Forum » Loža » Sesuta noga - ortopedski vložek
Sesuta noga - ortopedski vložek
VelkBla ::
Pozdrav!
Zaradi sesute noge, posledično tudi prikrajšana, je potrebno narediti izmeritev in ortopedski vložek po meri. Izkušnje kam iti? Od tistih kar sem jih našel sem samo slišal za migi.
Hvala.
Zaradi sesute noge, posledično tudi prikrajšana, je potrebno narediti izmeritev in ortopedski vložek po meri. Izkušnje kam iti? Od tistih kar sem jih našel sem samo slišal za migi.
Hvala.
Assass1n ::
Jaz imam ploska stopala in sem vložke naredil tukaj.
https://globalsportsclinic.com/vrhunski...
Stalo je 300€ izgledajo kvalitetno, trda pena za več let. Toliko je pregled (3d) in en par, dodaten par je 190€ . Trije pregledi, če je vse OK.
Imam šele 3 tedne tako, da več nasvetov nimam.
Lp
Stalo je 300€ izgledajo kvalitetno, trda pena za več let. Toliko je pregled (3d) in en par, dodaten par je 190€ . Trije pregledi, če je vse OK.
Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Opkow ::
Ortopedski studio v bližini kliničnega centra delajo ortopedske vložke po meri.
Pluta in usnje. Zdržijo dolga leta, če dobro skrbiš za njih. Dva vložka imam že preko 20 let. Letos spomladi sem dal izdelat še dodatna dva.
Pluta in usnje. Zdržijo dolga leta, če dobro skrbiš za njih. Dva vložka imam že preko 20 let. Letos spomladi sem dal izdelat še dodatna dva.
Hvala vsem, bom pogledal in poklical. Poleg ostalih dejavnikov (tudi materiali) mi je pomembno, da bodo dovolj tanki in mi ne bodo stiskali stopala in prstov. Enega sem še našel, ampak od vseh podanih mnenj ima čisto petico, tako da....
Kako to izgleda 3d pregled?
Jaz imam ploska stopala in sem vložke naredil tukaj.
Lp
Kako to izgleda 3d pregled?
Assass1n ::
Stopiš prvo na neko napravo katera ti izmeri pritisk noge na tla, na drugi napravi ti doktor nastavi nogo kako bi jo moral imeti. In na podlagi teh meritev se naredi vložek.
Pokliči in povprašaj, jaz sem šel po priporočilu in jih sedaj nosim v službi. Je bilo za navadit ampak po parih dnevih sem pozabil nanje.
Za nekaj se odloči, moji so bili med najdražjimi kar sem spraševal. Drugje so okrog 150€.
Pokliči in povprašaj, jaz sem šel po priporočilu in jih sedaj nosim v službi. Je bilo za navadit ampak po parih dnevih sem pozabil nanje.
Za nekaj se odloči, moji so bili med najdražjimi kar sem spraševal. Drugje so okrog 150€.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Imam enak problem, tako da bom moral slej ko prej nabavit te vložke. Javi ko zrihtaš.
Dobil sem take informacije kot so že ostali opisali, GSC je med dražjimi. Medoss je nekako nakazal, da oni delajo vložke za noge samo do 1 cm prikrajšave (rok izdelave do 14 dni), ostali do 2 cm je pa seveda odvisno kakšne čevlje/superge uporabljaš. Klicati moram še Ortopedski Studio in potem vidim dalje. Ko bo narejeno in preizkušeno, javim več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Operacija kolenaOddelek: Loža | 11188 (7767) | klemenSLO |
» | Najmehkejši tekaški copati (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 17914 (15865) | m0LN4r |
» | Vložki - raven podplatOddelek: Loža | 1883 (1454) | Noddy |
» | Kako izmeriti tlak v nogavici?Oddelek: Znanost in tehnologija | 1912 (1117) | mojca |
» | tekaški copati - nike+ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20083 (17437) | RejZoR |