Forum » Loža » vprašanje glede podjetja v ZDA
vprašanje glede podjetja v ZDA
Minux ::
Živjo,
v ZDA moram urediti neko papirologijo (notar, apostille, etc.), vendar nimam veiko časa niti denarja, da bi osebno šel tja. Slučajno sem naletel na podjetje, ki to počne (One Source Process, Washington DC).
Zanima me, če je kdo imel izkušnje s tem podjetjem, oziroma kako lahko preverim, če gre za resno podjetje, saj bom z njim posloval le prek spleta. Pač malo me je strah, da jim bom denar nakazal vnaprej, oni pa bodo 'izginili'.
Hvala za kakršnokoli pomoč oz. nasvet.
M.
v ZDA moram urediti neko papirologijo (notar, apostille, etc.), vendar nimam veiko časa niti denarja, da bi osebno šel tja. Slučajno sem naletel na podjetje, ki to počne (One Source Process, Washington DC).
Zanima me, če je kdo imel izkušnje s tem podjetjem, oziroma kako lahko preverim, če gre za resno podjetje, saj bom z njim posloval le prek spleta. Pač malo me je strah, da jim bom denar nakazal vnaprej, oni pa bodo 'izginili'.
Hvala za kakršnokoli pomoč oz. nasvet.
M.
pero50 ::
https://www.trustpilot.com/review/oneso...
Mogoče tle. preveri da gre ziher za isto podjetje. Zgleda legit
Mogoče tle. preveri da gre ziher za isto podjetje. Zgleda legit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup naložbenega zlata prevara (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25737 (3900) | AlmaAlma |
» | Pomoč pri spletnem nateguOddelek: Omrežja in internet | 5689 (3154) | AndrejS |
» | eizvršbe - ima kdo izkušnje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25171 (18552) | MajorM |
» | stečajna masa podjetja in nepremičnineOddelek: Loža | 7322 (6393) | EC9 |
» | Študentsko delo - potni stroškiOddelek: Loža | 8492 (5623) | St235 |