» »

Grafična kartica 2,5 reže (slot)

Grafična kartica 2,5 reže (slot)

alanstucin ::

Pozdravljeni, menjal bi rad grafično kartico, gledam Sapphire Radeon 7800 XT. Problem je v tem, da potrebuje 2,5 reže (višina 50mm), imam pa ohišje Thermaltake Core G3, ki ima samo 2 reži. Ima kdo kaj izkušenj, ali bi to vseeno šlo skozi ali je bolje, da gledam grafične kartice, ki zasedejo dve reži?
Je pa ohišje v ležečem položaju, tako da je grafična kartica nad matično ploščo, povezana s kablom in ne direkt pritrjena na matično. Upam, da sem napisal dovolj razumljivo.

Hvala za pomoč, lp

Jarno ::

Mimogrede, v primerljivem cenovnem rangu je tukaj še RTX 4070, ki navadno zaseda 2 slota. Od RX 7800XT je nekje 5-7% počasnejša. Kolikor berem, še niso izdali RX 7800XT, ki so široke 2 reži.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

Han ::

Načeloma bi moralo biti dovolj prostora, bosta pa ventilatorja zelo blizu stranice.

alanstucin ::

Ravno zato, ker je cenejša in boljša sem hotel to, ampak verjetno ne bo druge opcije kot 4070. Je pa res, da neke ekstremne razlike ni. Sem sicer videl PC z istim ohišjem in podobno grafično, je pa v pleksi steklo navrtal kar nekaj lukenj zaradi zračenja.

Hvala za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V začetku septembra prispejo še radeoni 7000 za srednji del trga

Oddelek: Novice / Grafične kartice
426721 (4244) Senior Dev
»

Prvi namizniški procesor s tehnologijo V-Cache prispe aprila

Oddelek: Novice / Procesorji
2913707 (10101) Mr.B