Forum » Operacijski sistemi » Hibernation faild 0xc000007f.
Hibernation faild 0xc000007f.
Han ::
k4vz0024 ::
Naj mi nekdo pojasni. Upravitelj o Windowsov prikazuje 55 % uporabo procesorja. Medtem, ko Process Explorer: CPU usage 100% Commit Charge 37 %.
Kdo kaže prav, če gre sploh za primerljivo?
Kdo kaže prav, če gre sploh za primerljivo?
darkolord ::
Process Explorer kaže glede na trenutno hitrost procesorja, Task Manager pa glede na maksimalno hitrost.
Windowsi imajo na razpolago 16 GB pomnilnika in 80000-16000 MB velik swap file, pa še vedno sami zapirajo programe, češ da je premalo spomina na razpolago, ne da bi na to opozorili. Ali lahko kaj pridobim, če ji jim dodelim 32 GB velik swap file. Sploh Windows 10 pro znajo ravnati s tako velikim swap filom?
WizzardOfOZ ::
Izklopi zapiranje programov. Verjetno imaš nastavljeno, da ti pusti samo 3 glavne, ostalo se pa izklopi.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Opazil sem v Process Exploreju, da MS Edge teče v ozadju, kljub temu, da ni vidnega okna.
Kdo ve za program, ki lahko preverja integriteto več tisoč hip in rad integriteto? Namreč sedaj moram na nov SSD prenesti več tisoč hip in rad datotek in moram preveriti, če niso okvarjene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hibernate ali sleep modeOddelek: Pomoč in nasveti | 2888 (2583) | Lonsarg |
» | Win 7 - rabim prostor na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1704 (1489) | Cveto |
» | Can t come out of hibernationOddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1216) | zvocnik |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9858 (8953) | cookyx |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5813 (5309) | opeter |