Forum » Programska oprema » Aplikacije za zasebno življenje in službo
Aplikacije za zasebno življenje in službo
Surikata ::
Katere aplikacije zasebno, na faksu, v službi uporabljate, ki vam pomagajo živeti bolj disciplinirano, organizirano, so vam koristne, da rastete, ste kreativni itd... Npr.: Google Docs, MS Teams, ChatGPT, Revolut, Evernote, Dropbox, Outlook, Salesforce, Canva ... ?
Katere spletne strani, revije, članke, knjige berete oz. podcaste, course poslušate, da širite obzorje, brainstormate, se izobražujete... Npr.: Finance, Bloomberg Adria, Coursera, AIDEA, Rich dad podcast (osredotočen na ZDA trg), MoneyHow z Marjo, RTV SLO podcasti, Astra... ?
In seveda, mnenja!
Katere spletne strani, revije, članke, knjige berete oz. podcaste, course poslušate, da širite obzorje, brainstormate, se izobražujete... Npr.: Finance, Bloomberg Adria, Coursera, AIDEA, Rich dad podcast (osredotočen na ZDA trg), MoneyHow z Marjo, RTV SLO podcasti, Astra... ?
In seveda, mnenja!
FireSnake ::
Nič od tega.
Oziroma: aplikacija MojeKartice mi omogoča, da imam tanjšo denarnico in manj navlake (kartic) vlačim s sabo.
Pa koledar imam deljen s partnerko, da vnesema dogodke in lažje komu obljubiva, če sva na določen dan fraj. Jaz vnesem svoje aktivnosti, da vnsprej vem kdaj me kaj čaka (tekmovanja, potovanja v tujino, ... ).
No, na koncu nekaj je.
Oziroma: aplikacija MojeKartice mi omogoča, da imam tanjšo denarnico in manj navlake (kartic) vlačim s sabo.
Pa koledar imam deljen s partnerko, da vnesema dogodke in lažje komu obljubiva, če sva na določen dan fraj. Jaz vnesem svoje aktivnosti, da vnsprej vem kdaj me kaj čaka (tekmovanja, potovanja v tujino, ... ).
No, na koncu nekaj je.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
zl0dej ::
Trello za sluzbeni todo
Todoist na androidu za recurring taske okoli in v hiši. Pometanje garaže 1x na mesec, kopalnica 1x na dva tedna, zapreti vodo zunaj jeseni..
Revolut za trackanje stroškov. Finančna analiza vsak mesec v Excelu.
Google Keep za random ideje in brain dumpe
Todoist na androidu za recurring taske okoli in v hiši. Pometanje garaže 1x na mesec, kopalnica 1x na dva tedna, zapreti vodo zunaj jeseni..
Revolut za trackanje stroškov. Finančna analiza vsak mesec v Excelu.
Google Keep za random ideje in brain dumpe
Rias Gremory ::
Katere aplikacije zasebno, na faksu, v službi uporabljate, ki vam pomagajo živeti bolj disciplinirano, organizirano, so vam koristne, da rastete, ste kreativni itd... Npr.: Google Docs, MS Teams, ChatGPT, Revolut, Evernote, Dropbox, Outlook, Salesforce, Canva ... ?
In seveda, mnenja!
Odgovor na prvi odstavek: papir in pisalo ter koledar na telefonu.
Odgovor na drugi odstavek: Slabo oz. preširoko zastavljeno vprašanje(-a) po mojem mnenju. Se hočeš stalno "izobraževati" ali se hočeš stalno kvalitetno izobraževati IN zoreti?
Mogoče bi bilo smiselno razmisliti katere so tvoje vrednote? Kaj ceniš pri drugih? Kateri so tvoji cilji, kaj rad/a počneš?
Za širiti obzorja bi predlagal branje družbeno kritičnih knjig in premišljanje o prebranem ter redna samorefleksija.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podcasti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9115 (577) | 3man |
» | Zelel bi odpreti bancni racun/racune, investirati, kako in kaj?Oddelek: Loža | 3831 (2289) | SmeskoSnezak |
» | Kako oddajo poslušati kot MP3Oddelek: Zvok in slika | 1143 (1002) | mlamat |
» | Britanski Amazon proda več e-knjig kot papirnatihOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5991 (5077) | Fritz |
! | Z&T povezaveOddelek: Znanost in tehnologija | 41023 (34730) | snow |