Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi
DeeJay ::
Poskusal sem razumeti, kaj hoces povedati. Da je vsak trac resnicen?
kak trač? a da je bla pr njemu? to je bla res, kaj sta pa tam počela, pa samo ona dva vesta.
Don't f with me.
c3p0 ::
HitraSperma je izjavil:
Fak, pedofil, dela samo za bogate in svoje kolege pedofile. Maga ga pa še kar brani, haha![]()
Od debakla z Bondijevo in Trumpovim komentarjem, da bi se naj super obnesla, je vsaj del MAGA podpore izgubil.
kow ::
HitraSperma je izjavil:
Fak, pedofil, dela samo za bogate in svoje kolege pedofile. Maga ga pa še kar brani, haha![]()
Nisem maga, ce to namigujes. Ce bi Trump poseksal 17 letno Selesevo, tudi ne bi bil pedofil. Pac tukaj ste sami low IQ osebki in ste mi zanimiv fenomen - kako lahko mediji nafukajo ljudi karkoli.
To ne.. Je pa resnica, da je Trump veliko večkrat omenjen v Epsteinovih filetih kot Jezus v bibliji.. Zdaj pa si sam ustvari sliko, kaj se ti zdi verjetno in kaj ne.
Kolikokrat pa je omenjen? Si prestel? Si morda prestel kolikokrat je omenjen Chomsky?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
DarwiN ::
Bi ti povedal točno cifro, če ne bi tvoji Republikanci, branitelji pedofilije in posilstev, kršili zakona in bi objavili celotne Epsteinove dokumente z izjemo imen žrtev, tko kot so jim naložila sodišča in kongres.
Tako pa imamo okvirne cifre.. Trump je omenjen med 38.000 in 1m+ krat, Chomsky pa mogoče na ducate krat.
Ko upoštevaš vse ostale informacije in profil obeh oseb, so možnosti, da govorimo o posiljevalcu nekje takšne: Trump ~100%, Chomksy ~0%.
Tako pa imamo okvirne cifre.. Trump je omenjen med 38.000 in 1m+ krat, Chomsky pa mogoče na ducate krat.
Ko upoštevaš vse ostale informacije in profil obeh oseb, so možnosti, da govorimo o posiljevalcu nekje takšne: Trump ~100%, Chomksy ~0%.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Kako si brainwashan, haha. Lahko gres dejansko sam posearchati, ce hoces in se sam prepricas.
Mimogrede, v fajlih ni niti ene email korespodence med Trumpom in Epsteinom. Chomsky in njegova zena pa sta bila (ocitno) ornk Epstein fana.
Z lahkoto lahko tudi preveris da je ogromna vecina teh 38k Trumpovih omemb od leta 2016, naprej. Ne bos verjel, lahko tudi prestejemo kolikokrat je bil Trump omenjen na slo-techu pred 2016 in kolikokrat potem. Res ste brainwashani. Ni mi jasno, da ti ne kapne.
Meni je pri Epsteinu najbolj komicno, da so ga obozevale zenske (lahko gres brati maile). Feministke v to kislo jabolko ne upajo ugrizniti.
Mimogrede, v fajlih ni niti ene email korespodence med Trumpom in Epsteinom. Chomsky in njegova zena pa sta bila (ocitno) ornk Epstein fana.
Z lahkoto lahko tudi preveris da je ogromna vecina teh 38k Trumpovih omemb od leta 2016, naprej. Ne bos verjel, lahko tudi prestejemo kolikokrat je bil Trump omenjen na slo-techu pred 2016 in kolikokrat potem. Res ste brainwashani. Ni mi jasno, da ti ne kapne.
Meni je pri Epsteinu najbolj komicno, da so ga obozevale zenske (lahko gres brati maile). Feministke v to kislo jabolko ne upajo ugrizniti.
Zgodovina sprememb…
Torej gre za witch hunt?
Cela epstein zadeva je smesna. Kaze na to, da neuki in zabiti ljudje hocejo verjeti, da so premozni, bogati, vplivni ... kaj bistveno drugacni od nas. Futr za low IQ osebke.
Je epstein fukal mladoletnice? Da. Je epstein ponujal mladoletnice ostalim. Da. V resnici nic novega. Take stvari se dogajajo ze od pamtiveka.
Je epstein fukal mladoletnice? Da. Je epstein ponujal mladoletnice ostalim. Da. V resnici nic novega. Take stvari se dogajajo ze od pamtiveka.
Zgodovina sprememb…
Zato pa je cover-up najbolj zanimiv del te zgodbe.. Zakaj v Swampu tako odločno branijo potencialne pedofile in posiljevalce? Dobesedno nič jih ne more ustavit pri tem.. Nobeno sodišče in hihče.
Odgovor imaš takorekoč na dlani: ker je Trump eden od njih.
Odgovor imaš takorekoč na dlani: ker je Trump eden od njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
strawman ::
Mimogrede, v fajlih ni niti ene email korespodence med Trumpom in Epsteinom.
Po navedbah DOJ samega so izdali šele nekih 50% vseh razpoložljivih dokumentov (3 od 6 milijonov, po navedbah nekaterih pravnikov še veliko več). Po več kot mesečni zamudi roka, ki so si ga zadali sami. Po priznaju FBI, da se dober del kadra ukvarja z dokumenti. Večina kočljivih pošiljateljev in prejemnikov je cenzuriranih, prav tako kot ogromno dokumentov samih. Takoj za Epsteinom je v teh dokumentih največkrat omenjen ravno Trump. Preiskave so se začele dolgo preden je vstopil v politiko.
Torej a v trenutno objavljenih dokumentih ni nobene korespondence? Res je.
Ali je ni v originalnih dokumentih? Moraš biti zelo naiven da to verjameš, ko se trenutna administracija na vse kriplje trudi vse pomesti pod preprogo.
Lahko je kaksna korespondenca. Ampak 100% dejstvo je, da Trump ni ravno znan po pisanju mailov, hkrati pa sta bila buddyja se preden se je email uporabljal na veliko.
Skratka, zelo naiven moras biti, da verjames da bo Trump z nekom debatiral preko maila. V bistvu moras biti brainwashan. Vecina tukaj vas seveda je. Se vedno verjamete narativi, ki vam jo servirajo. Jebiga, analiticno razmisljanje, je se vecini programerjev tuje.
Skratka, zelo naiven moras biti, da verjames da bo Trump z nekom debatiral preko maila. V bistvu moras biti brainwashan. Vecina tukaj vas seveda je. Se vedno verjamete narativi, ki vam jo servirajo. Jebiga, analiticno razmisljanje, je se vecini programerjev tuje.
za ljudi tipa kow je lahko miljon dokaznega gradiva, pa bodo še vedno trdil, da je vse to podtikanje. Zguba časa
Don't f with me.
Ravno obratno. Ljudje tipa kow rabijo dokaz in ne verjamejo v "zgodbice". Ti se pac rad druzis s "frizerkami". Na tem nivoju si.
Ravno obratno. Ljudje tipa kow rabijo dokaz in ne verjamejo v "zgodbice". Ti se pac rad druzis s "frizerkami". Na tem nivoju si.
jest mam trenutno 3 miljone dokazov, ti pa nobenega, žal.
Don't f with me.
Predlagam ti, da stejes do 3 milijone. Zacnes s stevilom 1.
Zdaj pa premisli kaj si izjavil. Saj bi ti povedal, sam me bo admin brisal.
Predlagam ti, da stejes do 3 milijone. Zacnes s stevilom 1.
ja sej vem, ko ljudje tvojega kova nimate druzga pametnega za povedat se začnete spuščat na osebni nivo in žalit. To je domet vaše inteligence.
Don't f with me.
Lej, nihce te ne sili, da se tukaj blamiras z nespametnimi izjavami. Sam se. Potem pa jokcas, ko ti nastavim ogledalo. Ni vsak alfa, jebiga.
Zato pa je cover-up najbolj zanimiv del te zgodbe.. Zakaj v Swampu tako odločno branijo potencialne pedofile in posiljevalce? Dobesedno nič jih ne more ustavit pri tem.. Nobeno sodišče in hihče.
Ker demokrati bi pa komaj cakali, da bi objavili vso korespondenco... a ti ni jasno, da pri taksnem stevilu dokumentu bi najebala tudi administracija pod vodstvom Jezusa Kristusa?
Samo politicni oz. medijski pritisk lahko vpliva na to, da se kaj objavi. To je menda samoumevno?
ne rabim bit alfa, da vem kak človek si, ko zagovarjaš te ljudi
Cist tko, mimogrede... A Chomsky je pedo ali ni?
Zgodovina sprememb…
Zdaj boš že demokrate primerjal s Swampom?
Ti si res gotof... Si že kupil MAGA kapo?
Ti si res gotof... Si že kupil MAGA kapo?
Ker demokrati bi pa komaj cakali, da bi objavili vso korespondenco... a ti ni jasno, da pri taksnem stevilu dokumentu bi najebala tudi administracija pod vodstvom Jezusa Kristusa?
Samo politicni oz. medijski pritisk lahko vpliva na to, da se kaj objavi. To je menda samoumevno?
in hvala kur*u je do tega končno prišlo. Vsi vpleteni nej grejo v zapor in to čimprej preden pocrkajo, da bodo vsaj malenkost odgovarjal. Problem pa je, da taki kot si ti iščejo odgovornost samo na eni strani, drugim bi pa skoz prste gledal, ker so pač "tvoji"
Don't f with me.
ne rabim bit alfa, da vem kak človek si, ko zagovarjaš te ljudi
boli me kdo je Chomsky, če je mel karkoli s tem nej ga zaprejo do smrti v samico.
Don't f with me.
Si ti pedo protector?
To vprašanje je bolj na mestu.
Hah, false equivelency igrico tudi obvladaš, kow... Pristni fake news desničar..
Kako mislis "ce"?
Tako kot če je Trump imel. Zato pa je potrebno, da se za vse te ljudi odpre preiskava.
Don't f with me.
"vse te ljudi" - mi podas seznam? Hvala.
lahko poguglaš. Jih je blo v zadnjem tednu kr neki objavljenih, še več jih bo pa v naslednjih.
Don't f with me.
Mene samo zanima, ce podpirata da se odpre preiskava za Chomskega? Da ali ne?
A zdaj sta pa se ustrasila? Imena?
Zgodovina sprememb…
Ti si res na hece.. LMAO.. Ne samo, da midva podpirava preiskavo zoper Chomskega... grem stavit, da tudi sam Chomsky podpira to preiskavo!!! Tko kot je Hilary rekla pred dnevi: let's gooooooooo!
Ampak vidim skozi tebe.. Trumpa in ostale posiljevalce želiš ubranit s strawmanom, češ da so vsi, ki so omenjeni v Epsteinovih filetih, pedofili oz. posiljevalci. Ali so vsi, ali pa nobeden.. To je tvoja logika.. In ker dokazov ne moremo dobiti, si na varnem.. Si ubranil Trumpa. Čestitke. :D
Ampak vidim skozi tebe.. Trumpa in ostale posiljevalce želiš ubranit s strawmanom, češ da so vsi, ki so omenjeni v Epsteinovih filetih, pedofili oz. posiljevalci. Ali so vsi, ali pa nobeden.. To je tvoja logika.. In ker dokazov ne moremo dobiti, si na varnem.. Si ubranil Trumpa. Čestitke. :D
Zgodovina sprememb…
Mene samo zanima, ce podpirata da se odpre preiskava za Chomskega? Da ali ne?
preiskava za VSE trenutne in vse naslednje, ki bodo razkriti z novimi dokumenti. Samo v vednost, trenutno imamo manj kot 10% dokumentov.
Določena imena razkrita, ki so bila nezakonito zaščitena, ker so prijatelji Trumpa
pač lahko si zatiskaš oči kokr hočeš, sam ja, gre za ogromen coverup. Pa ne govorim, da gre samo za to administracijo, odgovorne so tud prejšnje.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Ti si res na hece.. LMAO.. Ne samo, da midva podpirava preiskavo zoper Chomskega... grem stavit, da tudi sam Chomsky podpira to preiskavo!!! Tko kot je Hilary rekla pred dnevi: let's gooooooooo!
Na podlagi cesa mislis preiskovati Trumpa? Poskusam razumeti. Zato tudi sprasujem glede Chomskega.
grem stavit, da tudi sam Chomsky podpira to preiskavo!
A te ne moti, da je dajal nasvete znanemu pedofilu Epsteinu? Mal me cudijo ti tvoji dvojni standardi.
Zgodovina sprememb…
Kakšni dvojni standardi? U trippin'?
Na podlagi česa? Nekaj strani nazaj ti je nekdo prilepil pričevanje žrtve, da naj bi jo Trump posilil in grozil, da ji lahko pobije celo družino... Nekaj v tem smislu.. In gotovo se najde cel seznam incidentov, povezanih s Trumpom in Epsteinom, ki bi jih morali preiskati..
Na podlagi česa pa bi ti preiskoval Chomskega? Ker je dal PR nasvet Epsteinu?
Toliko o dvojnih standardih.
Na podlagi česa? Nekaj strani nazaj ti je nekdo prilepil pričevanje žrtve, da naj bi jo Trump posilil in grozil, da ji lahko pobije celo družino... Nekaj v tem smislu.. In gotovo se najde cel seznam incidentov, povezanih s Trumpom in Epsteinom, ki bi jih morali preiskati..
Na podlagi česa pa bi ti preiskoval Chomskega? Ker je dal PR nasvet Epsteinu?
Toliko o dvojnih standardih.
Jaz ne pravim, da bi jaz preiskoval Chomskega. Jaz pravim, da ti omenjas Epsteinove fajle, kjer ni nobene korespondence med Trumpom in Epsteinom in bi ga preiskoval, medtem ko chomskega ne bi. Insane pozicija, ki jo branis tako, da meni ocitas dvojne standarde.
Si IZREDNO nemoralen clovek.
Zdaj se se delas neumnega s floskulami tipa: "gotovo se najde cel seznam incidentov". Daj predlozi enega.
Si IZREDNO nemoralen clovek.
Zdaj se se delas neumnega s floskulami tipa: "gotovo se najde cel seznam incidentov". Daj predlozi enega.
Zgodovina sprememb…
ti omenjas Epsteinove fajle, kjer ni nobene korespondence med Trumpom in Epsteinom.
Kako pa to veš, ko pa tisti sočni dokumenti še niso bili razkriti in še dolgo ne bodo? Si prebral na fake newsu ali ti je Pam razkrila to "dejstvo"?
in bi ga preiskoval, medtem ko chomskega ne bi.
Spet lažeš kt prasica.. Sem ti zgoraj dal jasen odgovor.
Na primer: Four women who have accused President Donald Trump of inappropriate sexual contact signed on to a letter sent to Congress on Friday by Jeffrey Epstein survivors demanding the release of all files on the accused sex trafficker.
A je to vredno preiskave, ali pa je škoda davkoplačevalskega denarja, ker ti z avijona vidiš, da gre za witch hunt ?
Zgodovina sprememb…
Kako pa to veš, ko pa tisti sočni dokumenti še niso bili razkriti in še dolgo ne bodo? Si prebral na fake newsu ali ti je Pam razkrila to "dejstvo"?
Razumem, ti bi ljudi vodil na sodisca zaradi nerazkritih potencialno obremenjujocih dokumentov? Se sploh zavedas, da rusis pravno drzavo? Kaksen nemoralnez!
A je to vredno preiskave, ali pa je škoda davkoplačevalskega denarja, ker ti z avijona vidiš, da gre za witch hunt ?
Ne vem, ce je vredno preiskave, verjetno je. samo ne razumem kaj ima to s "pedo sceno"?
Mal sta zmedena. Enkrat so "divje zabave", pol "pedo scena".. na koncu me bosta prepricevala, da je Trump rad grabil za rit. In za vaju so vsi grehi enaki. Neverjetna nemorala.
Se enkrat. V interesu javnosti je, da se pride stvarem do dna. Tu se verjetno strinjamo. Ampak zaenkrat proti Trumpu nimajo nic vrednega omembe (govorim striktno o Epstein fajlih.)
Za razliko od Chomskega, ki je prijateljeval z znanim jebacem mladoletnic. In mu dajal nasvete. Mimogrede, to je tisti chomsky, ki tako rad MORALIZIRA - drugace tega ne bi omenjal.
Zgodovina sprememb…
TESKAn ::
Razumem, ti bi ljudi vodil na sodisca zaradi nerazkritih potencialno obremenjujocih dokumentov? Se sploh zavedas, da rusis pravno drzavo? Kaksen nemoralnez!
A tako kot ruši trumpov DOJ, ko, kljub zakonu, še niso dali ven _vseh_ epstein dokumentov? Ravno to, da vlečeš ljudi na sodišče, ker niso razkrili teh dokumentov (kar zahteva zakon), bi bila pravna država.
Za razliko od Chomskega, ki je prijateljeval z znanim jebacem mladoletnic.
Kot prvo, je*** chomskega, ki nima problema s pobijanjem ljudi, če tega ne more obesit 'zlobnemu zahodu'.
Kot drugo, več je slik trumpovega prijateljevanja z epsteinom, kot je slik trumpa z njegovimi otroci.
Tretje, mamo 'zanimivo' čestitko, ki jo je trump poslal epsteinu.
Četrto, mamo pričevanja, kako je uletaval v garderobe na lepotnih tekmovanjih, da je 'inspectal' (tudi) mladoletne tekmovalke, ko te še niso bile oblečene.
In tako dalje. Trdit, da ni ničesar, kar bi nakazovalo na trumpove rabote z epsteinom je možno samo, če se delaš da fajli ne obstajajo, če se delaš da nimamo kupa slik/videov kako sta prijateljevala in (na koncu) če si mnenja, da 'babam itak ni za verjet' in tako ignoriraš vsa pričevanja proti trumpu.
Za konec, če bi bil človek nedolžen, ne bi angažiral celega FBI in celega DOJ, se na vse kriplje trudil, da dokumenti ne bi prišli v javnost in norel vsakič, ko jih kdo omeni.
In čist za konc, dokumente na plano in naj sodišče presodi, kdo mora v zapor. Pa naj si tam delajo družbo trump, clinton, chomsky in vsi, ki so pri tem sodelovali.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Razumem. Ker Trump rusi pravno drzavo, naj to rusijo se ostali?
Prijateljevanje z nekom je kaznivo dejanje?
Vi ste vsi blazni. Kot papagaji ponavljate vse kar vam internet ponuja in nekriticno zrete tabloidna jajca.
Prijateljevanje z nekom je kaznivo dejanje?
Vi ste vsi blazni. Kot papagaji ponavljate vse kar vam internet ponuja in nekriticno zrete tabloidna jajca.
Zgodovina sprememb…
TESKAn ::
Zahtevat da naj DOJ naredi, kar zakon od njih _zahteva_ je 'rušenje pravne države'?
Zahtevat, da naj sodišča obsodijo vse, ki so delal kaj narobe, je 'rušenje pravne države'?
Mislim, da 'pravna država' ne pomeni tistega, kar ti misliš da pomeni.
Zahtevat, da naj sodišča obsodijo vse, ki so delal kaj narobe, je 'rušenje pravne države'?
Mislim, da 'pravna država' ne pomeni tistega, kar ti misliš da pomeni.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Jarno ::
"vse te ljudi" - mi podas seznam? Hvala.
To bi ti znal narediti kak Grok ipd., ki tudi zna pobrskati po samih Epstein-dokumentih.
Morda bi bilo najbolje, da priškrnejo kakšne vpletene in vpletenih je bilo na desetine "pomagačev".
DoJ je v krču neaktivnosti, kdo bi si mislil zakaj.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Malidelničar ::
Trenutna administracija odločno vodi.
IZJEMEN govor Marca Rubia v Münchnu:
https://x.com/StateDept/status/20225818...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
jest10 ::

Scaramouche3 ::
Malidelničar je izjavil:
Za Amere je super, EU daje pol vojaškega budžeta njim, ne dobimo pa ICBM kar edino rabimo proti Rusom!
Malidelničar ::
Scaramouche3 je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
Za Amere je super, EU daje pol vojaškega budžeta njim, ne dobimo pa ICBM kar edino rabimo proti Rusom!
Imamo lastne ICBM - Francija in VB. Francija ima razpravo z Nemci ali bi delili jedrsko orožje.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Scaramouche3 ::
Malidelničar je izjavil:
Imamo lastne ICBM - Francija in VB. Francija ima razpravo z Nemci ali bi delili jedrsko orožje.
Nope, oni jih imajo in dokaz,da če bi Rusi hoteli tolčt male države na Balkanu da bi jih uporabili kot grožnjo enako kot bi v Franciji, nimamo.
In misliti tako je zelo nevarno.
Že primer Grenlandije to pokaže!
Da bi Ameri hoteli enako v Franciji bi dobili tako grožnjo!
pegasus ::
Fascinating ... čezlužne norije dvigujejo alternativne glasove na tej strani luže:
Presenečen sem, da je še nekaj treznosti med ekonomisti ... niso vsi pijani od borznih indexov.
Presenečen sem, da je še nekaj treznosti med ekonomisti ... niso vsi pijani od borznih indexov.