Forum » Na cesti » DIY popravilo prask na avtu
DIY popravilo prask na avtu
x128 ::
Rad bi za silo popravil nekaj prask na avtu, ki gredo čez lak, ampak nimam znanja, kako se tega primerno lotiti. Ne gre mi za popravilo do popolnosti, ampak bolj za osnovno zakritje in zaščito pred rjo. Kakšni predlogi, na kaj je treba paziti, da se nanešena barva čimbolj ujema? Pred leti sem se enkrat lotil manjšega barvanja in kupil barvo z identično barvno kodo, kot jo je imel avto, ampak se je na koncu vseeno poznala razlika v odtenku.
Kaj konkretno torej potrebujem? Barvo z utrezno barvno kodo - ok. Morda prosojni temeljni premaz? Polirno pasto za na konec?
Kaj konkretno torej potrebujem? Barvo z utrezno barvno kodo - ok. Morda prosojni temeljni premaz? Polirno pasto za na konec?
Assass1n ::
Zadevi se reče set za korekturo laka, najdeš jo pri večjem pooblaščenem servisu za tvoj avto. Stane okrog 20€.
Uporabiš priložen čopič, ustrezen manjši čopič ali buciko za pikice od kamenčkov.
Uporabiš priložen čopič, ustrezen manjši čopič ali buciko za pikice od kamenčkov.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkrusen delcek barve na avtomobiluOddelek: Na cesti | 10176 (1502) | MIHAc27 |
» | Popravilo prask na pohištvu iz visokega sijajaOddelek: Loža | 5882 (681) | Anney |
» | Eno vprašanje = praska na avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 31855 (24269) | Domobrancek |
» | Barvanje BMX kolesaOddelek: Šport | 6840 (6343) | SkIDiver |
» | barva vozilaOddelek: Loža | 9360 (8758) | Malajlo |