» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
17 / 22
»»

2dark ::

Samael je izjavil:

O, ffs... @2dark, vem, da se te je glede na odzive večina že naveličala, jaz pa predlagam, da si za prebiranje postov vzameš malce časa, skušaš razumeti kontekst celote, to namreč sodi pod funkcionalno pismenost, kot da iz njega iztrgaš del in na to odgovoriš z nečem kar nima nobene veze z mojim postom.

Ti boš kar za večino pisal? A tako gre to v demokraciji? Samo napisal sem, da so imeli Warriorsi, ko so osvajali NBA naslove cel kup centrov.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

JazianG ::

Najprej Banchero, nato Franz Wagner, zdaj pa najhuje fasal še Moe Wagner - torn ACL. Orlando je letos še huje s poškodbami kot Memphis lani.

Groot ::

Upam, da Embiid dobi eno lepo kazen par tekem neigranja za tale izpad danes ponoči. Model misli, da je nedotakljiv.

jaz bi mu nabil ene 5 tekem vsaj. Je pa še bolj bolano, ker imo, je naredil res očitni prekršek.

A ste videli zakaj je bil pa Drummond izključen ;)))

https://x.com/MavsStan41/status/1871366...

Je bil po reviewu potem piskan flop Wembyja

Je pa ista sodnica...

Hja tudi sodnica je imela kar zanimivo tekmo :))

Je pa tukaj kar zanimiva debata glede gibanja visokih igralcev. Ok flopanje Ebiida je zgodba zase. Ampak velikokrat se piskajo zanimive stvari zaradi padcev visokih igralcev, ki če smo odkriti večkrat padejo že zaradi drugačne konstitucije in posledično drugačne mehanike.

nejc_nejc ::

Dobro no, 5 tekem, zato, ker je sodnika poslau u kurac, a ste resni.
Da ne govorim o izkljucitvi.
Totalni vrtec.
In potem jambrajo o padanju gledanosti.

Taka drama zaradi teh dveh prerivanj.

globoko grlo ::

lol, preklet ščinkovc preklast
mulc je bl zaščiten kt jebeni medvedi
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Kurzweil ::

Ravnokar tekma SAS-NYK... kasneje danes pa še...

Ob 20.30:
DALLAS - MINNESOTA

Ob 23.00:
BOSTON - PHILADELPHIA

Ob 2.00:
GOLDEN STATE - LA LAKERS

Ob 4.30:
PHOENIX - DENVER

globoko grlo je izjavil:

lol, preklet ščinkovc preklast
mulc je bl zaščiten kt jebeni medvedi

Igra po dobro zdejle proti NY

Mi gre pa Brunson na živce. V ptav vsaki akciji poiskuša izsiliti faul..

JazianG je izjavil:

zakaj pa ne?
Saj sami rinejo v njega

Ja to je pa Brunson game zadnje 2 sezoni. Zato ga sam dejansko niti ne pogrešam preveč v DAL oziroma veliko raje vidim Irvinga.

Mi gre pa pri tem izsiljevanju favlov na živce razlika v kriteriju do posameznih igralcev. Brunson je pogosto ščiten kot kočevski medved, LD pa še očitnih favlov pogosto ne dobi.

nejc_nejc je izjavil:

JazianG je izjavil:

zakaj pa ne?
Saj sami rinejo v njega

Ker piskajo v njegov prid kadar se on vrže v obrambnega in to je skoraj vedno.

Groot je izjavil:

Ja to je pa Brunson game zadnje 2 sezoni. Zato ga sam dejansko niti ne pogrešam preveč v DAL oziroma veliko raje vidim Irvinga.

Mi gre pa pri tem izsiljevanju favlov na živce razlika v kriteriju do posameznih igralcev. Brunson je pogosto ščiten kot kočevski medved, LD pa še očitnih favlov pogosto ne dobi.

Ja. Enako glede Brunsona.

Mi je pa tale igra ironmana Bridgesa res izjemno všeč. Tip še mislim da sploh ni izpustil tekme v karieri...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JazianG ()

V tem, da se vržeš v obrambo je zadeva stara kot košarka sama.
Tukaj se tudi vidi nivo obrambe same ter "skakanje" v višino do stropa dvorane. Spomni se Divca v LA, ki je to izkoriščal do konca. Predvsem zaradi svoje podhranjene hitrosti kot belec proti črnskim atletom. Ali pa Čuture v Ciboni.

Bolj me moti priznavanje košev po favlu in to še komplet dva koraka po pisku.

Brunsaon po moje enostavno_kot persona ni bil kompatibilen z Luko.

Ganon ::

Zapravljena tekma Spursov. Nič, gremo končno na poslastico večera. :D

Tole je pa spet malo na pamet. Brunson kot persona je bil povsem super kompatibilen z Luko, sta kba večkrat poudarjala dober medsebojni odnos. Zakaj in kako je šel Brunson iz DAL smo že večkrat prežvečili, pač je hotel k očeth v NY in DAL tukaj ni mogel praktično nič.

Bridges danes pa res vrhunsko. Tudi Wemby na drugi strani super tekma, trojke so mu letele. Kolikor je bila tekma 3/4 zanimivo izenačena, pa na koncu neka dokaj smešna nihanja sem in tja.

Sedaj pa držat pesti za DAL.

Zanimivo, kar je Lamut ravnokar povedal... namreč Dallas v letošnji sezoni še ni izgubil tekme, ko so tekmo začeli oz. so igrali:

Thompson
Washington
Lively
Irving
Dončič

Niso jih sicer veliko odigrali.

Po spominu, ta podatek sem nekje že videl, mislim da 6

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JazianG ()

Groot je izjavil:

Tole je pa spet malo na pamet. Brunson kot persona je bil povsem super kompatibilen z Luko, sta kba večkrat poudarjala dober medsebojni odnos.......

To kaj umetno odgovarjajo novinarjem je eno....
Primerjaj statistiko Brunsona v Dallasu oziroma New Yorku.

LD igra odlično obrambo...

nejc_nejc je izjavil:

Groot je izjavil:

Tole je pa spet malo na pamet. Brunson kot persona je bil povsem super kompatibilen z Luko, sta kba večkrat poudarjala dober medsebojni odnos.......

To kaj umetno odgovarjajo novinarjem je eno....
Primerjaj statistiko Brunsona v Dallasu oziroma New Yorku.

Ajme tole je pa brezvezen komentar. Primerjaš hruške in jabolka. Povsem druga vloga v ekipi, drug sistem itd. itd. Poglej njegovo statistiko v playoffu leto pred odhodom, če že želiš brezvezne primerjave.

Dokaj brezvezna tekma zaenkrat. Pri DAL vsi razen LD in Irvinga očitno še spijo.

Ja saj to je to, drug sistem, druga vloga.... verjetno hočeš biti 1 vijolina ...

nejc_nejc je izjavil:

Ja saj to je to, drug sistem, druga vloga.... verjetno hočeš biti 1 vijolina ...

Again, poglej njegove statse iz 2021-2022 PO. Po mojem mnenju bi lahko LD in Brunson igrala dokaj podobno kot sedaj igrata LD in Irving. Sicer je po bitki lahko biti general, ampak sam raje vidim Irvinga v DAL ne glede na leta, se mi zdi njegov vpliv boljši za LD na dolgi rok.

DAL zaenkrat precej nezbrano. Par kar neumno prepuščenih žog že na tekmi.

JazianG je izjavil:

Niso jih sicer veliko odigrali.

Po spominu, ta podatek sem nekje že videl, mislim da 6

Sicer rabimo malce večji vzorec, ampak tu ciljam mogoče na to, da Dallas ko je kompleten oz. ko igrajo vsaj ti starterji, da so precej nevarni... bo pa pokazal čas, koliko je bilo takšnih tekem pa ne vem...

Eh, tole ne kaže dobro.

Zaenkrat zelo slabo... premalo neke igre, preveč metov za 3 točke... s tem da en čas jim je met še šel, sedaj pa še vedno posiljujejo, čeprav % konkretno pada. Predvsem pa razen Luke in Irvinga dobesedno ni nobenega in to je največji problem, Dallas rabi še vsaj 2 razpoložena igralca oz. precej bolj resno obrambo in kakšno kontro.

Itak, da še ni za obupat, ampak teh -17 si resnično nisem predstavljal. Si je pa Dallas sam skopal jamo, sedaj bodo dobili razpoloženega nasprotnika, za kar so izključno krivi sami, čeprav je MIN zadnje čas res povsem izven forme. Ampak verjamem, da bo DAL pokazal v 2. polčasu en drug obraz.

Luka, poškodba mečne mišice, ne bo več igral danes.

ne bova prišla do konca....brezveze....vsak na svoji strani reke
se pa strinjam in mi je sedanji par tudi bolj všeč.

sem kar nehal gledat....

Gafford, Washington, Kleber in Lively skupaj 2 točki, raje ne bom napisal, koliko igralnih minut so imeli skupaj.

No, pa gremo brez Luke do konca tekme...

No bo pa tole tekma za trolčke, da se razpišejo kako je DAL boljši brez LD. Aja ups slabo kaže

aborko ::

No ja... -5.

Samael ::

Ene 20 minut nazaj sem bil še v skušnjavi, da ugasnem TV :)
Samael != Samuel

Blizu blizu a žal vseeno prekratki. Nič danes je pač zatajila klop DAL, težko je potem konkurirati.

Zaradi poškodbe na božični tekmi bo Luka manjkal vsaj 1 mesec, torej nekje do konca januarja.

@POR
@PHO
@SAC
@HOU
CLE
@MEM
LAL
POR
DEN
DEN
@NOP
OKC
@CHA
MIN
@OKC
BOS
WAS
@NOP
@DET
------
@CLE
@PHI
@BOS
HOU
SAC
GSW
CHI

Tamle vmes, kjer sem naredil črto je konec meseca januarja.

Dejansko je izjava še grša: njegova poškodba bo ponovno ocenjena čez 1 mesec...

judoka ::

Jp, od oka...vsaj 6 tednov.

Mato989 ::

Kurzweil je izjavil:

Zaradi poškodbe na božični tekmi bo Luka manjkal vsaj 1 mesec, torej nekje do konca januarja.

@POR
@PHO
@SAC
@HOU
CLE
@MEM
LAL
POR
DEN
DEN
@NOP
OKC
@CHA
MIN
@OKC
BOS
WAS

@NOP
@DET
------
@CLE
@PHI
@BOS
HOU
SAC
GSW
CHI

Tamle vmes, kjer sem naredil črto je konec meseca januarja.

Jaz bolj menim da se bo vrnil na eni izmed boldanih tekem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ja... saj zato pa sem napisal vsaj en mesec... in prištel že iz prve par dni zraven...

Mato, jaz mislim, da ne bo prišel nazaj na nobeni od boldanih tekem... konec januarja je šele tam, kjer sem naredil črto...

Aha vidim da sem precenil times of games...

Maverics vs Bucks je 2.3.2025...

Maverics vs Pelicans je pa 22.2.

Tako da realno nekje tu zmes.

Ganon ::

In izpadel bo iz prve peterke NBA. Škoda.

ja, tisti veleopevani letos je njegova sezona za MVP je že davno padel v vodo, zdaj tudi teoretično...

scipascapa ::

fizična pripravljenost je slaba, čevapi press.

ja, tale poškodba ima res veliko opraviti s fizično pripravljenostjo, enako je imel KD in pa Aaron Gordon, debili zopet trolajo, press.

Matheus ::

Upam, da se ne vrne prehitro in da prične z manjšo minutažo šele tam konec februarja/začetek marca. Do začetka končnice bo ravno prav, da bo spet optimalen. Glede na to, da za nagrade nima več možnosti, je sedaj idealen čas, da se 100% osredotoči na končnico.

Veliki_Blek ::

Dončić je svoj vrhunec kariere doživel v lanski sezoni. Od letos gre njegova kariera samo še navzdol.

Samael ::

A kar? Ko bi ti vedel, koliko takšnih prerokovanj smo tu že prebrali pretekla leta.
Samael != Samuel

Baba Vanga

A lejga, spet en Nostradamus... Luka rabi samo en proper recovery... spustit kakšno reprezentančno akcijo, pa bo vse v redu. Rad ponovim, pa bom še enkrat, pozabljate, da je Luka igralec, ki odigra največ tekem na svetu oz. je ves čas v vrhu. Na začetku sezone je bilo nekaj poškodb, nazadnje ko se je po poškodbi vrnil je bil spet v dobri formi, ampak takrat nekak nihče ne piše teh stvar.

Razpored danes:

01:00
Orlando - New York

01:30
Boston - Indiana

01:30
Brooklyn - San Antonio

02:00
Houston - Minnesota

02:00
New Orleans - Memphis

03:00
Denver - Cleveland

03:00
Phoenix - Dallas

04:00
LA Clippers - Golden State

Tamle od 2:00 bodo zanimive tekme, kurc gleda, bomo drugič spali...
««
17 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733275294 (68927) mersault

Več podobnih tem