» »

philips neki neki SmartTv 55 nalaganje appov

philips neki neki SmartTv 55 nalaganje appov

detroit ::

Živjo
kupil sem za očeta nekaj da "svira" https://www.mimovrste.com/led-lcd-telev...
Na ceneje si sem filtriral po android tv pa sem ga našel in bil je poceni..

Samozavestno sem ga naročil in danes prejel in opazil da ne morem nalagati appov gor ker nima niti play stora, prebral sem na https://www.novisign.com/training/insta... da se da preko usbja apk namontirat. Ampak imam vprašanje za kakšnega SmartTV Philips stručkota....wtf je sploh ta system ali sploh je Android? Poskušam pa gor dat ta neo app od siola
Hvala za deljene izkušnje in odgovore:)

lp m
Skero

David83 ::

Mislim da sploh ni android, ampak od Philipsa operacijski sistem, katerega imajo njihovi "budget" televizorji.

ja sj je bil 400eur ni ravno presežek ampak za človeka ki ne gleda tvja sploh ampak posluša bo ok upam da:)
Ok pol sm se nategnil ker sm zaupam ceneje.si filtrom in nič googlal, ja nič kakšen dongle bo treba nabavit, hvala za odgovore David!
lp m
Skero

andrej69 ::

Ta model nima Google /Android sistema temveč Philipsov Titan OS, tako, da ne moreš nalagat zunanjih aplikacij, temveč samo to kar punuja sam televizor..Bodo pa v kratkem na voljo na tem modelu aplikacije, kot jih imajo Android televizorji. Razen kodija. Če pa hočeš imeti Android pa vzameš kakšen Android box.

fpbs ::

detroit je izjavil:

ja sj je bil 400eur ni ravno presežek ampak za človeka ki ne gleda tvja sploh ampak posluša bo ok upam da:)
Ok pol sm se nategnil ker sm zaupam ceneje.si filtrom in nič googlal, ja nič kakšen dongle bo treba nabavit, hvala za odgovore David!
lp m

Pa še tabletke za glavobol.

Hvala za odgovore, andrej69 a lahko še kaj dodatnega poveš ali daš kakšen source zato novico, bi lepo prosil,
hvala lp m
Skero

andrej69 ::

fpbs je izjavil:

detroit je izjavil:

lp m

Pa še tabletke za glavobol.

Res bodo počasi uprabniki tega foruma potrebovali tablete za glavobol, vendar ne zaradi televizorjev temveč zaradi tebe, ker tako utrujaš s tvojimi komentarji, da to ni več vzdržno..!

detroit je izjavil:

Hvala za odgovore, andrej69 a lahko še kaj dodatnega poveš ali daš kakšen source zato novico, bi lepo prosil,
hvala lp m

Kar se tiče te novice ti ne morem posredovat dokaza, ker so to službene informacije.. Lahko pa si tukaj pogledaš moj video kar se tiče tega sistema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

David83 ::

Promocija vam omogoča nakup s 30-dnevnim preizkušanjem televizorja AMBILIGHT tv. V kolikor ne bi izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko vrnete. Brez vprašanj.

Najboljše da ga vrneš, sploh če si preko kakšne spletne trgovine vzel, ker te zakon ščiti da lahko vrneš blago v 14 dneh brez razloga :)

In vzami kakšen drug tv, po možnosti z androidom.

Ganon ::

Kupil si polizdelek. Vrni, če je možno. Čimprej.

Hvala, ja res je polizdelek, danes sem še xiaomi tv stick isti še slabši polizdelek, in zdaj se borim z neo.io polizdelkom naše gore lista:)

that's life

Hvala vsem ki so prisostovali
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov tv v povezavi z T2 in Eon

Oddelek: Zvok in slika
162854 (2555) Daniel
»

Gledanje Eon tv na televizorju Philips 46PFL5507K/12

Oddelek: Zvok in slika
217068 (6671) buick
»

zanimam se za nakup televizije - nasvet (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
678728 (6542) Ijus

Več podobnih tem