» »

Fatalna ženska

Fatalna ženska

FireSnake ::

Najprej vir:
https://siol.net/trendi/moda-in-lepota/...

Zdaj pa moj komentar.
Recimo, da je zmagala prava oseba.
tudi ene druge kandidatke so bile dobre (Nika Zorjan, ...)

Malo smešna (verjetno bo patetična bolj pravi izraz) pa je Gaja Filač .
Punca se povsod sili, obenem je pa podpovprečna igralka (vseskozi en in isti odurni ton).
Prav tako je v enem intervjuju govorila, kako ona snema iz ljubezni do kulture. Ne, punca, ti snemaš iz ljubezni do denarja.
V kulturi si iz ljubezni, če to delaš zastonj! Kot smo mi to počeli v mladih letih, ko smo igrali komedije od Toneta Partljiča in podobno.

V splošnem je zadeva OK. Malo me pa zbode, ko se notri silijo neke pupe, ki tja sploh ne spadajo.
Fatalna ženska pa že mora biti neka zrela gospa, ki izžareva neko energijo. Prav tako naj bi bila uspešna.

Vaša mnenja?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Invictus ::

Ta prireditve so samo za dvig urne postavke >:D.

Karkoli že delajo...

In da se spravijo na trg...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

2dark ::

FireSnake je izjavil:

Fatalna ženska pa že mora biti neka zrela gospa, ki izžareva neko energijo.

Vaša mnenja?

Da. Sexsualno karizmo izžareva fatalna ženska.

Od teh v prispevku , mi od zadnje Milene krarejo pozornost njene velike jedrnate joškice.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Hypathia ::

Kot je lepo razvidno tudi iz (primitivnih) komentarjev, gre pri tem in podobnih tekmovanjih, le še za en ostanek patriarhalno seksistične kulture, prej kot se bo z njimi zaključilo, bolje bo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

Magic1 ::

Pa ravno pri fatalni ženski se naj bi gledal na več kot na vizualni sekapil. To je šele grožnja za sodobne snežinkice. fatalka naj bi bila ženska, ki je lepa, seksi, pametna, artikulirana in samozavestna. Večina stvari kar snežinkice niso.
Magic

Slopek ::

Ošvrknil sem članek in zame je med temi in tudi sicer fatalka Aleksandra Balzamović. Drugače pa recimo Alenka Košir. Obe sta zreli in težko se jima je upreti, hehe. No, to je moj izbor.

Firesnake, ne vem kdo izbira, ampak, če je to glas naroda, je Gaja definitivno uspešna. Le kdo je/bi dal glas za Gajo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

miha98 ::

Eh to so navadne pupe.. kaj Nina Donelli dela zraven, ko šteje rosnih 25 let... tu nekje... to je totalno zgrešeno in brez smisla... fatalna ženska je definija tega je lepa ženska v srednjih letih z življenskimi izkušnjami prava lepotica... ni dosti takih žensk v Sloveniji... pri nas so same povprečne.... moje mnenje je da tega tekmovanja v Sloveniji ne potrebujemo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miha98 ()

Slopek ::

Kaj je tvoje mnenje, je popolnoma nepomembno, ker nekdo je videl zaslužek in še eno tekmovanje več, pa kaj? Če folk gleda in glasuje, potem to potrebuje.

Povej raje, katera je fatalka?

IL_DIAVOLO ::

Katarina torej sla z dolgim nosom domov?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

blay44 ::

:)
Jst sem pa mislu, da je fatalka Tista, k jo sam pogledaš pa veš da je to to!
Ne najlepša, ne najpametnejša, ne najsamozavestna, ne najinteligentnejša, Tista noo.....to je to.

Ko jo pogledaš pa začvrči v zraku. Sej kot sem že omenil, malo je takšnih ki to ˝zmorejo˝..

Miki N ::

Definicija fatalke je itak medla - naj bi vključevalo kombinacijo izgleda in zajebanosti, samo kakšno?

Na tisti sliki goraj je sicer vse od solidnih hudač, prijaznih pup do sosedovih govejažupca milf ... tako da težko reči.

Horas ::

fatalna ženska je moja žena, ki sama prestavi sušilc iz pralnega stroja in sama postavi na pralni stroj nov sušilc!!! vse te so navadne barbike in pozerke ki nimajo veze z realnim življenjem
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

T440 ::

Glede na konkurenco je zmagala prava. Tolk seans o hemoroidih, krvnem tlaku in revmi s Herto Kosmina, kot je oddelala ona, si naziv vsekako zasluži.
Je pa konkurenca bila švoh, ja.

Okapi ::

FireSnake je izjavil:

Malo smešna (verjetno bo patetična bolj pravi izraz) pa je Gaja Filač .

To vsekakor ni pravi izraz.

patétičen -čna -o prid. (ẹ́)
pretirano navdušen, pretirano vznesen

gozdar1 ::

Hypathia je izjavil:

Kot je lepo razvidno tudi iz (primitivnih) komentarjev, gre pri tem in podobnih tekmovanjih, le še za en ostanek patriarhalno seksistične kulture, prej kot se bo z njimi zaključilo, bolje bo.

Če ženske ne bi želele pozornosti se takih tzadev ne bi udeleževale. Podobno velja tudi za razne instagrame,..

Ženske v protest proti patriarhatu tudi nosijo visoke pete in kratka krilca.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Hypathia ::

gozdar1 je izjavil:

Če ženske ne bi želele pozornosti se takih tzadev ne bi udeleževale. Podobno velja tudi za razne instagrame,..

Če moškim te zadeve ne bi koristile, jih ne bi organizirali in sponzorirali. Za iskanje pozornosti se pa ve, da je posledica nizke samopodobe, le-ta pa posledica nesigurnosti, ki nastajajo zaradi signalov iz okolja in patriarhalna družba želi, da se ženske čim bolj zatolče ker so potem moški lahko tem višje.

Visoke pete in kratka krilca nosijo pa predvsem deklice, ki še naivno in nekritično sprejemajo kar jim mainstream servira.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

A. Smith ::

Hypathia je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Če moškim te zadeve ne bi koristile, jih ne bi organizirali in sponzorirali. Za iskanje pozornosti se pa ve, da je posledica nizke samopodobe, le-ta pa posledica nesigurnosti, ki nastajajo zaradi signalov iz okolja in patriarhalna družba želi, da se ženske čim bolj zatolče ker so potem moški lahko tem višje.

Visoke pete in kratka krilca nosijo pa predvsem deklice, ki še naivno in nekritično sprejemajo kar jim mainstream servira.

Ti seveda stvari spet vidiš izključno ideološko, medtem ko gre pri tem v resnici samo za biznis.

Ženske, ki imajo dober videz in znajo nastopati, hočejo svoje atribute unovčiti in seveda obstaja industrija, ki jim to omogoča.

Saj za moške tudi obstajajo tekmovanja, kot je mr. universe in podobno. A so tam zadaj potem matriarhalne organizacije?

Ženske so si vedno pomagale s svojim videzom (in tudi z nekaterimi deli telesa), da so dosegle svoje cilje. Ena najbolj vplivnih žensk na svetu, pevka Taylor Swift, se prav nič ne brani pokazati svoje kože. Zakaj vendar ne? Ji mogoče pa vendar ustreza položaj, na katerem se nahaja?
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

borut_p ::

Hypathia je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Se vedno pa se prijavljajo na te patriarhalne zadeve zenske. Se pravi ste kar cudne.
Saj se malo pocakaj, pa bodo tudi take zenske z luleki se pojavile in seveda zmagale. Potem boste pa feministke koncno zadovoljne.

brbr21 ::

Da ni to una Fata k štenge riba?
3,14da s čim si date opravka? ;((

A. Smith ::

borut_p je izjavil:

Se vedno pa se prijavljajo na te patriarhalne zadeve zenske. Se pravi ste kar cudne.
Saj se malo pocakaj, pa bodo tudi take zenske z luleki se pojavile in seveda zmagale. Potem boste pa feministke koncno zadovoljne.
Glupo kot je, se že dogaja.
https://www.nbcnews.com/nbc-out/out-new...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

IL_DIAVOLO ::

Horas je izjavil:

fatalna ženska je moja žena, ki sama prestavi sušilc iz pralnega stroja in sama postavi na pralni stroj nov sušilc!!! vse te so navadne barbike in pozerke ki nimajo veze z realnim življenjem

Ce pa ma tak nesposobnega deda, ki raje v fitnesu kosmate dede gleda :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

al1976 ::

Definitivno fatalka:

:)

Danes ne več... Takšni bi morali v sveu najti nekoga, ki jih bo nasledil...

Horas ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Horas je izjavil:

Ce pa ma tak nesposobnega deda, ki raje v fitnesu kosmate dede gleda :D

ko nimaš kaj za rečt pa butneš eno osnovnošolsko?

poleg tega treniram doma, včasih skupaj z mojo. mi ni za zapravlat časa in denarja. še mal pa bo sin z mano treniral kot sem jaz s svojim očetom.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Female bodybuilders (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10827284 (24362) first_line
»

DSK-ju ni pomoči

Oddelek: Novice / RIM BlackBerry
166377 (4274) poweroff