Novice » Ostale najave » Kupci novih Teslinih poltovornjakov jih eno leto ne bodo smeli prodati
blackbfm ::
Naročniški modeli featurjev v avtih, izklopi na daljavo, odtujitev avtomobila, če ne plačaš obroka (avto se odprelje sam k prodajalcu).
Skratka popolni kapitalistični fašizem nadzora kupca, da še prdniti ne boš smel, kot veleva pogodba.
bo pač treba uvest zakonsko regulacijo, problem rešen
asdf_jklc ::
Zanimivo je kako izjemno hitro folk popusti korporaciji in navali v firmo narcisa... odkar je ta narcisoid kupil
Twitter sem tam zaprl racun. Pri nakupu in uporabi avta mi bo pa eden 24/7 sledil in dal bom zasluzit temi narcisu. Ne. Tudi v sluzbi so kupili nekaj EV (tesel) in dobil sem moznost, da jo prevzamem. Zavrnil po dolgem in sirokem: prvic je tesla, drugic je ev... nic od tega bo v moji garazi (razbljeno kantonse bo vedno dobilo).
Twitter sem tam zaprl racun. Pri nakupu in uporabi avta mi bo pa eden 24/7 sledil in dal bom zasluzit temi narcisu. Ne. Tudi v sluzbi so kupili nekaj EV (tesel) in dobil sem moznost, da jo prevzamem. Zavrnil po dolgem in sirokem: prvic je tesla, drugic je ev... nic od tega bo v moji garazi (razbljeno kantonse bo vedno dobilo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla lani dobavila pol milijona električnih vozil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Rezultati | 35153 (30375) | kow |
» | Tesla z najvišjo izgubo doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27740 (24822) | LeQuack |
» | Musk obljublja samovozeče Tesle do konca leta 2017Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11605 (9734) | fpbs |