dobijo:

- nevidno delo
- pokojnine za izredne dosežke
- plačano bolniško

bm1973 ::

KAVINSKY je izjavil:

MojsterX je izjavil:

Boj proti SPjevcem.
V isti sapi pa samostojni kulturniki dobijo:

- nevidno delo
- pokojnine za izredne dosežke
- plačano bolniško

Tudi jaz bi...

S čim si se pa dokazal v kulturi?
Si kaj kolesaril? Si kakšnemu snemalcu izpulil kamero? Si kakšnega psa podojil? Si uprizoril kakšen ulični performans pa kakšno državno stavbo ponoči pošprical?
Nisi?
Potem nimaš šans. Kar sam boš moral plačati bolniško, nevidno delo ne bo plačano, pa pokojnino bo treba sam prigarat in poleg tega še eliti dodatke plačevat.

Daniel ::

Kayzon ::

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Glede sposobnosti in predvsem normalnosti se ne strinjava, je pa res, da je fukiš... vsaj nekaj. Ena od tri. Več kakor Holob. 8-)

Moras imeti pa nizke standarde ce ti je ta stara zenska fukis.

feryz ::

Zatipkal se je. Napisal je fukis, mislil je fikus.

arnecan1 je izjavil:

Saj je ne rabiš ženiti.

Ker če narediš to, si sam sebi uničil par let življenja.

Še otroke zastruplja ta psihološko neuravnovešena opica. Saj to ne moreš verjeti.
Tako ali tako je pa nastavljeno, da so jo to vprašali. Zrežirano, a zelo slabo zrežirano.

bm1973 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Je kar mačka, jo večkrat srečam, ko se sprehajam...

Ne bi imel nič proti malo akcije z njo...

Bog ti jo požegnaj!
Jaz sem jo videl na radgonskem sejmu in mi je skoraj gor vrglo.
Na srečo so bile zraven mene misice (miss, vinska kraljica, ...) in sem se na glas norce delal iz nje (ona ni slišala).
One punce so se tak smejale, da so skoraj scale. No, da se s tistimi puncami nisem slikal mi je pa žal.

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Kayzon je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Moraš pa imeti prekleto srečo in sposobnosti, da ti taka ženska "izkušena" ni zanimiva! :D

NuMaN ::

Urška je zgleda tukaj najbolj popularna, na Novi se bolj palijo na Tinco.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Kloaka je čustveno nestabilna, se vidi tukaj:

Na koncu kuštvaka krota: "Brez policije" (pojma nima kaj gobca) :))

Seje strah, neumnosti in pravljice:

Zgodovina sprememb…

svecka ::

fur80 je izjavil:

Kayzon je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fur80 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Moraš pa imeti prekleto srečo in sposobnosti, da ti taka ženska "izkušena" ni zanimiva! :D

fak sam slepe kure padajo na tak tečn tip ženske. Se je ne bi pipal še s palco ne ker mi gre na bruhanje, sam da vidim njeno faco, kaj šele da odpre usta. PRav antipatična baba, prav vidm jo kok je tečna skoz non stop v lajfu in ti greni življeneje da nič ni prav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

Tu se pogovarja za navadne spolne odnose brez obveznosti, ne za ohcet.

Vsaj jaz tako razumem, možno, da se motim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Obstaja nevarnost, da se zagreješ, da te sukuba omreži.

Jeffreyy ::

FireSnake je izjavil:

Bog ti jo požegnaj!
Jaz sem jo videl na radgonskem sejmu in mi je skoraj gor vrglo.
Na srečo so bile zraven mene misice (miss, vinska kraljica, ...) in sem se na glas norce delal iz nje (ona ni slišala).
One punce so se tak smejale, da so skoraj scale. No, da se s tistimi puncami nisem slikal mi je pa žal.

Povej še nam tele vrhunske vice na njen račun, ki si jih tam, vicmaher, da se bomo še mi smejali. Oz. vsaj videli, če se niso tiste punce bolj tebi smejale kot njej. To kar tu pišeš (krota, kura, kloaka itd.), mene kar nasmeje iz razloga, ker je tako generično SDS osnovnošolsko lajnanje, kot ga najdeš na tviterju ali v komentarjih na novi24 vsak dan ko dreka. Prav čutijo se alkoholni hlapi v luftu.

FireSnake je izjavil:

Zato je pa treba s tem referendumom poslati jasno sporočilo golobji hunti, da smo proti.

FireSnake je izjavil:

sem se na glas norce delal iz nje (ona ni slišala)

Mel si šanso poslat jasno sporočilo v živo, pa nič od tebe? Nobenga haska? Ajajaj. Zato pa mamo tako vlado, če še borci za jajota v živo zamrznete.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jeffreyy ()

Bi ji povedal, a je bila preveč zasedena s slinjenjem po zapečenih Senegalcih.

Sliko z njimi lahko najdeš tukaj (zadaj piše Senegal).
https://www.bakos.si/gospodarstvo/sejem...

Ravno v tem trenutku sem šel mimo.
O čem sem se hecal? Kako je to moja življenjska priložnost in želja, da bi se slikali z njo. Da tale trenutek zdaj je pa treba izkoristiti.
Nič pa o tem, kar ti primitivec namiguješ. Nismo vsi, kot si ti.

P.S. že 1000x povedano. Ni vsak, ki je proti hunti za jajota. To je osnova, ki je tebi še ni ratalo skapirati.

Zgodovina sprememb…

recmajkemi ::

arnecan1 je izjavil:

Pečečnik: Korupcija povzroča stroškovno globoko in nevzdržno funkcioniranje države

Pismo premierju Golobu: Ob tako razširjeni korupciji v nobenem logičnem finančnem sistemu ni mogoče zapreti proračuna, je v pismu premierju Golobu opozoril predsednik SBC-ja Pečečnik. Podpredsednik vlade Arčon se je odzval, da če Pečečnik ve za korupcijo, jo je dolžan prijaviti. https://www.rtvslo.si/slovenija/pececni...

Povezavo, do obrazca za prijavo imam v podpisu več kot desetletje, se ga je kdo poslužil?

Vsak je dolžan prijaviti kaznivo dejanje, če le ve za njega.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

ripmork ::

Ko tole zagledam me prav prime, da bi šel res na FURS oddat vlogo. Kvazi borci za delavce, v resnici pa elitistični bleferji, ki se borijo za privilegije svoje (kvazi kulturniške) kaste.
Seveda ne gre brez obvezne omembe Janeza ali SDS-a... naravnost obsedeni so z njimi.

Z Levico je itak konec.
Že zdavnaj so naredili napako, ko niso izključili Kordiša, ko je začel besnet.
Nato se je Mesec umaknil in so postavili Asto, ki fura elitizem in nepotizem.

Kljub napakam, sta Maljevac in Mesec še svetli točki, Vatovec bi lahko dal več od sebe, malce me čudi Sukička, baje obvlada šah, pa tudi ravno ne koristi Levici.

Še vedno so konec koncev boljši kot SD.

Vzporednico lahko potegnemo s primerjavo SDS in NSi. V SDS so dosti bolj iskreni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Zadnji trenutek so lansirali novi stari obraz.

Sicer sem to napovedal tukaj že pred leti. Se spomnin, da je bil mrStein nekam skeptičen, ampak Aleksander Čeferin je logična izbira.

Sicer ga sam ne bom volil.

Drugih verjetno tudi ne.

sbawe64 ::

socialec je izjavil:

Habemus papam novum primum ministrum.

Čeferin je ziher ruski agent! 111

V ostalih novicah berem, da nas bodo fabrike tankov in havbic potegnile iz recesije v svetlo bodočnost (ter letno 250 milijard eur za vojsko).
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

««
12 / 12
»
»»