» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
37 / 107
»»

endelin ::

Trump se je obdal (z dovolj denarja seveda) z najbolj "genialnimi umi".
BidenKamala se je obdala z Nikami Kovačami ki so furali kulturno vojno
Zato so izgubili volitve:D

In šola za demokrate za naprej

Bannon je še res mislil da diktira MAGA gibanje:)) sedaj ga ne rabijo več. Da je mislil da lahko vrže nekoga ki je injeciral 250mio v volilno kampanjo je res naivno lol

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

codeMonkey ::

Polda je izjavil:

Elon bi moral po dogodku se enkrat narediti tisti live stream igranja igrice in vsem dokoncno razkriti v cem je fora :)

Chalky ::

Zanimiva opazka kako je recimo 8 let nazaj ko je Trump prvič postal predsednik takoj ob prisegi bilo polno protestov, pa Women's March kjer se ga je udeležilo na milijone ljudi po celem svetu. Pa en kup manjših protestov...no zdaj danes pa nikjer nobenih protestov, nikjer nobenih shodov, čisto nič, kar samo nakazuje nato da je bilo takrat 8 et nazaj vse zrežirano in financirano s strani tistih ki še danes podpirajo vse nesmiselne in celo bolne ideje kot recimo to da imajo v ZDA 100 različnih spolov. Tisti ki je vse to financiral 8 let nazaj, je verjetno danes brez denarja ali pa se boji da mu bodo tokrat dejansko stopili na prste.

Morda je pa človek ki je vse to financiral zdaj še prestar. Navsezadnje ga ni bilo pri podelitvi priznanja v Beli Hiši in je njegov sin prišel po nagrado za "uspeh". Včeraj zvečer sem poslušal CNN in Jake Tapperja ki je tudi sam opazil da letos ni nobenih protestov in da se mu to zdi čudno. Kot kaže je resnično konec z "WOKE" norijo, kar je seveda pozitivna stvar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

Utk ::

Za go woke go broke še nisi slišal?
Pri denarju se slej ko prej vsaka neumnost konča.

kotanyi ::

Pri neumnosti pa ne. Pri tebi npr zgleda kar brez meja.

Pri ostalih ljubiteljih rimskih podzravov pa perceived antiwokerjev tudi. Maske so padle, in še v Sloveniji se najdete tipčki ki ploskate miljarderjem ki se tudi polulali ne bi na vas če bi goreli. Tudi če bi jih tako tiščalo da bi se v hlače.

Relevant:
"If you can convince the lowest white man he's better than the best colored man, he won't notice you're picking his pocket. Hell, give him somebody to look down on, and he'll empty his pockets for you." - Lyndon B. Johnson

paradajzos ::

Ampak res, kaj lahko gre narobe, ko belopolti možakar iz Južnoafriške republike, ki je gor rasel v času apartheida in ima oblast nad enim najmočnejših medijskih "zvočnikov" na svetu, postane najbogatejši človek na svetu in se spajdaši z belim supremacistom, ki ima diktatorske težnje in je vedno lačen tujega denarja.
Med in mleko?
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

kotanyi ::

Eh, gotovo ne veliko. Važno da enemu ruskemu miljarderju pustimo da brez problema pojaha vse sosede ker so menda njegov "interest sphere" in ker imperializma nismo imeli dovolj v 19 stoletju. J***š samoodločbo narodov pa suverenost držav pa podobne woke koncepte. Pa da se trannyev ne omenja več ker če ne bo Utk pa podobni ful prizadet. Sicer ne pozna nobenega, ampak, jih ne mara!

To da mu izpred nosa kradejo pri belem dnevu in da korporacije lahko kupijo politični vpliv ga ne zanima. To, da zakoni veljajo samo za njega, tudi ne.

Če pa že, pa Vsi so istiTM

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

Cviljenje se nadaljuje.

Nihče normaln ne gleda zviška na obarvane, ženske, niti na homoseksualce ne. Samo na leftarde, na te pa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Strel455 ::

aja, pa še:
https://x.com/DonaldJTrumpJr/status/188...
No more showing up to work one day a month. If you're going to collect a paycheck from the government, you actually have to show up to work! President Trump signs order mandating federal workers show up in-person for work.

Utk je izjavil:

Cviljenje se nadaljuje.

Nihče normaln ne gleda zviška na obarvane, ženske, niti na homoseksualce ne. Samo na leftarde, na te pa.

Saj Trump in Musk menda res nista čist gladka. Levajzarjev pa na primer tudi jaz ne prenašam, ampak kljub temu pa ne bi jedel Trumpovega dreka in ga hvalil.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

Če misliš da Trump ali Musk ne bi zaposlila črnega homoseksualca iz Mehike, če jim bi prinašal korist, si idiot.

lynxslo5 ::

paradajzos je izjavil:

Ampak res, kaj lahko gre narobe, ko belopolti možakar iz Južnoafriške republike, ki je gor rasel v času apartheida in ima oblast nad enim najmočnejših medijskih "zvočnikov" na svetu, postane najbogatejši človek na svetu in se spajdaši z belim supremacistom, ki ima diktatorske težnje in je vedno lačen tujega denarja.
Med in mleko?

Tebe jaz sploh ne razumem. V Sloveniji podpiraš desnico, v Ameriki pa levico. To ne gre skupaj.

Drugače pa beli supremacisti sploh ne obstajajo. To je etiketa, ki so jo izumili ameriški levi mainstream mediji, s katero oblatijo vsakega belca, ki ni levičar. Tudi JD Vance, ki ima ženo Indijko je za CNN beli supremacist. Ker v SLoveniji ti podpiraš desnico, si za ameriške levičarje tudi ti naci.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

arnecan1 ::

Strel455 je izjavil:

aja, pa še:
https://x.com/DonaldJTrumpJr/status/188...
No more showing up to work one day a month. If you're going to collect a paycheck from the government, you actually have to show up to work! President Trump signs order mandating federal workers show up in-person for work.

Jebemtiš, naši levuharji imajo prav, za vsakim grmom tiči kakšen naci.

Kaj a tudi obama je naci?
Pa hilary?
Pa kamala
:))

TESKAn ::

Pa da se trannyev ne omenja več ker če ne bo Utk pa podobni ful prizadet.

Bolj je zanimiv fenomen, da je nekaterim sprejemljivejši naci kanclager kot kaj kar sami označijo za 'woke'. Si predstavljam, da bi se še v taborišču, tik preden bi šli v badenzimmer zaklinjali, da pedre je pa zrihtala oblast.

No, sej deluje kot človek, ki nima pojma kako bi meril 'opravljeno delo' drugače kot z intervalom med dvema štempljanjema.

Če misliš da Trump ali Musk ne bi zaposlila črnega homoseksualca iz Mehike, če jim bi prinašal korist, si idiot.

Tako mislijo magovci. Drugim je bilo jasno, če ne prej, ko je trump rekel da je res treba povečat število H1B viz.

Drugače pa beli supremacisti sploh ne obstajajo.

Maš prov. Pravilno bi bilo 'beli nacisti' ali 'beli fašisti'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Utk je izjavil:

Trump dela to, kar mu pomaga profitirati. In očitno je pravilno ocenil, da je na svetu dovolj bedakov, ki jim pade tema pred oči ob wokizmu (čeprav verjetno v življenju niso imeli opravka s transičem ipd.), da razpihuje negativno razpoloženje do teh ljudi. Pa ker je ciljna publika tudi rasistična in goji občutke večvrednosti, mora pobožati tudi ta del ega. In potem imamo izrečeno ali neizrečeno soglasje med njim in rasisti o tem, kdo so grešni kozli, ki se jih mora sovražiti.
Tle pa potem začnemo prehajati v teritorij tretji reich. Kako dolgo bo lahko tip imel kontrolo nad pošastjo, ki jo je zbudil in kako daleč bo šel?
Očitno resno misli s Kanado, kaj bo, ko bo zasedel Grenlandijo? Kaj bo, ko bo zahteval tribute od EU držav “kako lepo unijo imate, bi bilo škoda, da bi se ji kaj zgodilo”? Kaj bo, ko boš ti moral plačati iz svojega žepa za to, da “se nam ne bo kaj zgodilo”?

Tebe jaz sploh ne razumem. V Sloveniji podpiraš desnico, v Ameriki pa levico. To ne gre skupaj.

Brez skrbi, ko bo slovenskaa desnica na hard začela srat s Trump bedarijami, ne bo imela moje podpore. Trenutno so koristni, da se morda rešimo najhujših levajz lopovov.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

Utk je izjavil:

Cviljenje se nadaljuje.

No, bistveno je, da si s fašisti zadovoljen.

Utk je izjavil:

Idioti so tisti, ki so Trumpa volili, ker mislijo, da ne bi zaposlil črnega homoseksualca iz Mehike, če bi mu prinašal korist.

lynxslo5 je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Med in mleko?

No, paradajzos je vsaj toliko bister, da ve, da Trump dela škodo na dolgi rok predvsem desnici.

Jaz nimam volilne pravice v USA. Smo pa tudi tu govorili, da če ne bojo leftardi nehali s svojimi neumnostmi, bomo slej ko prej dobili na oblast drugo skrajnost. Če je Trump največja skrajnost, ga bomo morda še poceni odnesli. Bomo videli, če se bo z njim zaključilo, če ne, smo ga pa res najebali.

nejclp je izjavil:

Idioti so tisti, ki so Trumpa volili, ker mislijo, da ne bi zaposlil črnega homoseksualca iz Mehike, če bi mu prinašal korist.

Mogoče kakšnih 500 Trumpovih volilcev ga je volilo zaradi tega, jap.

No, paradajzos je vsaj toliko bister, da ve, da Trump dela škodo na dolgi rok predvsem desnici.

Ker ni niti približno na desni, ja. Huda škoda ja. :)) Trump poročen s Slovenko, Vance pa z Indijko.

Musk sigurno ni noben naci. Njegov dober prijatelj je Ben Shapiro, ki je ortodoksni Žid. Musk pa ima stigno, ker prihaja iz Južne Afrike in ker je belec. Ta kombinacija je lajlažja tarča za etiketiranje. Sicer pa Muska označevati, da je beli supremacist zato, ker prihaja iz Južne Afrike, je enako bedasto kot, da bi Melanijo Trump označevali, da je komunistka, ker prihaja iz komunistične Slovenije.

Musk ima pa problem predvsem s tem, da se za svojo starost obnaša infantilno. Spomnim se, ko je bila otvoritev tovarne Tesle v Nemčiji, pa je tam skakal v zrak kot petletni otrok. Moral bi imeti kakšnega svetovalca za javno nastopanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

luli ::

Utk je izjavil:

Sigurno bi. Ampak ne zato, ker je črn, niti ne zato ker je homoseksualec. Kdo je potem nacist?

Analiza Ave Muska:

Levakarski fake forum.
Serijsko.

mtosev ::

Me zanima kdaj bo tariffman uvedel carine na izdelke iz EUja. Če nam jih nabije sem za to, da mi uvedemo carine na izdelke iz usa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Naciji vsepovsod

Kaj pa sploh proizvajamo?

za 500€ miljard robe gre na leto iz EU v ZDA.

Aja.. eni tukaj mislite, da mi v EU nič ne proizvajamo. Ojoj, ta ruska propaganda je pa res nekaj, ejga. :))

Nemci izdelujejo avtomobile ane? Ko sem bil v Kaliforniji sem na cestah videl veliko evropskih avtomobilov.

Pa letala. Francoski airbus.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

ripmork ::

Polda je izjavil:

:))
Cel dan že crkujem od smeha ob gledanju in branju woke left copiuma in patetičnega obkladanja Muska z nacijem. Splet pa preplavljen s fotkami praktično vseh političnih liderjev, ki so v kakem trenutku imeli iztegnjeno desnico.
Evo, še naša Tanči med njimi :))

Veliki_Blek ::

mtosev je izjavil:

Me zanima kdaj bo tariffman uvedel carine na izdelke iz EUja. Če nam jih nabije sem za to, da mi uvedemo carine na izdelke iz usa.

Če bi uvedemo carine se ti bodo windowsi podražili za 25%.

Ampak mi že imamo cca 3 do 5x višje carine na ameriško kramo kot oni na našo.

mtosev je izjavil:

Nemci izdelujejo avtomobile ane? Ko sem bil v Kaliforniji sem na cestah videl veliko evropskih avtomobilov.

Da ampak ti se proizvajajo v Mehiki in ne v evropi. Tudi večino delov se proizvaja tam.

Miki N ::

Mtosev, če uvedemo carine pozabi na Netflix, Youtube - tvoj lajf bo prazen.

A vsi avtomobili se proizvajajo v Mehiki?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Evropa ima za 100 milijard dolarjev letnega presežka v trgovini z ZDA. Če pride do vojne s carinami bo Evropa potegnila ta kratko.

Pa zdaj smo še energetsko odvisni. Mtosevnomika se ne izide.

Tale gif paše zraven:
 pozdravcek

pozdravcek

To je una fora: Teska, daj pokaž z roko koliko visok je Elon Musk. ;)

mtosev je izjavil:

A vsi avtomobiloi se proizvajajo v Mehiki?
Ne vsi. Ampak večina izkorišča sporazume med državami, ki ležijo na ameriškem kontinentu in Mehika je trenutno in.
Kot ti je že en napisal bomo tukaj potegnili kratko. Ne moremo tekmovati z ZDA, če našemu gospodarstvu nabijamo podnebne davke, preko katerih posredno financirano Kitajce, ki v vzhodni Aziji postavljajo podjetja. Ta norija se preprosto mora končati.

Drugače pa je prav žalostno opazovati prepire glede iztegnjene roke nekega bleferja, ki bi bil danes socialni problem, če bi ljudje razumeli ekonomijo in ne bi v neskončnost financirali njegovih megalomanskih projektov.
Na drugi strani pa imamo dva resna problema, ki slišita na ime Trump in Putin, in odkrito govorita o "pripojitvah" ozemelj mimo kakršnihkoli osnov.
Če smo včeraj negodovali nad ruskim samodržcem, ki si je prisvajal ozemlja Gruzije in Ukraine, imamo danes nov problem, ki sanjari o ozemljih Grenlandije in Kanade. Ampak to je šele začetek.
Tega ne problematizira nihče, čeprav se po mojem mnenju ravno tu skriva velik problem in potencialno veliko mrtvih.

ripmork ::

luli je izjavil:

Drugače pa je prav žalostno opazovati prepire glede iztegnjene roke nekega bleferja, ki bi bil danes socialni problem, če bi ljudje razumeli ekonomijo in ne bi v neskončnost financirali njegovih megalomanskih projektov.
Kakšno totalno nakladanje. Vsaj v osnovi se pozanimaj, kaj pišeš. Musk je bil hudičevo podjeten in sposoben, da je dosegel, kar je. Pa večkrat je dal svoja jajca (praktično celo premoženje) na tnalo. Rezultati pa: Paypal, Tesla, Starlink, SpaceX. Slednji ameriški državi privarčuje milijarde(!), ker z njim satelite spravijo v orbito za desetino cene, kot so jo prej z NASA-o. Toliko o ekonomiji.

Wikipedija nam poleg mainstream medijev pere možgane, zato nekateri nacizem vidijo tudi v praznem kozarcu.

čigra ::

luli je izjavil:

mtosev je izjavil:

A vsi avtomobiloi se proizvajajo v Mehiki?
Ne vsi. Ampak večina izkorišča sporazume med državami, ki ležijo na ameriškem kontinentu in Mehika je trenutno in.
Kot ti je že en napisal bomo tukaj potegnili kratko. Ne moremo tekmovati z ZDA, če našemu gospodarstvu nabijamo podnebne davke, preko katerih posredno financirano Kitajce, ki v vzhodni Aziji postavljajo podjetja. Ta norija se preprosto mora končati.

Na drugi strani pa imamo dva resna problema, ki slišita na ime Trump in Putin, in odkrito govorita o "pripojitvah" ozemelj mimo kakršnihkoli osnov.
Če smo včeraj negodovali nad ruskim samodržcem, ki si je prisvajal ozemlja Gruzije in Ukraine, imamo danes nov problem, ki sanjari o ozemljih Grenlandije in Kanade. Ampak to je šele začetek.
Tega ne problematizira nihče, čeprav se po mojem mnenju ravno tu skriva velik problem in potencialno veliko mrtvih.

Glede Grenlandije: 18 mesecev porodniškega dopusta, "freee" izobraževanje in health care...

Kaj si bodo USA pripojile? Human rights na Grenlandiji?

Maga&co dobro trolajo libtarde&co če že prvi dan norijo kot zmešani:)) temu se reče obsedenost.

Ni tudi za Trumpa 100dni miru?:D

Zgodovina sprememb…

Lahko pričakujemo dejansko posege ameriške vojske v Mehiki.

https://x.com/visegrad24/status/1881448...
Trump designates Mexican cartels and Venezuelan gangs as Foreign Terrorist Organizations (FTO).
This video shows heavily armed and militarized CJNG cartel members

Če z vojsko razfukajo mehiske kartele bo samo plus .. za mehičane na dolgi rok

jd vance leta 2029 priključi mehiko :P

Zgodovina sprememb…

Mehiška vojska noče nič narest proti tem kartelom, čeprav vejo, kje imajo baze.

Z razlogom

endelin je izjavil:

jd vance leta 2029 priključi mehiko :P

Mah, kaj samo Mehiko.. tja do Paname naj potegne. :D

primoz4p ::

lynxslo5 je izjavil:

Musk sigurno ni noben naci. Njegov dober prijatelj je Ben Shapiro, ki je ortodoksni Žid. Musk pa ima stigno, ker prihaja iz Južne Afrike in ker je belec. Ta kombinacija je lajlažja tarča za etiketiranje. Sicer pa Muska označevati, da je beli supremacist zato, ker prihaja iz Južne Afrike, je enako bedasto kot, da bi Melanijo Trump označevali, da je komunistka, ker prihaja iz komunistične Slovenije.

Musk ima pa problem predvsem s tem, da se za svojo starost obnaša infantilno. Spomnim se, ko je bila otvoritev tovarne Tesle v Nemčiji, pa je tam skakal v zrak kot petletni otrok. Moral bi imeti kakšnega svetovalca za javno nastopanje.

Hitler ni bil noben naci ... Zamolčana zgodovina: Adolf Hitler in njegovi židovski prijatelji :P)

Samael ::

primoz4p je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Hitler ni bil noben naci ... Zamolčana zgodovina: Adolf Hitler in njegovi židovski prijatelji :P)

Meni je preprosto neverjetno, da človek, ki zase domneva, da ima pospravljeno vse pod postrešjem citira insajder.com članek. Mislim človek, saj razumem, da želiš narediti vtis na svoje dušebrižniške klerofašistične kolege, pa vseeno... insajder.com ... nehaj se sramotiti.
Samael != Samuel

ripmork je izjavil:

luli je izjavil:

Kakšno totalno nakladanje. Vsaj v osnovi se pozanimaj, kaj pišeš. Musk je bil hudičevo podjeten in sposoben, da je dosegel, kar je. Pa večkrat je dal svoja jajca (praktično celo premoženje) na tnalo. Rezultati pa: Paypal, Tesla, Starlink, SpaceX. Slednji ameriški državi privarčuje milijarde(!), ker z njim satelite spravijo v orbito za desetino cene, kot so jo prej z NASA-o. Toliko o ekonomiji.

Seveda. Kot pravi kapitalist se je pustil komunistično financirati pri svojih poslih. Koliko let je že rabila Tesla, da je postala dobičkonosna in koliko je bilo prej zelenih subvencij?
««
37 / 107
»»