Forum » Loža » Petrol avtopralnica
Petrol avtopralnica
dellg ::
Od tistih, ki uporabljate, me zanima, ali in kako beležite v app Moj Petrol, da dobite 6. pranje free? Ne najdem 6 mestne številke in javi invalid QR kodo.
Petrol Slo ::
Spoštovani,
člani Petrol kluba, ki avto pranje plačujete z aplikacijo Na poti, za vsak nakup prejmete Zlato kapljo. Stanje Zlatih kapelj lahko vedno preverite na Petrol klub ekranu ali na ekranu Avtopranje. Informacija je sicer prav tako na voljo v Mojem Petrolu (ugodnost Avtopranje - Zlate kaplje 5+1 gratis ter zbrana količina kapelj), vendar je informacija zgolj informativne narave, koriščenje ugodnosti pa je na voljo v aplikaciji Na poti.
QR kode za plačilo z aplikacijo Na poti so na voljo pred vstopom v avtomatske avtopralnice, v kolikor imate vklopljeno zaznavanje GPS lokacije, pa aplikacija sama zazna lokacijo, v kateri avtopralnici nameravate avto oprati in jo le še potrdite, brez skeniranja QR kode ali ročnega vpisa kode.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.
Lep pozdrav,
Andreja Lukež
Vodja kanala mobilnih aplikacij
Petrol d.d., Ljubljana
člani Petrol kluba, ki avto pranje plačujete z aplikacijo Na poti, za vsak nakup prejmete Zlato kapljo. Stanje Zlatih kapelj lahko vedno preverite na Petrol klub ekranu ali na ekranu Avtopranje. Informacija je sicer prav tako na voljo v Mojem Petrolu (ugodnost Avtopranje - Zlate kaplje 5+1 gratis ter zbrana količina kapelj), vendar je informacija zgolj informativne narave, koriščenje ugodnosti pa je na voljo v aplikaciji Na poti.
QR kode za plačilo z aplikacijo Na poti so na voljo pred vstopom v avtomatske avtopralnice, v kolikor imate vklopljeno zaznavanje GPS lokacije, pa aplikacija sama zazna lokacijo, v kateri avtopralnici nameravate avto oprati in jo le še potrdite, brez skeniranja QR kode ali ročnega vpisa kode.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.
Lep pozdrav,
Andreja Lukež
Vodja kanala mobilnih aplikacij
Petrol d.d., Ljubljana
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 132016 (9418) | ideep |
» | Petrol Na poti (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11277 (7024) | GupeM |
⊘ | PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 117602 (96629) | Utk |
» | Petrol po novem zaračunal 70 centov za papirnato položnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21944 (19007) | opeter |
» | Katera je vaša najljubša pijača? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15576 (12524) | Kaličopko |