Forum » Operacijski sistemi » SCO unix
SCO unix
Azi ::
LP
Mogoce sem zbral napacen forum za postat to zadevo ampak vseeno,a ve kdo kje bi se dalo dobit SCO UNIX (emule ne najde) rabim namrec dober OS ki bo pasal na 20Mb.
CYa
Mogoce sem zbral napacen forum za postat to zadevo ampak vseeno,a ve kdo kje bi se dalo dobit SCO UNIX (emule ne najde) rabim namrec dober OS ki bo pasal na 20Mb.
CYa
root987 ::
Zakaj pa ne linux? Z dovolj malim kernelom bo popolnoma lepo tekel na takšnem disku. Obstajajo pa še varijante, da poganjaš sistem iz diskete. Vse to pa seveda brez grafike - konzola only. The was it is meant to be used.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
ToniT ::
SCO Unix imam jaz. Nekoč sem bil izžreban v Monitorju in so mi ga poslali. Če ga rabiš, ga lahko dobiš.
BigWhale ::
ToniT, jaz bi diskete raje porabil za ritualno zaziganje... ;>
Azi: Kaj pa je narobe z Linuxom? Ali kako drugo free zadevo?
Azi: Kaj pa je narobe z Linuxom? Ali kako drugo free zadevo?
dr.J ::
Hm, moram malo pobrskati. En SCO Xenix za PCje bi moral nekje biti.
Podarim v plemenite namene
Podarim v plemenite namene
Azi ::
Ja,res ce kdo ima, bi bil zelo vesel ce bi se dalo kako zmeniti..
Kar se tice linuxa, pa ga imam a sem nad UNIX-om bolj navdusen pa tudi zasede malo - in je res zmogljiv...ampak smo ze pri tem da je to stavr okusa...
Lp
Kar se tice linuxa, pa ga imam a sem nad UNIX-om bolj navdusen pa tudi zasede malo - in je res zmogljiv...ampak smo ze pri tem da je to stavr okusa...
Lp
BigWhale ::
> Kar se tice linuxa, pa ga imam a sem nad
> UNIX-om bolj navdusen pa tudi zasede malo - in
> je res zmogljiv...
Tole, kar so povedal je, sorry, navadna traparija.
> UNIX-om bolj navdusen pa tudi zasede malo - in
> je res zmogljiv...
Tole, kar so povedal je, sorry, navadna traparija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SCO dokončno izgubil proti Novellu, Linux je prostOddelek: Novice / Tožbe | 5349 (4472) | lurker |
» | Vas prvi OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6487 (4914) | BigWhale |
» | Katere operacijske sisteme uporabljate ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2721 (2089) | thor984 |
» | Katero distribucijo uporabljateOddelek: Operacijski sistemi | 2943 (2162) | hanibal |
» | UNIXOddelek: Operacijski sistemi | 1249 (1025) | SpecialK |