Forum » Loža » 2way verify
2way verify
Scaramouche3 ::
Avenger ::
Čaki, katerega operaterja ne priznavajo?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Samael ::
Telesmeh ima "FREE2GO s SIM kartico" akcijo. Sim kartica je 1 eur s prednaloženim imetjem za 5 eur. Perfect za kakšno registracijo ali kaj podobnega. Dobiš jo tudi na nekaterih Poštah.
Mimogrede, telefonska, ki jo tu želi gugl ni avtomatsko vnešena v račun, nanjo boš dobil samo kodo, da se boš lahko sploh prijavil, potem pa si tam uredi gugl autentikator ali pa kaj za two-factor avtentikacijo.
Mimogrede, telefonska, ki jo tu želi gugl ni avtomatsko vnešena v račun, nanjo boš dobil samo kodo, da se boš lahko sploh prijavil, potem pa si tam uredi gugl autentikator ali pa kaj za two-factor avtentikacijo.
Samael != Samuel
Telesmeh ima "FREE2GO s SIM kartico" akcijo. Sim kartica je 1 eur s prednaloženim imetjem za 5 eur. Perfect za kakšno registracijo ali kaj podobnega. Dobiš jo tudi na nekaterih Poštah.
Samo a veš da telemach deluje? Si sprobal? Ker jaz sem tako dobil od boba 068 in kasneje prešel na t2!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()
Samael ::
Ne, seveda nisem :) Omenil si, da google tvojemu ponudniku ne pošlje potrditvene kode, pa sem ti dal poceni alternativo drugega ponudnika. Če ne deluje tudi tam boš stran vrgel en euro, vendar je potem tvoja težava že malce čudna, ane? Da prav na nobeno številko ne deluje.
Sam recimo nisem imel nikoli težav prejeti potrditvene kode na A1, pa si zato ne upam trditi, da bo pri tebi enako :P
Mimogrede, saj si se poskušal v račun prijaviti tudi preko kakšnega drugega ISPja, telefona... ali nekaj, ane?
Sam recimo nisem imel nikoli težav prejeti potrditvene kode na A1, pa si zato ne upam trditi, da bo pri tebi enako :P
Mimogrede, saj si se poskušal v račun prijaviti tudi preko kakšnega drugega ISPja, telefona... ali nekaj, ane?
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
delavec44 ::
Kolikor vem lahko isto številko uporabiš za kreiranje 3 ali 5 google računov. To nima veze z 2fa. Si probal svojo številko?
Meni preizkušeno deluje bob, telemach. 069, 051, 041
Meni preizkušeno deluje bob, telemach. 069, 051, 041
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
To je nekje pri tebi problem. Sem ravno prejšnji teden naredil nov račun z +386 41.
Evo ravnokar:
Test Testko
ttestko8@gmail.com
Recovery phone number
041 523 545
Dam pa lahko tudi skip pri telefonski.
Evo ravnokar:
Test Testko
ttestko8@gmail.com
Recovery phone number
041 523 545
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
To je nekje pri tebi problem. Sem ravno prejšnji teden naredil nov račun z +386 41.
Evo ravnokar:
Test Testko
ttestko8@gmail.com
Recovery phone number
041 523 545
Samo ne vem kje? A je browser?
Si dal število z +386?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()
Dober dan ::
Dajte iz omare potegnt kak star telefon, seveda android. In lahk brez številke nardite nov googlov račun.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dober dan ()
Scaramouche3 je izjavil:
Evo ravnokar:
Test Testko
ttestko8@gmail.com
Recovery phone number
041 523 545
Si dal število z +386?
PC, Chrome. Izberem slovenijo in številko vpišem z 41....
Scaramouche3 je izjavil:
Evo ravnokar:
Test Testko
ttestko8@gmail.com
Recovery phone number
041 523 545
Si dal število z +386?
PC, Chrome. Izberem slovenijo in številko vpišem z 41....
Inštaliral Chrome in isto!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel stolpec vejicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (956) | sloxl8 |
» | SMS problemOddelek: Mobilne tehnologije | 2772 (2238) | Jerry000 |
» | Me spremlja policija / SOVA / mafija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10678 (8072) | kunigunda |
» | Zakaj me gmail posiljuje s telefonsko številkoOddelek: Loža | 2848 (2308) | jype |
» | Gmail opozoriloOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1177) | luka46 |