Forum » Pomoč in nasveti » bližnjica AltGr - G
bližnjica AltGr - G
mirator ::
Opazil sem, da mi kombinacija AltGr-G ne vrne zaprtega oglatega oklepaja, ampak mi naredi enako kot Ctrl-Alt-G.Kaj bi lahko šlo narobe oz. kako lahko to popravim?
mirator ::
Rešil problem.
Mogoče pride še komu prav.
Ko se mi je ob pritisku AltGr+G odprlo okno, kot sem prikazal zgoraj, sem v oknu pritisnil "spremeni" in odprlo se je novo okno. V tem oknu je bila ob napisu išči "Ctrl+Alt+G" kljukica. Kljukico sem odstranil in naredil ponovni zagon. Kombinacija "AltGr+G" mi sedaj ponovno vrne pričakovani oglati zaklepaj.
Mogoče pride še komu prav.
Ko se mi je ob pritisku AltGr+G odprlo okno, kot sem prikazal zgoraj, sem v oknu pritisnil "spremeni" in odprlo se je novo okno. V tem oknu je bila ob napisu išči "Ctrl+Alt+G" kljukica. Kljukico sem odstranil in naredil ponovni zagon. Kombinacija "AltGr+G" mi sedaj ponovno vrne pričakovani oglati zaklepaj.
MrStein ::
Za informacijo :
AltGr-G je enako kot Ctrl-Alt-G.
Tako rekoč vedno.
(skoraj) ni možno da eno naredi eno, drugo pa nekaj drugega.
AltGr-G je enako kot Ctrl-Alt-G.
Tako rekoč vedno.
(skoraj) ni možno da eno naredi eno, drugo pa nekaj drugega.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
kixs ::
Sej je ze resil.
Kombinacijo CRTL+ALT+G je imel nastavljeno za iskanje v google drive. To bliznjico je odstranil in mu spet vse deluje po defaultu.
Kombinacijo CRTL+ALT+G je imel nastavljeno za iskanje v google drive. To bliznjico je odstranil in mu spet vse deluje po defaultu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eclipse težave z bližnicamiOddelek: Programiranje | 3787 (3407) | blue |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6110 (5824) | sharkey |
» | Eclipse problemOddelek: Programiranje | 2155 (1835) | MrStein |
» | LibreOffice Writer narekovajiOddelek: Programska oprema | 2754 (2504) | mkos2 |
» | Programerji in keyboard layout. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9702 (8749) | kunigunda |