Forum » Pomoč in nasveti » Windows VPN - dostop do wordovih dokumentov
Windows VPN - dostop do wordovih dokumentov
lara2 ::
Pozdrav,
prvič uporabljam Windows VPN in sicer moram se povezati na službeni računalnik kar mi uspe. Vendar pa v raziskovalcu (network) ne najdem mape na namizju v kateri so shranjeni dokumenti.
Kako vem, da sem uspešno povezana? V Windows VPN oknu mi piše connected in tudi IP naslov od računalnika se spremeni, kar sem preverila preko spletne strani (whatismyip). Kolega v službi mi je rekel, da je shranil word dokumente v mapo na namizju.
Problem je, da mi v raziskovalcu (Windows 10) ne pokaže nobene nove naprave ali mape npr. network, da bi jaz lahko dostopala do tega namizja. Ta microsoftova pomoč na spletu pa je tudi brezvezna. Torej kaj delam narobe?
hvala, lp lara.
prvič uporabljam Windows VPN in sicer moram se povezati na službeni računalnik kar mi uspe. Vendar pa v raziskovalcu (network) ne najdem mape na namizju v kateri so shranjeni dokumenti.
Kako vem, da sem uspešno povezana? V Windows VPN oknu mi piše connected in tudi IP naslov od računalnika se spremeni, kar sem preverila preko spletne strani (whatismyip). Kolega v službi mi je rekel, da je shranil word dokumente v mapo na namizju.
Problem je, da mi v raziskovalcu (Windows 10) ne pokaže nobene nove naprave ali mape npr. network, da bi jaz lahko dostopala do tega namizja. Ta microsoftova pomoč na spletu pa je tudi brezvezna. Torej kaj delam narobe?
hvala, lp lara.
lara2 ::
Hvala za odgovor Han.
Potrebujem potem še uporabniško ime in geslo za ta računalnik (za Remote Desktop)? Ali lahko uporabim tega za Windows VPN?
hvala tudi ostalim lp. lara.
Potrebujem potem še uporabniško ime in geslo za ta računalnik (za Remote Desktop)? Ali lahko uporabim tega za Windows VPN?
hvala tudi ostalim lp. lara.
Legon ::
Rabis uporabnisko ime in geslo od racunalnika na katerega se povezujes, ce hoces uporabit remote desktop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljeno namizje (Remote Desktop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1077) | mahoni |
» | RT-AC58U crashOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (700) | Han |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7917 (4791) | fosil |
» | Oddaljeno namizje XPOddelek: Pomoč in nasveti | 5551 (4664) | Chessman |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (2261) | SasoS |