» »

Hp batterija 0%

Hp batterija 0%

ZECUBA ::

Hp prenosnik ne polni baterije vedno kaže: (0% polnjenje) .
Enako kaže tudi z novo baterijo po menjavi.

Probal sem posodobit bios, drivere za baterijo, menjat napajalni kabelj,..

Napiše mi napako:
UC661A-9SMC0J-XD7W21-C0FR23

Ampak ne najdem nič pod to napako na spletu.

Mogoče na novo windows? Še ma kdo kakšno idejo?
  • spremenil: ZECUBA ()

tony1 ::

Pojdi do ravnatelja iz OŠ in mu pokaži tole pisanje. Prepričan sem, da te bo z veseljem spustil za kakšno leto ali dve v 3. razred, in ko boš to dal čez boš tudi znal napisati kaj te jebe tako, da ti bo kdo znal pomagati.

S temle zgoraj ti bi težko pomagal še un duhec iz Alladina.

AutoReiv ::

ZECUBA je izjavil:

Napiše mi napako:

Upam, da ti to kej pomaga:

zaženeš battery check.

Srečno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AutoReiv ()

zajtam123 ::

Se pravi deluje ti ko imaš prenosnik priklopljen na napajanje. Baterije ti pa ne polni?
Ko izklopiš napajalnik komp ugasne al še deluje kej na bateriji tudi če kaže 0%?

zajtam123 je izjavil:

Se pravi deluje ti ko imaš prenosnik priklopljen na napajanje. Baterije ti pa ne polni?
Ko izklopiš napajalnik komp ugasne al še deluje kej na bateriji tudi če kaže 0%?

Tako je, deluje samo takrat ko je priklopljen na napajalnik, ko ga izklopim takoj ugasne.

Han ::

Skurjen napajalni del za baterijo na plati prenosnika, defektna ali nekompatibilna baterija.

neverjetni99 ::

Ali je baterija original? Možno da je z kablom za baterijo kaj narobe ali pa s konektorjem za polnjenje.

solatjek ::

Lahko da tudi baterija rabi, da se "zbudi". Sem že imel primere, da je bila baterija nekaj ur na napajalniku, preden se je iz 0% premaknila na 1%. Ko je enkrat začela, je potem delovala normalno nekaj let. Če je bila nova na 0% pomeni, da rabi bujenje, ker očitno ni bila na 60%, ko so jo dali v škatlo.

Baterija je original. Kako pa se jo "zbudi"?

D3m ::

ZECUBA je izjavil:

Napiše mi napako:

Nesi v Birotehno

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje

Pa naj ti pogledajo.

Sam sem 2 meseca nazaj nesel ProBooka za zamenjavo baterije in me je prišla nova original 97 EUR + 29 EUR menjava in testiranje.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

solatjek ::

ZECUBA je izjavil:

Pustiš jo dolgo na polnilcu, pa čakaš če bodo začeli procenti naraščati. Še enkrat: traja lahko več ur....

En starejši HP ProBook kompatibilne baterije ni polnil, če sem "napačno" priklopil polnilec. Ko sem vtikač obrnil za 180 stopinj, je začel polniti... 8-O

energetik ::

solatjek je izjavil:

ZECUBA je izjavil:

Pustiš jo dolgo na polnilcu, pa čakaš če bodo začeli procenti naraščati. Še enkrat: traja lahko več ur....
Če je bila baterija dolgo na 0% (=celice pod 2 ali 3 V), se baterijski BMS zanalašč zaklene. Ne pomaga pa če 1 leto stoji na polnilcu. Tako se firma "zaščiti", da ne moreš sam poceni zamenjati samo posameznih celic.
vires in numeris

Če je bila baterija dolgo na 0% nevem, ker sem jo naročil prejšnji teden iz amazon.

24 ur je že računalnik priklopjen na napajanje, pa še vedno baterija na 0%.

Probal še bom clean install windowsa.

To zadnje nima neposredne veze z ne-polnjenjem. Če so vse komponente v dobrem stanju (baterija, napajalnik, vezje na plati), bi se baterija morala polniti tudi takrat, ko prenosnik ni vklopljen.

srus ::

ZECUBA je izjavil:

Če je bila baterija dolgo na 0% nevem, ker sem jo naročil prejšnji teden iz amazon.

Zanimivo, najpomembnejši podatek napišeš mimogrede, dan po prvem postu. Mislim, da se odgovor skriva tu, še posebej, če je baterija neoriginalna, ali naročena s Kitajske.

Pa si prepričan, da nisi potrgal kablov, ali jih narobe priključil? Kaj se zgodi, če za test vstaviš prejšnjo baterijo?

Bi pa rekel, da kakšen mosfet crknil v napajalnem delu. Tako, da menjava baterij, ali reinštalacija OS ne bosta pomagali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: srus ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baterija mobilnika in polnilci

Oddelek: Strojna oprema
12837 (654) Zimonem
»

Baterija na prenosniku se ne polni

Oddelek: Pomoč in nasveti
346993 (4654) ziciko
»

Življenska doba baterije pri prenosniku (strani: 1 2 )

717678 (6203) link_up
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819838 (7274) specing
»

Baterija

283765 (2658) klekej

Več podobnih tem