Forum » Kaj kupiti » NVR videonadzor, alarm OUT
NVR videonadzor, alarm OUT
Nebomgabiksa ::
Prebral (beri: preletel) sem vse kar se je pisalo o NVR-jih zadnji dve leti, pa nisem našel pametnega odgovora.
No ja, najbolj uporaben je bil namig na DSE (cctvstore-dse.eu). Veliko sem prebral tudi o Reolinku in RLN36;
ki mi iz več razlogov ni več zanimiv.
Torej iščem NVR, ki bi imel alarm-out. Namen tega je, da lahko ročno prožim sireno, še preden se naredi kakšna škoda z vlomom.
Vse skupaj bom imel 2 (max. 3) kamere 8Mpix in en doorbell (2Mpix); kamere naj bi imele čim večji vidni kot.
Pri praktično vseh prozvajalcih (Dahua, Police, Hikvision) se moraš zelo poglobiti v specifikacije, da najdeš
alarm-out, potem pa je cena takoj v okolici 400€. Kakšen namig kje naj še gledam?
DSE pride recimo 125€. Sicer 'samo' 80Mbps, ampak za 3 kamere dovolj.
Niso pa tako ugodni pri kamerah...
No ja, najbolj uporaben je bil namig na DSE (cctvstore-dse.eu). Veliko sem prebral tudi o Reolinku in RLN36;
ki mi iz več razlogov ni več zanimiv.
Torej iščem NVR, ki bi imel alarm-out. Namen tega je, da lahko ročno prožim sireno, še preden se naredi kakšna škoda z vlomom.
Vse skupaj bom imel 2 (max. 3) kamere 8Mpix in en doorbell (2Mpix); kamere naj bi imele čim večji vidni kot.
Pri praktično vseh prozvajalcih (Dahua, Police, Hikvision) se moraš zelo poglobiti v specifikacije, da najdeš
alarm-out, potem pa je cena takoj v okolici 400€. Kakšen namig kje naj še gledam?
DSE pride recimo 125€. Sicer 'samo' 80Mbps, ampak za 3 kamere dovolj.
Niso pa tako ugodni pri kamerah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači server za shranjevanje posnetkov kamerOddelek: Omrežja in internet | 1477 (269) | jocko |
» | Nakup nadzorne kamere - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4575 (3542) | mat xxl |
» | Dahua SmartPSS program in veliko IP kamerOddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (803) | mrTwelveTrees |
» | Izkušnje: koliko dolgi max utp/ftp kabel za POE kamereOddelek: Omrežja in internet | 1638 (1131) | s1m0n |
» | Wifi router s POE porti (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9791 (6769) | rdecaluc |