» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
206 / 207
»»

Daniel ::

Kar samo potrjuje moje navedbe.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

Ales78 ::

c3p0 je izjavil:

Zagotovo že ogreva vsaj par novih aliasov. Ali pa je skužil, da je vedno zelo hitro razkrinkan (ni nek hard job) in bo tega "ponucal" do končnega burnouta.

Spet druge obtožuješ lastnih lastnosti? :)

Strašno veliko fašistov, vas vstaja ob enakih urah, pišete po forumu ob enakih urah, ste na dopustu ob enakih dnevih, napadate mene družno ob enakih urah,...

Kakšen srečen slučaj, mar ne? ;)
Zakaj SDS profitira, če ne greste volit, oddate neveljaven glas ali
volite stranko, ki ne pride v parlament. Razloženo:
https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

FireSnake ::

primoz4p je izjavil:

misek je izjavil:

Ne, ne, saj piše tole ;) V bistvu ga je zaposlila za PR pred volitvami. Lepo na naš račun.
Savič bo v kabinetu zaposlen na osebno zaupanje ministrice Vrečko, kar pomeni, da mu zaposlitev s koncem ministričinega mandata preneha.

Je to povezano?

Vladne stranke z dodatnimi 14 milijoni evrov na leto kupujejo predvolilno podporo RTV Slovenija

Na vladi so potrdili novelo zakona o RTV Slovenija, na podlagi katere bo nacionalka na letni ravni prejemala dodatnih vsaj 14 milijonov evrov iz proračuna. Na ta način vladne stranke nadaljujejo z izdatnim plačevanjem RTV Slovenija za njene zasluge pri promoviranju predvsem Gibanja Svoboda in Levice pred bližnjimi parlamentarnimi volitvami.

A to še zdaleč ni vse, saj bodo iz proračuna dodatno financirali glasbeno produkcijo RTVS, v znesku, ki ustreza štirim odstotkom zbranega RTV prispevka na leto. Konkretno je torej govora o še štirih milijonih evrov. Trenutna vlada je medijsko javno hišo, ki ima velike zasluge, da je Gibanje Svoboda leta 2022 prevzelo oblast, v minulih letih že obilno zalila z davkoplačevalskimi denarjem. Že konec leta 2023 so jim nakazali pet milijonov evrov, nekaj mesecev za tem še deset milijonov. Letos pa so jim prek Urada za narodnosti (pod pretvezo skrbi za program za manjšini) poslali najprej septembra šest milijonov evrov, do konca leta pa bodo deležni še štirih milijonov.

O tem sem pisal že 16.11.
Vse zelo na tiho. Svoje je treba fojtrat.

denabiker je izjavil:

Spet so podpisali za neko denarno pomoči Palestini, nisem gledal vse, ampak za neko dolgoročno pomoč. Kaj delajo z našim denarjem???

Je kakšen vir za tole?

Prva runda 1.2 MIO je bila tole.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Sem:
- povedal
- sem rekel
- sem dejal

golobja hunta dobila še en focn direkt v faco!

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

Morda še ena mojstrovina te vlade. Podjetja bežijo zaradi vedno večjih davčnih obremenitev?

Je na vidiku socialna bomba oziroma umik Hisensa iz Slovenije?

Ker bi bila s tem ogrožena eksistenca štiri tisoč zaposlenih in njihovih družin, smo preverili, ali lahko ljudje res upravičeno trepetajo za službe ali pa so v zraku le zavajanja javnosti, ki bi bila lahko zaradi predvolilnega časa tudi namerno sprožena?

Predstavniki slovenske vlade naj bi na Kitajskem predvsem lobirali, da Hisense novico o selitvi objavi šele po parlamentarnih volitvah.

Ali neuradne informacije o umiku Hisense iz Slovenije držijo, smo vprašali Hisense Slovenija, ministrstvo za finance in ministrstvo za gospodarstvo. Odgovor smo za zdaj prejeli od ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, od koder so nam sporočili, da nam bodo odgovore posredovali prihodnji teden. Iz ministrstva za finance pa so odgovorili, da bodo na vprašanje odgovorili skladno z rokom iz Zakona o medijih.

To pravijo dobavitelji

Neuradne informacije o selitvi proizvodnje Hisense pa smo prejeli tudi od podizvajalcev Gorenja, ki naj bi bili o tem obveščeni že nekaj časa. Javno se nihče ni želel izpostavljati, saj jih skrbi prihodnje sodelovanje s podjetjem.

https://info360.si/gospodarstvo/je-na-v...

Malo me moti v novici oz. zelo moti besedna fraza "naj bi". Če pa se bo na koncu izkazalo, da je vse res pa lahko človek samo ostane brez besed. :8)

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Referendum je sicer zelo zgovoren. Vrhuuunski, bi rekla neka propadla sodnica.

Popolnoma nestabilno poslovno okolje, z vedno novimi davčnimi obremenitvami, kakor se pač Golobiniju tisti dan obrnejo jajca v gatah (golobičnica).
Torej, še ena zmaga pernate gmote, jih prav nizajo, a ne Polovičkar? Seveda ob pomoči raznih zadrogirancev, ljubiteljev kleti in lizalcev ritnih lukenj:

kamiKaZaA je izjavil:

Malo me moti v novici oz. zelo moti besedna fraza "naj bi". Če pa se bo na koncu izkazalo, da je vse res pa lahko človek samo ostane brez besed. :8)

Si me prehitel :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Neuradno: govorice po Mariboru po ustnem izročilu. 17-letnik naj bi sesprl z romom pred lokalom, ta je poklical 2 brata in potem je prišlo na kraju do fizičnega obračuna (3 romi na enega). In na koncu je en rom sedel v avto in povozil tega 17-letnika (dal v vzratno prestavo in ga zbil). Nič še ni potrjeno, mediji pa ne pišejo podrobnosti. Ko bo novica na Večer.com bo to najbolj verodostojno. Do takrat pa so to samo gorovice.

Trenutna novica:

Pretep na Ljubljanski ulici, neuradno naj bi bil povožen tudi pešec
https://maribor24.si/kronika/pretep-na-...

V večernih urah je na območju Ljubljanske ulice prišlo do množičnega pretepa.

Prav tako naj bi, po naših neuradnih informacijah, avto zbil pešca, zato je na prizorišču več reševalnih in policijskih enot.

Za več informacij, smo se obrnili tudi na Policijsko upravo Maribor, kjer so zadevo potrdili.

"Zvečer smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru med več osebami na območju Tabora v Mariboru, v sporu med več moškimi je bila, po zadnjih znanih informacijah, ena oseba poškodovana, okoliščine dogodka še preverjamo," še preverjamo.

To je trenutno to od novice. Se pa širijo govorice hitro po Mariboru, da bi naj bili vpleteni romi v pretep. Dokler pa ni uradno, pa ne vzeti tega kot edina resnica.

Zgodovina sprememb…

Muserattijeva ne bo ganjena, če je res (po mojih info je), saj se Občani še vedno držijo dogovora, namreč, da ne bodo streljali.

c3p0 je izjavil:

Popolnoma nestabilno poslovno okolje

To je zločin in največje razočaranje vrhuuuuuuunskega mebeđerja,
Naj kuštravi gujdek pkrade: samo naj nekaj naredi, da bo bolje. Ampak, ne zna.

Nadalje: prvi december se bliža! Dolgotrajna oskrba, skupaj z informacijskim sistemom, mora zalaufat.
Če ne bo, je pernati blefer rekel, da ritka rimmer leti. Še par dni manjka. Kaj se bo zgodilo?

Sukyć v svojem slogu:
Nataša Sukič, Levica

"Najprej zahvala vsem volivkam in volivcem, ki ste prepoznali, da se je za pravice treba boriti in oditi na volišča. Na žalost danes nismo še za zdaj uspeli. Uspeli so konservativni krogi, uspel je Primc, uspelo je RKC-ju določiti javno mnenje s svojimi lažmi, zavajanji in interpretacijami, da gre za zakon, ki globoko posega v človekovo življenje, ki pravzaprav omogoča zlorabe in ki pomeni erozijo etičnih norm. Ampak ne glede na to smo opravili široko javno diskusijo, pomembno javno diskusijo in tukaj se ne bomo zaustavili. Javni prostor smo odprli in to ni konec. To je nadaljevanje našega boja za to, da bomo ljudem, tistim, ki trpijo neozdravljive bolezni in neizrekljive bolečine, omogočili na neki točki dostojanstvo. Mislim, da je kakor koli danes dovolj volivcev pokazalo, da gre trend v to smer. Kot je povedal že kolega Pleterski, to je zgodovinsko dejstvo, zgodovinski proces, ki kaže na to, da se kot družba spreminjamo, da se počasi spreminjamo in da bo kmalu prišel trenutek, ko bomo to pravico, temeljno človekovo pravico tudi uveljavili."

Ali je komentar sploh potreben?

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

kamiKaZaA je izjavil:

Morda še ena mojstrovina te vlade. Podjetja bežijo zaradi vedno večjih davčnih obremenitev?

Ker bi bila s tem ogrožena eksistenca štiri tisoč zaposlenih in njihovih družin, smo preverili, ali lahko ljudje res upravičeno trepetajo za službe ali pa so v zraku le zavajanja javnosti, ki bi bila lahko zaradi predvolilnega časa tudi namerno sprožena?

Predstavniki slovenske vlade naj bi na Kitajskem predvsem lobirali, da Hisense novico o selitvi objavi šele po parlamentarnih volitvah.

Ali neuradne informacije o umiku Hisense iz Slovenije držijo, smo vprašali Hisense Slovenija, ministrstvo za finance in ministrstvo za gospodarstvo. Odgovor smo za zdaj prejeli od ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, od koder so nam sporočili, da nam bodo odgovore posredovali prihodnji teden. Iz ministrstva za finance pa so odgovorili, da bodo na vprašanje odgovorili skladno z rokom iz Zakona o medijih.

To pravijo dobavitelji

Neuradne informacije o selitvi proizvodnje Hisense pa smo prejeli tudi od podizvajalcev Gorenja, ki naj bi bili o tem obveščeni že nekaj časa. Javno se nihče ni želel izpostavljati, saj jih skrbi prihodnje sodelovanje s podjetjem.

Kaj pa če vse ni res, bomo tud ostali brez besed ali te obtožili rovarjenja proti dobremu podjetju? Lansiranje škodljivih informacij proti podjetju in povzročitve velike poslovne škode. Morda te še tožijo* Jaz bi te.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc je izjavil:

Kaj pa če vse ni res, bomo tud ostali brez besed ali te obtožili rovarjenja proti dobremu podjetju? Lansiranje škodljivih informacij proti podjetju in povzročitve velike poslovne škode. Morda te še tožijo* Jaz bi te.

8-O

Jaz sem lansiral škodljive informacije s tem, ko sem komentiral objavljeno novico do katere sem do neke mere skeptičen? ;((

Kaj vse ne prebereš na Slo-tech. :)):D

Zgodovina sprememb…

c3p0 je izjavil:

Referendum je sicer zelo zgovoren. Vrhuuunski, bi rekla neka propadla sodnica.

Bi dopridjal: ki seksa na sekretu v parlamentu. ;((
Vir.

Ampak, ne smemo biti hudobni :)

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

8-O

Jaz sem lansiral škodljive informacije s tem, ko sem komentiral objavljeno novico do katere sem do neke mere skeptičen? ;((

Lahko da pogrevaš neresnčne informacije in si potem ravno tako kriv. Če si desni skrajnež, si pa kriv po defaultu. Poznamo mi take.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

8-O

Lahko da pogrevaš neresnčne informacije in si potem ravno tako kriv. Če si desni skrajnež, si pa kriv po defaultu.

Vredi te. Ne smemo komentirati novic. Smo razumeli. Bravo!

Zgodovina sprememb…

David Mayer ::

FireSnake, toži ti njega, če ne bo on tebe tožil. Otroci :D

Dejstva:
- zmagal je razum
- vrhuuuuunski manager dobil prst v rit na najbolj demokratičen način
- folk je rekel dovolj!

Marec 2026 je vse bližje in meni se vse bolj smeje :))

P.S. Dajte si to objavo med zaznamke, ker na ta račun bo še veliko heca na račun:
- destruktivnih
- toksičnih
- zblojenih
- lažnivih plačanih
levakov, ki računajo na drugi mandat.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

No pa prav prišel moj glas PROTI. ;)

:P
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

8-O

Lahko da pogrevaš neresnčne informacije in si potem ravno tako kriv. Če si desni skrajnež, si pa kriv po defaultu.

Zanimivo. Ta vzorec se nekam pogosto pojavlja bližje kot smo volitvam. Nekateri očitno težko zadržujejo svoje težnje po omejevanju svobode govora.

Zgodovina sprememb…

Po NEkulturnikih še drugi, demokratični prst v rit golobji hunti.
Po moje maljevac orgazmira (masiranje ritke in vse, kar je s tem povezano).

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

8-O

Enim se kolca po ne tako starih časih, ko si za neprimerne besede dobil obisk, trezen pogovor. Če tudi potem nisi bil priden, si šel na morje klesat kamen.

UK, ena starejših demokracij, to ironično doživlja zdaj. Upam, da se mi tudi ne vrnemo tja.

kamiKaZaA je izjavil:

To pravijo dobavitelji

Ha, ha, ha, ha, fašistični kamiKaZaA je kar naenkrat postal dušebrižnik, ki ga skrbi za delavce in za kitajsko podjetje, pa spet navaja linke na fašistične fake newse :D :D :D

Kriva je pa seveda vlada, ne pohlep podjetja :D :D :D

Matr, pravi cirkusant :D

Daniel je izjavil:

Zanimivo. Ta vzorec se nekam pogosto pojavlja bližje kot smo volitvam. Nekateri očitno težko zadržujejo svoje težnje po omejevanju svobode govora.

Pravzaprav se s približevanjem volitvam, bolj pojavlja, da desničarski skrajneži sproducirajo vedno več laži. :D :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Ker vlada z ustvarjanjem stabilnega poslovnega okolja in davki res nima nič, kajne?

Lahko seveda navedeš kateri desničarji te tukaj tako ogrožajo, ti omejujejo svobodo govora, ter te neprestano žalijo.

Kot sem dejal, same laži in ekstremizem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

Ker vlada z ustvarjanjem stabilnega poslovnega okolja in davki res nima nič, kajne? Laži in ekstremizem.

Okolje je še vedno stabilno (kolikor ga skrajni desničarji ne probajo destabilizirat z lažmi), podjetja so se sama odločila
zanj, če jim ni kaj všeč, gredo pač drugam. Njihova odločitev, nikjer pa ne piše, da se jim mora priklanjat cela država.

In, če bi bilo to jasno, se ne bi selila drugam, ker pa mislijo, da lahko izsiljujejo, pač izsiljujejo.

Razen tega, bi mene, kot kitajsko podjetje, precej bolj skrbelo nabijanje fašistov proti kitajski. In bi prej zato zapustil
državo, ki tega ne sankcionira.

Ekstremizem, o katerem govoriš je fašistični. Vsi ostali smo samo normalni.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

tilz0R ::

Kakšen visokoleteči poraz te vlade. Čas za pakiranje?

Podjetja so se za poslovanje v Sloveniji odločila v nekih precej drugačnih časih. Za nove davke in "z bajoneti v morje" pa vemo kdo je zaslužen. Vse ostalo je prazno nakladanje.

Zgodovina sprememb…

Daniel je izjavil:

Podjetja so se za poslovanje v Sloveniji odločila v nekih precej drugačnih časih. Za nove davke in "z bajoneti v morje" pa vemo kdo je zaslužen. Vse ostalo je prazno nakladanje.

Ja, v tistih časih fašizem še ni nabijal proti kitajski in BRICS v tej meri, zato se upravičeno počutijo nezaželjena.

Hinavščina fašistov je pa neverjetna, pol foruma zapisov je o raznem nabijanju čez kitajsko, zdaj pa bi kar naenkrat
branili kitajsko :D :D :D

Po vetru...

Zgodovina sprememb…

Spet laži in ekstremizem. Samo, da se zakrije realni vzrok in to so visoki stroški poslovanja v Sloveniji zaradi visokih davkov (za kar je vsem jasno kdo je za to zaslužen) in tudi vsesplošno norčevanje iz gospodarstva ter spremembe davčne politike vsaka 4 leta.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Ales78 je izjavil:

Okolje je še vedno stabilno (kolikor ga skrajni desničarji ne probajo destabilizirat z lažmi), podjetja so se sama odločila
zanj, če jim ni kaj všeč, gredo pač drugam. Njihova odločitev, nikjer pa ne piše, da se jim mora priklanjat cela država.
Seveda je okolje stabilno.
Kitajčki v eni vasi pri nas zaposlujejo štiri tisoč ljudi, imajo okrog 3 milijarde prometa in ustvarijo bornih 10 milijonov dobička.
Par dni pred novim letom jim poveš, da jim boš čez noč, prisilno, zaplenil 2 milijona in pol. Zato, da boš svojim svinjam razmetal bisere.

To je res ultra stabilno. Kdo si ne želi poslovati v takem poslovnem okolju?

Sicer pa ja, kar naj se poberejo od koder so prišli. Kaj pa je 4 tisoč ljudi na zavodu, namesto da plačujejo one na zavodu? Za to se pa res ne bomo sekirali. Če zanemarimo milijone ostalih davkov, ki jih plačujejo in vse ostalo, kar tak gigant vleče za sabo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Daniel je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Telbanc je izjavil:

8-O

Maske levih skrajnežev počasi padajo.

c3p0 je izjavil:

Enim se kolca po ne tako starih časih, ko si za neprimerne besede dobil obisk, trezen pogovor. Če tudi potem nisi bil priden, si šel na morje klesat kamen.

UK, ena starejših demokracij, to ironično doživlja zdaj. Upam, da se mi tudi ne vrnemo tja.

Točno to. In vladavina levih skrajnežev nas vodi v totalitarni režim. Nič dobrega. Upam, da so ti levi skrajneži ostalim odprli oči, da vidijo kaj je končni cilj. Diktatura in enoumje. Svoboda govora bo preteklost. Poglejte samo vpise levih skrajnežev kot so @Telbanc ali @Ales78 in vam bo vse jasno.

Zgodovina sprememb…

NuMaN ::

tilz0R je izjavil:

Kako pakiranje?
Treba se je zadolžit še malo, izdat kake obveznice, rastalat keš svojim dokler je še čas.
Kot sem že napisal nekajkrat, vlado lahko predčasno odnese samo kak pobesneli medved ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

feryz je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Seveda je okolje stabilno.
Kitajčki v eni vasi pri nas zaposlujejo štiri tisoč ljudi, imajo okrog 3 milijarde prometa in ustvarijo bornih 10 milijonov dobička.
Par dni pred novim letom jim poveš, da jim boš čez noč, prisilno, zaplenil 2 milijona in pol. Zato, da boš svojim svinjam razmetal bisere.

To je res ultra stabilno. Kdo si ne želi poslovati v takem poslovnem okolju?

Sicer pa ja, kar naj se poberejo od koder so prišli. Kaj pa je 4 tisoč ljudi na zavodu, namesto da plačujejo one na zavodu? Za to se pa res ne bomo sekirali. Če zanemarimo milijone ostalih davkov, ki jih plačujejo in vse ostalo, kar tak gigant vleče za sabo.

Vsakdo, kdor bi rad zasluzil 8 miljonov. Ne vidim nobenega problema, razen pohlepa.

Na zavodu bodo pa zato, ker se zanašajo na prasce od podjetnikov. Smo videli, tudi razne lakirnice itd.

Ampak k sreči, vse skupaj obstaja samo v fašističnih fake news, tako, da ne bom izgubljal besed na nečem, kar so potencialno spet fašistične laži.

Ne rečem pa, da to ni možno, zaradi nasedanju ameriški proxy vojni v UA in nesmiselnih sankcij proti Rusiji, namesto gospodarskega sodelovanja, smo si precej zjebali EU in ne bi se čudil, še ene gospodarske krize.

Bo treba malo bolj z glavo delat, kot pa poslušat američane in sovraštvo desničarskih strank, do takrat pa ne jamraj, s svojim sovraštvom do Rusije ste celo
zadevo skuhali, zdaj pa jo še požrite, upam, da je bilo vredno.

Zgodovina sprememb…

Tako je to, praviš?
Dva meseca pred koncem leta uzakoniš obvezen strošek za tekoče leto in to je normalno in stabilno poslovno okolje?
Pa že. Zate in za kuštravega bedaka.

bbbbbb2024 ::

tilz0R je izjavil:

Goobarji in predvsem levakarji so popušili. Ampak, težko je reči, da je poraz visokoleteči. V bistvu nakazuje na tisto polarizacijo levo-desno 50:50. Zaradi škode, ki so jo golobarji naredili, se je tehtnica prevesila v PROTI; proti golobarjem, da se razumemo.

Na tej 50:50 polarizaciji je Kahl fural večino svoje upokojensko-strankarske kariere, t.j. bil je jeziček na 50:50.

Osebno mislim, da se bo tehtnica še bollj prevesila proti golobu in levakarjem, ker bo 6-10% glasov na državnozborskih volitvah zanje izgubljenih. Na desnem polu izgub ne bo. In na sredini tudi ne.

bbbbbb2024 je izjavil:

tilz0R je izjavil:

Goobarji in predvsem levakarji so popušili. Ampak, težko je reči, da je poraz visokoleteči. V bistvu nakazuje na tisto polarizacijo levo-desno 50:50. Zaradi škode, ki so jo golobarji naredili, se je tehtnica prevesila v PROTI; proti golobarjem, da se razumemo.

Na tej 50:50 polarizaciji je Kahl fural večino svoje upokojensko-strankarske kariere, t.j. bil je jeziček na 50:50.

Osebno mislim, da se bo tehtnica še bollj prevesila proti golobu in levakarjem, ker bo 6-10% glasov na državnozborskih volitvah zanje izgubljenih. Na desnem polu izgub ne bo. In na sredini tudi ne.

Nič ne skrbi, pri maksimalni mobilizaciji skrajne desnice, ste na referendumu zbrali 21.8% volilcev, smo vsaj enkrat dobili
realno združeno številko, kako kratkega dejansko imate v SDS+Logar/NSi. Zdaj se lahko zanašate samo še na laži in upanje, da
ljudje ne pridejo volit in boste lahko imeli spet fašistično diktaturo manjšine, tako kot že 3x.

Težki domoljubci in demokrati... še ena nemarna fašistična laž.

Pa upam, da je tistim 60%, ki niso prišli volit, bil tale referendum malo v opozorilo, kaj se zgodi, če raje ležijo doma.

Zgodovina sprememb…

Poraz je torej... zmaga?

Gole so tudi anketarske agencije. To je za preiskati, kako se sploh raziskuje javno mnenje. Potem pa tožbe zaradi zavajanja in goljufanja.

Ales78 je izjavil:

Ha, ha, ha, ha, fašistični kamiKaZaA

Ti, fašist, se spet oglašaš iz kleti?
A si videl kakšen kontra efekt imaš? Državljani delajo ravno nasprotno do tega, kar ti tukaj trajbaš.
Delaš škodo svojim gospodarjem.

Drugo leto marca se bomo zopet krohotali tebi v faco. Še bo zabavno! :))

Ales78 je izjavil:

Okolje je še vedno stabilno

Še ena laž našega dvornega norčka. Da te ni sram!
Stečajev in izgub delovnih mest je več, kot pa prirast novih.
Pa čeprav je pernati blefer zaposlil preko 5000 novih prisklednikov/fikusov v javni upravi.

Zgodovina sprememb…

c3p0 je izjavil:

Poraz je torej... zmaga?

Gole so tudi anketarske agencije. To je za preiskati, kako se sploh raziskuje javno mnenje. Potem pa tožbe zaradi zavajanja in goljufanja.

Poraženi smo vsi, glede na število skrajno desnih volilcev, ki se je udeležilo referenduma, jih bo nekaj, od blizu preizkusilo smiselnost zakona,
iz prve vrste, bomo videli, ali bodo takrat še razmišljali, ali je bilo glasovati proti pametno in kakšna "zmaga" je to bila.

Čisto mogoče, da boš med njimi tudi sam.

Tukaj, pa k sreči ne rabimo nobenih anketarskih agencij, jasno je, da se je cela desnica mobilizirala, levici se ni bilo treba, in tudi
številke so lepo izračunljive. 21.8% volilcev imate. Nič več.

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

Poraženi smo vsi...

Ne drži!
Zmaga proti koruptivni in škodljivi golobji hunti je sladka. Dovolj škode je že naredil. Ne dovolj, preveč!

Nič, kar zdaj blebetaš, tega ne more spremeniti. Marec 2026 je vse bližje ...

Zgodovina sprememb…

Me prav zanima, ali bo na volitvah, 78.2% volilcev, s svojo neudeležitvijo, pustilo, da jim 21.8% volilcev skrajne desnice, kroji življenje.

Zgodovina sprememb…

Nepomembno je, kaj tebe zanima.
Pomembmo je, da ste levaki pokadili! :))

Naslednja porcija (in vstopnica na politično smetišče): marec 2026 ;)

Peče, ne? Kar naj peče!

Zgodovina sprememb…

Levakarsko razmišljanje:
https://www.linkedin.com/posts/predragv...

Zakaj bi delal, če pa lahko drugi delajo za mene?
Ne gre to tako!

Zgodovina sprememb…

BuDi79 ::

FireSnake je izjavil:

A nismo zmenjeni, da "levaki niso pokadili, v resnici so pokadili desnjaki".

"Desna opcija zbrala še manj glasov kot na referendumu o Zakonu o dodatku k pokojninam kulturnikov"

"Šibka predvolilna zmaga cerkveno-političnega zavezništva"
https://www.delo.si/mnenja/komentarji/k...

"Proti predvsem manj izobraženi"

itd...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

BuDi79 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

A nismo zmenjeni, da "levaki niso pokadili, v resnici so pokadili desnjaki".

"Desna opcija zbrala še manj glasov kot na referendumu o Zakonu o dodatku k pokojninam kulturnikov"

"Šibka predvolilna zmaga cerkveno-političnega zavezništva"
https://www.delo.si/mnenja/komentarji/k...

"Proti predvsem manj izobraženi"

itd...

Kdo so pa "Proti predvsem manj izobraženi" pa tudi vemo: Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

A sedaj, ko je referendum izgubljen, bodo Golob spet jezno cepetali in ne uredili paliativne oskrbe? Bodo iz samega maščevanja in kontriranju rezultatu, ne naredili nič na tem, da bodo lahko potem kasneje navajali vzroke za evtanazijo, ker ljudje umirajo v mukah?

Meni je pa nekaj drugega zanimivega pri nas. Ne ti brezvezni referendumi.

A ste že opazili, da mi nimamo nobenega problema z drogami? Kot da jih v tem delu sveta sploh ni.
Če odmislimo občasne košnje policajev za medijsko važenje. Ampak temu se itak težko reče droga, bolj to spada pod kmetovanje.
Nič in še enkrat nič. Ne glede na količino las na glavi, ki jo ima prvi v državi.
Mogoče zato, ker je bela, bela. Ni rdeča, črna, zelena ali katera druga barva. Bela vsem paše.

Wrop je izjavil:

A sedaj, ko je referendum izgubljen, bodo Golob spet jezno cepetali in ne uredili paliativne oskrbe? Bodo iz samega maščevanja in kontriranju rezultatu, ne naredili nič na tem, da bodo lahko potem kasneje navajali vzroke za evtanazijo, ker ljudje umirajo v mukah?

Ne, zakaj, kar opisuješ je fašistično obnašanje, boš videl, kako boste cepetali po volitvah.

Skratka še eno projiciranje.

feryz je izjavil:

A ste že opazili, da mi nimamo nobenega problema z drogami? Kot da jih v tem delu sveta sploh ni.
Če odmislimo občasne košnje policajev za medijsko važenje. Ampak temu se itak težko reče droga, bolj to spada pod kmetovanje.
Nič in še enkrat nič. Ne glede na količino las na glavi, ki jo ima prvi v državi.
Mogoče zato, ker je bela, bela. Ni rdeča, črna, zelena ali katera druga barva. Bela vsem paše.

Saj bodo rešili z legalizacijo gojenja za osebno rabo. Zdaj gre zadeva v drugi krog. Bo država lahko tožilstvo in policijo uporabila za kaj bolj pametnega, npr. preganjanje SDSovskega šmrkanja kokaina in alkoholikov na slovenskih cestah.

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

feryz je izjavil:

Bela ... rehabilitacija pa to?

Prostovoljna protikomunisti%C4%8Dna milica (Slovenija) @ Wikipedia
Prostovoljna protikomunistična milica (italijansko Milizia Volontaria Anti Comunista, kratica MVAC; slabšalno bela garda; manj natančno vaške straže) je bila slovenska kolaborantska milica pod italijanskim poveljstvom, ki je bila ustanovljena na področju Ljubljanske pokrajine 6. avgusta 1942. Pokroviteljstvo okupatorja nad nekdanjimi vaškimi stražami so zahtevali slovenski politiki, ki so se odločili za sodelovanje z okupatorjem in militantna rimokatoliška duhovščina.[navedi vir]

Slabšalno so jo bela garda, kot je bila (samo)imenovana procarska vojska med rusko državljansko vojno (1918-1921/2), poimenovali pripadniki Osvobodilne fronte[1] oz. njihovi organizatorji in voditelji, komunisti.

Predhodnik MVAC so bile vaške straže, paravojaške enote, sestavljene iz vaščanov, ki so varovali svoje premoženje in življenja prebivalcev pred posameznimi partizanskimi skupinami. Le-te so predvsem v nočnih pohodih ustrahovale domačine, nekaj so jih okrutno pobili, in jim jemali živila. Italijanski okupator namreč ni imel interesa ali upal varovati vasi, ljudi in premoženja pred nočnimi izpadi posameznih pripadnikov revolucionarnega gibanja, kljub temu da so se ljudje nanje kot na predstavnike uradne, a okupatorske oblasti večkrat obračali z zahtevami po zaščiti. Ljudje so se zato pričeli samoorganizirati. Pobudniki prvih vaških straž so bili v začetku najvplivnejši in najuglednejši ljudje v okolju, ki jih je revolucionarno gibanje najbolj ogrožalo - župani, podjetniki, vplivni kmetje, v veliko primerih tudi kaplani in župniki[2].

primoz4p je izjavil:

feryz je izjavil:

Bela ... rehabilitacija pa to?

Prostovoljna protikomunisti%C4%8Dna milica (Slovenija) @ Wikipedia
Prostovoljna protikomunistična milica (italijansko Milizia Volontaria Anti Comunista, kratica MVAC; slabšalno bela garda; manj natančno vaške straže) je bila slovenska kolaborantska milica pod italijanskim poveljstvom, ki je bila ustanovljena na področju Ljubljanske pokrajine 6. avgusta 1942. Pokroviteljstvo okupatorja nad nekdanjimi vaškimi stražami so zahtevali slovenski politiki, ki so se odločili za sodelovanje z okupatorjem in militantna rimokatoliška duhovščina.[navedi vir]

Slabšalno so jo bela garda, kot je bila (samo)imenovana procarska vojska med rusko državljansko vojno (1918-1921/2), poimenovali pripadniki Osvobodilne fronte[1] oz. njihovi organizatorji in voditelji, komunisti.

Predhodnik MVAC so bile vaške straže, paravojaške enote, sestavljene iz vaščanov, ki so varovali svoje premoženje in življenja prebivalcev pred posameznimi partizanskimi skupinami. Le-te so predvsem v nočnih pohodih ustrahovale domačine, nekaj so jih okrutno pobili, in jim jemali živila. Italijanski okupator namreč ni imel interesa ali upal varovati vasi, ljudi in premoženja pred nočnimi izpadi posameznih pripadnikov revolucionarnega gibanja, kljub temu da so se ljudje nanje kot na predstavnike uradne, a okupatorske oblasti večkrat obračali z zahtevami po zaščiti. Ljudje so se zato pričeli samoorganizirati. Pobudniki prvih vaških straž so bili v začetku najvplivnejši in najuglednejši ljudje v okolju, ki jih je revolucionarno gibanje najbolj ogrožalo - župani, podjetniki, vplivni kmetje, v veliko primerih tudi kaplani in župniki[2].

Napačen vir si vzel, izdajalce slovenskega naroda, pohlepne bogati vaški prasci, ki so namesto, da bi pomagali narodnoosvobodilnemu boju izpod okupatorjev, iz lastnega egoizma in pohlepa, raje izdale lastno narodnost in pomagale fašistom in RKC, ki se je bala za svoje premoženje.

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ne, zakaj, kar opisuješ je fašistično obnašanje, boš videl, kako boste cepetali po volitvah.

Skratka še eno projiciranje.

Ne se preveč sekirati. Ankete pravijo, da ste zmagali.
Torej bo Golob raje zrihtal paliativo, ali bo ljudi pustil umirati v mukah, da se bo potem lahko na to skliceval, ko bo hotel sprejeti identični zakon?

pernati ve, da se bo peljal.
Zato se še zadnje mesece trudi narediti čim več škode in divje kadrovati.

Seveda so to sami strokovnjaki: za krasti!

Zgodovina sprememb…

««
206 / 207
»»