Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

FireSnake ::
A je to zdaj politika vlade, prepoditi podjetnike?
Že dolgo!
Sadovi tega dela se že vidijo. Povsod smo na repu ali padamo.
Zapovrh bodo pa še zdravstvo nepovratno uničili.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Wrop ::
Snežič&Boštjančič, davčna optimizacija d.o.o :)
Takole ko razmišljam, rabimo sam dve stvari:
- vsi zaposleni v Sloveniji dobijo na svoj račun bruto plačo in sami plačujejo prispevke (finančno opismenjevanje; če je raja sposobna vse ostale položnice pod grožnjo opominov in izvržb plačevat, bo tudi te)
- vezava višine plače v JS na plače v zasebnem sektorju (tu je celo morje načinov, kako ti naredit; izenačenje povprečne plače, cappanje najvišjih, ipd... neka korelacija bi enostavno morala bit)
To dvoje bi najprej zbudilo rajo iz fantazije, da živimo v zastonj državi, kjer zdravstvo mesečno stane zgolj toliko, kot (nekdanje) dopolnilno. Predvsem pa bi JS brcnilo v rit in opomnilo, da jih futra realni sektor in je tudi njim v interesu, da gre slednjemu dobro. Vse ostale spremembe v pravo smer bi potem sledile z večinsko podporo.
Dobili bi bruto bruto + stoški malice in prevoz. Ena povprečna plača + povračilo malice in prevoznih stroškov (200 €) bi zgledala tako, 3020 € na račun. Od tega takoj položnica 1250 €. Ostane ti 1770 €. Po prvem juniju, pa še dodaten davek na dolgotrajno oskrbo v višini 2 %. Torej 1700 € v žep, ostalih 1320 € državi za zdravstvo, penzijo in ostalo.
To se ne bo nikoli zgodilo.

Vezava plače JS na ZS, se sicer sliši dobro, ampak saj vemo kaj to pomeni. Najraje bi imeli 2 proti 1 v dobrobit JS. Ker tam so najpametnejši, najbolj izobraženi in najbolj delavni. Tam ne bodo delali bolje, četudi bi imeli še 2x večjo plačo. Še več družinskih članov bi se teplo za mesto pri koritu. Nepotizem bi bil pri izbiri na prioritetni listi ter izumljalo bi se nova delovna mesta kot po tekočem traku.

Plače v JS naj ureja trg, če je nekje preveč povpraševanja, ni potrebe po višanju plač, če jih je nekje manj, potem ravno obratno. Sedaj se dogaja, da ne dobijo določenih predmetnih učiteljev ali pa jih nadomešča kader, ki ni najbolj primeren. Ampak zaradi uravnilovke, ne bo nobeden z večletnimi izkušnjami šel poučevati za najnižjo plačno lestvico.
JS ne pomaga, če jih brcneš v rit, pomaga samo motorka. Tega pa leva sredina nikoli ne bo zmožna. Motorka pa pomeni debirokratizacija, informatizacija, opušanje deljenja denarja - subvencij, razen sociale, prenašanje vsega kar ni core biznis države na trg. Ker riba smrdi pri glavi, lahko začnemo z ukinitvijo 10 ministrstev. Ob tem pa še pošljemo RTV na trg.

Malidelničar ::
Wrop: hmm, čeprav en del leve sredine je še kar pro-business, imajo premoženje, ni ravno na nivoju Levice za zadruge, socializem itd.
Upam na Logarja (morda se mu pridruži Prebilič, on zna biti kar pragmatičen). To bi bila ena takšna DLGV-lite verzija.
Upam na Logarja (morda se mu pridruži Prebilič, on zna biti kar pragmatičen). To bi bila ena takšna DLGV-lite verzija.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

KAVINSKY ::
JS ne pomaga, če jih brcneš v rit, pomaga samo motorka. Tega pa leva sredina nikoli ne bo zmožna. Motorka pa pomeni debirokratizacija, informatizacija, opušanje deljenja denarja - subvencij, razen sociale, prenašanje vsega kar ni core biznis države na trg. Ker riba smrdi pri glavi, lahko začnemo z ukinitvijo 10 ministrstev. Ob tem pa še pošljemo RTV na trg.![]()
Ne nori, to bi bilo, kot da švab zapre fabrika v Wolfsburgu.

Kje so časi, ko so se levi borili za navadne delavce,
sedaj se bojujejo samo še za birokrate za pisalnimi mizami.

Malidelničar je izjavil:
Wrop: hmm, čeprav en del leve sredine je še kar pro-business, imajo premoženje, ni ravno na nivoju Levice za zadruge, socializem itd.
So tudi ja. So tudi taki, ki so za visoke in še višje davke, podjetje pa odprto v tujini, da optimizirajo poslovanje.
Logar ima morda kakšne možnosti. Bolj kot bo šel na levo, manj bo le teh. Prebilič je pa na zunaj zelen, znotraj pa rdeč. Ne preveč staviti na njegovo pragmatičnost. Njegovi volilci se bodo močno prekrivali z volilci Goloba. Posledično bo tudi politika večinoma prekrivala Golobovo.
Povzetek Groka:
Vladimir Prebiličeve izjave glede gospodarstva in davkov odražajo progresivne in okolju prijazne politike, ki so skladne s programom stranke Vesna. Njegova stališča poudarjajo socialno pravičnost, zmanjševanje neenakosti in trajnostni razvoj, kar ga uvršča med politike, ki se nagibajo k levici, z močnim poudarkom na globalnih okoljskih in socialnih vprašanjih.

Prebilič ne bo dosegel niti D od DLGV stranke. Edina skupna točka je, da ne gledajo v postelje ljudi. Prebilič bo pa z velikim veseljem gledal v denarnice ljudi.

LeQuack ::
Za tak denar bi pri nas obnovili železniško postajo v Jesenicah:
Osrednji del novega športno-rekreacijskega centra Svetice v Zagrebu bo nov nogometni stadion Maksimir s 35.000 sedeži, vreden 175 milijonov evrov.
https://forbes.n1info.si/nepremicnine/p...
Osrednji del novega športno-rekreacijskega centra Svetice v Zagrebu bo nov nogometni stadion Maksimir s 35.000 sedeži, vreden 175 milijonov evrov.
https://forbes.n1info.si/nepremicnine/p...
Quack !

MrStein ::
Malidelničar je izjavil:
Prebilič me je zaradi srbščine seveda razočaral, ampak ajde, mu dam drugo šanso. Bo pa pokazal, če ma jajca, kot ste rekli, da se sam vrže v boj, naredi ekipo.
Morda da bi se povezal z Logarjem, kdove.
Čeprav nekako se mi zdi Logar bolj pro-business kot Prebilič .....
Kot je Wrop napisal, Prebilič je "novi obraz tedna".
Lahko kar Šarca ali Goloba ali kar Bratuškovo volite, pa bo isto.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Mato989 ::
Ja res ne razumem keri majmuni nasedate Prebiliču... tip je hujši populist kot Logar.... Zelen, na noter pa rdeč komunist...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Jaz sem bolj razmišljal Prebilič kot opcija za tiste nekako kvazi-sredinske, ki so volili Goloba ....

Mato989 ::
Malidelničar je izjavil:
Jaz sem bolj razmišljal Prebilič kot opcija za tiste nekako kvazi-sredinske, ki so volili Goloba ....
Torej nove volitve, nov obraz? Ja to bi bila klasika... je ravno prav komunist za Golobove volivce v 80%...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

MojsterX ::
PRebelič bo še hujša zgodba kot Golob. Nov obraz, še nadaljnja 4 leta napihovanja javne uprave in uničevanja gospodarstva, dokler se nam ne bo zgodil Grški scenarij. Samo z razliko do Grčije nas ne bo NIHČE reševal.

kriptobog ::
PRebelič bo še hujša zgodba kot Golob. Nov obraz, še nadaljnja 4 leta napihovanja javne uprave in uničevanja gospodarstva, dokler se nam ne bo zgodil Grški scenarij. Samo z razliko do Grčije nas ne bo NIHČE reševal.
Saj to bi bilo dobro. Pustiti v bankrot pa lepo z nule potem gradit.

asda ::
Verjetno tudi rabimo nekaj takega..Jaz bom volil goloba ali pa nov obraz..Samo da so levaki gor.Te njihove mahinacije se še niso dotaknile navadnih ljudi.Vidim pri kolegih,kako imajo še vedno to mentaliteto bah vsi so isti bla bla bla..Trenutno se mi zdi,kot da to občutimo spjevci in podobni.navadn delavec še vedno ne ve kako se mu krade,pa boomerji tudi ne.držim pesti za nepremičninski davek,ker si res želim da ti starčki-ljubitelji bivše juge,da se jim začne poznat pri njihovih vikendih.

mtosev ::
Zakaj bi se Čeferin podal v politiko?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

golobja hunta nabija kako nam vsi zavidajo.
Realnost je pa takšna, da s pernatim bedakom samo tonemo. In pernati bedak tega, da tonemo noče priznati in nam v faco laže.
Vir:
https://www.linkedin.com/posts/janmacar...
Realnost je pa takšna, da s pernatim bedakom samo tonemo. In pernati bedak tega, da tonemo noče priznati in nam v faco laže.
Vir:

Ne vem, če je zgodba Goloba ista kot od Čeferina.
Ne vem Čeferin ima zdaj kariero na UEFI, plus pravnik in vse - zakaj bi si kompliciral lajf s politično izpostavitvijo???
asda: je pa zanimivo, kot si napisal, očitno je res velik del volivcev, ki takšno politiko "enakosti", da bodo drui "ta bugati" "plačali" pač kupi, in realno ne vem itak IT-normiranci ste pljunek v množici, ne nvem tudi S.P-jevcev ni toliko in vaše mnenje ne pride do izraza.
Številni volivci trdijo, da je še rezerva pri obdavčitvah, da se stisne "ta bogate" tako, da brez skrbi ...... :)
Ne vem Čeferin ima zdaj kariero na UEFI, plus pravnik in vse - zakaj bi si kompliciral lajf s politično izpostavitvijo???
asda: je pa zanimivo, kot si napisal, očitno je res velik del volivcev, ki takšno politiko "enakosti", da bodo drui "ta bugati" "plačali" pač kupi, in realno ne vem itak IT-normiranci ste pljunek v množici, ne nvem tudi S.P-jevcev ni toliko in vaše mnenje ne pride do izraza.
Številni volivci trdijo, da je še rezerva pri obdavčitvah, da se stisne "ta bogate" tako, da brez skrbi ...... :)

Rezerve pri pobiranju davkov je še ogromno. Ravno pred kratkim so naračunali 300 milijard v nepremičninah. Levica si že mane roke pri pobiranju davkov iz tega naslova. Pa še namesto 1,5 %, bo sedaj po novem vrednotenju dovolj 1 % vrednosti. Tako kot pri pokojninah, kjer bomo vzeli 40 najboljših let, pa malo bomo odmerni odstotek dvignili.

bbbbbb2024 ::
Zakaj je šel Holob v politiko? Pa je delo v geni manj politično kot delo v uefi.
Holoba so cipelirali iz Geni. Tam si je zgradil neko gnezdo, ter je mislil, da ga nihče ne more nabutati. Mandat mu je potekel, novega pa ni dobil.
Kakšne mahinacije pa so tam delali, boste pa ugotovili, ko pride nekdo drug na oblast.
Takrat bo butnila greznica nepravilnosti na plano.

feryz ::
Nikoli, ampak res nikoli, ne bo nič prišlo ven.
Pa četudi bi avstrijski slikar prišel na oblast.
Državna monopolna firma ni nora, da bi dala ven, da se pri njih krade po dolgem in počez. Ker bi s tem otežila to početje vsem, ki so tam in ki še pridejo.
Državna monopolna firma ni nora, da bi dala ven, da se pri njih krade po dolgem in počez. Ker bi s tem otežila to početje vsem, ki so tam in ki še pridejo.

golobja hunta nabija kako nam vsi zavidajo.
Vir:
Golob je sam rekel, da upa, da bo imel Vučićev "sistem", ki je do neke mere podoben Orbanovem "sistemu". MSM vse kupljene, influencerje kupljene, potem pa bodo oligarhično kradli, ter jim nihče ne bo mogel nič.
Problem je, da je Robi impulziven avtokrat. Orban in Vučić delata kroge okrog njega. Nihče pameten se ne bo pečal z Robijem, ker ga Robi lahko hipoma vrže čez ramo ali ga okrade.
Tako da Robi se je sigurno precenil, zdaj pa iz inata in nekega ega noče sestopiti. Upam samo, da bo vse golobarje potopil in bodo šli na dno z njim.
Sigurno pa ne bo več v vladi.

Robi ne bo šel z oblasti zlepa. To je zanj, kot avtokrata in narcisa kot mana z neba.
Strici iz ozadja ga še trpijo, ter mislim, da je ni afere, ki bi njega "spucala". Hodil je na dopust s priležnico, pa dal v zameno mesto v svetu bolnice.
Če to ni darilo in korupcija, pa nič ni. Da bi se on prostovoljno poslovil, ne boš doživel.
Ko bo cepetal že čisto na koncu, bodo strici potegnili nuklearno opcijo. In ga bo policija pridržala. Ne bo druge, ker je zajebal in noče oditi.
To mislim, da se bo zgodilo.

Sploh je zanimiva ta zgodba z GEN-i. Firma ustanovljena kot državna firma in kar interno "privatizirana". Sam catch je, da Golob in ostali GEN-I-jevci niso dali ustanovnega kapitala, državna Istrabenz in Gorenje sta ga.

c3p0 ::
Rezerve pri pobiranju davkov je še ogromno. Ravno pred kratkim so naračunali 300 milijard v nepremičninah. Levica si že mane roke pri pobiranju davkov iz tega naslova. Pa še namesto 1,5 %, bo sedaj po novem vrednotenju dovolj 1 % vrednosti. Tako kot pri pokojninah, kjer bomo vzeli 40 najboljših let, pa malo bomo odmerni odstotek dvignili.![]()
Dvigneš ocenjene vrednosti nepremičnin in zmanjšaš zagroženo stopnjo davka.
Zaslužiš na koncu več, raji objaviš velik uspeh. Množice huronsko vzklikajo in te spet volijo. Commie heaven.

bm1973 ::
Točno to...
Novi se bo samo priklopil na seske...

arnecan1 ::
Malidelničar je izjavil:
Sploh je zanimiva ta zgodba z GEN-i. Firma ustanovljena kot državna firma in kar interno "privatizirana". Sam catch je, da Golob in ostali GEN-I-jevci niso dali ustanovnega kapitala, državna Istrabenz in Gorenje sta ga.
Pa kolikor mi je znano, tudi amortizacije za nuklearko GEN-I ni plačeval.
Pa še monopolni položaj so imeli. V takšni firmi bi direktor tudi jaz bil.

In bi bil seveda zelo maščevalen, če bi me odstavili in mi preprečili privatizacijo. Sicer pa GEN-I še vedno obvladuje Holobov krog ljudi. On pa tako lepo služi s solarnimi paneli. Pa še cene nastavlja.

Malidelničar je izjavil:
Pa kolikor mi je znano, tudi amortizacije za nuklearko GEN-I ni plačeval.
Pa še monopolni položaj so imeli. V takšni firmi bi direktor tudi jaz bil.![]()
In bi bil seveda zelo maščevalen, če bi me odstavili in mi preprečili privatizacijo. Sicer pa GEN-I še vedno obvladuje Holobov krog ljudi. On pa tako lepo služi s solarnimi paneli. Pa še cene nastavlja.
Torej, amortizacija za objekt je 16 let max. Morda sicer kaj dlje. Ampak več kot 20 let ni nikoli.
Potem je pa sklenil pogodbo, ki je v bistvu škodljiva za NEK, da kupuje elektriko po lastni ceni. NEK dela z nulo.
Gen-iji pa so potem, ne to elektriko prodali na najboljšem trgu (za Slovenijo) v Italiji, ampak so jo celo "prodajali" na Kosovu, ko so najbolj revni in imajo najnižjo ceno elektrike. Model je bil verjetno tak, da so del dobička prikazovali v Sloveniji, realni dobiček pa so dobiliven v gen-i podružnicah, od tam pa so kufre denarja transportirali z atašeji, ki imajo verjetno diplomatski potni list.
To jaz mislim, da je bil in je še biznis model gen-ijev.
Ker Robija poznajo, vedo da bo slabo prenesel lisice okrog zapestij.
Zato ga bodo nekje nekaj potunkali, da bo šel ali v čuzo ali se bo zajebaval s pritvori, tako da mu bodo dali vetra. In bo šlo maščevanje po gobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

StarMafijec ::
Pa od kod vam te informacije z nelegalnimi mahinacijami z elektriko?
Kakor jaz vem, GEN-I zaposluje top kader (naravoslovne doktorje znanosti), ukvarjajo se s tradingom, predvidijo ceno elektrike naprej za ne vem koliko časa in na podlagi tega delajo bajne dobičke in dobivajo bajne plače.
Kakor jaz vem, GEN-I zaposluje top kader (naravoslovne doktorje znanosti), ukvarjajo se s tradingom, predvidijo ceno elektrike naprej za ne vem koliko časa in na podlagi tega delajo bajne dobičke in dobivajo bajne plače.

Utk ::
Iz neke vasi v Romuniji, mislim da se imenuje Bukarešta ali nekaj podobnega.
Tist šiptar je pa tudi kar dobro sam opisal kam vse je šel denar...
Tist šiptar je pa tudi kar dobro sam opisal kam vse je šel denar...

StarMafijec je izjavil:
Pa od kod vam te informacije z nelegalnimi mahinacijami z elektriko?
A seveda. Sanja svinja kukurz.
Cena elektrike iz NEK v višini 48€/MWh, ter prodaja za 100+ €/MWh nima nič s tem.
Tudi zato jaz ne pristanem na NEK2. Ker če bodo izgube, ksr se pri teh šalabajzerjih zgodi kot pri TEŠ6, potem se bodo oklenili vimena Republike Slovenije.
Če bo pa cena ugodna, pa bodo spizdili s to elektriko in bomo videli samo papuče od unga šiptarja, kako vlači kufre z evri. Vrhuuuuunski meneđer pa nima nič s tem.

Caracas ::
Tole bi moral vsak prebivalec Slovenije poslušat, lev, desen al pa pikčast, bravo Brodnjak, ima res jajca:
https://www.zanima.me/to-je-sabotaza-la...

Brodnjak bi lahko bil prihodnji predsednik vlade, če se Logar in Prebilič ne bosta zmigala.

feryz ::
Plus, ni noben dobrotnik, za kakršnega ga razglašajo na tem forumu.
Je ultra turbo kapitalist, ki bi rajo do gat slekel, da bi on imel več.
Kolikor bi mu zmanjkalo, bi pa ukradel.

delavec44 ::
Mogoče pa rabimo enega takega kapitalista, da malo preseka tole socialno državo in financiranje NVOjev in zategne pas. Malo zreducira JU.

Tole bi moral vsak prebivalec Slovenije poslušat, lev, desen al pa pikčast, bravo Brodnjak, ima res jajca:
WOW!!!

Kdo je ta človek?
Ta bi bil pravi za predsednika vlade.
6:00 tip pove isto, kot jaz govorim: Han ima še edini malo pameti v tej vladi. Žal je pa vse skupaj gnilo!
--------
Kaj pa qrba (pa ne svetopisemska Magdalena) dela pri papežu?
https://www.zanima.me/predvolilna-spreo...
išče odpustke?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Plus, ni noben dobrotnik, za kakršnega ga razglašajo na tem forumu.
To praviš ti. Iz njegovih ust vsaj jaz nisem slišal nič tako alarmantnega, skrajnega ali ne vem kakšnega.

golobja hunta nas vodi v propast.
Denar se krade pri belem dnevu, pa so vsi tiho.
Prasec pokvarjeni denar z lopato skozi okno meče.
Prisklednikov je vse več in vse bolj brezsramno jih fojtra.
A nam pa nove davke nabija, prasec pokvarjeni.
Skrajni čas za volitve (vsak dan so bližje). Da se čim bolj temeljito znebimo golobje hunte!
Vir:
https://www.zanima.me/to-je-golobov-bul...
Denar se krade pri belem dnevu, pa so vsi tiho.
Potem ko je 1. junija 2022 prisegla, je vlada Roberta Goloba v prvih sedmih mesecih (do konca leta 2022) za stroške reprezentance zapravila 105 tisočakov oziroma 15 tisoč evrov na mesec. V kolikor bi v nadaljevanju mandata za protokol in pogostitve trošili v podobnem obsegu, bi letni strošek reprezentance znašal okoli 180.000 evrov. Znesek, primerljiv s porabo v času Šarčeve in zadnje Janševe vlade.
Podatki za leto 2024 kažejo, da so izdatki močno presegli dolgoletne okvire. 19 ministrstev in Kabinet predsednika vlade je v enem letu za reprezentanco namenilo kar 1,84 milijona evrov. Torej kar desetkrat več kot leta 2022! Najbolj zapravljivi so bili na obrambnem ministrstvu, ko ga je vodil Marjan Šarec (Svoboda) - neverjetnih 442.000 evrov so zapravili v enem letu. Eno samo ministrstvo torej dva- do trikrat več kot pred tem celotna vlada. Na drugem mestu je s slabimi 203.000 evri zunanje ministrstvo Tanje Fajon (SD), na tretjem pa s 123.000 evri ministrstvo za kohezijo, ki ga vodi Aleksander Jevšek (SD). Za najvišji posamični strošek je poskrbel minister Levice Simon Maljevac, ki je ob odpiranju socialnih stanovanj v Novem Mestu pripravil 'likof' za - reci in piši - 9 tisoč EUR.
Prasec pokvarjeni denar z lopato skozi okno meče.
Prisklednikov je vse več in vse bolj brezsramno jih fojtra.
Skrajni čas za volitve (vsak dan so bližje). Da se čim bolj temeljito znebimo golobje hunte!
Vir:
https://www.zanima.me/to-je-golobov-bul...

StarMafijec ::
Pa saj je na predvolilnem soočenju povedal, da je problem, ker ljudem od plače ostaja preveč denarja in potem zapravljajo za neumnosti. In da se da to urediti z višjimi davki. Višanje davkov je pač bistvo levičarske politike. Imaš problem? Povišaj davke ...
Ko je to povedal po TV, sem vedel, da bo zmagal.
To smo ali ste pač volili. Mene višanje davkov pač ne preseneča.
Stranka, ki bi obljubila nižje davke, pač pri nas ne bo uspela.
Ima to v programu NSi, imela je DL, pa vidimo kako klavrni so bili rezultati. Če bi ljudje nižanje podpirali, bi se na trgu pojavila tudi kaka stranka s tem programom.
Prej bo narod volil navzven zeleno navznoter rdečo politiko, le obljubiti morajo uvedbo kakih dodatnih okoljskih dajatev.
Zakaj taka patologija, pač meni ni jasno.

StarMafijec: kaj meniš, ali bi bil bakrot države zdravilo za Slovence?
Recimo meni je zanimivo, ali se bo v prihodnosti ponovil vzorec takrat iz let 2008-2011?
Številni na spletnih omrežjih že opozarjajo na prihodnji nevzdržni položaj države, ki ga bo zapustil Golob.
Recimo meni je zanimivo, ali se bo v prihodnosti ponovil vzorec takrat iz let 2008-2011?
Številni na spletnih omrežjih že opozarjajo na prihodnji nevzdržni položaj države, ki ga bo zapustil Golob.

harmonkar9 ::
Malidelničar je izjavil:
Nehaj lagat, Janša je zapustil leta 2008 državo v top kondiciji, to ni primerljivo. Po Golobu nas res čaka pravi bankrot, ne post-Janša blaginja.

harmonkar9: zelo slabo trolaš. Jajo je pustil gospodarstvo v boljši kondiciji, kot so nam napovedovali.
Posledični je prišlo manj nepovratnih sredstev.
In bedak od N5H1 je rekel, da je to slabo.
Zelo slabo trolaš!
Vladi priljubljenost raste (če mediji ne lažejo):
https://siol.net/novice/slovenija/vladi...
Meni se res zdi, da ga bom na naslednjih volitvah obkrožil.
In ne dal več centa na 1919 in ostalim.
Pa sem podaril že na stotine EUR (da, stotine!).
Posledični je prišlo manj nepovratnih sredstev.
In bedak od N5H1 je rekel, da je to slabo.
Zelo slabo trolaš!
Malidelničar je izjavil:
Vladi priljubljenost raste (če mediji ne lažejo):
https://siol.net/novice/slovenija/vladi...
Meni se res zdi, da ga bom na naslednjih volitvah obkrožil.
In ne dal več centa na 1919 in ostalim.
Pa sem podaril že na stotine EUR (da, stotine!).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Očitno grobar Slovenije še ne hara dovolj, če mu podpora raste (gospodarstvo pa vse glasneje opozarja, da tomeno):
klik
klik

Boštjančič je na televiziji rekel, da nam gre super, ker so nam bonitetne hiše dvignile boniteto. Ob tem, da nam napoved za rast v naslednjem letu kažejo nadpovprečno rast.
Naj spomnim, da so tudi za letos in prvi kvartal kazale nadpovprečno rast.
Če bo padec bodo krivi zunanji dejavniki, če bo rast, pa bosta zaslužna Golob in Boštjančič.
Če bo Boštjančič hotel 2 % letno rast, bo treba vsako četrtletje do konca leta imeti v povprečju 0,9 % rast.
Malo mu bo pomagalo rast plač v zadnjem v JS. 8,5 %. V ZS 3,2 %.
Naj spomnim, da so tudi za letos in prvi kvartal kazale nadpovprečno rast.

Če bo Boštjančič hotel 2 % letno rast, bo treba vsako četrtletje do konca leta imeti v povprečju 0,9 % rast.
Malo mu bo pomagalo rast plač v zadnjem v JS. 8,5 %. V ZS 3,2 %.

lynxslo5 ::
Očitno grobar Slovenije še ne hara dovolj, če mu podpora raste (gospodarstvo pa vse glasneje opozarja, da tomeno):
klik
Ko ima Golob govore pred gospodarstveniki, mu ti še vedno ploskajo, namesto, da bi ga izžvižgali.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Vsako stanovanje je minister Maljevac osebno šel preverit, če je posesljiv v 15 minutah.
Po uspešnem in težkem delu, pa so se lepo mastili in fino najedli. Če bo tako nadaljeval, bo treba vgrajevati širša vrata.
Po uspešnem in težkem delu, pa so se lepo mastili in fino najedli. Če bo tako nadaljeval, bo treba vgrajevati širša vrata.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 55645 (41889) | Nesta |