» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 3.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 3.0

Temo vidijo: vsi
««
64 / 76
»»

RdecTelefon ::

Se strinjam, saj na policiji vse štima, da bi pa lagali pa bog ne daj.. Sploh tisti gumjasti naboji in solzilec primešan v vodni top je bil tko sladek. Ali pa solzilec v tivoliju, ki so bile mamice z otroki. Eno pitanje tukaj, koliko je tisti policaj odgovoren, ko je stisnil na petelina? Aja, samo ukaze je poslušal. Te pa ima čisto vest.

No, še dobro da niso snajperisti, ki so bili na strehah(na enem izmed protestu, ko je bila neka delegacija iz EU) streljali z ostrimi naboji kot recimo v Ukrajini na Majdanu.

V nulo si me prečital. Jaz sem ti največja snežinkica v Sloveniji.

Ti si bil slučajno na tem avtobusu takrat?

Zdaj pa grem spat, ker imam že savno v sobi.
Kdor poje, zlo ne misli!

111111111111 ::

RdecTelefon je izjavil:

Se strinjam, saj na policiji vse štima, da bi pa lagali pa bog ne daj.. Sploh tisti gumjasti naboji in solzilec primešan v vodni top je bil tko sladek. Ali pa solzilec v tivoliju, ki so bile mamice z otroki. Eno pitanje tukaj, koliko je tisti policaj odgovoren, ko je stisnil na petelina? Aja, samo ukaze je poslušal. Te pa ima čisto vest.

No, še dobro da niso snajperisti, ki so bili na strehah(na enem izmed protestu, ko je bila neka delegacija iz EU) streljali z ostrimi naboji kot recimo v Ukrajini na Majdanu.

V nulo si me prečital. Jaz sem ti največja snežinkica v Sloveniji.

Zdaj pa grem spat, ker imam že savno v sobi.

Dobro spančaj snežinkica. Jutri pa nazaj na RTV po RELEVANTNE informacije, da boš zadovoljen v svojem malem mehurčku. Nočko.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

KAVINSKY ::

RdecTelefon je izjavil:

Ti pa si bil? In hkrati si v Toviliju opazoval otroke se igrati. Ali je bilo kaj poročil o otrocih iz Tivolija na urgenci? Ne? Se tudi zdravstveni delavci kot policija lažejo?

paradajzos ::

Ptičja hunta = Nesposobnost in lopovluk 2.0
Zanimivo kako je Erika včeraj pustila sralcu Maljevcu fafljat v nedogled, medtem ko je SDSarja samo prekinila po parih besedah.
RTV združba damage control?
Upam da v naslednjem mandatu to ukinejo in RTV bajto porušijo in tam postavijo javna stranišča.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Gregor P ::

Za časa covida so se eni res obnašali kot razvajeni otroci. Pač so bili neki ukrepi, ki jih ne narekovala oblast večinoma po nasvetu zdravnikov idr. strokovnjakov in so pač bili kakršni so bili. Eni so pa travmirali na polno, pa kršene njihove pravice, pa zakaj morajo nositi masko sred gozda in ne vem kakšne še nebuloze, pa totalno nesrečni, ko so prvič v življenju morali biti dlje časa s partnerjem in otroki doma ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

KAVINSKY je izjavil:

RdecTelefon je izjavil:

Ti pa si bil? In hkrati si v Toviliju opazoval otroke se igrati. Ali je bilo kaj poročil o otrocih iz Tivolija na urgenci? Ne? Se tudi zdravstveni delavci kot policija lažejo?

Jaz sem bil na enem izmed tistih dveh avtobusov katera sta prišla iz Srbije takoj po novem letu. Sedaj se tukaj opravičujem, če sem koga kasneje okužil z virosom in povzročil šesti ali sedmi val.

Človek pogosto posredno projecira sebe v izraženih mislih. Zato ti sedaj tukaj postavljam eno resno vprašanje. Hodiš ti v tem času sedaj kam opazovat otroke kako se igrajo?

Za zdravstvene delavce pa itak poznamo, da so bogovi v belem. To pa ja ne, da bi lagali. Sploh, ko naredijo usodne napake. Takrat "poljubni" doktor in njegova četica kolegov pride na sodišče in reče. Priznam zajeb*l sem, da ne obremenujemo naših sodišč po nepotrebnem vrsto let, da pride do epiloga.

Ker sem bil napoten od enke na ruski rtvslo.MMC in je tema o današnji vladi. Ta ubogi "general-policist", ki ga vlačijo po MSM je tudi pošten državljan z integriteto, ki ne laže. Pa bom tukaj prilepil policijsko prisego katero dajo navadni občani preden postanejo možje postave:
Slovesno prisegam, da bom pri izvajanju nalog vestno, odgovorno, humano in zakonito izpolnjeval svoje naloge ter spoštoval človekove pravice in temeljne svoboščine.

In, ker živimo v 21, stoletju in ne bom več omenjal boga/bogove. Ve slučajno kateri kako deluje karma?

Želim vam lep uspešen dan. See you later alligator
Kdor poje, zlo ne misli!

Zgodovina sprememb…

Gregor P je izjavil:

Za časa covida so se eni res obnašali kot razvajeni otroci. Pač so bili neki ukrepi, ki jih ne narekovala oblast večinoma po nasvetu zdravnikov idr. strokovnjakov in so pač bili kakršni so bili. Eni so pa travmirali na polno, pa kršene njihove pravice, pa zakaj morajo nositi masko sred gozda in ne vem kakšne še nebuloze, pa totalno nesrečni, ko so prvič v življenju morali biti dlje časa s partnerjem in otroki doma ...

Jaz bi takoj dal, da se 1 teden na leto zapre ljudi v občine in ne smeš drugam kot na šiht in domov. To so bili res zlati časi.

RdecTelefon je izjavil:

In, ker živimo v 21, stoletju in ne bom več omenjal boga/bogove. Ve slučajno kateri kako deluje karma?

Uboge sodobne snežinkice. Malo bi morali bivšo jugo probat. :D

Bi se lapo postavil v vrsto in bi dobil šus v roko. Če pa ne bi stal v vrsti, bi te pa miličnik s pendrekom po nogah. :D

Takrat ne bi bil glasen. Čakaj da ti zrastejo prve dlake pod nosom, boš začel malo spoštovati zdravnike, ko boš videl, kakšno znanje in izkušnje imajo za seboj. Seveda če si zmerno inteligenten. Drufače boš pač do konca življenja skakal po otroških igriščih in vpil: "Solzilec, solzilec" in "Janša, Janša..."

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

Depolitizirana policija že daje rezultate. Ponoči so baje našli ustreljeno zaščiteno pričo specializiranega tožilstva. Zgleda se je kar sam. Po možnosti dvakrat od zadaj. Policija raje v civilu nadzira upokojence pred sodišči. Sem dal večjo verjetnost, da je tožilka, ki noče več policijske zaščite, drama queen, pa sem sedaj moral spremeniti mnenje.

lynxslo5 ::

Mafijske likvidacije zaščitenih prič se dogajajo v državah kot sta Mehika in Kolumbija. Res smo globoko zabredli pod Golobom.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Gregor P ::

Ljudje po naravi občutijo, kdaj država oz. oblast slabo, ali sploh ne deluje. In potem se začnejo dogajati stvari ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

c3p0 ::

Me ne bi čudil leak na policiji in posledično mrtva priča. Koliko ta država v resnici razpada po vseh šivih, še nam tukaj ni jasno, kaj šele neki splošni publiki, ki ji je pernata krota celo všeč.

enemon ::

Če državi vlada mafija, kaj drugega ni za pričakovat, se tudi kleni srbski mafijozoti počutijo kot doma. Glede na neodvisno sodstvo se itak ni treba nikomur bati.

111111111111
:: danes, 09:28:56

Enka.. ne samo, da si pristranski še navadna copata si doma.

lp
Kdor poje, zlo ne misli!

LeQuack ::

Gremo po poti El Salvadorja.
Quack !

link_up ::

Tole z zasciteno prico je zrelo za odstop celotne piramide. Takole pogrniti je pa popoln osebni poraz. Vseh.
In and Out

Graditelj prestižnega Schellenburga v finančnih težavah: je zmanjkalo elite?

https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

Maljevac, evo stanovanja na voljo! Aja ne, to boste pa vladniki kar zase kupili, ane?
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:

Graditelj prestižnega Schellenburga v finančnih težavah: je zmanjkalo elite?

https://www.24ur.com/novice/gospodarstv...

Maljevac, evo stanovanja na voljo! Aja ne, to boste pa vladniki kar zase kupili, ane?

Tašner Vatovec že ima več stanovanj v lasti. Lahko kupi še kakšno stanovanje v Schellenburgu.

FireSnake ::

za tisto, kar delaš sam (spodkopavanje pravne države) ti ekstremisti obtožujejo druge:
https://siol.net/novice/slovenija/katic...

Še tole:
Ne zdi se ji, da bi v stavbi na Litijski lahko organizirali sodno dejavnost. Meni, da bi tam lahko deloval Center za izobraževanje v pravosodju, sodno stavbo v Ljubljani pa bi morali zgraditi na novo.

SEVEDA, levakarka leva zabita! Seveda je treba novo zgraditi! Saj iz tvojega žepa nič ne bo šlo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

RdecTelefon je izjavil:

111111111111

lp

Hvala. Ti sedaj lahko obrišem noska in solzice?

Lepo postavit v kolono pa hop čez mejo ven iz države.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

lynxslo5 je izjavil:

Mafijske likvidacije zaščitenih prič se dogajajo v državah kot sta Mehika in Kolumbija. Res smo globoko zabredli pod Golobom.

Govorimo o tem:
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/na-o...

?

---------------

Tarča, 28.11.2024.
Pa saj to ne moreš gledati! Samo ko maljevac odpre usta začneš bruhati!
Ena redkih tarč, ki je NE MOREM pogledati, ker bom kozlal.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Wrop ::

FireSnake je izjavil:

za tisto, kar delaš sam (spodkopavanje pravne države) ti ekstremisti obtožujejo druge:
https://siol.net/novice/slovenija/katic...

Še tole:
Ne zdi se ji, da bi v stavbi na Litijski lahko organizirali sodno dejavnost. Meni, da bi tam lahko deloval Center za izobraževanje v pravosodju, sodno stavbo v Ljubljani pa bi morali zgraditi na novo.

SEVEDA, levakarka leva zabita! Seveda je treba novo zgraditi! Saj iz tvojega žepa nič ne bo šlo.

Tale je na istem nivoju kot prejšnja ministrica za nakupe sodnih razpadaljač. Neodvisni sodniki delajo skupne fotografije na SD stankarskih piknikih, nato pa se huduje nad protestniki in spodkopavanjem pravne države. :))

111111111111 je izjavil:

RdecTelefon je izjavil:

111111111111

lp

Hvala. Ti sedaj lahko obrišem noska in solzice?

Lepo postavit v kolono pa hop čez mejo ven iz države.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...

Ni zakaj.. če boš rabil še kaj samo reci,ker imam polno dobrih vez in poznanstev.
Kdor poje, zlo ne misli!

arnecan1 ::

RdecTelefon je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

RdecTelefon je izjavil:

Jaz sem bil na enem izmed tistih dveh avtobusov katera sta prišla iz Srbije takoj po novem letu. Sedaj se tukaj opravičujem, če sem koga kasneje okužil z virosom in povzročil šesti ali sedmi val.

Človek pogosto posredno projecira sebe v izraženih mislih. Zato ti sedaj tukaj postavljam eno resno vprašanje. Hodiš ti v tem času sedaj kam opazovat otroke kako se igrajo?

Za zdravstvene delavce pa itak poznamo, da so bogovi v belem. To pa ja ne, da bi lagali. Sploh, ko naredijo usodne napake. Takrat "poljubni" doktor in njegova četica kolegov pride na sodišče in reče. Priznam zajeb*l sem, da ne obremenujemo naših sodišč po nepotrebnem vrsto let, da pride do epiloga.

Ker sem bil napoten od enke na ruski rtvslo.MMC in je tema o današnji vladi. Ta ubogi "general-policist", ki ga vlačijo po MSM je tudi pošten državljan z integriteto, ki ne laže. Pa bom tukaj prilepil policijsko prisego katero dajo navadni občani preden postanejo možje postave:
Slovesno prisegam, da bom pri izvajanju nalog vestno, odgovorno, humano in zakonito izpolnjeval svoje naloge ter spoštoval človekove pravice in temeljne svoboščine.

Pa koga briga danes na katerem avtobusu si bil pa rlet nazaj.

Nehaj se opravičevati in predvsem pisati bedarije po forumu, pa ti bo vse opravičeno.

P.S.: Poslušam nonstop po medijih Maljevca, pa Holoba, pa Klakočarjevo pa potem po forumu, kjer bi se malo sppočil poslušam podobno drisko od tebe. Fak tale svet.

nekikr ::

Ti bi se na forumu, kjer je en brezvezni anonimnež bolj pameten in papeški od drugega vseznalskega anonimneža, sprostil?! Tu, kjer se prepucavamo in brusimo egote na 100 straneh ob razglabljanju o eni nepomembni in totalni brezvezni temi?!
Floating island je sprostitev. Masaža je sprostiev, savna. Wellcum. Morda kakšen pub z živo glasbo. Ne pa jebeni forum.

Wellcum. Legenda:))

arnecan1, če ti ni všeč ta svet lahko pokličeš Elona, da te kot prvega pošlje na mars.
Kdor poje, zlo ne misli!

Zgodovina sprememb…

Samo pravim, da ne doprineš nič k debati, ne tvoj avtobus ne tvoje opravičevanje ne psihedelično pisanje.

Po domače povedano, bluziš in se spoberi na drugo temo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 je izjavil:

Samo pravim, da ne doprineš nič k debati, ne tvoj avtobus ne tvoje opravičevanje ne psihedelično pisanje.

Po domače povedano, bluziš in se spoberi na drugo temo.

Začelo se je, ker si si ga ti bluzil oziroma si grdo lagal, da si se držal vseh pravil, zakonov in ukrepov do zadnje pikice v času kovida. Ne pa kot tisti pubec iz wolta, ki je jedel sendvič na "sončku".

Zakaj me sploh citiraš v izjavah v katerih sploh nisi omenjen? Ti misliš, da jaz prosim za odpuščanje. Pa kdo si ti, da boš mene kam pošiljal? Desničarski župnik mogoče?

“If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.”

Po domače povedano. Lahko mi p*p*šiš k*r*c.

Ego, imaš v oblakih, kolega.
Kdor poje, zlo ne misli!

In če se nisem držal vseh pravil in enkrat nisem imel krpice na ustih? Pa še opravičil se ne bom? Pa jokal se bom danes?

Skratka pojdi na avtobus in ti bomo opravičili.

Da pustimo bedastoče kateri nekateri pišejo in se povrnemo k temi in resnim stvarem, k tvojemu duhovnemu sorodniku: Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je poudaril, da je to bil "posamezni dogodek" in da je "Slovenija varna država". https://n1info.si/novice/slovenija/kaj-...

Medtem pišejo v Bosni: Slovenačka policija dobila je prije desetak dana informaciju da kriminalna grupa Dine Muzaferovića zvanog Cezar priprema likvidaciju Satka Kekića. https://srpskainfo.com/ovo-je-pozadina-...

Če bi Poklukar dobil uro naročenega umora verjetno ne bi mogel preprečiti tega.

Daniel ::

Lak pretirano brihten ravno ni bil, če se je hvalil z novo identiteto.

Če bi Poklukarju dali čuvat pet ovc, bi jih šest izgubil.

japapajade ::

RdecTelefon je izjavil:

Ni zakaj.. če boš rabil še kaj samo reci,ker imam polno dobrih vez in poznanstev.

Upam da si lepo praznoval samostojno albanijo .:D

In če se nisem držal vseh pravil in enkrat nisem imel krpice na ustih?

Te pa je velika verjetnost, da je zaradi tvojega sebičnega ravnanja, nastradal nekdo drug. Bog ne daj, da je dobil hud potek bolezni in celo umrl.

Najbrž so ti njegovi bližnji v tem primeru zelo hvaležni.

Ampak tebe boli za to.. samo, da je tvoja ritka polna, lepo na toplem in se ti enostransko prihajaš sproščat na forum.

Ja svet je res v kurc* zaradi takšnih osebkov kot si ti.
In zelo kmalu bo treba plačat davek.

Lahko noč in mirno spančkaj.

Ezekiel 25:17
Kdor poje, zlo ne misli!

Kayzon ::

Wrop je izjavil:

Depolitizirana policija že daje rezultate. Ponoči so baje našli ustreljeno zaščiteno pričo specializiranega tožilstva. Zgleda se je kar sam. Po možnosti dvakrat od zadaj. Policija raje v civilu nadzira upokojence pred sodišči. Sem dal večjo verjetnost, da je tožilka, ki noče več policijske zaščite, drama queen, pa sem sedaj moral spremeniti mnenje.

Zakaj nihce ne poroca o vecji skupini albancev ki je v polnem btcju vceraj streljali s pistolami?

https://www.tiktok.com/@bashkim_shala03...

Ali nasa policija sploh se deluje??!

Buggy ::

Kdo bo spet v bunker prvi letu, ko bo prisla pizdarija in bo arestant na celu...slovence pa posiljal v smrt? Sam vprasam za prjatla. Pa kdo bo spet v vojnem in povojnem odobju prekupceval z orozjem, vprasala prjatlca :))

Imamo popoln razpad sistema. Naša leva oblast je popolnoma prepletena z mafijo.

Buggy je izjavil:

Kdo bo spet v bunker prvi letu, ko bo prisla pizdarija in bo arestant na celu...slovence pa posiljal v smrt? Sam vprasam za prjatla. Pa kdo bo spet v vojnem in povojnem odobju prekupceval z orozjem, vprasala prjatlca :))

Buggy.

lynxslo5 je izjavil:

Imamo popoln razpad sistema. Naša trenutna leva oblast je popolnoma prepletena z mafijo.

Dodam še to.
To ni nič novega. Že Rado Pezdir je dobro opisal v svoji knjigi, kako je že v bivšem sistemu Udba sodelovala z italijansko mafijo. Danes pa ponosni nasledniki sodelujejo s črnogorsko mafijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Germany and Nordic countries prepare citizens for possible war, The Guardian

Germany is developing an app that will help people find the nearest bunker in the event of an attack.

In Sweden, they publish a 32-page booklet called "If a crisis or war comes" and urges them to stock up on canned goods.

In Finland, half a million citizens have downloaded the emergency preparedness guide.

https://x.com/jurgen_nauditt/status/186...

Kaj pa bomo mi? Naša vlada sploh razmišlja kaj o tem?
Aja, mi smo ja bratje slovani z rusi. Nam ne bodo nič.
Upam, da vsaj tisti IRIS- protizračni sistem kaj smo ga kupili od švabov postavijo v Krškem ne pa v Ljubljano na šubičevo 4.
Kdor poje, zlo ne misli!

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Manipulirani starci zvozeni z avtobusi za sendvics strani arestnata pocasi odmirajo, se pa pojavlja nov rod pokvarjenih oportunistov, ki sago pokvarjenca, kaos, egoisticnost in nedisciplino vlecejo naprej...cvekar se v par temah pofocka in dobiva vedno 10-tko na ST izpitih :D

Aja. Zdaj sem se spomnil. Prejšna vlada, ko je odhajala je nabavila jod. Rešeni smo.

Na koncu se še bo pokazalo kot dobra poteza švabov, da so zaprli jederske elektrarne.

Koliko km je zračne razdalje Krško - Zagreb.

Sprašujem zaradi tistega ruskega drona, ki je priletel pred dvema letoma.
Rumunjska oglašava opasnost zbog ruskih dronova, na onaj koji je pao u Zagrebu nitko nije trepnuo
Kdor poje, zlo ne misli!

RdecTelefon je izjavil:

Germany is developing an app that will help people find the nearest bunker in the event of an attack.

In Sweden, they publish a 32-page booklet called "If a crisis or war comes" and urges them to stock up on canned goods.

In Finland, half a million citizens have downloaded the emergency preparedness guide.

Upam, da vsaj tisti IRIS- protizračni sistem kaj smo ga kupili od švabov postavijo v Krškem ne pa v Ljubljano na šubičevo 4.

Jaz sem pridobil orožni list. S starejšim streljava vsaj 2-3x na leto. Tako da ko bo treba bomo vsaj za orožje znali zgrabiti. Upam. Je pa plan narediti še en "shelter" v gozdu, če bo treba bežat. Par kilometrov v hosto, pa da imaš kje za prespat, notri nekaj pločevink za začetek, da ti ni treba začet iz nule. Sam ta plan je še v povojih.

Utk ::

V vukojebinah smo na varnem. Kdo bi radiral cele doline, škoda resursov. Čez Slovenijo bi šla pot do Italije, vse izven tega je nezanimivo.

111111111111 je izjavil:

RdecTelefon je izjavil:

Jaz sem pridobil orožni list. S starejšim streljava vsaj 2-3x na leto. Tako da ko bo treba bomo vsaj za orožje znali zgrabiti. Upam. Je pa plan narediti še en "shelter" v gozdu, če bo treba bežat. Par kilometrov v hosto, pa da imaš kje za prespat, notri nekaj pločevink za začetek, da ti ni treba začet iz nule. Sam ta plan je še v povojih.

Podobno razmišljam tudi sam. :) edino jaz še bom enkrat v bližnji prihodnosti vključil tečaj preživetja v naravi.
Kdor poje, zlo ne misli!

Kayzon je izjavil:

Wrop je izjavil:

Zakaj nihce ne poroca o vecji skupini albancev ki je v polnem btcju vceraj streljali s pistolami?

https://www.tiktok.com/@bashkim_shala03...

Ali nasa policija sploh se deluje??!

https://x.com/Johanca_4me/status/186251...

Osvobojena policija.:P

c3p0 ::

Policija stare babice odriva, nima časa za malenkosti. Pa RTV piše, da so bile plašilke (ziher). Verjetno znanje iz prve roke.

Utk ::

Vlada bi rada poenostavljene posebne trgovalne račune, kjer bi za posvečene investicije veljale davčne olajšave. Tu smrdi več stvari.
Najprej bo seveda treba ustanovit novo bullshit agencijo, ki bo skrbela za ta sistem.
Potem boš tam dobil nek seznam požegnanih investicij, in nekdo bo moral nekoga podmazat, da bo na njem.
Ali bojo pa tam državni projekti, ki jih nobena normalna banka niti nihče drug noče financirat, neumna raja jih pa bo.

Namesto da bi zmanjšali davek na kapitalske dobičke in postavili na 0 po največ 5 letih.

Buggy je izjavil:

Manipulirani starci zvozeni z avtobusi za sendvics strani arestnata pocasi odmirajo, se pa pojavlja nov rod pokvarjenih oportunistov, ki sago pokvarjenca, kaos, egoisticnost in nedisciplino vlecejo naprej...cvekar se v par temah pofocka in dobiva vedno 10-tko na ST izpitih :D

Najprej bojo “odmrli” Titovi oboževalci. Emšo, jbg.
Levakarski fake forum.
Serijsko.

redtech ::

Vojsko na mejo in v BTC, vse sterat na vlak, zaklent, poslat v Albanijo.
Golob pa na strehi, še dobro, da ga ni kdo zadel... :D

Slopek ::

paradajzos je izjavil:

Buggy je izjavil:

Najprej bojo “odmrli” Titovi oboževalci. Emšo, jbg.

In tako bo ostalo kaj? Sami pravi borci.
Glede vojske na meji, je pa jasno, da so to samo sanje, ker Ukrajina potrebuje pomoč. V obliki orožja nima smisla, če pa potem ni nikogar, ki bi to uporabljal. Denarna, pa pride prav tistim, ki tega ne potrebujejo.
««
64 / 76
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 2.0 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24217967 (7945) bluefish
»

Slaba gospodarska rast. (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
47662441 (34839) aviator

Več podobnih tem