Forum » Hlajenje in modifikacije » CPU cooler na R8500
CPU cooler na R8500
C_maniak ::
torej malo bolj bi blo treba navit mojega malega vrageca, a ker ge original hladilnik bolj bogi, sm se odločil, da dam gor neki večjega. razmišljaj sem, da bi zmodificiral (skrajšal po višini, spodaj in zgoraj malo) kr kuler od CPU-ja. odveč mam enga titana pač. zdej pa problem nastane pr pritrjevanju. na grafični ni lukenj! hladilnik je prilepljen gor. zdej pa da bi sam nalepu z mešanco lepila, pa paste termalne, se mi pa tud zdi čudn. kljub modu bi mela rebra še vseeno ~200g (Al s Cu sredico).
je kakšna druga rešitev še za pritrditev?
al pa mogoče link do kakega moda ali kakega coolerja primernega za to grafično (zmogljiv in poceni :)
je kakšna druga rešitev še za pritrditev?
al pa mogoče link do kakega moda ali kakega coolerja primernega za to grafično (zmogljiv in poceni :)
Fury ::
ce nimas lukenj ti prakticno ne preostane drugega kot limat gor... razen mogoce kaksne mocne "klamfe" iz kaksne prožne žice al pa kej... težka bo :)
sicer pa bi 200g ze moglo zdrzat.. epoxy pa zihr ne bo dol padl.. sekundno tuki odpade. pomoje bi tut pol kile lahko navesu pa nebi blo panike :)
al ga pa nalep, pa se z zico zapni pa bo
sicer pa bi 200g ze moglo zdrzat.. epoxy pa zihr ne bo dol padl.. sekundno tuki odpade. pomoje bi tut pol kile lahko navesu pa nebi blo panike :)
al ga pa nalep, pa se z zico zapni pa bo
jop, neko "vezavo" sm meu tud v mislih. sam nism vedu s čim. torej nalepim + zavežem za vsak slučaj. morm kej pazit, da se česa ne dostika žica. pravodnost pa to. no, ne vem kak je s tem, sam na misel mi je prišlo.
em, kaka bo pa toplotna prevodnost, če bo sam lepilo? ka če bi vsaj malo termalne paste dal vmes?
em, kaka bo pa toplotna prevodnost, če bo sam lepilo? ka če bi vsaj malo termalne paste dal vmes?
Fury ::
ma ne bo razlike med epoxyjem pa termalno pasto prevec.. samo zavedaj se da to ne bo slo vec dol brez da strgas stran jedro
zica pa se ne sme dotikat nobenih kontaktov.. bos ze nekako izoliral.. samo more bit trda pa prozna.. kot kksna klipsna mora delovat..
zica pa se ne sme dotikat nobenih kontaktov.. bos ze nekako izoliral.. samo more bit trda pa prozna.. kot kksna klipsna mora delovat..
njok ::
samo zavedaj se da to ne bo slo vec dol brez da strgas stran jedro
To imej ves čas dobro v mislih.
hm, en post moj je skrivnostno zgini. ne, ni bil zbrisan. zgleda, da sm send pozabu stisnat.
glasil se je nakako takole:
mja, bomo pa lepili. :) pa ziher ne bo nč boljš z malo paste. lahk probam, pa če pade dol, pač pade dol. bom pa 2. dal samo epoxy.
hm, s kako zajlo bi to prvezu gor? kaka ideja?in s čim izolirat. da se ne bo še vžgalo kej tm.
pa...ravno danes sm se spounu, da bo malo težko do prevezat. nenazadnje je slot v napoto...
bom prej vse peštudiru, premeru, pol pa šele lepu. če ne bo pa za okras v vitrini. :) ker je res legenda.
glasil se je nakako takole:
mja, bomo pa lepili. :) pa ziher ne bo nč boljš z malo paste. lahk probam, pa če pade dol, pač pade dol. bom pa 2. dal samo epoxy.
hm, s kako zajlo bi to prvezu gor? kaka ideja?in s čim izolirat. da se ne bo še vžgalo kej tm.
pa...ravno danes sm se spounu, da bo malo težko do prevezat. nenazadnje je slot v napoto...
bom prej vse peštudiru, premeru, pol pa šele lepu. če ne bo pa za okras v vitrini. :) ker je res legenda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkusnje z zalmanovim termalnim lepilomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1414 (1206) | ali3n |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5831 (4958) | sharp |
» | Radeon 95(7)00 HlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1404 (1093) | Fury |
» | Lepljenje hladilnika na procesor grafične kartice - s čim?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2061 (1820) | SaS |
» | Duron TemperaturaOddelek: Pomoč in nasveti | 941 (824) | Vomitorium |