Forum » Kaj kupiti » 2.1 ali soundbar zvočniki
2.1 ali soundbar zvočniki
novak-t ::
Zdravo,
sedaj imam ene stare 2.1 zvočnike, kjer mi dela samo še en zvočnik, pa še ta bolj tko tko. Rabil bi nekaj za zvok, kadar nebi uporabljal slušalk - kakšen radio, podcast,... Pač nič specifičnega, ravno toliko da mi nekaj ropota, kadar se mi ne da imet slušalk gor. Kaj naj nabavim, pa da ne vzame preveč prostora? kakšni low budget 2.1 logitech sistem ali mogoče kar kakšen soundbar? Budget čim manjši, ne iščem avdiofilske kvalitete
sedaj imam ene stare 2.1 zvočnike, kjer mi dela samo še en zvočnik, pa še ta bolj tko tko. Rabil bi nekaj za zvok, kadar nebi uporabljal slušalk - kakšen radio, podcast,... Pač nič specifičnega, ravno toliko da mi nekaj ropota, kadar se mi ne da imet slušalk gor. Kaj naj nabavim, pa da ne vzame preveč prostora? kakšni low budget 2.1 logitech sistem ali mogoče kar kakšen soundbar? Budget čim manjši, ne iščem avdiofilske kvalitete
Netrunner ::
Za veliko denarja dobiš povprečen soundbar, tako da če si na low budget potem vzameš 2.1
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
neverjetni99 ::
PacificBlue je izjavil:
Boljsega za ta denar ne dobiš:
https://www.amazon.de/Edifier-R1280DBs-...
Funtech jih ima za 140€
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP link decoOddelek: Omrežja in internet | 732 (369) | mrTwelveTrees |
» | Vtičnica na dozi od žarniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3761 (2683) | Gagatronix |
» | Žaga za stiroporOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1652 (974) | mirator |
» | Salamoreznica polprofesionalna katera?Oddelek: Loža | 1673 (1246) | Sharp999 |
» | ProjektorOddelek: Kaj kupiti | 2241 (1065) | Argonavt |