Forum » Loža » PET CT PSMA
PET CT PSMA

lemur233 ::
Zdravo,
Mene pa zanima, ce je ze kdo od vas opravil PET CT PSMA preiskavo, in sicer samoplacnisko v tujini. Ker pri nas mi izgleda kakor da te preiskave ne moras opraviti samoplacnisko.
Zaradi dolge cakalne vrste, bi oceta peljal raje v tujino (Avstrija, Italija, Hrvaska ?) Ce se je ze kdo od vas soocal s podobnim, sem vesel vsake informacije.
Mene pa zanima, ce je ze kdo od vas opravil PET CT PSMA preiskavo, in sicer samoplacnisko v tujini. Ker pri nas mi izgleda kakor da te preiskave ne moras opraviti samoplacnisko.
Zaradi dolge cakalne vrste, bi oceta peljal raje v tujino (Avstrija, Italija, Hrvaska ?) Ce se je ze kdo od vas soocal s podobnim, sem vesel vsake informacije.

goldie73 ::
Zdravo,
pri nas se takšna preiskava lahko opravi....tudi samoplačniško. V Kliničnem centru Ljubljana - Klinika za nuklearno medicino.
lp
pri nas se takšna preiskava lahko opravi....tudi samoplačniško. V Kliničnem centru Ljubljana - Klinika za nuklearno medicino.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spalna apneja in poligrafija spanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22118 (480) | tomlin |
» | Kardiolog z čimkrajšo vrsto ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16638 (4534) | mailer |
» | Posredovanje zdravniškega kartona drugemu zdravniku zaradi pregleda pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23334 (20941) | dope1337 |
» | CT ali MR scan za bolečine v hrbtu?Oddelek: Loža | 3491 (3185) | r3dkv1c4 |
» | V Tarči so našli rešitev za naše zdravstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32413 (27776) | MrStein |