Forum » Informacijska varnost » KeepassXC in 2FA
KeepassXC in 2FA
reglo ::
Na prenosniku imam naložen KeepassXC, do katerega dostopam samo z vpisom master passworda.
Na telefonu imam KeepassDX, ki je seveda sinhroniziran. Do tega dostopamo zgolj s prstnim odtisom.
Backup delam ročno v Google Drive vsakih nekaj mesecev. Ni idealno, vendar tako nimam avtomatske povezave med službenim pc-jem in osebnim Google profilom.
Rad bi si uredil še dodatno preverbo pri prijavi na obeh napravah, torej 2FA. Kaj mi priporočate?
Na telefonu imam KeepassDX, ki je seveda sinhroniziran. Do tega dostopamo zgolj s prstnim odtisom.
Backup delam ročno v Google Drive vsakih nekaj mesecev. Ni idealno, vendar tako nimam avtomatske povezave med službenim pc-jem in osebnim Google profilom.
Rad bi si uredil še dodatno preverbo pri prijavi na obeh napravah, torej 2FA. Kaj mi priporočate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LastPassOddelek: Slo-Tech | 3213 (1381) | miko22 |
» | Passwordi me ubijajo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 48123 (34542) | Pero_SLO |
» | LastPass odslej omogoča brezplačno sinhronizacijo med napravamiOddelek: Novice / Varnost | 9238 (6434) | PARTyZAN |
» | LastPass doživel manjši vdorOddelek: Novice / Varnost | 11811 (10091) | AlienRR |
» | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3457 (2715) | Mesar |