Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Temo vidijo: vsi
globoko grlo ::
A dons majo še eno tekmo?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
JazianG ::
Popovich se umika z mesta trenerja za nedoločen čas. Težave z zdravjem.
Ja, Indiana doma
globoko grlo je izjavil:
A dons majo še eno tekmo?
Ja, Indiana doma
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JazianG ()
Kurzweil ::
Pop je legenda, ampak počasi bo stal 76 let in vprašanje, če ne bo počasi čas, da začne razmišljat o upokojitvi oz. je lahko še vedno pomočnih trenerja. Pa ne govorim zdej o tej trenutni zdravstveni težavi, nasploh ko ga kdaj vidim, ko se dere in živcira ob terenu, če je to še OK zanj...
Giannis Antetokunmpo je kao poškodovan in trenutno seveda ne igra proti CLE, kjer seveda močno upam, da CLE spet zmaga. Vidim pa da blastajo ponudbe in govorice iz vseh koncev in krajev, tako da zgleda je samo še vprašanje časa, kdaj Giannis odhaja iz MIL, vsaj tako izgleda. Tudi sicer je v MIL vse čudno in že kot zunanji opazovalec vidiš, da nič ne štima...
Giannis Antetokunmpo je kao poškodovan in trenutno seveda ne igra proti CLE, kjer seveda močno upam, da CLE spet zmaga. Vidim pa da blastajo ponudbe in govorice iz vseh koncev in krajev, tako da zgleda je samo še vprašanje časa, kdaj Giannis odhaja iz MIL, vsaj tako izgleda. Tudi sicer je v MIL vse čudno in že kot zunanji opazovalec vidiš, da nič ne štima...
Mato989 ::
Preko LD77 roke zapečatil usodo Dallasa.... Proper defense.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
globoko grlo ::
Zgleda da je ld77 ze prestar. Vse kar ma je step back pa kksna trica se mu userje. Zdej je se blokade zacel dobivat, pa zicerje fali itd. Nej gre raj cevape obracat.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
Zvezdica27 ::
pismu, letos res ni neki preklopil v superstar mode. Je OK, ampak... trenutno ima ful rezerve. Počakajmo, da bo 20 tekem...
zz
zz
Ena od tistih tekem, ko mi je rahlo žal, da sem bedel.
Že začetek je bil slab in 15-2 score za IND...
Overall obramba slaba... doma dobiti od IND 134 točk je seveda preveč.
Spet so izgubili skok, sicer pa kontrola žoge dobra (zgolj 8 izgubljenih žog DAL)...
Napadalno spet zelo slab PJ Washington, kot sem že pisal pred kratkim... tokrat met iz igre 3/11... trojke 0/5, prosti meti 2/4... bil spet 1. skakalec (11)... seveda je spet delal tiste stvari, ki jih v statistiki velikokrat ni... ampak kot starter bi moral dati kakšno točko več, neglede na to, da ni to njegova primarna naloga...
Zelo pozitivno in sploh prvič letos pa se je pojavil Naji Marshall... met iz igre 8/9, za tri 2/2, prosti meti 2/2... 5 skokov in 6 podaj... Dober tudi Dinwiddie...
Zdaj pa na papirju težja nasprotnika in sicer Chicago in Phoenix, česar se mogoče manj bojim, kot tekme proti IND naprimer, kjer sem vedel, da ne bo lahko... potem pa seveda serija gostovanj... ne gre tale domača serija 5 tekem po planu... 1 zmaga od 3 tekem, govorimo pa o HOU, ORL in IND...
Že začetek je bil slab in 15-2 score za IND...
Overall obramba slaba... doma dobiti od IND 134 točk je seveda preveč.
Spet so izgubili skok, sicer pa kontrola žoge dobra (zgolj 8 izgubljenih žog DAL)...
Napadalno spet zelo slab PJ Washington, kot sem že pisal pred kratkim... tokrat met iz igre 3/11... trojke 0/5, prosti meti 2/4... bil spet 1. skakalec (11)... seveda je spet delal tiste stvari, ki jih v statistiki velikokrat ni... ampak kot starter bi moral dati kakšno točko več, neglede na to, da ni to njegova primarna naloga...
Zelo pozitivno in sploh prvič letos pa se je pojavil Naji Marshall... met iz igre 8/9, za tri 2/2, prosti meti 2/2... 5 skokov in 6 podaj... Dober tudi Dinwiddie...
Zdaj pa na papirju težja nasprotnika in sicer Chicago in Phoenix, česar se mogoče manj bojim, kot tekme proti IND naprimer, kjer sem vedel, da ne bo lahko... potem pa seveda serija gostovanj... ne gre tale domača serija 5 tekem po planu... 1 zmaga od 3 tekem, govorimo pa o HOU, ORL in IND...
Če mene vprašaš je tole poraz Kidda. Res da sta bila out tako Lively kot Kleber ampak Gafford je igral samo 15 min in Powell 7. Lani in letos Kidd proti Indiani vedno poskuša s small ball pa se mu nikoli ne izide. Vedno jih Turner našola, danes tudi Siakam. Zdej lahko seveda tudi popljuvamo Dončiča in njegovo obrambo ampak 34 pik in predvsem 15 asistenc in samo 2 TO ni ravno za pleskavice obračat. Pa Dallas že nekaj časa igra obrambo da dovoljuje uletavanja v raketo in jih tam čakata Gaff in Lively ampak danes tega pač ni bilo. Indiana je dala 76pik iz rakete...
Aja, pa če se bo vpiknil kdo na slab Dončičev met. TS% je imel danes 54,8% kar je nekje povprečje za ligo za PG. Ja ni superstar level, samo tako v podnu pa tole tudi ni...
Aja, pa če se bo vpiknil kdo na slab Dončičev met. TS% je imel danes 54,8% kar je nekje povprečje za ligo za PG. Ja ni superstar level, samo tako v podnu pa tole tudi ni...
Zgodovina sprememb…
2dark ::
JE enostavno manipulirat s podatki, ko se ve, da so v TS vključeni tudi prosti meti.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Me prav zanima kje bo Dallas 1. decembra mislim da bo imel 20 tekem... Trenutno ima 4-3 (Z/P) če to ekstrapoliramo na 20 tekem 1. decembra torej lahko pričakujemo 12-8 ali 11-9, da vidimo koliko se bom zmotil.
Najbolj presenečajo Cavailiers v pozitivno, v negativno pa najbolj Bucksi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
JE enostavno manipulirat s podatki, ko se ve, da so v TS vključeni tudi prosti meti.
A to je manipuliranje? Prosti meti so ravno tako pike. Važno kolk pik da na kolk metov...
A to je manipuliranje? Prosti meti so ravno tako pike. Važno kolk pik da na kolk metov...
manipulacija je zato ker nekaj so prosti meti drugo pa contested shots ali vsaj v gibanju...
Lol, true shooting se temu reče. 3pike tud štejejo 3pike pa če je catch and shoot iz kornerja al pa v contested shoot v gibanju iz loga. Pa proste mete moraš dobit.
Lol, true shooting se temu reče. 3pike tud štejejo 3pike pa če je catch and shoot iz kornerja al pa v contested shoot v gibanju iz loga. Pa proste mete moraš dobit.
Seveda se, samo baš me boli k, koliko je true shooting ali shooting če ekipa v kateri igraš zgubi
Ja, je manipuliranje. ZDaj mi boš seveda napisal, da je prosti met težek met.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vidva sta izgleda mal omejen program... Poglejta si kaj TS pomeni, zakaj ga vsi ki se s košarko ukvarjajo uporabljajo in zakaj ga smatrajo za relevanten podatek pri primerjavi igralcev. Over and out.
Groot ::
Me prav zanima kje bo Dallas 1. decembra mislim da bo imel 20 tekem... Trenutno ima 4-3 (Z/P) če to ekstrapoliramo na 20 tekem 1. decembra torej lahko pričakujemo 12-8 ali 11-9, da vidimo koliko se bom zmotil.
Mene pa Bucksi niti malo ne presenečajo, sem imel že pred sezono jih v mislih za eno bolj negativnih zgodb sezone.
Precej podobno mnenje imam tudi o PHI in na žalost tudi DEN. Za DEN mi je res preprosto neverjetno kako so uničili ekipo Jokiću. Model spet igra na ultra ravni že od začetka sezone, ampak sam pač ne bo zmogel nositi ekipe ne vem kako daleč. Me prav zanima ali se bo pri njemu morda pojavila kakšna ideja za menjavo ekipe. Ker ob njegovi "tega mi ni treba" pojavi bi po eni strani z lahkoto rekel, da mu je prav vseeno kako jim gre. Ampak vseeno dvomim, da bi mu bilo res vseeno.
Za CLE se pa strinjam, res lepo presenečenje in upam, da ostanejo konkurenčni celotno sezono.
Problemi za Nuggetse. Aaron Gordon si je očitno močno natrgal desno mečno mišico. To morda pomeni,da bo Čančar dobil priložnost?
Ad je staknil poškodbo stopala.
Ad je staknil poškodbo stopala.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
@2dark, saj Čančar pa ima menda poškodovan gleženj...
@NajiM, študiram, v njegovem primeru verjetno reče, da je kao ready za igranje, čeprav nima namena igrat, pa gredo te 3 tekme suspenza...
@NajiM, študiram, v njegovem primeru verjetno reče, da je kao ready za igranje, čeprav nima namena igrat, pa gredo te 3 tekme suspenza...
Pri CHI manjkal Ball in LaVine, pri DAL Lively, Exum, PJW in Kleber, ki roko na srce niti ni nek faktor. Recimo, da fair enough.
Kaj mene pri tej prepričljivi zmagi najbolj veseli je, da se je Luka že malček prilagodil zadnji 2 tekmi in malce več podaja. Igra mora biti še hitrejša, še bolj je treba includat ekipo.
Sicer pa ena taka mini parada izgubljenih žog, CHI jih je imel kar 22, DAL pa 15, kar za DAL še posebej veliko, ker vemo, da sicer znajo lepo pazit na žogo. Z okroglimi 12 izgubljenimi žogami so 4. v ligi.
Kar se Luke tiče je treba napisat, da je naredil letos en korak naprej tudi s prostimi meti...
Zanimivo, da je bila v nekem trenutku v igri za DAL postava Irving, Prosper, Powell, Grimes in Dinwiddie... nekaj kar definitivno nisem pričakoval in dejstvo, da Kidd experimentira in še malce išče zadeve, kar je prav. Če spomnimo, Luka, Irving in Klay do začetka sezone niso skupaj odigrali niti ene tekme, tako da mogoče rabijo kakšno tekmo več. Se pa Luka seveda zaveda, da ni v takšni formi, kot jo je sposoben in kot je za ESPN povedal po tekmi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo našli sistem, ki pritiče ekipi, pa seveda tu dodaja še nujen dvig njegove forme in bolj ekipno igro.
Iz petka na soboto pa nas čaka mislim da odlična tekma med DAL in PHO, ki je trenutno tudi vodilna ekipa na zahodu. Zelo pomembna tekma iz več aspektov.
Cleveland pa že pri scoru 9-0, kar je klubski rekord!
Kaj mene pri tej prepričljivi zmagi najbolj veseli je, da se je Luka že malček prilagodil zadnji 2 tekmi in malce več podaja. Igra mora biti še hitrejša, še bolj je treba includat ekipo.
Sicer pa ena taka mini parada izgubljenih žog, CHI jih je imel kar 22, DAL pa 15, kar za DAL še posebej veliko, ker vemo, da sicer znajo lepo pazit na žogo. Z okroglimi 12 izgubljenimi žogami so 4. v ligi.
Kar se Luke tiče je treba napisat, da je naredil letos en korak naprej tudi s prostimi meti...
Zanimivo, da je bila v nekem trenutku v igri za DAL postava Irving, Prosper, Powell, Grimes in Dinwiddie... nekaj kar definitivno nisem pričakoval in dejstvo, da Kidd experimentira in še malce išče zadeve, kar je prav. Če spomnimo, Luka, Irving in Klay do začetka sezone niso skupaj odigrali niti ene tekme, tako da mogoče rabijo kakšno tekmo več. Se pa Luka seveda zaveda, da ni v takšni formi, kot jo je sposoben in kot je za ESPN povedal po tekmi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo našli sistem, ki pritiče ekipi, pa seveda tu dodaja še nujen dvig njegove forme in bolj ekipno igro.
Iz petka na soboto pa nas čaka mislim da odlična tekma med DAL in PHO, ki je trenutno tudi vodilna ekipa na zahodu. Zelo pomembna tekma iz več aspektov.
Cleveland pa že pri scoru 9-0, kar je klubski rekord!
Nekaj zanimivih rezultatov danes: Atlanta premagala NY, 33 pik prvega picka Risacherja. NY do sedaj kaže manj kot sem mislil da bo. Denver premagal OKC, Westbrick 29 pik...pa GS premagal Boston v Bostonu. Res da je bil Boston brez Browna ampak GS kaže dobre igre.
Aja, a je Čančar odpuščen? Ga ni bilo niti v postavi? Sem upal da bo dobil več priložnosti ob poškodbi Gordona.
Aja, a je Čančar odpuščen? Ga ni bilo niti v postavi? Sem upal da bo dobil več priložnosti ob poškodbi Gordona.
Zgodovina sprememb…
GupeM ::
GS premagal Boston v Bostonu. Res da je bil Boston brez Browna ampak GS kaže dobre igre.
Škoda, ker nisi gledal tekme. Skoraj celotno prvo četrtino raztrgana igra obeh ekip z veliko posiljevanje in zgrešenih metov.
Šele, ko je rišlo do menjav igralcev in je med drugim Hield vstopil v igro, se je malce umirila situacija. Boston meni deluje precej nezanesljiv in ranljiv ob odsotnosti Jaylena Browna, ker je precej razumljivo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vse tri naslednje tekme ( Sunsi, Denver in Warriorsi), bodo zanimive tudi iz vidika, da pokaže Dallas kje je.
Naslednjih 12 tekem. 8 gostovanj in samo 4 domače tekme. Bomo videli, kakšen bo izkupiček v naslednjih 12 ih tekmah.
vs Phoenix
@ Denver
@ Golden State
@ Utah
vs San Antonio
@ Oklahoma City
vs New Orleans
@ Denver
@ Miami
@ Atlanta
vs New York
@ Utah
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Najboljši štarti v NBA sezono in katere ekipe so na kocnu tudi osvojile NBA naslov.
Največje bule so seveda Warriorsi , ko so začeli sezono 20-0 , dosegli rekord 73-9, na koncu pa choknili v NBA finalu in postali edini moštov do sedaj , ki je zapravilo prednost 3-1.
https://www.landofbasketball.com/statis...
Največje bule so seveda Warriorsi , ko so začeli sezono 20-0 , dosegli rekord 73-9, na koncu pa choknili v NBA finalu in postali edini moštov do sedaj , ki je zapravilo prednost 3-1.
https://www.landofbasketball.com/statis...
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Za tisti finale pa res težko rečeš da so choknili, ampak so jih preprosto poškodbe popolnoma presekale. Do poškodb so pa dominirali celotno sezono vse po vrsti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
Za tisti finale pa res težko rečeš da so choknili, ampak so jih preprosto poškodbe popolnoma presekale. Do poškodb so pa dominirali celotno sezono vse po vrsti.
Jaz se s tem ne strinjam, če ciljaš na Boguta, ker so imeli še vsaj dva centra ( Ezelija in Vareaja)..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Poškodbe so že začele kosit po ligi,
Tyrese Maxey ima poškodvano stegensko mišico in naj bi manjkal nekaj tednov.
Tyrese Maxey ima poškodvano stegensko mišico in naj bi manjkal nekaj tednov.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Torej PHI brez Maxeya, Embiida, Georga... me prav zanima, kdaj bomo videli igrat vse 3 skupaj, pa da bodo na nekem nivoju... sem prepričan, da na zahodu te tole gladko odnese iz boja za playoff.
Milwaukee je po 6-ih porazih prišel do zmage proti UTA. Res noro, kako jim je uspelo zavozit to ekipo. Bi rad spoznal tudi tega genija, ki si je zamislil Doca Riversa na mestu trenerja.
MIN je gladko premagala CHI... pustimo v zadnjem obdobju poškodovana Ballaa in LaVina... zaenkrat je CHI na 9. mestu, prav gotovo ne tam, kjer smo jih večina videli pred začetkom sezone.
Danes na sporedu (na prvem mestu napisane domače ekipe):
CHARLOTTE - INDIANA
DETROIT - ATLANTA
ORLANDO - NEW ORLEANS
BOSTON - BROOKLYN
CLEVELAND - GOLDEN STATE
NEW YORK - MILWAUKEE
DALLAS - PHOENIX (ob 1.30)
MEMPHIS - WASHINGTON
OKLAHOMA CITY - HOUSTON
MINNESOTA - PORTLAND
DENVER - MIAMI
LA LAKERS - PHILADELPHIA
SACRAMENTO - LA CLIPPERS
SAN ANTONIO - UTAH
Milwaukee je po 6-ih porazih prišel do zmage proti UTA. Res noro, kako jim je uspelo zavozit to ekipo. Bi rad spoznal tudi tega genija, ki si je zamislil Doca Riversa na mestu trenerja.
MIN je gladko premagala CHI... pustimo v zadnjem obdobju poškodovana Ballaa in LaVina... zaenkrat je CHI na 9. mestu, prav gotovo ne tam, kjer smo jih večina videli pred začetkom sezone.
Danes na sporedu (na prvem mestu napisane domače ekipe):
CHARLOTTE - INDIANA
DETROIT - ATLANTA
ORLANDO - NEW ORLEANS
BOSTON - BROOKLYN
CLEVELAND - GOLDEN STATE
NEW YORK - MILWAUKEE
DALLAS - PHOENIX (ob 1.30)
MEMPHIS - WASHINGTON
OKLAHOMA CITY - HOUSTON
MINNESOTA - PORTLAND
DENVER - MIAMI
LA LAKERS - PHILADELPHIA
SACRAMENTO - LA CLIPPERS
SAN ANTONIO - UTAH
BREAKING: Tickets to Bronny James' NBA G-League debut on Saturday, November 9th, have been SOLD OUT!
The cheapest ticket is $200!
Iz nekega razloga bi tole tekmo gledal...
Ja upajmo, da bo danes DAL bolje ustavil Nurkića, nazadnje so imeli velike težave... centra, ko sta oba, imata tudi kdaj težave z branjenjem visokih igralcev, ki imajo dober met za 3 točke, recimo Nurkić pa ima letos najboljši % trojk v svoji karieri. En tak primer je bil zadnjič recimo dvojec Turner-Siakam, še posebej če gre za malce bolj gibljive visoke košarkarje...
Upajmo, da bo dobro odigral Naji Marshall, danes je starter, več kot dobra priložnost, da spet odigra dobro in si izbori večjo minutažo.
Tole bo dobra tekma...
Upajmo, da bo dobro odigral Naji Marshall, danes je starter, več kot dobra priložnost, da spet odigra dobro in si izbori večjo minutažo.
Tole bo dobra tekma...
Po prvi četrtini tole definitivno ni OK.
Zaenkrat slaba obramba, met za 3 točke branijo slabo oz. ga sploh ne. Trojke PHO zaenkrat 8/13, kar je 62%. Dallas pa tistih svojih 3/9 (33.3%). Verjamem da bodo bolje zaigrali v obrambi oz. da PHO ne bo takole tekel met za 3 točke celo tekmo.
Rahlo izgubljajo skok, kar smo letos pri DAL kar vajeni, tudi ko igrata PJW in Lively.
Znatno preveč tudi izgubljenih žog, zaenkrat jih ima DAL 5, kar imajo običajno nekje ob polčasu.
Zaenkrat slaba obramba, met za 3 točke branijo slabo oz. ga sploh ne. Trojke PHO zaenkrat 8/13, kar je 62%. Dallas pa tistih svojih 3/9 (33.3%). Verjamem da bodo bolje zaigrali v obrambi oz. da PHO ne bo takole tekel met za 3 točke celo tekmo.
Rahlo izgubljajo skok, kar smo letos pri DAL kar vajeni, tudi ko igrata PJW in Lively.
Znatno preveč tudi izgubljenih žog, zaenkrat jih ima DAL 5, kar imajo običajno nekje ob polčasu.
Dallas zaenkrat slabo... v drugem polčasu bo treba res ogromno spremenit, da sploh pridajo v nek položaj, da se približajo PHO, ki zaenkrat gladko drži teh 10-14 točk prednosti. Ko ima DAL svoje minute lahko to hitro nadoknadijo, ampak upajmo, da pravčas do tega pride...
Polčas med CLE in GSW... 82:43 In to nek GSW, ki ima score 7-1
Polčas med CLE in GSW... 82:43 In to nek GSW, ki ima score 7-1
Durant ima poškodovano levo mečno mišico. VSaj dva tedna bo odsoten. Nekam sumljivo veliko poškodb mečnih mišic zadnjem obdobju.
Proti koncu lanske sezone, sta imela poškodbo mečne mišice tako Giannis kot Porzingis ( ta se je sicer vrnil do NBA finala)
Proti koncu lanske sezone, sta imela poškodbo mečne mišice tako Giannis kot Porzingis ( ta se je sicer vrnil do NBA finala)
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Tudi LD je vprašljiv proti Denverju. Tako da PJ, Lively, Kleber dvomljivi, Exum out, LD vprašljiv. Bolnica na koncu mesta....
Tudi LD je vprašljiv proti Denverju. Tako da PJ, Lively, Kleber dvomljivi, Exum out, LD vprašljiv. Bolnica na koncu mesta....
Bomo videli kaj bo pokazal čas, mogoče pa bo to postalo v NBA tako, kot so bile včasih migrene v šolah... napisal ti je lahko osebni zdravnik, dokazal pa nihče na tem svetu Močan udarec v stegensko mišico bi tudi rekel, da je težko dokazati, dokler gre samo za udarec.
///
Bronny je debitiral v G-league...
6 PTS
4 AST
3 REB
2 STL
1 BLK
5 TO
2-10 FG
0-4 3P
In the meantime, Cleveland melje dalje... 11-0 it is...
Danes:
DETROIT – HOUSTON
MILWAUKEE – BOSTON
INDIANA – NEW YORK
ORLANDO – WASHINGTON
PHILADELPHIA – CHARLOTTE
MINNESOTA – MIAMI
OKLAHOMA CITY – GOLDEN STATE
DENVER – DALLAS (ob 2.00)
PHOENIX – SACRAMENTO
PORTLAND – MEMPHIS
LA LAKERS – TORONTO
Kar nekaj zanimivih tekem, @NajiM jez imam občutek, da bo Luka skoraj zagotovo igral...
Tudi če igra, brez PJ, Lively, Kleber ne vem kdo bo Jokiča kril. Gafford bo fouled out po 1/4, al pa ne bo igral več ker bo na hitro dobil 3 osebne.
Tudi če igra, brez PJ, Lively, Kleber ne vem kdo bo Jokiča kril. Gafford bo fouled out po 1/4, al pa ne bo igral več ker bo na hitro dobil 3 osebne.
Aja to... to če bi bili komplet bi imeli težave, tako pa bodo še večje... žal bodo to Marshall, Prosper, Powell Kako se je že tem včasih reklo, naj da on kolikor hoče, samo da bodo drugi limitirani... težko bo, zelo težko... rezat podaje do njega, do je še edino, pa še to ne bo šlo zaradi višine, ker mu daš visoko podajo in nihče ne pride blizu... vsaj nekaj malega gre v prid, da ne igra Gordon.
Sicer pa je Westbrook po novem starter in če sem ga kritiziral, ko je igral obupno, ga moram sedaj pohvalit, kar je še ena težava za DAL.
Dobro za DAL pa je, da v zadnjih tekmah dobiva Marshalla...
Zelo težko bo tole, bi bila morebitna zmaga DAL tokrat kar velik uspeh.
Močan udarec v stegensko mišico bi tudi rekel, da je težko dokazati, dokler gre samo za udarec.
Poročilo pravi, da ima problem z dimljami. To je jeba.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Gledam vse mogoče reporte, pa je še vedno day-to-day decision, questionable, propable, doubtful... prav nikjer pa out. Ja upajmo, da bo igral.
Se je pa že zdejle ob 21:00 začela tekma DET-HOU, čez dobrih 10 min pa se začne tudi BOS-MIL... pa ob 23:00 tudi NYK-IND... DEN-DAL pa seveda ob 2:00.
Se je pa že zdejle ob 21:00 začela tekma DET-HOU, čez dobrih 10 min pa se začne tudi BOS-MIL... pa ob 23:00 tudi NYK-IND... DEN-DAL pa seveda ob 2:00.
DAL še vedno ne steče in ne steče. Na njihovo žalost se bodo morali kar hitro zbrati, sicer bo nadaljevanje sezone precej težje. Zahod je tako izenačen, da že par zmag zaostanka lahko hitro obrne sezono na glavo.
Sicer pa res huda poškodba Holmgrena (in dejansko tudi precej nenavadna za njegovo starost). Tole zna močno vplivati na OKC, ki so sicer zame osebno bili gladko favoriti rednega dela sezone na zahodu.
Sicer pa res huda poškodba Holmgrena (in dejansko tudi precej nenavadna za njegovo starost). Tole zna močno vplivati na OKC, ki so sicer zame osebno bili gladko favoriti rednega dela sezone na zahodu.
Kot je ža @NajiM načel.. DAL je bil preveč omejen na visokih položajih, že en Lively bi bil zlata vreden, kar se obrambe na Jokiću tiče, ki je tudi to tekmo dominiral.
Mene bolj skrbi, da ob tako dobri tekmi Irvinga tudi to ni bilo dovolj. Tistega čisto pravega Luko seveda še čakamo...
Zion out za dolgo časa... stegenska mišica...
Mene bolj skrbi, da ob tako dobri tekmi Irvinga tudi to ni bilo dovolj. Tistega čisto pravega Luko seveda še čakamo...
Zion out za dolgo časa... stegenska mišica...
Legon ::
DAL še vedno ne steče in ne steče. Na njihovo žalost se bodo morali kar hitro zbrati, sicer bo nadaljevanje sezone precej težje. Zahod je tako izenačen, da že par zmag zaostanka lahko hitro obrne sezono na glavo.
grd padec, tukaj tudi starst oziroma mladost ne more delat čudežev. Res škoda, ker je imel fenomenalen začetek sezone. Imam občutek, da ga je odločitev glede ROTY konkretno motivirala.
Kdor spremlja podcast dvokorak ve da se bo Štucin spet naposlušal o svoji pre-season napovedi glede Pelikanov
@Legon kaj pa vem, takšnih padcev je vseeno kar nekaj in dejansko se ne spomnim primera, kjer bi jo še kdo odnesel z zlomljenim kolkom oziroma medenico. Ponavadi so šle tukaj goleni, če je se je igralec še poizkušal ujeti na nogo (Holmgren je bil že čez to možnost), primera s kolkom se pa res ne spomnim.
@Legon kaj pa vem, takšnih padcev je vseeno kar nekaj in dejansko se ne spomnim primera, kjer bi jo še kdo odnesel z zlomljenim kolkom oziroma medenico. Ponavadi so šle tukaj goleni, če je se je igralec še poizkušal ujeti na nogo (Holmgren je bil že čez to možnost), primera s kolkom se pa res ne spomnim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
Legon ::
Kolikor sem zjutraj bral je zlom medenice statistično gledano dejansko najbolj pogost v starost med 15 in 28 let (če izvzamemo panzioniste). Ampak in general so takšne poškodbe redke. Pač neroden padec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Bogi Holmgren...
Pa je šlo 1. mesto na Zahodu in tudi verjetno sanje o finalu/konf. finalu
Na drugi strani pa Jokić fenomenalno in maestralno šolal Dallas... sem zdaj gledal za nazaj MVP playing je tole.
Pa je šlo 1. mesto na Zahodu in tudi verjetno sanje o finalu/konf. finalu
Na drugi strani pa Jokić fenomenalno in maestralno šolal Dallas... sem zdaj gledal za nazaj MVP playing je tole.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 274555 (68188) | mersault |