Forum » Loža » Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)
Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)
D3m ::
Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)
Bom počakal na Jype verzijo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
OutOfTheBox ::
ki potrjujejo učinkovitost in varnost spojin, ki spreminjajo genski material človeka, da zato neprenehno ustvarja spike proteine?
Pfizejev in modernev mRNA nima sposobnosti oz mehanizma vstopit v nukleus celice zato tudi nima zmoznosti spreminjat genskega materiala, ker jim manjka glavna komponenta za to - specificni encimi.
mRNA pfizerja in moderne vstopi v kriptoplazmo celice in tam pride do "prenosa sporocila", in to je dovolj da celica zacne proizvajat spike protein.
Prosim lepo če ne zavajate ljudi - še enkrat, pfizerjev in modernev mRNA samo prenaša sporočilo in NIMA mehanskega vzvoda za vstop v nukleus celice kjer se DNA nahaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
Šokatno je da po več letih še vedno krožijo pravljice o povsem jasnih zadevah. Pa še razne AI-je mate na voljo kjer vam to strokovno razložijo.
alternative ::
OutOfTheBox je izjavil:
Če v skupini 20-30 let ubiješ s cepivi 20 ljudi na 10k in jih 170 poškoduješ zato da rešiš 15k ljudi v skupini 65-90 in samo 2 iz skupine 20-30 let potem jaz veliko raje statistično izberem pri 30tih opcijo brez cepiva... nočem reskirat svojega lajfa zato da bo 82 letnik živel še 2 leti dalj zato da bom morda jaz pohabljen naslednjih 45 let ali umrl jutri... saj to je razumljivo
Seveda je razumljivo. Razumljivo pa ni to, da proticepilci aplicirajo svoj aspekt oz. pogled na celotno situacijo samo skozi svoje oči. Na ta račun imaš toliko ljudi v ogroženih skupinah in se zaradi tega nočejo cepit.
Ravno primer iz tega tedna - stara mati od partnerke stara 85 se noče cepit (kljub temu da se je prvič že cepila 2 leti nazaj - in brez kakršnihkoli posledic), samo zato ker so jo prepričali da je zadeva "strup". Ženska je še po vrhu dementna in sladkorni bolnik, sicer še vedno rada živi življenje in nima namena umret.
Ugani kdo bo tudi to sezono nastradal zaradi proticepilcev?
Je kar veliko podatkov, koliko škode je povzročilo cepivo:
https://odysee.com/@wakeupcall:0/Safe-a...
https://odysee.com/@greatawakening:c/un...
https://odysee.com/@IslamicStateWatch.c...
Včerajšnje poročilo zdravnika o prekomerni smrtnosti mladih in odgovoru zavarovalnic:
In še ugotovitve psihologa, kako lahko pride do takšnih velikih gibanj (stalinizem, nacizem, kurjenje čarovnic, covidgate):
velikBrokoli ::
alternative je izjavil:
OutOfTheBox je izjavil:
Če v skupini 20-30 let ubiješ s cepivi 20 ljudi na 10k in jih 170 poškoduješ zato da rešiš 15k ljudi v skupini 65-90 in samo 2 iz skupine 20-30 let potem jaz veliko raje statistično izberem pri 30tih opcijo brez cepiva... nočem reskirat svojega lajfa zato da bo 82 letnik živel še 2 leti dalj zato da bom morda jaz pohabljen naslednjih 45 let ali umrl jutri... saj to je razumljivo
Seveda je razumljivo. Razumljivo pa ni to, da proticepilci aplicirajo svoj aspekt oz. pogled na celotno situacijo samo skozi svoje oči. Na ta račun imaš toliko ljudi v ogroženih skupinah in se zaradi tega nočejo cepit.
Ravno primer iz tega tedna - stara mati od partnerke stara 85 se noče cepit (kljub temu da se je prvič že cepila 2 leti nazaj - in brez kakršnihkoli posledic), samo zato ker so jo prepričali da je zadeva "strup". Ženska je še po vrhu dementna in sladkorni bolnik, sicer še vedno rada živi življenje in nima namena umret.
Včerajšnje poročilo zdravnika o prekomerni smrtnosti mladih in odgovoru zavarovalnic:
In še ugotovitve psihologa, kako lahko pride do takšnih velikih gibanj (stalinizem, nacizem, kurjenje čarovnic, covidgate):
Vir: random video posnetki covid teoretikov
mtosev ::
Tole za anti covid ljudi standardno.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
alternative je izjavil:
OutOfTheBox je izjavil:
Saj obstaja tudi veliko podatkov o tem da je Zemlja ploščata. Če to res drži je pa povsem druga zadeva.
Se pa fascinantno ljudje velikokrat ne zavedamo določenih biasov - in eden izmed najbolj nevarnih je confirmation bias. Z drugimi besedami, na vse pretege boš iskal informacije ki potrjujejo tvoje prepričanje, razlogov za to pa je več.
Že to da si danes verjel da mRNA (pfizerjev) spreminja DNA, pomeni da nisi kredibilen vir informacij in žrtev potrditvene pristranskosti.
Seveda se debata o varnosti in smiselnosti cepiv še vedno nadaljuje, je p a na zadevo treba gledat objektivno.
Zgodovina sprememb…
globoko grlo ::
Pa zdej se tut ve, da je bilo zlo odvisno od serije cepiv, ene niso niti za v skret.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
WizzardOfOZ ::
kakšni so simptomi novega kovida? nikjer nič pametnega ne piše? samo to, da šele teden po simptomih lahko s testom ugotoviš, da si bolan.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Pithlit ::
alternative je izjavil:
Včerajšnje poročilo zdravnika o prekomerni smrtnosti mladih in odgovoru zavarovalnic
Zdravnika? Saj veš da je ta možakar zdravstveni tehnik, ne pa zdravnik. In to sam zelo jasno pove.
Tolk o tvojih virih... če ti nekoga ki jasno pove da je "nurse" razglasiš za "zdravnika" si lahko samo predstavljamo kaj vse si še povsem narobe razumel. Po moje je bolj malo stvari ki jih prav razumeš.
Life is as complicated as we make it...
Se ze zacenjaaaa
https://www.independent.co.uk/news/uk/h...
Iz linka:
New Covid wave has begun and masks should be worn again, scientists warn
Če smo pošteni, bi bilo pametno da bi kot to delajo japonci, nosili maske vsaj v zaprtih javnih prostorih že v času sezonske gripe, kaj šele covida. Seveda ne obvezno ampak priporočeno (kao kultura), tako bi jih vsekakor več kot polovica, če ne večina maske tudi nosila, za tiste ki se jim to ne bi zdelo smiselno jih pač ne bi nosili.
Problem nastane ker te ljudje postrani gledajo, če si daš masko gor. Ovca pa to.
Zgodovina sprememb…
primoz4p ::
OutOfTheBox je izjavil:
To se lahko bere tudi tako:
Gospa v zrelih letih, polna življenjske energije, se kljub veliko socialnih stikov ni okužila s korono. Dve leti nazaj se je enkrat cepila proti tej strašni bolezni. Še sedaj se spominja stranskih učinkov cepiva, čeprav jo nekatere vnukinje s sorodstvom obravnavajo kot osebo z napredujočo Alzheimerjevo boleznijo. To sorodstvo ji sicer greni življenje, vendar ker jo sicer le redko obiščejo, potrpi z njimi. V krogu svojih prijateljev se veseli življenja, medtem ko ….:P)
PrihajaNodi ::
A spet so začeli posiljevat z njihovo agendo. Grozno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
enemon ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj se sekiraš, kupi si tisto kletno stanovanje v Trbovljah, čez tisti okenček zabij par dil in boš na varnem. Stai a casa pa to.
49106 ::
OutOfTheBox je izjavil:
Se ze zacenjaaaa
Iz linka:
Če smo pošteni, bi bilo pametno da bi kot to delajo japonci, nosili maske vsaj v zaprtih javnih prostorih že v času sezonske gripe, kaj šele covida. Seveda ne obvezno ampak priporočeno (kao kultura), tako bi jih vsekakor več kot polovica, če ne večina maske tudi nosila, za tiste ki se jim to ne bi zdelo smiselno jih pač ne bi nosili.
Problem nastane ker te ljudje postrani gledajo, če si daš masko gor. Ovca pa to.
briga te giocco tudi če si v hazmatu, amapak nagobčnik lahko natakneš kvečjemu sebi, drugim ne.
P.s. Kakšna neumnost je to, da problemitiziraš nošnjo mask, ker te nekdo postrani gleda, medtem ko pustoši kuga
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj se sekiraš, kupi si tisto kletno stanovanje v Trbovljah, čez tisti okenček zabij par dil in boš na varnem. Stai a casa pa to.
Kaj mas pa ti proti trbovljam? Si ze bil tam?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Horas ::
A če je obvezno, morajo zaburkane tudi nositi masko ali že privzeta zadostuje?
good point
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
kajtimara ::
fulk ::
OutOfTheBox je izjavil:
ki potrjujejo učinkovitost in varnost spojin, ki spreminjajo genski material človeka, da zato neprenehno ustvarja spike proteine?
Pfizejev in modernev mRNA nima sposobnosti oz mehanizma vstopit v nukleus celice zato tudi nima zmoznosti spreminjat genskega materiala, ker jim manjka glavna komponenta za to - specificni encimi.
mRNA pfizerja in moderne vstopi v kriptoplazmo celice in tam pride do "prenosa sporocila", in to je dovolj da celica zacne proizvajat spike protein.
Prosim lepo če ne zavajate ljudi - še enkrat, pfizerjev in modernev mRNA samo prenaša sporočilo in NIMA mehanskega vzvoda za vstop v nukleus celice kjer se DNA nahaja.
To ni res.
Študija je že pokazala, da je obratna transkripcija mogoča.
Kar ne vemo pa je, koliko jo je in kaj to pomeni.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3572329...
https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.2...
Tko, da prosim ti nehaj zavajat in raje najdi kak soliden kot v katerem se lahko zjokaš.
OutOfTheBox je izjavil:
Šokatno je da po več letih še vedno krožijo pravljice o povsem jasnih zadevah. Pa še razne AI-je mate na voljo kjer vam to strokovno razložijo.
Seveda krožijo. Če pa vi lažete že 3 leta.
OutOfTheBox je izjavil:
Se ze zacenjaaaa
Iz linka:
Marsikaj bi bilo pametno, ampak to ni ena od teh.
Sicer pa zakaj se sekiraš, če te "flatearthovci" postrani pogledajo? A nisi boljši od njih kot nam praviš?
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj mas pa ti proti trbovljam? Si ze bil tam?
Kdo pa pravi, da imam kaj proti?
Senior Dev ::
Predlagam PCT in sčasoma C test. Treba se je cepit.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Hoteli so CCCCCC test, pa smo se dovolj zbunili in so začasno popustili.
Ampak infrastruktura je še vsa tam. Samo vprašanje naslednje pandemije, da nam pritegne pozornost.
Ampak infrastruktura je še vsa tam. Samo vprašanje naslednje pandemije, da nam pritegne pozornost.
Kalibri ::
Spet so polži na plano prilezli, dež bo!
V kleti je tudi grozno?
Ni bolj grozno pošiljati mati v trgovino po pir v takih kaotičnih razmerah?
PrihajaNodi je izjavil:
V kleti je tudi grozno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kalibri ()
PrihajaNodi je izjavil:
V kleti je tudi grozno?
Če je klet v Trbovljah, pol mu je očitno to OK.
PrihajaNodi je izjavil:
V kleti je tudi grozno?
Če je klet v Trbovljah, pol mu je očitno to OK.
V trbovljah smo imuni na vase neumnosti. Pridite na obisk.
Sam a ne bi bil boljsi ime novega virusa Eric po Eric Cartmanu iz South Parka? To bi bolj ustrezalo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
pingme ::
Vedno raje umrem zaradi "naravne" izbire kot pa zaradi man made zadeve ki me fenta... če me narava vsaj rečem jebiga je bila močnejša, če pa me človek pa sem butelj ker sem dovolil
To je pa top butasta izjava. Ti imaš torej lestvico bolj in manj zaželjenih smrti, ker se po določenih “počutiš” bolje? wtf?
Vsen bolš kot pa da se skrivaš za masko in špikaš za virus manj nevaren kot ošpice.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mogoce ma pa cepljenje nek efekt veselja in zdruzevanja ljudi. Alhohol ni vec modern pa grejo raj po inekcijo tolk da se folk druzi v vrsti ker je osamljen in se potem tam pogovarjajo. Idleness is a devil's playground
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Saul Goodman ::
elektronorc je izjavil:
Jebeš korona ukrepe, jaz nisem spoštoval nič;upam da sem dosti osebam posredoval ta zloglasni virus.
primer snežinkice.
Nodi in Mato sta možganska trusta.
Oba kriptomilijonarja in oba se mi zdi da še vedno med top 10 na lestvici najbogatejših Slovencev.
PrihajaNodi je izjavil:
Denar je iluzija.
Ti tako razmišljaš ker si med top 10 najbogatejšimi Slovenci.
PersonaRuda ::
Mislim, da bomo čez mesec dni brali podobno zgodbo o Nodiju. In sicer:
Nekoč je delal v Romuniji v Burger Kingu, danes pa ima svojo 100 metersko jahto.
He once worked at McDonald’s, and now he has a 347-foot-long superyacht with its own snow room. Canadian billionaire Michael Latifi’s $200 million vessel also features a glass-bottomed swimming pool with a waterfall, a theater, and a beach club.
https://luxurylaunches.com/transport/mi...
Vse se da.
Nekoč je delal v Romuniji v Burger Kingu, danes pa ima svojo 100 metersko jahto.
He once worked at McDonald’s, and now he has a 347-foot-long superyacht with its own snow room. Canadian billionaire Michael Latifi’s $200 million vessel also features a glass-bottomed swimming pool with a waterfall, a theater, and a beach club.
https://luxurylaunches.com/transport/mi...
Vse se da.
Kayzon ::
Popolnoma absurdno je dejstvo da se vedno po vsemu kar se je zgodilo, obstajajo ljudje ki zaupajo farmacijam in "stroki". In potem si upajo briti norce iz normalnih ljudi,ki premorejo malo vec kriticnega razmisljanja od njih. Smeh.
Se pravi hipoteticno recemo,da se ponovi covid situacija. Se pravi,uvedejo karantene,uvedejo ponovna dnevna testiranja za okuzenost,zaprejo obcine itd.. Kako to sprejmete,ali boste kljub temu da veste da ti ukrepi niso pomagali k ustavitvi covida,ravnali enako?
Se pravi hipoteticno recemo,da se ponovi covid situacija. Se pravi,uvedejo karantene,uvedejo ponovna dnevna testiranja za okuzenost,zaprejo obcine itd.. Kako to sprejmete,ali boste kljub temu da veste da ti ukrepi niso pomagali k ustavitvi covida,ravnali enako?
Kako to sprejmete,ali boste kljub temu da veste da ti ukrepi niso pomagali k ustavitvi covida,ravnali enako?
Ber moj odgovor.
Mogoce ma pa cepljenje nek efekt veselja in zdruzevanja ljudi. Alhohol ni vec modern pa grejo raj po inekcijo tolk da se folk druzi v vrsti ker je osamljen in se potem tam pogovarjajo. Idleness is a devil's playground
Gre se bolj sa ideologijo in zeljo po pripadnosti. Nic kaj povezano z srtonosnim virusom, zombiji, apokalipso
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Popolnoma absurdno je dejstvo da se vedno po vsemu kar se je zgodilo, obstajajo ljudje ki zaupajo farmacijam in "stroki". In potem si upajo briti norce iz normalnih ljudi,ki premorejo malo vec kriticnega razmisljanja od njih. Smeh.
Boš še presenečen, koliko ljudi bo nastavilo rit še v drugo. To ti garantiram.
PrihajaNodi je izjavil:
Kako to sprejmete,ali boste kljub temu da veste da ti ukrepi niso pomagali k ustavitvi covida,ravnali enako?
Ber moj odgovor.
Gre se bolj sa ideologijo in zeljo po pripadnosti. Nic kaj povezano z srtonosnim virusom, zombiji, apokalipso
Saj isto gre za "nas". Na covid točkah si lahko kar nekaj somišljenikov spoznal. Itak 99% ljudi tam je bilo zdravih in ni bilo nobenega strahu za se nalesti česarkoli.
Zato pravim, da izkušnjo ne bi vzel stran. Res, da nočem ponovit, ni pa mi je "žal" iz vidika eksperience.
Miki N ::
A če je obvezno, morajo zaburkane tudi nositi masko ali že privzeta zadostuje?
Point maske je da vanjo verjameš - in katera bo bolj delovala, tvoja ali Alahova?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
best komentar ever
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
hamez66 ::
alternative je izjavil:
Včerajšnje poročilo zdravnika o prekomerni smrtnosti mladih in odgovoru zavarovalnic
Zdravnika? Saj veš da je ta možakar zdravstveni tehnik, ne pa zdravnik. In to sam zelo jasno pove.
Tolk o tvojih virih... če ti nekoga ki jasno pove da je "nurse" razglasiš za "zdravnika" si lahko samo predstavljamo kaj vse si še povsem narobe razumel. Po moje je bolj malo stvari ki jih prav razumeš.
Zdravstveni tehnik.
John Lorimer Campbell[6] grew up primarily in the Stanwix district of Carlisle.[7] He holds a diploma in nursing from the University of London, a BSc in biology from the Open University, an MSc in health science from the University of Lancaster, and a Ph.D. in nursing from the University of Bolton.[7] He received the Ph.D. for his work on developing methods of teaching via digital media such as online videos.[8][7]
Zdravstveni tehnik srednja šola :D
globoko grlo ::
Ja, mogoče ni dost pomemben, pa ga niso podkupil, zdej je pa jezn in obelodanja vse pizdarije k se jih tile naši overlordi grejo.
Vglavnem vsaj en k po resnic pove. Kakšni so motivi za to, ve pa on sam.
Vglavnem vsaj en k po resnic pove. Kakšni so motivi za to, ve pa on sam.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
LeQuack ::
Namesto sanacije za poplave bo baje Golob rezerviral sredstva za nova cepiva in pa lockdown ukrepe.
Quack !
feryz ::
Pithlit ::
alternative je izjavil:
Zdravstveni tehnik.
John Lorimer Campbell[6] grew up primarily in the Stanwix district of Carlisle.[7] He holds a diploma in nursing from the University of London, a BSc in biology from the Open University, an MSc in health science from the University of Lancaster, and a Ph.D. in nursing from the University of Bolton.[7] He received the Ph.D. for his work on developing methods of teaching via digital media such as online videos.[8][7]
Zdravstveni tehnik srednja šola :D
Sori, diplomirana medicinska sestra. Bo boljše? V nobenem primeru ni zdravnik.
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 100740 (79864) | fikus_ |
⊘ | S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12231 (10456) | Invictus |