» »

Kako pogosto pomivate tla, čistite wc, brišete prah ipd.

Kako pogosto pomivate tla, čistite wc, brišete prah ipd.

1
2
»

bciciban- ::

P.S. tisti z hišnimi pomočnicami, vam je res vseeno da nek popolni tujec hodi po hiši/stanovanju ko vas ni ?

Tašča ima prijateljico, ki je čistilka, puca po domovih in občasno slišim kaj kar ta gospa razlaga... To vse prevohajo in pretaknejo. O njenih strankah vem jaz kot občasni pasivni slušatelj praktično vse...
In ni ona zdej neka izjema, ker razlaga tudi kaj so druge našle/videle pri strankah ...

Sej po eni strani, se nimaš kaj obremenjevat z tem kaj nek random človek misli o tebi a po drugi strani vse tvoje privatne zadeve razglaša naokoli far&wide. To dobesedno živijo za vohlanje in širjenje govoric naprej.
Da ne rečem kaj o pomerjanju cunj in spodnjega perila ;((

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Verjetno je tako, da imaš potem en sef za pomembne/tajne zadeve, ostalo pa če lahko otroci vidijo, lahko tudi ona. Pa v mestu nikogar kaj dost ne zanima za sosedske trače.
Magic

bciciban- ::

Magic1 je izjavil:

Verjetno je tako, da imaš potem en sef za pomembne/tajne zadeve, ostalo pa če lahko otroci vidijo, lahko tudi ona. Pa v mestu nikogar kaj dost ne zanima za sosedske trače.

Moji otroci ne vlečejo nase ženinih gat ali pomerjajo njenih oblek, kar po govoricah te čistilke počnejo. Pa tudi če bi je malo drugače ali to nase da hčerka ali pa nek random tujec.

Pa še to, da potem ves čas razmišljaš ali si dal vse pomebne zadeve/papirje/karkoli že v sef je tko no. Odbijajoče.

Sploh pa jaz nimam istih meril kaj lahko vidijo otroci znotraj družine in kaj lahko vidi nek popolni neznanec.

P.S. To je samo moje mnenje, pač ko poslušam take zadeve mi je totalno odbijajoče.

Zgodovina sprememb…

energetik ::

donvito je izjavil:

energetik je izjavil:

Se vam nič ne zdi čudno, da čistilka hodi po bajti? Meni je to povsem nesprejemljiva ideja, da bi nek tujec tedensko hodil po bajti in prestavljal osebne predmete.
Ok, če čistilka še tebe porihta za zraven, pol ok. :D

Misliš tako?
Tako nekako, da :D

Magic1 je izjavil:

VEdno boš razmišljal, ali je res vse pomembno nedosegljivo. Velja tudi za prav vse PCje in mobilne naprave. So vse kriptirane in pod gesli? Sicer se komot kdaj znajdejo neprimerne fotke na netu. Tudi če je to samo slika malčkov na plaži. Ne vem, meni je to neprijeten občutek. Ko grem od doma, vklopim alarm, in ko pridem domov, vem da bo prav vse tako kot sem pustil in da ni prav nihče šaril naokoli. Seveda imam vse naprave prav tako kriptirane za primer vloma.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Jure14 ::

"Naša" čistilka je pred 25 leti prišla z možem in enim kovčkom iz Srbije. Brez kakršnekoli šole.
Zdaj fura s.p., mož ji pomaga pri bolj fizičnih zadevah, je "hišnik" in voznik.
Oba otroka ima na faksu. MF in EF.
Hišo (lastniško) na obrobju Lj.

Do njenega kontakta prišli preko znancev, ki jim tudi čisti.
In kontakt dali naprej samo "ta boljšim" prijateljem (2x).

Na začetku (med porodniško) je bila žena doma, ko je čistila. Zdaj ji pa ključe brez pomislekov zaupamo. Si je to prislzužila v vseh teh letih.

Je pa "čistilka" in ne "sobarica". Tako da ko pride, morajo biti stvari pospravljene, predvsem igrače :-) .

Webmojster ::

Blinder je izjavil:

Jaz čistim podobno kot avtor teme, s tem da posteljnino menjam dosti bolj poredko. In ne vidim, da bi imel umazano.

Enako. Mogoče enkrat na 2 meseca

OutOfTheBox ::

wcpapir je izjavil:

Nam vsaj dan briše tla in sesa robot, vsak v svojem štuku. Posodo dajemo prati 2x dnevno. Čistilka pride vsak četrtek, takrat se zamenja posteljnina, pobrišejo tla in malce bolj očisti stranišča in kopanico. Na 14 dni pa čisti ostale stvari, ki niso tako kritične - okna, pometanje pred hišo itd.

Koliko vas stane obisk čistilke?

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Pri meni ne bi bilo nič počiščeno, ker ne bi imela časa čistiti razen moje štange.
|HP EliteBook|R5 6650U|

c3p0 ::

Stanovanje sterilno, otroci pa hudi alergiki, cigančki se kopajo v blatu in nikoli bolani. Včasih je nekje zdrava meja "sterilnosti".
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sesalec za posteljo/pršice

Oddelek: Loža
467280 (6360) Kvinta
»

Sesalec - nateg (strani: 1 2 3 4 5 )