» »

Nov televizor 55 col

Nov televizor 55 col

buick ::

Tudi če me na križ pribijete moram vprašat. :)
Sem si malo prebral o tej temi tukaj a je vsega v bistvu preveč..Vem, da bi se lahko bolj potrudil.
A je teh oznak UHD 4K QLED DLED MINI LED............preprosto preveč.
Saj vem, da so vsi ok a vseeno.
Več kot 10 let že nisem kupoval nov tv in sem malo v zaostanku z vsem na tem področju.
Torej rad bi:
- nov tv :)
- diagonala 55 col
- cenovni razred nekje 350 - 450 eur
- uporaba predvsem za normalno gledanje tv, pa da je njegov operacijski sistem čimbolj uporaben in prijazen do povprečnega uporabnika v Sloveniji - torej za uporabo interneta, kakšnih aplikacij itd.
Menda bi to bilo to.
Pa seveda hvala za vsak nasvet.

andrej69 ::

buick je izjavil:

Tudi če me na križ pribijete moram vprašat. :)
Sem si malo prebral o tej temi tukaj a je vsega v bistvu preveč..Vem, da bi se lahko bolj potrudil.
A je teh oznak UHD 4K QLED DLED MINI LED............preprosto preveč.
Saj vem, da so vsi ok a vseeno.
Več kot 10 let že nisem kupoval nov tv in sem malo v zaostanku z vsem na tem področju.
Torej rad bi:
- nov tv :)
- diagonala 55 col
- cenovni razred nekje 350 - 450 eur
- uporaba predvsem za normalno gledanje tv, pa da je njegov operacijski sistem čimbolj uporaben in prijazen do povprečnega uporabnika v Sloveniji - torej za uporabo interneta, kakšnih aplikacij itd.
Menda bi to bilo to.
Pa seveda hvala za vsak nasvet.

Če lahko dodaš še nekaj € več, ti je odličen izbor ta Philps MINI LED:)

https://www.bigbang.si/philips-55pml870...

Ganon ::

andrej69 ::

buick je izjavil:

Če malo dvignem ceno kaj pa primerjava teh dveh:
https://www.bigbang.si/philips-55pml870...
https://www.mimovrste.com/mini-led-tele...

Philips je vsekakor kvalitetnejši:) Višja svetilnost panela, boljše procesiranje slike, Google OS itd..

fpbs ::

buick je izjavil:

Tudi če me na križ pribijete moram vprašat. :)Sem si malo prebral o tej temi tukaj a je vsega v bistvu preveč..Vem, da bi se lahko bolj potrudil.A je teh oznak UHD 4K QLED DLED MINI LED............preprosto preveč.Več kot 10 let že nisem kupoval nov tv in sem malo v zaostanku z vsem na tem področju.Torej rad bi: - diagonala 55 col - cenovni razred nekje 350 - 450 eur - uporaba predvsem za normalno gledanje tv, pa da je njegov operacijski sistem čimbolj uporaben in prijazen do povprečnega uporabnika v Sloveniji - torej za uporabo interneta, kakšnih aplikacij itd.

Če se ti ravno ne mudi preveč z nakupom, počakaj malo, sedaj se bodo pričeli veliki popusti, pa boš dobil kaj boljšega za ta denar. S kakšne razdalje pa gledaš? Ali je prostor zelo svetel?

Kodi ::

Ja res odlično, da se je odprla še ena identična tema, kot da jih ni že dovolj in dovolj nepregleden forum!
Andrej in fpbs pa še nalagata na ogenj. Kaj sedaj bosta merila tiče še v eni temi.
Kje je sedaj tisti super duper modri dirkač, ki v sekundi izbriše neprimerne komentarje in teme!

Sem vedel, da bodo težave z odpiranjem nove podobne teme..
(Sem takoj na začetku opisal zakaj sem jo odprl)
Sem že kupil tv, lahko izbrišete celo temo.
Hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri Tv

Oddelek: Zvok in slika
6461 (353) Gambino
»

Miniled Philips ali Samsung NeoQled

Oddelek: Zvok in slika
111060 (681) fikus_