Forum » Izdelava spletišč » Timed rotation, časovni izpis?
Timed rotation, časovni izpis?
imott3791 ::
Timed rotation.
Kdo ve kje dobim skripto ki mi bo na sajtu izpisovala različne slike po vrsti in s časovnim zamikom ki ga lahko sam določim. Tu naj ne bi šlo za random lahko pa je kombinacija random in pa predvsem z nastavitvijo časa za izpis naslednje slike. Kdo ve oziroma mi lahko posreduje tako skripto.
Pa še nekaj. Ne sme se spremenit oz zamenjat slika ob refrešanju sajta ampak samo ob določeni časovni nastavljivi konstanti.
Hvala.
t_kumseNO@SPAMhotmail.com
Kdo ve kje dobim skripto ki mi bo na sajtu izpisovala različne slike po vrsti in s časovnim zamikom ki ga lahko sam določim. Tu naj ne bi šlo za random lahko pa je kombinacija random in pa predvsem z nastavitvijo časa za izpis naslednje slike. Kdo ve oziroma mi lahko posreduje tako skripto.
Pa še nekaj. Ne sme se spremenit oz zamenjat slika ob refrešanju sajta ampak samo ob določeni časovni nastavljivi konstanti.
Hvala.
t_kumseNO@SPAMhotmail.com
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
- spremenil: imott3791 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv ...hm... problemOddelek: Programska oprema | 2493 (1988) | poweroff |
» | Python - pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 18181 (8929) | black ice |
» | html/PHP kontakt obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2057 (1602) | Netrunner |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11378 (10116) | lisjak |
» | Login scriptOddelek: Programiranje | 1101 (1035) | Mercier |