» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
76 / 80
»»

Kurzweil ::

Tudi jaz sem prej gledal, da je Gordon verjetno out zaradi "Grade 2 hamstring strain" oz. nategnjene zadnje stegenske mišice... ampak na ESPNu pa je ravno kakšno uro nazaj bilo govora, da še ni de facto out, torej da ga bodo verjetno našopali z ne vem kakšnim čudežom, sicer pa šepa oz. niti ne more normalno hodit... torej tudi če bo igral vprašanje, če bo lahko kaj pametnega naredil, pa tudi na dolgi rok vprašanje kaj bo tole pomenilo, se lahko verjetno hitro pretrga... DEN je sicer v preteklosti že premagal OKC brez Gordona, vsaj tako je bilo rečeno na ESPN, se mi ne da iskat... vem pa, da bodo danes morali dati Murray, Porter, Braun in še kdo od sebe nadpovprečno, če vemo, da so vsi omenjeni kot 0/1 switch, enkrat so, enkrat jih ni... že to da je DEN tu kjer trenutno je, je kar velika reč, da pa še tole serijo dobijo, potem pa ne vem kaj naj rečem... en velik respect za DEN in en velik kiks za OKC... Jokić že umira na obroke, pa sem prepičan, da bo danes spet dal 40/20/10... glede na rotacijo in mladost bi moral OKC z nekim ubijalskim tempom uničit DEN, pa dvomim, da ga bo... če se vse poklopi pri DEN, pa tudi ni za obupat... v glavnem bom z velikim zanimanjem pogledal tole tekmo.

BT52 ::

xd

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

bambam20 ::

Caracas je izjavil:

Gordon je out. https://x.com/ShamsCharania/status/1924...

On ima že lep čas probleme z mečno mišico. Poškodba se mu obnavlja. Ker se mudi,.

Nachtigall ::

Moram priznati, da mene v Denverju Christian Braun (21sti pick 2022) kar navdusuje.

Tretja sezona in igra zelo dobro.

Ganon ::

Smejalo se mi bo še par dni, če Denver po čudežu zmaga.

kixs ::

Kaksne so kaj stavnice? Po moje ima Denver 3% sanse, da zmaga.

Nachtigall je izjavil:

Moram priznati, da mene v Denverju Christian Braun (21sti pick 2022) kar navdusuje.

Tretja sezona in igra zelo dobro.

LEpa primerjava s čančarjem.. Braun je popolnoma izkoristil potencijal tudi v obdobju ko ej Čančar bil zdrav.

kixs je izjavil:

Kaksne so kaj stavnice? Po moje ima Denver 3% sanse, da zmaga.

33.4% za zmago Denverja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Groot ::

No pa gremo lahko kar hitro spati, DEN tega ne bo več obrnil niti približno.

Še enkrat več se čudim kako jim je res uspelo v DEN zafurati ekipo 8-O Res me zanima kaj bo sledilo v off season pri njih, ker Jokić dvomim da bo želel še eno leto gledati tole.

OKC:MInnesota in Indiana: Knicksi.. Na koga stavite

Sam stavim na Minnesoto in Knickse.

Gambino ::

Groot je izjavil:

No pa gremo lahko kar hitro spati, DEN tega ne bo več obrnil niti približno.

Še enkrat več se čudim kako jim je res uspelo v DEN zafurati ekipo 8-O Res me zanima kaj bo sledilo v off season pri njih, ker Jokić dvomim da bo želel še eno leto gledati tole.

Nič Jokič lepo v LA, da bodo igral balkan košarko, buhahahah

globoko grlo ::

Sm gledu sam highlite, pa nej mi en razlozi kako so pr Denverju pozabl igrat basket? 1/4 je bla se nekak, pol so si pa zogo kr drug drugmu v noge metal???
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Že tak je ta DEN naredil presežek.

globoko grlo je izjavil:

Sm gledu sam highlite, pa nej mi en razlozi kako so pr Denverju pozabl igrat basket? 1/4 je bla se nekak, pol so si pa zogo kr drug drugmu v noge metal???

Zelo zelo preprosto, pač razen Jokiča in na tej tekmi do neke točke še Brauna, nimajo prav nič drugega. Gordon je bil sicer dober na par tekmah, ampak ga je žal izdala poškodba in kapo dol za to, da se je včeraj sploh prikazal na igrišču. Jamal Murray že celotno sezono potrjuje, da je bil podpis nove pogodbe z njim ena gromozanska napaka, ki jo bo DEN zelo zelo drago plačal - tako dobesedno v denarju kot tudi v prenesenem pomenu. Porter Jr. je prav tako neviden že večji del playoffa. Potem imaš pa še super menjavo o Westbricku o katerem pa tako ali tako škoda izgubljati besede. Nato pa že zmanjka igralcev, ki sploh dobijo kaj več kot pa par minut garbage time.

DEN je v kar veliki buli, zato še enkrat ponavljam moje začudenje glede tega kako globoko je padla ekipa, za katero bi pred 3-4 leti rekel, da ima res super okostje za eno večletno serijo.

Zvezdica27 ::

Murray od poškobe ni več elite... fak, res ga je škoda, vrhunski je bil. Gordon je poškodovan, a se vsaj bori. Braun OK, Joker OK. In to je to. Koliko, 2 dobra, 2 povšrečna.

Rus... pismu, star je in se zaletava. Se je trudil, sam ... ni več to to. Vseeno pozitiven, a samo povprečen.

Porter, zakaj on še sploh igra, ne vem, ker efekta in žara od njega ni. Poglej, kaj je Caruso včeraj delal.

In to je to. 6 igralcev, od tega en vrhunski, eden zelo dober, dva dobra. In to je to. S tem Game 7 ne moreš zmagati, sploh pa ne prideš do finala.

Jaz bom navijal za New York!

zz

Porter je enodimenzionalen. Denver je z osvojitvijo naslova 2023 izpolnil sanje in to jo. Jokara mora drugam

Caracas ::

Jokaro je Caruso in OKC ornk razgalil, so pokazali ligi kako se ga krije. No podobno je bilo na tekmi v redni sezoni proti Lakersom v Denverju, ki so ga s podobno obrambo z Hachimuro v glavni vlogi tudi povsem onemogočili.

Se prav gre Jokic v LAL, pa smo zmagal, hehe.

Horas ::

ne sanjite. jokica nima kej delat v laju
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Caracas je izjavil:

Jokaro je Caruso in OKC ornk razgalil, so pokazali ligi kako se ga krije. No podobno je bilo na tekmi v redni sezoni proti Lakersom v Denverju, ki so ga s podobno obrambo z Hachimuro v glavni vlogi tudi povsem onemogočili.

za Jokića branit rabiš ti več centrov.

Ti pa ne gledaš dost NBA...Sam mal nabijaš. Ko ima Jokić slabo tekmo ga praviloma ne krije center...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Caracas ()

Caracas je izjavil:

Ti pa ne gledaš dost NBA...Sam mal nabijaš. Ko ima Jokić slabo tekmo ga praviloma ne krije center...

Za Jokića uspešno krit rabiš ti vsaj dva res izjemna visoka .. Center, krilni center. kdor tega nima je oplel.. Ni jokić zastonj 3 kratni MVP lige.

To sem se te sedaj usmili, ker tako nimaš pojma, kako se meče na koš.

Kaj ti blebetaš , redna tekma. Lol. Lakersi so absolutno nekonkurenčni s 40 letnim penzionistom, brez kvaltietnih centrov.. Gajba za nabijanje statistike.

Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::

Jodlarja, Jakoba Pöltla iz Raptorsev naj vzamejo, bo mal reda u bajti.:|

Jokiča zaustaviš z podvajanjem izza mrtve strani, da izgubi žogo, ko hoče podat tistim njegovim invalidom od soigralcev. Prvi trenutek lahko Hačimura,Caruso držita ampak potem mora bit zraven hiter bek, da podvaja izza mrtve strani. Ponavadi podvaja okoli ali direkno v "linijo" cut podaje. Ampak definitivno mora biti ta krilni igralec kar močan. Idealno je , da ga krije center ampak tole ni vedno možno, ker vse ekipe iščejo missmatche z bloki. Še več moderna matematika se ne izzide, ker 3-jka je tako močno statistično učinkovitejša. In tako lahko reskiraš nekaj post točk Jokiča za zameno, da lahko ukradeš neki točk ponavadi so to celo kontre, ter raje onesposabljaš oskrbo Jokiča do strelcev okoli trojke.

Ja, ti očitno gledaš tekme, za razliko od nabijača bambama...s centrom klasično kriti Jokiča, lol. Kateri center v ligi ga je pa že dobro pokril? Tekme Lakersov v rednem delu sem dal bambiju kot primer, sem upal da je vsaj to gledal, pa očitno še to ni....

Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::

Jaz bi probal 3_2 cono. Klasična je težko izvedljiva zaradi sekund.

Rabiš pa norce v prvi liniji in je ni možno igrati nonstop. Tako malo ta zmedo.....
Bi se vsi z Jokičem vred, na momente zgubili.

Jokerja so lepo ustavili, Caruso je bil tečen (ne vem zakaj ga skoz tradajo, LAL so zajebali in z njim in z Rondom, saj sta delala ekipo boljšo ne glede na njuno osebnost, kakršnakoli že je) , vedno pa je čakal zadaj ali hartenstein ali Holmgren, da je stopil zraven, ko se je zrinil mimo osebnih, pol pa naj Joker da koš (nimaš kaj) ali poda (važno samo da Holm ne dobi favla, naj Caruso). Super - če bi Porter kaj zadel (ali pa Rus), sam ker ni je tudi Joker začel malo solirati in pač svoje dal. Videli boste, da Murray ni bil tedaj nikoli sam, niti Gordon. Točno je OKC vedel, kaj narediti. Zakaj bi Holmgren se matral in nabiral osebne, če jih lahko Caruso? Da ne omenjam, da je tudi prenos žoge vrhunsko pokrival. Saj na koncu je Dort kar odsedel, kerni bilo treba, da sploh igra. Enostavno Denver nima ekipe, Joker je vrhunski kot pivot ali pa podobno kot jebena false 9 v fuzbalu, sam kaj, ko OKC pa je lepo puščal samega Russa ali Porterja, ker so vedeli, da ne bo nič od njiju, ker Jokerja primeš točno tako kot so ga - in so mrzli. Bravo OKC, prav lepo je bilo to gledati.

Porter 6 pik, Russ 6 pik na Game 7? Lepo te prosim... od tega če se jaz prav spomnim je Porter dvakrat kucnil v kontri sam - torej efektivno je na postavljeno obrambo na game 7 dal 2 točki. Trade, please... Gordon 8 pik pofavlan... klop nula v resnici, Čančar in Šarić pa lepo nisoa tople brisačke... ah.

Murray je še vedno OK, tudi povprečen je dober, ni pa več killer v vsakem napadu... sam ta enodimenzionalnost DEN brez sniperjev... ne bo šlo... ne v sodobni NBA. Denver mora v rebuild ali pa ne bo nič več (trener je že šel, iti mora Porter ter cela klop, ker od njih ni nič). Odvisno od pogodbe bi se zhvalalil ali ne še Russu, pripeljati pa je treba mladce, ki so skočni, imajo kontrolo in ki snipajo trice. Potem bo duo Joker - Murray lahko igral + Gordon kot backup pod košem, sploh ofenzivno. Jaz osebno bi Jokerja še bolj ven dal (zdaj je pogosto bil pri osebnih, moral bi biti za trio), sam če to širiš moraš dati trico,Joker skače (ali pa uteka - sam to ga je OKC vedno čist zaprl, prav prečitali so jih) DEN pa ne more... in to je to.

OKC ima ful več dimenzij in zato lahko na 4 zmage probajo več. Isto ima še nekaj ekip (tudi Boston, ki pa letos ni znal tega izkoristiti) in več ali manj so to ekipe, ki pridejo naprej. Žal Indiane lestos sploh nisem gledal, ne vem kaki so, se mi pa zdi, da OKC nima konkurence za prstan. Vse imajo.

zz

Horas ::

bambam20 je izjavil:

Caracas je izjavil:

Za Jokića uspešno krit rabiš ti vsaj dva res izjemna visoka .. Center, krilni center. kdor tega nima je oplel.. Ni jokić zastonj 3 kratni MVP lige.

Kaj ti blebetaš , redna tekma. Lol. Lakersi so absolutno nekonkurenčni s 40 letnim penzionistom, brez kvaltietnih centrov.. Gajba za nabijanje statistike.

en mu je bil podarjen. mislim da bi takrat moral bit janez
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

nejc_nejc je izjavil:

Jodlarja, Jakoba Pöltla iz Raptorsev naj vzamejo, bo mal reda u bajti.:|

Kdo? Lakersi? Kjer je Dončić je vsak center preslab. Ker DOnko nima nog za resno obrambo igrat. Pa vsako leto bo slabše, ker bolj k greš 30 im, slabše je. Sploh za tipa , ki ni rojen atlet.

Horas je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Caracas je izjavil:

en mu je bil podarjen. mislim da bi takrat moral bit janez

En mu je bil ukraden. Če ne bi bil 3 krat zapored MVP. ker so ga dal nezasluženo Embiidu so morali spremenit politko , da ALl NBA peterke niso več 1 cneter, 2 krili in 2 beka , pač pa po novem so lahko v eni peterki sami centri, sama krila , ali sami beki. Posledično Dončić ne bo več videl prve peterke.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

OKC preko MIN dokaj lahko glede na posnetke...

Če dobi OKC drugo tekmo je verjetno game over... Ali je to leto, leto OKC in Gilgeus Alexandra da dobi MVP + finals MVP + naslov?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ja lej, LAL je neki dobil (res da samo donkeja), DAL je dobil kompenzacijo, zdej ma pa vsaka pyzda seznam zelja, morjo tut ostali neki dobit, ane.

Likalnik ::

Mato989 je izjavil:

OKC preko MIN dokaj lahko glede na posnetke...

Če dobi OKC drugo tekmo je verjetno game over... Ali je to leto, leto OKC in Gilgeus Alexandra da dobi MVP + finals MVP + naslov?

Itak, da je to njegovo leto

DejchSLO ::

sam je jokič bolj valuable

BREAKING: Shai Gilgeous-Alexander has won the 2024-2025 MVP award.

Tako pravi Shams Charania... včeraj je na ESPN tudi Mike Malone izjavil, da si je premislil, da je po njegovem sedaj bolj primeren kandidat za MVPja SGA... ;((

kixs ::

Koncno se je drama koncala... sicer dobro igra, ampak mi ga je tezko gledat zaradi flopov.

Da še malo posolim...

$380 MILLION: Shai Gilgeous-Alexander is now eligible for a 5-year, $380 Million contract extension in
2026, now that he won MVP.

$76 Million a year!

Shai can also sign a team-friendly 4-year, $293 million extension in this offseason, which will allowed OKC to spend more in free-agency or to retain players.

heh... še vedno zmaga Neymar in projekt Arabija: eno leto, 100 mio, 7 tekem in en gol, če se ne motim (pišem iz glave).

zz

Wtf kako pa je NY vrgel to tekmo?! LOL kako pa se je Nasmithu utrgalo. Norci samo da so trice HAHA

Indiana je zmagala?? Ko sem nazadnje preveril, je bilo 119:111 za NY, sem že obupal. Bravo!

Nyk so po novem najvecji vosli.

tole bom pa prav celo pogledal. 15 pik v pol četrtine zavozit?

tile se bodo še tepli, tam nekje na G5 bo pretep...

zz

super Indiana, res so mi všeč kot ekipa. Je imel pa Haliburton res obilo sreče (srečni odbitek, sicer malo tudi smole, ker je s prstom stal na liniji za tri (bi lahko zmagali že po rednem delu)) pri šutu, ki je izenačil in peljal v OT.

Zgodovina sprememb…

https://x.com/Pacers/status/19253968456...

letošnja clutch Indiana v PO je res nekaj... v zadnjih 30 letih so imele tiste ekipe, ki so V PO v zadnjih 50 sekundah zaostajale za več kot 7 pik rezultat 4 proti 1702. Od teh 4 zmag jih ima Indiana samo letos 3.

Tole je res bilo zanimivo... večino tekme sem nekako še gledal, recimo, potem pa me je pred preobratom pobralo... pa vidim zjutraj tole in sem itak moral pogledat celotno zadnjo četrtino še enkrat. Res noro, tole že spada v tisto kategorijo s Tracyjem McGradyjem...

Gambino ::

MVP je ena od prestižnih nagrad za igralca, ki ga bo naš Lukec vedno samo gledal, dobil ga pa ne bo! Sicer pa čestitke Gilgeous-Alexander, zasluženo, njegov odstotek zadetih metov je neverjeten!

Da ne boste spet grizli v neužitno vabo. Gladko ignorirajte.

endelin ::

Ker meltdown knicksov lmao.
Imeli si dobljeno tekmo.

Meni je sicer prav. Indiana8-)

Kar se teh dveh ekip tiče... mogoče bolj privoščim Indiani, ampak ne bo prav noben problem tudi, če napreduje NY. Sta mi obe franšizi mediocre OK.

Je pa SGA že 7. košarkar v seriji, kar se MVPjev v NBA tiče, ki ni Američan. No, tako bi bilo v vsakem primeru, ker so bili tako vsi trije contenderji za ta naziv bili izven ZDA.

globoko grlo je izjavil:

Nyk so po novem najvecji vosli.

To kar je uspelo indini , ni uspelo še nobeni NBA ekipi do sedaj. :)

Mato989 ::

Haliburtonov met in kos me je spomnil na zadetek Leonarda za Toronto nekoc...

Clutch luck
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

No OKC bo očitno šla lažje od pričakovanj čez tale konferenčni finale.
««
76 / 80
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733293823 (87456) mersault

Več podobnih tem