Forum » Kaj kupiti » Katero tablico kupiti kot drugi prenosni ekran
Katero tablico kupiti kot drugi prenosni ekran
Filip8 ::
Pozdravljeni,
Verjetno bi lahko pisal v katero od odprtih tem in se za to opravičujem.
za službene namene bi izbral tablico, ki bi mi predvsem služila kot drugi ekran za multitasking, ko delam na "terenu" (doma, hotel..). Trenutno uporabljam HP Zbook 15u G6 (i7-8565U, 16 Gb Rama, 15 inch touch ekran, Windows).
Tablico bi pa rad imel povezano zraven laptopa (žično, brezžično?) na stojalu (ovitku), da si lahko pomagam in gledam oboje. Podjetje za tablice preferira Apple, ampak nekaj sem že guglal in Ipadi naj ne bi bili ravno prijazni za takšen namen.
Prosim za predloge kaj naj gledam.
Velikost, znamka, operacijski sistem, kako je najbolje povezati..
Hvala!
Verjetno bi lahko pisal v katero od odprtih tem in se za to opravičujem.
za službene namene bi izbral tablico, ki bi mi predvsem služila kot drugi ekran za multitasking, ko delam na "terenu" (doma, hotel..). Trenutno uporabljam HP Zbook 15u G6 (i7-8565U, 16 Gb Rama, 15 inch touch ekran, Windows).
Tablico bi pa rad imel povezano zraven laptopa (žično, brezžično?) na stojalu (ovitku), da si lahko pomagam in gledam oboje. Podjetje za tablice preferira Apple, ampak nekaj sem že guglal in Ipadi naj ne bi bili ravno prijazni za takšen namen.
Prosim za predloge kaj naj gledam.
Velikost, znamka, operacijski sistem, kako je najbolje povezati..
Hvala!
MikeRotch ::
Rabiš tablico ali samo ekran? Če rabiš samo ekran, obstaja kar nekaj dobrih prenosnih ekranov. Večinoma so 15.6", tako, da so malo večji od klasične 10-11" tablice. Dobiš take z ali brez vgrajene baterije. Je pa res, da še nisem videl brezžičnega.
Tukaj lahko malo raziščeš opcije: https://www.pcmag.com/picks/the-best-po...
Drugače pa z iPadom ne boš zgrešil. Hardversko je med boljšimi v svojem cenovnem razredu, software pa IMHO daleč spredaj pred Androidom. Zadeva sicer boljše dela v povezavi z Maci, ampak z Duet display appom lahko povsem udobno povežeš tudi z Windows mašino.
Tukaj lahko malo raziščeš opcije: https://www.pcmag.com/picks/the-best-po...
Drugače pa z iPadom ne boš zgrešil. Hardversko je med boljšimi v svojem cenovnem razredu, software pa IMHO daleč spredaj pred Androidom. Zadeva sicer boljše dela v povezavi z Maci, ampak z Duet display appom lahko povsem udobno povežeš tudi z Windows mašino.
primarno ekran, ampak funkcije tablice tudi ne bi bile čisto odveč, glede na to, da podjetje plača, se pa tudi ne bom sekiral, če pride dražje kot samo ekran.
Potem duet display deluje brezhibno in tudi iPad ni slab za takšne namene? Je res, da imam službeni telefon Iphone, tako da bi imel lahko tudi to povezano.
Bi pa verjetno za namen ekrana bilo boljše kaj večje kot 11" predvidevam?
Potem duet display deluje brezhibno in tudi iPad ni slab za takšne namene? Je res, da imam službeni telefon Iphone, tako da bi imel lahko tudi to povezano.
Bi pa verjetno za namen ekrana bilo boljše kaj večje kot 11" predvidevam?
MikeRotch ::
Mislim, da Duet display deluje tudi na iPhonu. Poskusi prej, če dela kot si želiš. Na PCju še nisem testiral, samo bral sem, da naj bi delal OK.
Jaz imam drugače navadnega iPada 10.2" pa je OK za občasno delo. Ni isto kot na 32" seveda :) Ampak veliko boljše kot samo 13" od laptopa.
Jaz imam drugače navadnega iPada 10.2" pa je OK za občasno delo. Ni isto kot na 32" seveda :) Ampak veliko boljše kot samo 13" od laptopa.
Zigerion ::
Ko sem jaz to raziskoval cca. 2 leti nazaj ni bilo veliko izbire. Moj pogoj je bil žična povezava - takrat ti screen casti in duet displayi naj ne bi imel ravno dobre uporabniške izkušnje. Ne vem kako je danes. Edina tablica, ki je bila takrat primerna za takšno uporabo je bila Lenovo Yoga Tab 13.
Sem poskusil Duet display ampak vidim da je naročnina, obstaja kaj brez naročnine?
Najlažje bi mi bilo to preko kabla povezovat in da takoj zazna da je to potem drugi ekran, pa da se tudi lahko polni iz USB C, ki je na laptopu.
Mogoče sem si pa to narobe zamislil.
Najlažje bi mi bilo to preko kabla povezovat in da takoj zazna da je to potem drugi ekran, pa da se tudi lahko polni iz USB C, ki je na laptopu.
Mogoče sem si pa to narobe zamislil.
Sedaj se bolj nagibam k Samsung S9 rešitvi, ki naj bi imela second screen opcijo vgrajeno v sistem. Ima kdo?
Reaper ::
Samsung omogoča to kar želiš, v Windows se predstavi kot wireless display. Imam pa Galaxy Tab S7, novejši imajo sigurno tudi to opcijo.
crniangeo ::
ti rabis nekaj takega: https://www.amazon.com/KEFEYA-Portable-...
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablica za nezahtevno uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7518 (4066) | kanarin |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 51631 (46641) | HunterMan |
» | Microsoft Surface, drugič (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 42415 (34306) | CaqKa |
» | APad in razni iPad kloni - ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 8433 (6737) | Limit-sky |