» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
68 / 80
»»

Mato989 ::

val46 je izjavil:

In ti si najbolj srečen slovenc, zato ker je 3:1, namesto 2:2. Ok, smo razumeli. Ne rabiš še 10x isto ponavljat

Zakaj pa ne rabim? Vi/eni tu tudi ponavljate oh in sploh LD77 pa ne bi bilo treba, se takrat tudi oglasiš naj nehajo ker ne rabijo ponavljat?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

nejc_nejc ::

.....
k moral opazit, to da nekomu stopiš na nogo je debilno da je prekršek... ampak hej whatever goes
.....

Sicer glupo pravilo, SAMO, ko nekdo vloži ves svoj čas v neko igro, podredi vse kar je okoli nhjega neki igri in ti namestijo nogi pod tebe in se poškoduješ..
Lej se za na trojke nisi...kaj šele, da si kdaj igral košarko....

DejchSLO ::

sam vi sploh ne govorite o košarki, ampak se podjebavate na podlagi subjektivnih mnenj.

Zvezdica27 ::

yup, Lillarda naslednjo sezono ne bo. Uf, to pa je udarec ma Milwaukee, iznenada so v riti... Sem vedel, da je bil anapaka ko so se losali MIddletona, kako NBA dela z obrazi franšiz zadnje čase... honorarij so res previsoki, pol pa denar prevlada... ampak to so si sami krivi.

Sem gledal GSW vs Houston. Dopade se mi Houston, tole so imeli skoraj na pladnju, sam... ni šlo. Se pa igra na polno in sem kar užival v prepehavanju Dillona in Draymonda. Dober show, sam so pa 33 sekund igrali ne vem, 20 minut... za popizdit...

zz

bambam20 ::

Zvezdica27 je izjavil:

yup, Lillarda naslednjo sezono ne bo. Uf, to pa je udarec ma Milwaukee, iznenada so v riti... Sem vedel, da je bil anapaka ko so se losali MIddletona, kako NBA dela z obrazi franšiz zadnje čase... honorarij so res previsoki, pol pa denar prevlada... ampak to so si sami krivi.

zz

Lillard plača..

Milwaukee Bucks
2024/25 $48,787,676
2025/26 $58,545,211
2026/27 $63,228,828

globoko grlo ::

A so teli MIL eni najvecji debili? Pa kaj kurac je s temi neulovljenimi zogami v zadnjih minutah?

Ta NBA je rigged as fuck!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

arnecan1 ::

Mato989 je izjavil:

Veliko bolj problematičen je tisti dotik ki je evidentni in bi ga sodnik moral opazit, to da nekomu stopiš na nogo je debilno da je prekršek... ampak hej whatever goes.

Verjetno nikdar nisi igral nobenega športa.

Kaj moramo čitati na forumih v demokraciji, včasih je človek jezen, včasih samo razočaran. Ampak kaj hočemo, to je cena katero plačujemo.

Liga NBA: Dončić je bil oškodovan: https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig... Sodniška odločitev na četrti tekmi končnice med Minnesoto in Los Angelesom je bila napačna, Luka Dončić bi 33 sekund pred koncem tekme moral imeti prosta meta, izhaja iz poročila Lige NBA, poroča ESPN.

P.S.: Samo v opozorilo, Lakersi še niso odpisani (razen za stavnice). Tri zaporedne tekme v playoffu je zelo težko dobiti, ni pa nemogoče. Daleč od tega. In Lakersi nenazadnje igrajo dve tekmi doma, kar ni zanemarjajoče.

arnecan1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Veliko bolj problematičen je tisti dotik ki je evidentni in bi ga sodnik moral opazit, to da nekomu stopiš na nogo je debilno da je prekršek... ampak hej whatever goes.

Kaj moramo čitati na forumih v demokraciji, včasih je človek jezen, včasih samo razočaran. Ampak kaj hočemo, to je cena katero plačujemo.

Liga NBA: Dončić je bil oškodovan: https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig... Sodniška odločitev na četrti tekmi končnice med Minnesoto in Los Angelesom je bila napačna, Luka Dončić bi 33 sekund pred koncem tekme moral imeti prosta meta, izhaja iz poročila Lige NBA, poroča ESPN.

P.S.: Samo v opozorilo, Lakersi še niso odpisani (razen za stavnice). Tri zaporedne tekme v playoffu je zelo težko dobiti, ni pa nemogoče. Daleč od tega. In Lakersi nenazadnje igrajo dve tekmi doma, kar ni zanemarjajoče.

Seveda sem igral šport, brez skrbi, niti nisem rekel da tisto ni prekršek ker je Liga rekla da je bil, ampak sem komentiral da je to smešen prekršek (tudi če je) ker je tip imel nogo na tleh (stopalo) in je LD77 stopil na njo... prekršek je ampak ja, pač Donke faše za vso prepiranje in bedarije z nepiskom in prav je tako morda se bo kdaj zamislil, če ga nista mogla staradva naučit obnašanja ga bodo pa nekoč sodniki

judoka ::

Kdo pametuje o vzgoji starsev lol :D

0 samorefleksije

Skratka Donke nima zvitega gležnja.
Ne razumem, za koji hurac imajo kamere pa ne vem koliko sodnikov za monitorji....

Ne spostujejo lastnih sodniskih sprememb igre, v tem primeru zaščite igralcev pred brezveznimi poskodbami.

Za Matota in podobne fante in punce:
Tako postavljanje nog se prefinjeno uči pri treniranju obrambnih nalog in igralcu pridejo pod kožo enako kot pivot ter klasična 2 koraka....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Lakersi so gotofi. Sploh, ce bodo na tako majhni rotaciji.

Tako, da bo polfinale Minneosta in warriorsi.

FTad ::

arnecan1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A ni 2-2-1-1-1? Torej ja, igrajo sedaj doma, ce zmagajo, grejo spet v goste, in ce bo 7. tekma, jo igrajo spet doma.

Ganon ::

Saj je prav povedal. Če želijo zmagati serijo, morajo odigrati sedem tekem. Dve doma. Tudi odločilna. Dalo bi se, ampak bo težko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

bambam20 je izjavil:

Lakersi so gotofi. Sploh, ce bodo na tako majhni rotaciji.

Tako, da bo polfinale Minneosta in warriorsi.

Jaz ne bi dal roke v ogenj. Zadnji tekmi sta bili na noževi ostrini.

Še vedno dam nekje 20-30 % možnosti Lakersom. Še posebej, če JJ da možnosti svoji kopi, kateri bi se izkazali. Potem dam kar 30-40 % Lakersom.

Pri teh odstotkih je potrebno upoštevati, da je vsaka tekma zgodba zase. Že rezultat 3:2 dvigne Lakersom možnosti na 40 %, potem dobljena tekma v gosteh na 3:3 pa je naenkrat 52% proti 48 % za Lakerse. In naenkrat so Lakersi blagi favoriti.

BT52 ::

JJ bo mogel pač vreči all in in začet z rotacijo vsaj 8mimi od začetka.

Mato989 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Seveda sem igral šport, brez skrbi, niti nisem rekel da tisto ni prekršek ker je Liga rekla da je bil, ampak sem komentiral da je to smešen prekršek (tudi če je) ker je tip imel nogo na tleh (stopalo) in je LD77 stopil na njo... prekršek je ampak ja, pač Donke faše za vso prepiranje in bedarije z nepiskom in prav je tako morda se bo kdaj zamislil, če ga nista mogla staradva naučit obnašanja ga bodo pa nekoč sodniki

Ne vem, kaj naj rečem na to, da so sodniki v NBA priznali, da so naredili napako in bi morali dosoditi prekršek. Izgleda so smešni, kot praviš ti.

Verjetno so neumno domnevali, da je razlika, če obrambni igralec nekomu skoči pod nogo ali pa napadalec obrambnemu statično stoječemu igralcu skoči na nogo. Pač nekateri to težko ločijo. Še posebno tisti, ki so trenirali kakšen šport pri 8 letih celi 2-3 leta, ker so jih silili starši.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

Kurzweil ::

Jaz sem prepričan, da bo LAL ponoči zmagal... sem prepričan, da se bo LAL oz. Redick prilagodil. Kar v praksi pomeni večjo rotacijo, ker mislim, da je bilo sporočilo iz vseh koncev in krajev jasno, pa mislim, da bi to uvidel še kakšen bolj zelen trener od Redicka.

Mogoče bo Luka po tisti gripi ali karkoli je že bilo, tokrat še kakšen procent bolj pri močeh. Sicer pa jasno, ekipa mora grindat celo tekmo v obrambi, zapirat jeben ofenzivni skok in biti bolj prisotna že od samega začetka, če vemo, da sta zadnjič Hachimura in Reaves začela praktično šele po pol tekme, do takrat sta 40 letni James in ne ravno povsem zdrav Luka že precej opehala. Nekako upam in verjamem, da je bil tisto zadnjič en zrelostni izpit, ki bo danes že obrodil sedove.

Bi rekel, da bo ključna tista tekma v MIN, ja, si bom drznil to trdit. Če tisti dobi LAL, si bom drznil trditi celo to, da bo LAL šele kot 14. ekipa v zgodovini lige nadoknadila zaostanek 3-1.

Seveda bo zelo težko, ampak jaz vsekakor mislim, da LAL še ni rekel zadnje!

Polda ::

Samael je izjavil:

Polda je izjavil:

Na dolgi rok bo Nico zmagovalec. Moraš gledati več let naprej.

Raje ne. Dallasova pot leta naprej ob dveh starajočih se, poškodbam podvrženim zvezdam ter nič kaj vzpodbudni situaciji z draft picki, na dolgi rok ni prav nič rožnata.
Ob Nicovi izjavi, da je Luko menjal za "win now" rezultat, nekako težko trdiš, da bo zmagovalec. Zmagovalec s čim? No eventuelno je to okno odprto za 2025/2026 sezono, ampak a si upaš staviti na to?

Luka tudi ni imun na poškodbe.
Luka je prišel iz slabše ekipe v boljšo in kot kaže se bo njihova pot končala že proti prvi ekipi v playofih katera je bila veliko slabše rangirana.
Kaj je naredil Nico čez čas bo pozabljeno in če bo Dalas v roku 5 let prvak potem bo Nico zmagovalec.

karafeka ::

A se samo meni zdi, da je bil pristop Kidd-a enak, kot je sedaj JJ-a pri Lakersih ? Vse stavi na Luko. Podobno kot v službi, ko šef vidi, da je nekdo priden, motiviran in dosega rezultate, potem mu naloži še več dela (pa tudi če "crkne"), medtem ko ostali gledajo v luft.

tony1 ::

Najbolj tipičen pristop slabega šefa...

Polda je izjavil:

Samael je izjavil:

Polda je izjavil:

Na dolgi rok bo Nico zmagovalec. Moraš gledati več let naprej.

Raje ne. Dallasova pot leta naprej ob dveh starajočih se, poškodbam podvrženim zvezdam ter nič kaj vzpodbudni situaciji z draft picki, na dolgi rok ni prav nič rožnata.
Ob Nicovi izjavi, da je Luko menjal za "win now" rezultat, nekako težko trdiš, da bo zmagovalec. Zmagovalec s čim? No eventuelno je to okno odprto za 2025/2026 sezono, ampak a si upaš staviti na to?

Luka tudi ni imun na poškodbe.
Luka je prišel iz slabše ekipe v boljšo in kot kaže se bo njihova pot končala že proti prvi ekipi v playofih katera je bila veliko slabše rangirana.
Kaj je naredil Nico čez čas bo pozabljeno in če bo Dalas v roku 5 let prvak potem bo Nico zmagovalec.

Čez pet let bo Irving star 38 let in Davis 37 let.

Povrh tega se Irving šele drugo leto vrne po izredno težki poškodbi, verjetno bo potreboval 2 leti, da se vrne na optimum. Davis pa je tako ali tako 1/2 leta nedosegljiv.

Da je Dallas prvak ima čas 2-3 leta, čez 5 let bodo vsi pokopani in dvakrat prekopani. In po resnici povedano, tudi čez 2-3 leta ne vidim Dallasa kot prvaka. Pa baje tudi Irving namiguje, da hoče oditi. Je pa res, da ima ekipa zelo dobre role playerje. Druge ekipe jih bodo vesele čez par let. Npr. Lively je zelo mlad. Mogoče pride še v LA.

judoka ::

Luka je prišel iz slabše ekipe v boljšo

Svasta, ekipa brez centra in brez PO rotacije je "boljsa":D

Caracas ::

Ja tale je biserna Poldatova :). DALLAS je imel super, na Lukovo kožo pisano postavo. Pa še Grimesa je butl Nico trejdal ;)..

Legon ::

A sploh ima smisel odgovarjat? Eno so trolčki kot je naš mato, drugo pa je nek paceint, ki živi v paralelnem svetu.

Legon ::

Kurzweil je izjavil:

Jaz sem prepričan, da bo LAL ponoči zmagal... sem prepričan, da se bo LAL oz. Redick prilagodil. Kar v praksi pomeni večjo rotacijo, ker mislim, da je bilo sporočilo iz vseh koncev in krajev jasno, pa mislim, da bi to uvidel še kakšen bolj zelen trener od Redicka.

Mogoče bo Luka po tisti gripi ali karkoli je že bilo, tokrat še kakšen procent bolj pri močeh. Sicer pa jasno, ekipa mora grindat celo tekmo v obrambi, zapirat jeben ofenzivni skok in biti bolj prisotna že od samega začetka, če vemo, da sta zadnjič Hachimura in Reaves začela praktično šele po pol tekme, do takrat sta 40 letni James in ne ravno povsem zdrav Luka že precej opehala. Nekako upam in verjamem, da je bil tisto zadnjič en zrelostni izpit, ki bo danes že obrodil sedove.

Bi rekel, da bo ključna tista tekma v MIN, ja, si bom drznil to trdit. Če tisti dobi LAL, si bom drznil trditi celo to, da bo LAL šele kot 14. ekipa v zgodovini lige nadoknadila zaostanek 3-1.

Seveda bo zelo težko, ampak jaz vsekakor mislim, da LAL še ni rekel zadnje!

Ja, tukaj se bo videlo tudi karakter JJa. Ker IMO v tem trenutku nima kaj zgubit, če poskusi z bistveno širšo rotacijo. Kako daleč lahko pride z eno peterko smo videli in to je to. Potem je samo vprašanje ali gredo domov 4-1 ali 4-2. Po drugi strani pa seveda s tem tvega, da bo naslednja tekma totalen polom, ker največji problem neizkušenih igralcev je pač konsistentnost in ko si tako globoko v riti je vprašanje ali greš na ziher izgubit in se potem pač zagovarjaš, da ni šlo, ali pa tvegaš (in bo lahko totalen blowout) in prevzameš vso odogvornost nase. IMO je dologorčno to boljše (ne glede na uspeh) tudi zato, daigralci dobijo kilometrino na tako težkih tekmah ko je ta danes.

Realno gledano pa IMO LAL te serije ne morejo dobit, ker je povsem nemogoče pričakovat od igralcev (izven glavnih nosilcev) da bodo tri tekme zapored, na tako težkih tekmah, vrhunsko odigrali. Že drvakrat je na meji čudeža, ne pa tri tekme.

Dons možno, da je zmaga Lakersov, ker igrajo doma. AMpak dokazali so, da so slabi pri zaključevanju izančenih končnic in slabo delujejo pod pritiskom.

Lahko je eno ali drugo. Sam se nagibam k tem, da se danes obe seriji zaključita in lahko gremo mirno v drugi krog.

Legon je izjavil:

Realno gledano pa IMO LAL te serije ne morejo dobit, ker je povsem nemogoče pričakovat od igralcev (izven glavnih nosilcev) da bodo tri tekme zapored, na tako težkih tekmah, vrhunsko odigrali. Že drvakrat je na meji čudeža, ne pa tri tekme.

Do 40 letnika pač ne moreš pričakovat, da bo pariral mladim. Pa lahko v sebe vrže 20 milijonov. NOge so šle v smislu hitrosti, predvsem s staranjem gre počasi reakcijski čas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

to je sicer res in tuei lebron igra drugače kot včasih. Vendar to tako je. Še vedno je impoznaten in nikoli ne veš... glej, na OI je vse, stare in mlade, reševal Curry. Isto je z njim, on je in bo faktor.

Isto LD77.

No, zdaj pa kdo ostane? Tu je problem... Reaves je totalno na limitu in ne more, ni isti rang kot drugi, ampak se vsaj bori. Kaj pa pol? Vincent 0, knecht ne igra....

škoda, sam jaz zmage ne vidim, če že jo vidim po isti strategiji (ne taktiki): na polno na začetku in morda prednost zdrži... jj se mi zdi ok, sam ekipe nima. Napače zadnjih 5 min pa nimajo opravičila, zajebali so igralci in to je to.

GupeM ::

Edini način je, da jih že od začetka stisnejo v obrambi, tako kot so jih na 2. tekmi. Jim niso pustili dihat. Zato so tudi grešili mete in celo ko so prišli pod koš.

Je pa seveda to zelo težko početi, če igraš 45 minut z istimi igralci. Tega ne zdržijo niti najbolje pripravljeni igralci. Pa v napadu je potem tudi veliko težje, razen če jih skontraš. Ampak tudi šprinti v kontro ti poberejo ogromno energije, pa je potem spet v obrambi težje ...

Konec za Lakerse.
Pelinkovec samo zmajuje z glavo verjetno si misli zakaj nisem ripeljal kakšen center.
Pod košom so LA NULA.
Taka ekipa nima kaj delat tukaj.
LA brez obrambe.
James naj gre v pokoj.

Sem dobro napovedal.

bambam20 je izjavil:

Nagradno vprašanje.

Kam gredo Lakersi v četrtek ?
Na počitnice>

.

Polda je izjavil:

Konec za Lakerse.
Pelinkovec samo zmajuje z glavo verjetno si misli zakaj nisem ripeljal kakšen center.
Pod košom so LA NULA.

Če že kritiraš lebrona - met 9/21 42.8%

Donko met 7/18 38.8 %

Naslednjo sezono bo bolje, saj se je vrnil Kleber. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Če smo realni je med tema dvema zmqgovalec Nico in Pelinkovec čisti poraženec.
Pelinkovec zgradil ekipo brez centra Nico pa prišparal več 100 miljonov $
Oba pa sta izpadla in oba imata nefunkcionalni ekipi.

Kaj je naslednja napoved? Lakers in 8 ali 9 ali Lakers in 2029?

Toliko kako so Goberta nevtralizirali

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Kaj je naslednja napoved? Lakers in 8 ali 9 ali Lakers in 2029?

Toliko kako so Goberta nevtralizirali

Si je Reddick spomnu taktiko, da Hayesa ne da sploh v igro. MOjster, pač.

Gobeet jih je solal kot male cucke pac center je non faktor so dejali poznavalci

Mato989 je izjavil:

Gobeet jih je solal kot male cucke pac center je non faktor so dejali poznavalci

Rudy

1. tekma 2 točke 6 skokov
2. tekma 6 točk 6 skokov
3- tekma 1 točka 3 skoki
4 tekma 5 točk 10 skokov

5. tekma 27 točk in 24 skokov.

Se vidi, da so Lakersi pripravili taktiko.

karafeka ::

Ne bit razočaran. Bo Denver na krilih izjemnega Čančarja spet prišel do prstana.

karafeka je izjavil:

Ne bit razočaran. Bo Denver na krilih izjemnega Čančarja spet prišel do prstana.

Zagotovo. Nekako tako, kot o slovenska reprezenatanca letos v igri za medalje.

Nachtigall ::

Zacetek rebuilda Lakersov je dokaj enostaven!

Menjava AR za centra, podpis free agenta ali dveh, nekdo je omenjal Myles Turnerja zgoraj, koliko je to realno, ne vem.

Upati, da bo Luka podpisal dolgorocno pogodbo, in upati, da bo Lebron se fit naslednje leto.

Tole je zacetek.

Ce LBJ zahteva daljso pogodbo, ki ni veteranski minimum, po letu 2026, pa naj ga lepo brcnejo v rit, ceprav je se vedno st. 1/2 pri Lakersih, kako se je clovek boril to serijo pri 40 letih je zavidanja vredno in je lahko vzor vsakemu sportniku.

Sicer po pravici, LBJ ceprav je bil 4x prvak, IMHO ne bi smel biti niti blizu GOAT debate, imata Kobe in Jordan veliko boljso statistiko glede osvajanja naslovov, pa pri LBJ ni izgovor slaba ekipa, je igral z marsikaterim HOF igralcem v vsej svoji karieri.

Ce Luka ne podpise z Lakersi pa Pelinka leti, Laker fani pa delajo samomore in bo na koncu se Nico Harrison izpadel kot zmagovalec te menjave. :D

JJ Reddick je pa tole serijo kar konkretno tudi sam zafural, brez menjave v prejsnji tekmi v drugem polcasu, ne igranje Hayesa proti Gobertu, tudi, ce je Hayes totalen drek, saj slabse kot je bilo tole itak ne more biti.

Ce Luka ne podpise z Lakersi pa Pelinka leti, Laker fani pa delajo samomore in bo na koncu se Nico Harrison izpadel kot zmagovalec te menjave. :D

ta varianta bo zanimiva....

Hayes je BUM. XD prosim kavč direktorij sit down. Tip je dobu v 2Q že 3 osebno. Kaj boš z tem delal.... za ta učinek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Nachtigall ::

BT52 je izjavil:

Hayes je BUM. XD prosim kavĨ direktorij sit down. Tip je dobu v 2Q Şe 3 osebno. Kaj boť z tem delal.... za ta uĨinek.

Mogoce bi bil totalen fail, mogoce bi dobil vsaj kak skok vec in bi imeli Lakersi vecje sanse za zmago.

Kaj pa je imel JJ Redick za izgubit?

Poraz s parimi tockami vec?

Poraz na koncu je poraz!

Ganon ::

LeBron je nekaj namigoval, da bi lahko bila to njegova zadnja tekma, ampak zagotovo se ne bo poslovil v tem slogu. Ostal bo že zaradi statistike. :P Čeprav je tista, ki se tiče finala lige, precej klavrna. Deset jih je odigral, štiri dobil. Tisto proti GSW mi še zdaj ne gre iz glave. Kakšna sramota GSW po rekordnem rednem delu.

BT52 je izjavil:

Hayes je BUM. XD prosim kavč direktorij sit down. Tip je dobu v 2Q že 3 osebno. Kaj boš z tem delal.... za ta učinek.

Nisem vedel, da ko imas v nba-ji 3 osebne , da ne mores vec igrat.

Caracas ::

Sam ne zastopim najbolj Redicka v tej seriji. Ok, prvo so total spušili, drugo zgrindali, tretjo izgubili tesno z 20% Luko. Nato je pa za 4 in peto tekmo povsem spremenil taktiko. V četrti igral cel polčas z eno peterko, v peti pa povsem brez centra. Ja, Hayes ni perla ampak Gobert jih je ubil ko so igrali povsem brez centra, v prejšnjih pač ne. Ni neke logike tako drastično spreminjat igro ob predhodno precej izenačeni seriji. Saj vprašanje če bi bilo drugače, Mini ima boljšo ekipo, zmago Mini sem napovedal že pred začetkom serije, pa vendar je to meni čudno in nepotrebno.

Ali imajo kakšne glupe pogodbe.
Šinfat se pa itak v NBA ne sme in se ne spodobi,mora biti vse polajt.

endelin ::

Ganon je izjavil:

LeBron je nekaj namigoval, da bi lahko bila to njegova zadnja tekma, ampak zagotovo se ne bo poslovil v tem slogu. Ostal bo že zaradi statistike. :P Čeprav je tista, ki se tiče finala lige, precej klavrna. Deset jih je odigral, štiri dobil. Tisto proti GSW mi še zdaj ne gre iz glave. Kakšna sramota GSW po rekordnem rednem delu.

Zadnjih nekaj minut 7 tekme je legendarnih. Lebronov insane blok, Kyrie trica in love obrambne zadolžitve. Epska serija in največji comeback ever. Premagali so najboljšo ekipo vseh časov. Postavili so si spomenik:)

Pa kdo v goat debati lahko omenja Kobeja:)) lebron je razred boljši igralec. Brez Shaqa bi bil brez treh naslovov realno. Bil je sicer zelo dober no.2 v prvem runu okoli 2000.

Zares velika črna pika lebrona v goat debati je predvsem prvo finale s Heati proti Dallasu. Tisto je bilo zelo povprečno.

Pripeljati Spoelstro in Jokiča:D

Nico si je pa oddahnil po par mesecih agonije

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

bambam20 je izjavil:

BT52 je izjavil:

Nisem vedel, da ko imas v nba-ji 3 osebne , da ne mores vec igrat.

DED ne igra inteligento. še skoka ne dobiva... Zato JJ vidim in povsem razumem. Plus na shortrolu je Hayes tema... ...ahhh kje je Lively.

Res pa da DFS in Vanderbild pač navkljub, da sta obrambna specialista v napadu nista dala nič pomembnega v seriji.

Obstaja teorija, da dober moderni gibljivi center daje tem igralcem v povezavi z dobrim organizatorjem (Luka, - ajde Austin je tudi kreator sposoben za drugo vlogo imo) prostor, da razvijejo njihovo igro - pump and fake oz catch and shoot.

Zdaj pa če nimaš na short rolu igralca, ponavadi zaradi shem, katere Luki ležijo je to center. Ta mora biti potem sposoben 3 vs 4 kreator. Idealno je da center še ima dober MID RANGE (ali celo LONG RANGE trica recimo) strel ali pa vsaj močen post game. Oz neki od tega, da lažje dela varke na podaje na krila ali utekanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

hehe... v glavnem, vsaj zanimivo je bilo, tokrat do 3 min pred koncem.

Ah.

vse je bilo ok, sam če pa ne zadaneš ama nič vsako tekmo v 4q, pol pač greš domov. tudi sicer, kot sem gledal, je bilo ogromno na silo in solo. Min je igrala bolj timsko.

Pismu, vanderbilt in vincent sta bila taka katastrofa, ne vem kolkrat so LAL krožili, četudi se lahko kdo dvignil in vrgel polrazdaljo...

no, kakorkoli, tega je konec.

Lebron je že ok, star ali ne, pizda, on ne fali polaganja tko kot Donke ampak ga kucne ko žival. Le bron, LD77, Reaves, Hachi ... ostalo v rebuild... Klebra ven, magari kakega Theissa iz EU nazaj, neki, da je polcenter (mislim, da bi bil visok center napaka) in predvsem, da vidimo, kaj bodo čevapi, kajmak in lepinje naredili čez pletje, hoho... prebranac ni problem...

dobra drama!

zz

Scaramouche3 ::

Choke GOAT: The LeBron James Story
««
68 / 80
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733293821 (87454) mersault

Več podobnih tem