» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
122 / 184
»»

fikus_ ::

Za Usa morajo biti bela jajca, rjava niso ok, mogoce bo sedaj drugace.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

111111111111 ::

nejclp je izjavil:

On ga ne rabi, nisem pomagal njemu, tebi sem pomagal, ker malce težje dojemaš.
Plus, res ne vem, zakaj se trudiš trolat, če si pa taka občutljiva dušica, takoj užaljena, če ji kdo kriv prst pokaže.

Kaj nejči, si prišel malo nazaj potrolat. :D Do sedaj si še v vsaki temi stisnil rep med noge. :D Bo tako tudi tokrat?

LeQuack je izjavil:

Kdo bi si mislil da je Trump tak warmonger ratal v 4 letih. Izraelcem je rekel naj še naprej napadajo gazo. Rusom bo rekel da lahko še naprej napadajo Ukrajince, mogoče jim bodo še sami pomagali. Pa vojna z Iranom in Yemen. Da ne rečem vse trgovinske vojne s praktično vsemi zavezniki.

Mah, Trumpa imate lahko v zobeh kolikor hočete. 2 meseca nazaj je prevzel mandat, pa se že pogovarjamo o temule:
https://www.24ur.com/novice/tujina/trum...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Grimnir3 ::

Trump je najšibkejši predsednik ZDA od ww2 dalje.

Prvi ki se uklanja rusom, Putin ga je pustil čakat kot pepčka :))

Regan se v grobu obrača. Zdej bi ga lahko američani odkopal in uorabli za dimano, k se tko vrti :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

kow je izjavil:

Vojne se bodo nadaljevale, dokler bodo na svetu taksni kot ti. Komaj cakas, da bos spet "ratoval" in se sel revansizem.

Vojne bodo tukaj, dokler bodo levičarji uničevali civilizacijo.

sbawe64 je izjavil:

Morajo pa biti jajca za ZDA trg oprana, na zunaj čista, vsak tako sem nekje prebral.

Pri nas morajo biti poštempljana. :)

Zgodovina sprememb…

TheTrick ::

Trump je danes klical Putina i eno uro poslusal "ste prvi v cakalni vrsti" haha. Res dober vazal je Donči.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TheTrick ()

Zelenski je potrdil 30 dnevno neobstreljevanje infrastrukture. Trump dela na miru.

Po 2 mesecih:
- EU se pogovarja o skupni obrambi
- Še naši Levičarji bodo morali dat nekaj denarja za vojsko
- Zelenski in Putin začenjata mirovna pogajanja

Sami plusi.

Trump je pravi pussy.
Če bi bil kot Regan bi Rusi nehali streljat čez mejo or else...

Tako pa rihta nek mir, ki je zakomuflirana kapitulacija.

Pa še na telefonu ga pusti Putin čakat.

Pičkica :))

Sm mislu da je sleepy Joe pussy, pa je Trump še večji.

Pravzaprav Biden verjetno ni bil tolk pičkica, sam počasen je bil ko lenivec na pomirjevalih.
K je trajalo da se je zbudil, pa vmes je lahko že pozabil.

Sam Trump je pa direkt pussy. Ves presran pred Putinom. Al pa mu leze v rit,v tem primeru naj mu kdo nadene štrik okol gležnjev da ga bodo eventuelno lahk izvlekli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

floyd1 ::

111111111111 je izjavil:

Zelenski je potrdil 30 dnevno neobstreljevanje infrastrukture. Trump dela na miru.

Po 2 mesecih:
- EU se pogovarja o skupni obrambi
- Še naši Levičarji bodo morali dat nekaj denarja za vojsko
- Zelenski in Putin začenjata mirovna pogajanja

Sami plusi.

Kje kupiš take plašnice?

Pa še na telefonu ga pusti Putin čakat.

Kot je takrat Jelcina ob svoji prvi "volilni zmagi". Ima dodelan način, da pokaže sogovornikom, kje jim je mesto. Ali pa samo nerad dviguje telefon 8-)?

TESKAn ::

Trump: dogovoril sem se za takojšnjo prekinitev napadov na energetsko infrastrukturo!
Putin: takoj napade ukrajinsko energetsko infrastrukturo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

GregiB ::

Torej, namesto, da se odločno zoprstavi moskovskemu imperialistu, je pot do miru.... roll over and surrender. Mirovnik... bravo... Komaj čakam, da Orbanovi zasedejo Prekmurje... Mater se bomo pogajal...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

bm1973 ::

fikus_ je izjavil:

Za Usa morajo biti bela jajca, rjava niso ok, mogoce bo sedaj drugace.

Saj bela bodo potem sami naredili, ko jih sperejo s tisto svinjarijo, kao proti salmoneli, naredijo porozna, da se prej pokvarijo...

Torej.... republikanski senator iz Minnesote, ki je vželel sprovesti zakon, po katerem bi bilo nasprotovanje Trumpu razglašeno za duševno bolezen (Trump derangement syndrome) je bil včeraj aretiran zaradi napeljevanja mladoletnice k prostituciji... Senator!!! Spremljam, da vidim, kdo (drug) vse bo kriv...

AvtoR ::

Gladko se bo zlizal vrez posledic, bo Donny opravil telefonski klic.

nejclp ::

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

On ga ne rabi, nisem pomagal njemu, tebi sem pomagal, ker malce težje dojemaš.
Plus, res ne vem, zakaj se trudiš trolat, če si pa taka občutljiva dušica, takoj užaljena, če ji kdo kriv prst pokaže.

Kaj nejči, si prišel malo nazaj potrolat. :D Do sedaj si še v vsaki temi stisnil rep med noge. :D Bo tako tudi tokrat?

Lol, niti enkrat, snežinkica, pred čim pa? Pred tvojim zmedenim blebetanjem brez vsebine? Praviloma modi vsakič zaklenejo temo, ko presežeš meje bebavosti. Sicer sem zmerno razumen, toliko pa tudi ne, da bi verjel v puhlico, da pametnejši odneha.

GregiB je izjavil:

Torej.... republikanski senator iz Minnesote, ki je vželel sprovesti zakon, po katerem bi bilo nasprotovanje Trumpu razglašeno za duševno bolezen (Trump derangement syndrome) je bil včeraj aretiran zaradi napeljevanja mladoletnice k prostituciji... Senator!!! Spremljam, da vidim, kdo (drug) vse bo kriv...

Hallo, demokrati so imeli pa Epstein Island.

No, niti ne samo demokrati, kar vsi...

Obstaja cel kup klubov za bogate po ZDA, izključno za moške. Pa da tam ne bi bilo kurbarije? Malo morgen....

No, niti ne samo demokrati, kar vsi...

Glede na to kako se zatika pri 'release all epstein files', bi rekel da je bilo tam kar precej, če ne večina današnjih 'republikancev'.

Saj, točno to pravim...

bm1973 je izjavil:

Hallo, demokrati so imeli pa Epstein Island.

Res? Ma ja... sej tam je bil eden glavnih akterjev khm, khm.... dokler je bil še demokrat....

Gregor P ::

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Pa obleke tudi nimata...

TESKAn je izjavil:

Pa obleke tudi nimata...

Mata pa v škornjih rumene štunfe z podobicami samoroga

:))

Če je morda tole šlo mimo vas ...
'How gratifying': Cheers in China as Trump dismantles Voice of America

For years, the Chinese government and its propaganda apparatus have relentlessly attacked VOA and RFA for their critical coverage of China, particularly on human rights and religious freedom.

And now, the Trump administration is silencing the very institutions that Beijing has long sought to undermine - at a time when China is spending lavishly to expand the global footprint of its own state media.

Voice of America channels fall silent as Trump administration guts agency and cancels contracts

While Trump allies argue that the broadcasters are bloated and outdated, advocates say that by dismantling the networks, the United States is ceding the airwaves to China and other world powers, thereby harming American interests abroad.

... delček po delček bliže diktaturi :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Scaramouche3 ::

...my bad, napačna tema, prosim izbris..

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Trump: 'Nasty' Canada is meant to be our 51st state

Pac-Man ::

10 min, odlična, lahko se samo posluša

Musk Doesn't Realize He's The Fall Guy: Ed Price

V ZDA gre demokraciji super, republika, vladavina prava in globalni red znajo bit pa v nevarnosti.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

:))

Art of deal!!!

nejclp je izjavil:

Lol, niti enkrat, snežinkica, pred čim pa? Pred tvojim zmedenim blebetanjem brez vsebine? Praviloma modi vsakič zaklenejo temo, ko presežeš meje bebavosti. Sicer sem zmerno razumen, toliko pa tudi ne, da bi verjel v puhlico, da pametnejši odneha.

He, he, he... Kako z lahkoto je trigerirat levičarja. Musk it. :D

Musk je prav unicil Tesla brand in firmo v 6ih tednih. Za to pa rabis talent. Musk it. :D

hamez66 ::

JFK fajli. Folk zgleda še ni dobil plonk listkov, tako da je zaenkrat še bolj tišina glede tega.

c3p0 ::

Kako, da ne? CIA, ((pleme)), Biden označen kot izdajalec od JFK in nek whistleblower, ki je naredil samomor s strelom za ušesom. Dovolj mesa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

He, he, he... Kako z lahkoto je trigerirat levičarja. Musk it. :D

Drži. Človeška bebavost me trigerira. Te imaš ti v izobilju.

Ampak Čebinarko in Snifkota pa prebavljaš bp?

c3p0 je izjavil:

Ampak Čebinarko in Snifkota pa prebavljaš bp?

Ne razumem tvojega idiolekta, sori. Kdo sta tidve osebi?

A, tudi delusional. Sta zelo znani, jokajoči in najbolj vidni osebi vašega kulta.

c3p0 je izjavil:

A, tudi delusional. Sta zelo znani, jokajoči in najbolj vidni osebi vašega kulta.

V zablodi sem? Pomoje si ti, ker misliš, da je tvoj idiolekt razumljiv normalnim ljudem. Plus, kako to misliš, kulta? Saj nisem SDSovec.

No, saj vsi, ki nimajo laserja v riti, ali se ukvarjajo z visoko umetnostjo (dojijo psa), vejo za koga gre. Keep on trollin'.

c3p0 je izjavil:

No, saj vsi, ki nimajo laserja v riti, ali se ukvarjajo z visoko umetnostjo (dojijo psa), vejo za koga gre. Keep on trollin'.

Si še kar enigmatičen? Sem poguglal, Čebinarka naj bi bila Asta Vrečko, sicer ne vem, kako ste prišli do tega imena, sklepam, da gre za nekakšno čefurščino, za snifkota pa res ne vem, kdo naj bi bil? A si nezmožen postaviti jasno vprašanje?

Saj veš, religija je opij ljudstva, kokain pa droga za .......

SDS podmladek

Aja, tole je mislil,http://svet24.adam.pub.m24.si/clanek/no... sam res, nisem SDSovec, ne vem kaj blodi.

nejclp je izjavil:

Človeška bebavost me trigerira.

Kot psihiater ti svetujem, da se izogibaš ogledalom ali mirnim vodnim površinam. :D

TheTrick je izjavil:

SDS podmladek

Haha, tudi. Vsi so useless. Seveda pacient tipa nejc-o misli, da sem nek jajotov častilec.

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Človeška bebavost me trigerira.

Kot psihiater ti svetujem, da se izogibaš ogledalom ali mirnim vodnim površinam. :D

Kaj, psihiater si? To je pa nov podatek, kdo bi si mislil. Kje si pa diplomiral? Dopisna univerza?

c3p0 je izjavil:

TheTrick je izjavil:

SDS podmladek

Haha, tudi. Vsi so useless. Seveda pacient tipa nejc-o misli, da sem nek jajotov častilec.

Ne, kje pa, tukaj ste vsi sredinski, nikoli niste volili SDS, zdaj jo pa boste, zaradi Goloba in Levice. Sam to je zdaj digresija, nisi odgovoril na moje vprašanje, tako da tudi jaz ne morem na tvoje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

Kaj, psihiater si? To je pa nov podatek, kdo bi si mislil. Kje si pa diplomiral? Dopisna univerza?

Od kje ti pa to, da sem psihiater?

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Od kje ti pa to, da sem psihiater?

Od tod:

111111111111 je izjavil:

Aja, sori, samo funkcionalno nepismen si, se opravičujem.

Kolegi... lohk tole nesete na PM?

... ali pa na skupne terapije :P

Sheteentz ::

Kar pri 111111111111 se lahko naročite :D
««
122 / 184
»»