Forum » Problemi človeštva » EU volitve 2024
EU volitve 2024
Temo vidijo: vsi
TESKAn ::
Ne rezumem tistih, ki jih sicer Janša moti in bodo zato glasovali za Janšo^2.
Ker nas moti, ko se janša na oblasti obnaša kot mali putin. In da ne premore toliko samorefleksije, da bi opazil da mu je šlo najbolje takrat, ko se je delal 'drnovška'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
mtosev ::
Janša je samo za odpis. Stranko vodi že od leta 1993. Jaz tedaj nisem niti bil še v OŠ. Predolgo je tam.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Malidelničar ::
TESKAn: Problem je, ker današnji in prihajajoči časi niso več časi Drnovškove "sredine". Overtonovo okno se na Zahodu premika krepko v desno na temo številnih tematik. In to bodo pokazale tudi evropske volitve.
Problem za Slovenijo IMHO je, ker trmasto vztraja na nekih lastnih napačnih političnih predpostavkah - ki so resda vsiljene ter ljudem vbite v glavo s strani mainstream medijev ter javnih fakulter predvsem FDV ter FF - in na koncu bo politični vladajoči razred povsem nepripravljen na velike ideološko-mnenjske spremembe, ki se bodo zgodile na širšem Zahodu.
Problem za Slovenijo IMHO je, ker trmasto vztraja na nekih lastnih napačnih političnih predpostavkah - ki so resda vsiljene ter ljudem vbite v glavo s strani mainstream medijev ter javnih fakulter predvsem FDV ter FF - in na koncu bo politični vladajoči razred povsem nepripravljen na velike ideološko-mnenjske spremembe, ki se bodo zgodile na širšem Zahodu.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
FireSnake ::
Janša je samo za odpis. Stranko vodi že od leta 1993. Jaz tedaj nisem niti bil še v OŠ. Predolgo je tam.
Jaz ga sicer nisem volil a, če je to edino kar mu imaš za očittai potem ga moraš na naslednjih volitvah obkrožiti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Daniel ::
A to je tista zgaga, ki je hodil v EU jokat, kakšne krivice se dogajajo novinarjem v Sloveniji? So pa res ubogi.
Sicer pa ja, ta objava jasno kaže, da je za nekatere volilce pomembneje kako se je kradlo 30 let nazaj, kot to, kako se jim danes krade pred očmi. Filozofi, umetniki, NVOjevci in plačani novinarji seveda izvzeti, oni bojo rešili državo in njim je trenutno stanje 1A.
Sicer pa ja, ta objava jasno kaže, da je za nekatere volilce pomembneje kako se je kradlo 30 let nazaj, kot to, kako se jim danes krade pred očmi. Filozofi, umetniki, NVOjevci in plačani novinarji seveda izvzeti, oni bojo rešili državo in njim je trenutno stanje 1A.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Načeloma ni neke bistvene razlike med "lopovi", ki so že 30 let v isti stranki in "lopovi" ki ustanavljajo zmeraj nove in nove stranke, ljudje v strankah so pa ravno tako isti, kot tisti 30 let nazaj v strankah pod drugim imenom. Na čelo postaviš zgolj nov obraz, to lepo zapakiraš in okrancljaš z mašno, zaženeš vnaprej plačano medijsko mašinerijo in je to to.
Še imamo katero stranko, ki ji je še ostalo kaj dostojanstva in za njo ni kupa dokazov o "krajah" oziroma kreativnem računovodstvu?
Še imamo katero stranko, ki ji je še ostalo kaj dostojanstva in za njo ni kupa dokazov o "krajah" oziroma kreativnem računovodstvu?
Lonsarg ::
Ne nekaj novih seveda pride notri. Glavnina, sploh vse kar je nižje pod poslanci (in te nižje imaj ponavadi kar veliko moč), pa so seveda stari, pač nekak ni masovnega vstopa novih ljudi v politiko, da bi sploh lahko kako znatno število menjal.
Ampak če bereš med vrsticami novic se lepo vidi, da so tudi na določene močnejše položaje prišli nekateri novi, ki so dejansko hoteli kaj svojega uveljavit. Ampak so jih seveda skenslali, ker niso hoteli slediti obsoječim strujam/lobijem. Tako je pač stanje, če jim ne popustiš te skenslajo, tako ali drugače. Morda se lahko špilaš kak kompromis pa popustiš lobijem pri 80% da vsaj 20% svojega uveljaviš če prideš na kak položaj, definitivno te pa odstavijo, če jim vsaj približno ne slediš.
Ampak če bereš med vrsticami novic se lepo vidi, da so tudi na določene močnejše položaje prišli nekateri novi, ki so dejansko hoteli kaj svojega uveljavit. Ampak so jih seveda skenslali, ker niso hoteli slediti obsoječim strujam/lobijem. Tako je pač stanje, če jim ne popustiš te skenslajo, tako ali drugače. Morda se lahko špilaš kak kompromis pa popustiš lobijem pri 80% da vsaj 20% svojega uveljaviš če prideš na kak položaj, definitivno te pa odstavijo, če jim vsaj približno ne slediš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Glede na Firesnakov seznam, ti tukaj skušaš razlagati, da levi volilci kaznujete politike? Res?
c3p0 ::
Ne se pretvarjat, da si nek podjetnik in da plačuješ davke. Naši davki grejo za tvoje pisarjenje in prosti čas.
Uporabnik Gambino je zapisal, da lahko za Janeza zapiše še 1x daljši sestavek. Zaenkrat ni napisal še nič, torej ga verjetno, ne more napisati in pač zavaja.
Načeloma tudi to, da vsak, ki ni z nami je SDS paše pod OCD.
Sicer je lepo, da z zmeraj novimi vzdevki skušaš goloba kovati v višave ampak dokler glavni akter te zgodbe vsak mesec konkretno razjezi eno skupino državljanov in lopata denar v NVOje, medije in za prijatelje čez obvoze je tvoj trud povsem zaman. Ljudje pač niso slepi in neumni in trend podpore vladi to precej jasno kaže.
Sicer je lepo, da z zmeraj novimi vzdevki skušaš goloba kovati v višave ampak dokler glavni akter te zgodbe vsak mesec konkretno razjezi eno skupino državljanov in lopata denar v NVOje, medije in za prijatelje čez obvoze je tvoj trud povsem zaman. Ljudje pač niso slepi in neumni in trend podpore vladi to precej jasno kaže.
Uuuuuuu, vidim, da tale seznam zelo peče! Odlično!
Novi računi iz golobnjaka me obkladajo brez argumentov. Kaj imaš lepšega?
Bom ta seznam še bolje uredil in lepše organiziral. Dodal še kako raboto golobnjaka.
Neverjetno:
- če ne daš vira se levaki lažejo, da se ni zgodilo
- ko vire daš pa začnejo jokcati, da je seznam predolg
Vidim, da sem teh par ur prostega časa res dobro vložil. Hvala vsem, ki ste s povezavami pomagali.
Golobnjak je treba za evropske volitve minirati, da pade na realna tla.
Novi računi iz golobnjaka me obkladajo brez argumentov. Kaj imaš lepšega?
Bom ta seznam še bolje uredil in lepše organiziral. Dodal še kako raboto golobnjaka.
Neverjetno:
- če ne daš vira se levaki lažejo, da se ni zgodilo
- ko vire daš pa začnejo jokcati, da je seznam predolg
Vidim, da sem teh par ur prostega časa res dobro vložil. Hvala vsem, ki ste s povezavami pomagali.
Golobnjak je treba za evropske volitve minirati, da pade na realna tla.
T440 ::
FireSnake, odlično!
Predlagam, da pošlješ celoten seznam medijem. Verjetno si sicer sedaj še nihče ne bo upal karkoli v zvezi s tem, ampak tudi tudi novinarji bodo slej ko prej ugotovili, da so šli žejni čez vodo z ogromnim dildom brez vazelina v riti.
Predlagam, da pošlješ celoten seznam medijem. Verjetno si sicer sedaj še nihče ne bo upal karkoli v zvezi s tem, ampak tudi tudi novinarji bodo slej ko prej ugotovili, da so šli žejni čez vodo z ogromnim dildom brez vazelina v riti.
Miki N ::
traktor55 ::
Čestitat moram Firesnaku za objektiven in izčrpen seznam, to je nekaj edinstvenega v slovenskem prostoru. Predlagam, da pošlješ objektivnim novinarjem, kot so Bojan Požar, Mirko Mayer, Peter Jančič, ko bodo oni videli vse svinjarije golobje hunte, bodo začeli o tem poročat, levi mediji pa bodo itak nalašč ignorirali. Tudi Janši lahko pošlješ, čeprav ga nikoli nisi volil, verjetno se še on ne zaveda globine levega močvirja, mogoče bo dobil večji zagon za tvitat.
Predvsem pa tudi tukaj moraš ponovit večkrat ta seznam v celoti, na vsaki strani debate najmanj enkrat, vsi ti argumenti zbrani na enem mestu, to bo ljudi prepričalo, da si naštudiran in objektiven človek in ne nek poceni propagandist.
Predvsem pa tudi tukaj moraš ponovit večkrat ta seznam v celoti, na vsaki strani debate najmanj enkrat, vsi ti argumenti zbrani na enem mestu, to bo ljudi prepričalo, da si naštudiran in objektiven človek in ne nek poceni propagandist.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: traktor55 ()
traktor55: hvala, da si mi s svojim sarkazmom polepšal dan!
https://slo-tech.com/forum/t824813/p819...
Ker odmeva: mi lahko zaupaš, da bo prišla lepše urejena (in posodobljena) verzija. Hvala za podporo!
P.S. Nam lahko zaupaš kaj o tem pravijo v golobji kleti?
Ta del (pošiljanje) lahko opravijo drugi. Traktor, boš ti?
https://slo-tech.com/forum/t824813/p819...
Ker odmeva: mi lahko zaupaš, da bo prišla lepše urejena (in posodobljena) verzija. Hvala za podporo!
P.S. Nam lahko zaupaš kaj o tem pravijo v golobji kleti?
FireSnake, odlično!
Ta del (pošiljanje) lahko opravijo drugi. Traktor, boš ti?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
traktor55 ::
Golobi niso po kleteh, ampak majo gnezda na strehah, pa v RTV in podobno. Bi rekel, da majo stroga navodila, da ignorirajo tvoj seznam, ker se ga bojijo. Tako da se res moraš potrudit z razširjanjem, da to pride do vseh. In tudi ponavljat je čimveč treba. Se mi zdi, da je en znan objektivni novinar nekoč rekel, da resnica komaj postane prava resnica, ko jo ponoviš 100x ali nekaj podobnega. Jaz bom tudi razposlal naokoli, poznam veliko razočaranih volivcev goloba, ki jih bo to zanimalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Od kdaj Slovenija zastopa ruske interese? (pristranskost RTV / MMC) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 14749 (10649) | tomlin |
⊘ | Imigrantski val 2.0 (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Problemi človeštva | 246390 (144594) | Slopek |
⊘ | Amerika bi lahko bila utopija (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28587 (22067) | Zimonem |
» | John Deere lahko na daljavo onesposobi traktorje v Rusiji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30673 (14497) | 49106 |