» »

EU volitve 2024

EU volitve 2024

Temo vidijo: vsi
««
16 / 18
»»

mtosev ::

A so pri NSiju predstavili listo kandidatov in a je Novakova na njem?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Malidelničar ::

mtosev je izjavil:

A so pri NSiju predstavili listo kandidatov in a je Novakova na njem?

https://www.rtvslo.si/slovenija/na-list...

Ja je. Ampak desni je ne bomo volili, je velik odpor do nje.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Kresnik ::

Malidelničar je izjavil:

Kresnik: zanimivo. Recimo se ti zdi, da bo na koncu tudi eventuelno, ČE pride do desnega vala na evropskem nivoju junija, bodo te pozicije nerealne in te stranke (Le Penova, Orban, PiS et co.) dolgoročno ne bodo mogle narediti pusha?
Čeprav so delno prodrle med mladi elektorat - bodo potemtakem tile mladi hitro šli nazaj na varne "progresivne" pozicije?

Pa ne nujno nazaj na progresivne pozicije, bolj v smislu, da si bodo vsi vzeli tisto, kar jim ustreza in zanemarjali oz. ignorirali vse tisto kar jim ne.

Rezultat tega pa bo samo ena velika polomija, ker bodo zelo verjetno te populisticne stranke sle v strategije na vrat na nos, brez da bi se poglobili v posledice. Na koncu bodo pregovorno vrgli vrabca stran, klub temu da je golob se vedno na strehi in niti dovolj dolge lestve nimajo.

To je naceloma vedno problem populistov, levih ali desnih; predstavljajo se kot neki resitelji, njihove strategije pa so ponavadi samo wishful thinking. Niti Trump, niti Orban, niti Kaczinski niso uspeli kaj resno zrihtat svjoh drzav, ravno zaradi tega, ker jim mase ignorirajo njihove strategije. Premalo je takih, ki bi bili pripravljeni zivet neko tradicionalisticno, moralno, asketsko zivljenje za neke visje cilje, tisti ki pa to zele, pa so ponavadi prevec zaposleni sami s sabo (in vedno bolj pogosto z influencerstvom).

fikus_ ::

Težava je, da se v SLO/EU politiki vzpenjajo populisti, ki znajo lepo govoriti, obljubljati, volijo jih pa ljudje, ki v te obljube verjamejo, ne pomislijo pa na to, kaj vse zraven prinese, če bodo te obljube res izpolnjene. Večina politikov in tudi volivcev misli le na svojo rit, kdor je pri koritu se pa masti.
Tako kot sedaj razne levice pretiravajo z woke, migranti, pravicami (pozabljajo na dolžnosti), tako kot posledica sedaj dobiva moč/zagon skrajna desnica s populističnimi politiki.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Kresnik: ampak realno, kaj je alternativa? Ker populistični val je na Zahodu očitno realen.
Okej mogoče ne bo povratka nazaj je pa možno, da se progresivizem zadnjih desetletij ustavi. K temu navsezadnje lahko prispevajo tudi težji časi (padec standarda, ilegalne migracije na Zahod itd.)

Btw. kakšen rezultat evropskih na EU nivoju napoveduješ?

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

V vaši debati se lepo vidi rezultat pranja možganov s strani medijev: vse kar ni levo je avtomasko populistično

Malidelničar je izjavil:

Kresnik: ampak realno, kaj je alternativa? Ker populistični val je na Zahodu očitno realen.
Okej mogoče ne bo povratka nazaj je pa možno, da se progresivizem zadnjih desetletij ustavi. K temu navsezadnje lahko prispevajo tudi težji časi (padec standarda, ilegalne migracije na Zahod itd.)

Ce verjames v povratek nazaj si pa res naiven. Za to bos moral prepricati vecino mladih, da bodo pripravljeni na neke norme, ki jih prakticno noben ne bo sprejel vec v celoti.

Malidelničar je izjavil:

Btw. kakšen rezultat evropskih na EU nivoju napoveduješ?

Odvisno od udelezbe. Verjetno bo desnica zmagala in vrgla kak bonbon populistom, ki pa ne bo nic razen neke osnovne kozmetike. Giorgia Meloni dejansko. Prides na oblast in vidis kak je dejansko obseg tvoje moci.

Sparkxl je izjavil:

V vaši debati se lepo vidi rezultat pranja možganov s strani medijev: vse kar ni levo je avtomasko populistično

Bi tole malo objasnil?

Na obeh straneh so lahko totalni populisti (in ce gledas dolocene dele Levice, imamo lep del Lvih populistov pri nas), ampak trenutno vsi ornk desnicarji navadni populisti. Obljubljajo gradove v oblakih, fokusirajo pa predvsem na luzerje, katerim je politicna ideologija "Dajte nam namesto njim", vrednosti od njih pa nobene.

Na obeh straneh uspevajo populisti. Tisti, ki ponuja neko srednjo ne populistično opcijo, je prezrt.

Dajmo prvo razčistit kaj populist sploh je, ker mediji tako označijo vsakega, ki ne ustreza trenutni garnituri. Gugl pravi tako:

"In this definition, the term populism is applied to political groups and individuals who make appeals to "the people" and then contrast this group against "the elite""

Torej po domače hujskajo navadne ljudi proti neki eliti.

Noben od teh, ki zdaj prihajajo na oblast to ne dela. Vsi igrajo na karto nezadovoljstva s trenutno samomorilsko levo politiko. In še najmanj jasno mi je, kako v to enačbo paše Orban

Sparkxl je izjavil:

Dajmo prvo razčistit kaj populist sploh je, ker mediji tako označijo vsakega, ki ne ustreza trenutni garnituri. Gugl pravi tako:

"In this definition, the term populism is applied to political groups and individuals who make appeals to "the people" and then contrast this group against "the elite""

Noben od teh, ki zdaj prihajajo na oblast to ne dela. Vsi igrajo na karto nezadovoljstva s trenutno samomorilsko levo politiko. In še najmanj jasno mi je, kako v to enačbo paše Orban

S "populistom" smo vedno oznacevali politike, ki "ljudem" ponujajo neke top-down resitve, za katere verjetno niti nimajo resourcov. T.I. elite so dobra opcija za odvracanje pozornosti, to pa je to.

Ravno tvoje zablode o nekih "samomorilskih levih politikah" kaze da si pozrl vabo, trnek in plovec, populisticnih politikov. " Glej tam je imigrant" ti bodo rekli, medtem ko te bodo ropali do golega. Na koncu pa bo vse propadlo, ampak ko bos to zgruntal bo prepozno.

Uspevajo tisti, ki ljudem/volivcem pokažejo na sovražnike, zaradi katerih naj bi bili ti ljudje/volivci na slabšem. je čisto vseeno, katera stran je, samo da ljudje/volivci verjamejo temu.

Je to kaj znano, npr. 100 let nazaj???

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Kresnik je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

S "populistom" smo vedno oznacevali politike, ki "ljudem" ponujajo neke top-down resitve, za katere verjetno niti nimajo resourcov. T.I. elite so dobra opcija za odvracanje pozornosti, to pa je to.

Ravno tvoje zablode o nekih "samomorilskih levih politikah" kaze da si pozrl vabo, trnek in plovec, populisticnih politikov. " Glej tam je imigrant" ti bodo rekli, medtem ko te bodo ropali do golega. Na koncu pa bo vse propadlo, ampak ko bos to zgruntal bo prepozno.

Koga "smo vedno označevali" je tvoja stvar. To si delal ti, ne jaz. Difinicijo imaš zgoraj nalimano. UStrezajo omenjene osebe tej nefiniciji? Ne. Še kakšno vprašanje?

Top down rešitve ponujajo tudi aktualne sile na oblasti. Vsi bomo eko bio zeleni in rešili bomo svet. Brez plana, ampak nima veze. In za te rešitve je že zmanjkalo resorsov (glej nemčija). Se pravi po tvoji definiciji so tudi oni populisti?

arnecan1 ::

Kresnik je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Če hočeš videti dobrobiti ekonomskih migracij iz shithole držav, pojdi v no-go cone evropskih velemest. London, Pariz, Berlin, Amsterdam, Marseille, Manchester, Malmo....

asdf_jklc ::

Glede ekonomskih migracij bi blo treba uvest severnokorejski sistem: prideš nezakonito čez, metek u glavo, zakurit, problem rešen; velja za ekonomske ilegalne migrante ki hodijo samo dnar kasirat pa svoje otroke na račun socialne politike žvet.

arnecan1 je izjavil:

Kresnik je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Če hočeš videti dobrobiti ekonomskih migracij iz shithole držav, pojdi v no-go cone evropskih velemest. London, Pariz, Berlin, Amsterdam, Marseille, Manchester, Malmo....

Sem sel. V Londonu.

Pa vse kar sem videl je bil en kup ljudi delavskega razreda in nekaj nekoliko problematicne mularije, ki je cisto primerljiva z svojim domacim ekvivalentom. Small-time kriminalci pac, take imas vseh narodnosti.

Samo ti verjames nekim teorijam zarote, ker nisi tem mestom blizu prisel.

mtosev ::

Jaz mislim, da bom na volitvah podprl Novakovo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Miki N ::

mtosev je izjavil:

D3m ::

AHhahahahhaahhaah.

krepavam!
|HP EliteBook|R5 6650U|

FrRoSt ::

Sparkxl je izjavil:

:O

Kresnik ti je lepo razložil, kdo so populisti! ;) In so levi in so desni. In da, prav imaš! Vsi igrajo na karto nezadovoljstva! To je močan adut. Desna politika pa ne more biti samomorilska!?? 8-) Samo vprašam!? Morda si oboževalec SDS in Janše!? No, naj ti ne bo nerodno. :)

Drugače pa, malce ste zgrešili! ... vzroke, razmišljanje, filozofijo! ;) Zahod oz. zahodnjaki že dolgo ne razumejo več tega, ker živijo preveč v materialnem svetu in so izgubili stik s tem. Pričakujejo in samoumevno se jim zdi, da bo šlo samo na bolje. Pa ne gre to tako!! :|

Sem imel namen odpreti to temo, žrtvovanje. Da bi vsaj malo prikazal in predočil, kako zadeve delujejo in se odvijajo. Pa mi je postalo jasno, da bi mi temo zaprli ali brisali, še predno bi vam jo sploh poskusil predstaviti. 8-)

V taki družbi pač živimo. :)) Ali je to zgolj Butalski fenomen, ali pa celo evropski ali pa demokratično zahodni, pa razmislite sami. :)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Tik-tok je očitno baza letošnje kampanije :))8-)

Europe's far right owns political TikTok
https://www.politico.eu/article/tiktok-...

By the numbers: The MEPs lighting up TikTok
https://www.politico.eu/article/numbers...

Info o Sloveniji: "On the other end of the scale: Lithuania is the only country not represented on TikTok; Slovenia has one MEP on the app but she has yet to post her first video."

Miki N ::

Upam, da ne bodo zamešali Tiktoka z Onlyfans.

Kdo pa je tista naša edina evroposlanka, ki ima TikTok? Joveva?

c3p0 ::

Naša morda že, le da mi nismo njeni, ona se ima najprej za Makedonko, kot je sama povedala.

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

Jaz bom N.Si podprl v vsakem primeru.

--------

Golobji hunti kaže 2 evro poslanca: če se to zgodi bi moral golob dobiti še en mandat v našem parlamentu. Pa naj se raja po travniku pase.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FrRoSt je izjavil:

Kresnik ti je lepo razložil, kdo so populisti! ;) In so levi in so desni. In da, prav imaš! Vsi igrajo na karto nezadovoljstva! To je močan adut. Desna politika pa ne more biti samomorilska!?? 8-) Samo vprašam!? Morda si oboževalec SDS in Janše!? No, naj ti ne bo nerodno. :)

Nič mi ni razložil. Predstavil je svoje mnenje. Ali je po novem vsaka trditev, ki nekomu paše, avtomatsko razlaga? Sem dal citat iz gugla kaj to je. To je za mene razlaga, ne pa trditev nekega formuskega trolla.

Jaz oboževalec Janše? Torej če nisi za črno, si avtomatsko za belo? Ali je tvoj ozki um sposoben sprocesirati dejstvo, da obstaja še kaj vmes med črnim in belim?

Sparkxl je izjavil:

FrRoSt je izjavil:

Nič mi ni razložil. Predstavil je svoje mnenje. Ali je po novem vsaka trditev, ki nekomu paše, avtomatsko razlaga? Sem dal citat iz gugla kaj to je. To je za mene razlaga, ne pa trditev nekega formuskega trolla.

LEPO JE RAZLOŽIL!! ;) Če pa ti to težko razumeš, pa prosi za dodatno širšo obrazložizev, ali pa se obrni na UI, če mosliš, da ti bo bolje odgovorila. 8-)

To je naceloma vedno problem populistov, levih ali desnih; predstavljajo se kot neki resitelji, njihove strategije pa so ponavadi samo wishful thinking. Niti Trump, niti Orban, niti Kaczinski niso uspeli kaj resno zrihtat svjoh drzav, ravno zaradi tega, ker jim mase ignorirajo njihove strategije. Premalo je takih, ki bi bili pripravljeni zivet neko tradicionalisticno, moralno, asketsko zivljenje za neke visje cilje, tisti ki pa to zele, pa so ponavadi prevec zaposleni sami s sabo (in vedno bolj pogosto z influencerstvom).

komu zvoni; zvoni tebi.

Sparkxl je izjavil:

Jaz oboževalec Janše? Torej če nisi za črno, si avtomatsko za belo? Ali je tvoj ozki um sposoben sprocesirati dejstvo, da obstaja še kaj vmes med črnim in belim?

Moj ozki um JE sposoben sprojecirati dejstvo, da je med črnim in belim še 10009 odtenkov sive! ;)

Sicer zaklučujem na temle forumu, ampak tvoj široki um mi bo pa še pojasnil, pokazal in citiral, da sem te obtožil, ali pa celo namignil, da si oboževalec Janše! >:D
komu zvoni; zvoni tebi.

Kresnik je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Kresnik je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Sem sel. V Londonu.

Pa vse kar sem videl je bil en kup ljudi delavskega razreda in nekaj nekoliko problematicne mularije, ki je cisto primerljiva z svojim domacim ekvivalentom. Small-time kriminalci pac, take imas vseh narodnosti.

Če si stopil z Ryanaira in odšel gledat Buckinghamsko palačo in Muzej voščenih luk, te moram razočarati, da to še ni tipični London.

arnecan1: Zahodna mesta so uničena, zato alt-right raste in dobiva vedno bolj skrajne ideje (npr. remigracija).

Zgodovina sprememb…

Saj, Kresnik je eden od tistih, ko jim je voda centimeter do grla, ampak on še vedno ne vidi problema.

Izgleda, da ljudje vedno bolj volijo skrajneže samo zato, ker so rasisti in hudobni.

arnecan1: potrebno se je vprašati, kaj je vzrok za alt-right in potem nasloviti te vzroke. To pa se najlažje naredi tako, da se o teh zadevah prosto govori in se jih ne zanika, skriva.

Posledično pa to pomeni premik Overtonovega okna nazaj v desno, tam kjer je 30 let nazaj že bilo (in kjer se je približno nahajalo tekom zadnjih vsaj 150 let)
Če se bo pustilo, da se Overtonovo okno na Zahodu, torej v ZDA ter v EU-ju, preko alt-right-a na naraven, spontan način premakne nazaj, potem bomo lahko to obdobje preživeli brez hudih političnih pretresov.

arnecan1 je izjavil:

Kresnik je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Kresnik je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Sem sel. V Londonu.

Če si stopil z Ryanaira in odšel gledat Buckinghamsko palačo in Muzej voščenih luk, te moram razočarati, da to še ni tipični London.

Sem bil v veliko bolj problematicnih delih Londona in okolice. Da dobis sliko, moja draga je Londoncanka (sicer res zivi cisto na mejo GL in Kent-a), tako da sem kar dosti tam. Poznam tako Lewisham, Penge, in Hackney (ker v vsakem zivi vsaj en znanec), Croydon pa sploh, ker ima moja tam sluzbo.

trancer01 ::

Populisti so vsi "prebujenci" na primer. Torej, vsa glavna politična elita, ki trenutno vodi EU.>:D Na smetišče z njimi in prekinitev vseh njihovih politik ali pa razpad EU je pravilna pot naprej.>:D

trancer01 je izjavil:

Populisti so vsi "prebujenci" na primer. Torej, vsa glavna politična elita, ki trenutno vodi EU.>:D Na smetišče z njimi in prekinitev vseh njihovih politik ali pa razpad EU je pravilna pot naprej.>:D

OK, in potem...kaj?

NuMaN ::

Kako kaj? Potem se končno začne preporod in zlata doba.

Kam pa bomo prišli, če bomo samo negativistično razmišljali.

Daniel ::

Kdo bi vedel. Morda bi za osnovo bilo dovolj, če bi se EU politiki zavedali, da njihovih 10k+ eur mesečnega prihodka ne nastane samo tako naenkrat, da naredi PUF in že se pojavi 10k eur na računu in da za ta čudež rabiš zadaj nekaj delujočega gospodarstva, ki ga skozi leta vztrajno dušijo s takimi ali drugačnimi domislicami. Razen seveda, če se strinjajo, da bojo v prihodnje plačani iz produktivnosti študentov FDV in podobnih poklicev. Bi jih prav rad videl, kako bi to izgledalo.

Če bi bili vsaj na realnih tleh - oblast v kombinaciji z bogastvom ter bonitetami jim stopi v glavo ter sčasoma zgubijo stik z realnostjo.

Dokončni dokaz propada EU pa so zamaški na plastenkah. Da ti birokrati še na taki banalnosti grenijo življenje je pa višek.

NuMaN: pozabljaš, da je do takšnih neumnosti prišlo zaradi velikega zelenega pusha na Zahodu. Saj že mlade v OŠ učijo o zelenem prehodu. Potem ni težko ljudi prepričati o zelenih politikah. In posledično tudi desno-sredinski birokrati in politiki nočejo izpasti 'gldi, gldi', ker so "proti naravi".
NAJPREJ je potrebno uničiti zeleni prehod in idejo 'odrasti' in potem se bo lahko desnica normalno pozicionirala.
To pa je možno samo preko kulturne vojne na Zahodu, kjer se zelenim politikam napove kulturno vojno. In EDINI ki to počnejo so alt-right; od desnosredincev samo Republikanci v ZDA, ki so bili vedno skeptični do ekologije in gibanj ala Greenpeace.

Zeleno gibanje je bilo v preteklosti pozitivno, se je pa kmalu sesulo in bilo kasneje modificirano oziroma ugrabljeno.

Podobno tudi lgbt, ki je pridobivalo na črkah, da sploh ne moreš slediti in podvrženo nekemu teoretiziranju vse skupaj - kot da bi se misleci marksizma po propadu le tega preusmerili in si našli novo temo.

Sicer malce banalno poenostavljam, je pa nekaj na tem.

StarMafijec ::

Malidelničar je izjavil:

NuMaN: pozabljaš, da je do takšnih neumnosti prišlo zaradi velikega zelenega pusha na Zahodu. Saj že mlade v OŠ učijo o zelenem prehodu. Potem ni težko ljudi prepričati o zelenih politikah. In posledično tudi desno-sredinski birokrati in politiki nočejo izpasti 'gldi, gldi', ker so "proti naravi".
NAJPREJ je potrebno uničiti zeleni prehod in idejo 'odrasti' in potem se bo lahko desnica normalno pozicionirala.

Pa saj neke zelene ideje so ok. Recimo, da se čim več odpadkov predela in surovine ter sestavine ponovno uporabi.
Ali pa recimo več jedrske energije in manj elektrike na premog.

Pa tudi to, da so ljudje bolj osveščeni v vsem tem se tudi pozna o manjši količini smeti ob cestah in v gozdovih. Včasih je bilo tega več. Kak je bilo pri nas včasih, pa ni treba iti daleč, da vidiš. Greš recimo v kake države južneje pogledat.

Torej, če ljudi naučijo, da je kul, da ne vržeš smeti po tleh, je meni v redu.

Malidelničar je izjavil:

To pa je možno samo preko kulturne vojne na Zahodu, kjer se zelenim politikam napove kulturno vojno. In EDINI ki to počnejo so alt-right; od desnosredincev samo Republikanci v ZDA, ki so bili vedno skeptični do ekologije in gibanj ala Greenpeace.

Tebi ni pomoči!! Svetu pa verjetnovtudi ne. Pa če si frcate te zamaške v glavo, desni in levi, demokrati on republikanci. Palestinci in izraelci!
Dokler ne boste odratstil, vam ni pomoči in bo tako, kot je. S pritrjenimi zamaški ali brez!
komu zvoni; zvoni tebi.

Se ne bi strinjal.
Pritrjeni zamaški so dejanski in simbolični pokazatelj sistema, ki se bo pač sesul v nekem ne tako kratkem času.

NuMaN je izjavil:

Pritrjeni zamaški so dejanski in simbolični pokazatelj sistema, ki se bo pač sesul v nekem ne tako kratkem času.

NATANČNO TO sem zapisal! Samo ne tako eksplicitno!! ;)

Sistem se že sesuva! Samo tistih, ki to vidijo, je dejansko zelo malo. In sveta ne bo rešila neka simboločna zmaga, kot si prenekateri domišljajo, vključno s politiki in špicenkadidati. ;)
komu zvoni; zvoni tebi.

StarMafijec je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Pa saj neke zelene ideje so ok. Recimo, da se čim več odpadkov predela in surovine ter sestavine ponovno uporabi.
Ali pa recimo več jedrske energije in manj elektrike na premog.

Pa tudi to, da so ljudje bolj osveščeni v vsem tem se tudi pozna o manjši količini smeti ob cestah in v gozdovih. Včasih je bilo tega več. Kak je bilo pri nas včasih, pa ni treba iti daleč, da vidiš. Greš recimo v kake države južneje pogledat.

Torej, če ljudi naučijo, da je kul, da ne vržeš smeti po tleh, je meni v redu.

Saj si lepo napisal, ampak ravno V TEM JE TEŽAVA: ZELENE IDEJE TEGA, KAR SI NAPISAL NE VKLJUČUJEJO :))
1. Smeti: zeleni so proti sežigalnicam. Poglej kakšno so naredili v Kobenhavnu (skupaj z letno smučarsko progo na vrhu) ali pa v Gradcu. V SLO so proti temu.
2. Jedrska: že od vsega začetka glavna točka nasprotovanja zelenih - če se spominjaš kako je potekalo zeleno gibanje v osemdesetih na Zahodu v Nemčiji itd. Vse je podrejeno nezanesljivim OVE kot hrbtenici elektrosistema in ne kot dopolnitvi.
3. Osveščenost: recimo na primeru Očistimo Slovenijo se lepo kaže, da to ni sploh point politične usmeritve: vsak človek je lahko osveščen in neka normalna pravila ohranjanja narave in okolja (ter kulturne krajine) sprejme. Zeleni so pa to zapakirali v odrast in zmanjševanje življenjskega standarda povprečnega človeka.

trancer01 ::

"Zeleni" so predvsem proti vsemu razumnemu, podpirajo pa vse debilne "rešitve".>:D

c3p0 ::

FrRoSt je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Tebi ni pomoči!! Svetu pa verjetnovtudi ne. Pa če si frcate te zamaške v glavo, desni in levi, demokrati on republikanci. Palestinci in izraelci!
Dokler ne boste odratstil, vam ni pomoči in bo tako, kot je. S pritrjenimi zamaški ali brez!

Tvoj post brez enega smajlija? Wow...

===

Odrast je pa verjetno največja bedarija, kar sem jih slišal v zadnjih letih. Definitivno bi pomenil propad zahodne civilizacije, oz. Asia takeover.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Daniel ::

A ta izjava "naj nihče ne odloča namesto vas" velja tudi za zadnje odločitve o lokacijah azilnih domov? Visoko preplačani lažnivec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Bleferko iz golobnjaka so "malo ujeli":
https://siol.net/novice/slovenija/giban...

Baba še izjave ne zna podati.
Za golobnjak je dovolj dobra.
««
16 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Od kdaj Slovenija zastopa ruske interese? (pristranskost RTV / MMC) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21914882 (10782) tomlin

Imigrantski val 2.0 (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Problemi človeštva
2332247734 (145938) Slopek

Amerika bi lahko bila utopija (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21928699 (22179) Zimonem
»

John Deere lahko na daljavo onesposobi traktorje v Rusiji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
16430806 (14630) 49106

Več podobnih tem