Forum » Loža » Razvijanje digitalnih fotografij
Razvijanje digitalnih fotografij
Avenger ::
Ravnokar sem kupil novo igračko in sem za hec sprobal razvijanje v DMu in so fotke dobesedno: bleh. Barve so videti sprane in vlečejo na rdečo, poleg tega, v avtomatu, ki sem ga uporabil, imajo vse fotke na enem robu nekaj milimetrski pas slabega printa - nekaj narobe s strojem.
Zanima me koga priporočate oziroma, kje dobiš najlepše fotke, da so točne, lepe barve, pa da je cena ok. Na neki točki bi rad naredil tudi ogromne printe, pol metra krat meter.
Zanima me koga priporočate oziroma, kje dobiš najlepše fotke, da so točne, lepe barve, pa da je cena ok. Na neki točki bi rad naredil tudi ogromne printe, pol metra krat meter.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
JanOlMajti ::
Pozdrav,
Obujam temo, torej, kam razviti fotografije iz telefona na 10x15cm? Ali Printee (0.27EUR, s kodo 0.19EUR) ali kam drugam?
In kakšne so kvalitete, npr prej sem imel iphone 7, sedaj iphone 13 pro.
Hvala, lp
Obujam temo, torej, kam razviti fotografije iz telefona na 10x15cm? Ali Printee (0.27EUR, s kodo 0.19EUR) ali kam drugam?
Hvala, lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JanOlMajti ()
Nikonja ::
JanOlMajti je izjavil:
Pozdrav,
Hvala, lp
CEWE je čist ok, ampak se čaka par dni, če si neučakan je polno foto studijev po LJ in razlike v sami kvaliteti printa niti ni ker so vsi pravilno kalibrirani. Pa ne primerjat sliko na mobitelu s printano sliko ker večina mobi ekranov prikazuje preeeeeveč zasičene barve in zato printi izgledajo "sprani".
d4vid ::
DM; Muellerji imajo te avtomate za tisk, sem jih zadnjič uporabil. Za tiste par slik OK.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
ssd8 ::
Jaz že zadnjih nekaj let naročam pri Digifot. S kvaliteto fotografij sem zadovoljen, so mi pa poleg tega všeč tudi, ker ponujajo še veliko drugih storitev (npr. koledarji, fotoknjige, tisk na šalčke, itd.) Sem naročil že kar nekaj od tega in vedno bil prezadovoljen s končnim izdelkom. Njihovi online editing programi so tudi kar intuitivni za uporabo. Edini minus je, da zna včasih malo več trajati, da dobim kar sem naročil (npr. poleti v času dopustov); vseeno pa sem večino naročil dobil v roku enega tedna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko zlata je v starih CPU-jih / reciklazaOddelek: Loža | 4859 (4276) | Matako |
» | Fotoaparati in DxOmarkOddelek: Zvok in slika | 1437 (1112) | technolog |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3900 (3329) | 1309976 |
» | Maratonski podvigiOddelek: Loža | 1401 (1297) | Azrael |
» | Podatki o <vstavi_uporabnika> /statistikaOddelek: Loža | 1747 (1377) | Tody |