» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
12 / 59
»»

Groot ::

Gogi naznanil uradni konec kariere. Njemu se pa res lahko vsi le globoko priklonimo za doprinos k reprezentanci in SLO košarki na splošno!!

Matheus ::

Od Dragic Tragic do vzdevka the Dragon.

Mato989 ::

Samael je izjavil:

kow je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

V glavnem, danes tekma DAL proti GSW ob 2:30 po našem času.
Kleber in Irving out... vsaj na ESPNju je Luka še vedno naveden, kot day-time-decision. Na drugi strani je samo Looney pri statusu game-time-decision.
Bo verjetno v kratkem znano, če bo igral Luka, sicer bo seveda težka...

Luka in Exum sta jih "pojedla za zajtrk".

Ah dej no, to je hotel ravno Mato povedati, si mu vzel z jezika :(

Ppjedla sicer nikogar nista je pa bila dobra predstava dallasa tole
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Kurzweil ::

Torej danes ob 3:00 pa tekma DAL in UTA!

Nekak ne pomislim na drugega, kot da mora tole DAL dobiti!

Kawhi ::

Tole pa je bil stinker...ne vem sicer ali je Luka poškodovan, zakaj pol igra, ali pa je imel ornk mačka. Je pa Dallas brez izjemnega, normalnega Luke, res kanta. Pa še Exum je fasal enako poškodbo kot jo je imel Irwing.

judoka ::

Pa še Exum je fasal enako poškodbo kot jo je imel Irwing.

Resno? 1 mesec off? Madona letos je pa res smola s temu poskodbami...

No, ni nujno da je enako težka - udarec v peto, heel contusion. Upam da ni.

Na trenutke prav nisem mogel verjet, kaj gledam. Takle blowout s strani Utaha pa res verjetno prav nihče ni pričakoval. Kako se že temu reče, čim prej pozabit.

Tud % za 3 so imeli podobno slab kot Dallas.. Skok pa...

Dallas rabi visino in obrambo.

A je pol danes utah pojedel doncica in dallas? Takega komentarja pa ne bo

Obramba obup, ne more ti dat en Utah 127 točk, na drugi strani pa seveda slab napad, začenjši s 27% za 3 točke. Na začetku je še nekako tekel met, potem pa vse slabše, tako Luko kot ostali so vse preveč forsirali met za 3 točke.

Ja @Mato989, ja Utah je pojedel Dallas, če si tako želiš to slišat, da začnemo leto 2024 v stilu, da boš vsaj malce deležen sreče. Poraz za 37 točk je seveda blowout, sploh proti tako nizko urščeni ekipi, kot je Utah... ki so ga letos že gladko premagali...

Recimo, da je bil tole samo hangover od novega leta, no, roko na srce, tudi zgledalo je tako. Še najbolj boli poškodba Exuma... komaj se vrne Irving, pa je že Exum out...

Zdej pa 7 domačih tekem... prvo 2 proti Portlandu... na koncu te serije 7-ih domačih tekem pa dve proti NOP...

IL_DIAVOLO ::

No ja, kot berem zadnjo cetrtino so igrali rezervisti, do zadnje četrtine so se drzali prikljucek. Tako da razumljivo, da se počiva kljucne igralce. Izgubiti ne tako pomembno tekmo in se popolnoma iztrosit je nekaj najhujšega kar lahko narediš v rednem delu.

Ko ne gre, pac ne gre.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Obramba obup, ne more ti dat en Utah 127 točk, na drugi strani pa seveda slab napad, začenjši s 27% za 3 točke. Na začetku je še nekako tekel met, potem pa vse slabše, tako Luko kot ostali so vse preveč forsirali met za 3 točke.

Ampak koliko gledam statse je bil podobno gnil na 3jkah tudi Utah ali? Samo razlika je v tem da je Utah znal (glede na highlightse, priznam tekme nisem gledal ker sem pričakoval zmago Dallasa) odigrat še kaj drugega kot trice.

Zgodovina sprememb…

Badwolff ::

Kurzweil je izjavil:

Na trenutke prav nisem mogel verjet, kaj gledam. Takle blowout s strani Utaha pa res verjetno prav nihče ni pričakoval. Kako se že temu reče, čim prej pozabit.

Utah je hot, 9-3 Al neki tazga serija.

Ni pa videt ne konca, ne kraja insinuacijam, da bi naj bil Dallas frontrunner za Pascala Siakama, recimo zadnji špekulacijo... malce za zanimivost, bi dali za Pascala Siakama

- 1st round pick
- Hardaway
- Holmes
- Hardy

Recimo Wizardsi pa so pripravljeni dat Kyla Kuzmo... za košarico 1st round pickov.

/////

Danes pa 1. izmed dveh domačih tekem proti Portlandu... kaj druga napisat, kot da je treba zmagat danes, ko bo tekma ob 2:30 in čez 2 dni takisto... DAL je smuknil že izven tistega guaranteed spota za playoff in je na 7. mestu zahoda.

Tale paket je bolj švoh, je pa res da je Siakam Expiry.

sam sem mnenja da Siakam sploh ne bil kaj extra pasal Dallasu. Za naprej bi sigurno hotel max ali blizu max pogodbo, kar bi bila za Dallas že tretja in bi ostalo malo za ostali ruster.

Tele poskodbe postajajo ze neverjetne...

Kaj pa je blo?

Vidim da je dallas gladko premagal portland

Zgodovina sprememb…

@Mato989, ni bilo v game recapu? :D

Poškodovan je že Exum, Lively si je zvil gleženj, isto Williams...

Za Livelyja oz. večino teh visokih igralcev se vedno bojim oz. čakam, kdaj si bodo poškodovali gleženj, koleno,...

Imam občutek, da bo tudi Wembanyama prej ko slej spoznal ta svet... govorim seveda o njegovi višini, načinu igre in dejstvu, da mu morda manjka kakšen koligram mišične mase, da bi to vse "stalo na mestu"...

Sicer ponovi vajo če jutri, seveda spet proti Portlandu, govorim o zmagi, ne o poškodbah...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

globoko grlo ::

Nej si se Luka kksno kocino zvije, pa nej gre mal pocivat, drgac bo spet zgoru nekje na sred sezone.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Za Livelyja oz. večino teh visokih igralcev se vedno bojim oz. čakam, kdaj si bodo poškodovali gleženj, koleno,...

Ampak tu mene bolj zanima zakaj se mi zdi da ko sem gledal NBA tam konec 90tih in v začetku 20tih da ni bilo toliko poškodb ob podobnih številih tekem? Kaj so delali takrat bolj prav? Sicer ne vem statistike ampak ja, po občutku sem i je takrat manj zdelo glede poškodb.

Zgodovina sprememb…

Tidule ::

Kaj so delali takrat bolj prav?

Brali statistike in se niso nanašal na dokazano nesposobnost tvojih občutkov.

Tole je zelo zanimiv podatek, iz Mavsmoneyball foruma, se nisem jasno zavedal kakšen kažin ima Dallas letos s poškodbami:

99 Minutes is the most any 5 man unit has played together in Dallas.
That lineup is Irving, DJJ, Luka, Williams, Lively.
And that is not the Mavs best lineup with a net rating of -2.8

To put that in context, the starting 5 minutes for:
Boston 294,
Denver 334,
OKC 352,
Milwaukee 360,
Sacramento 291,
Minnesota 278,
LAC 260
Philly 219

Denver has two lineups with 334 and 233 minutes.
The Mavs ideal starting lineup with Exum instead of Williams has 26 minutes of court time and is a +61.

This is why we do not know how good this team really is.

Se vse izravna na koncu, mogoce bo drugi del sezone bolj gladek.

Kawhi je izjavil:

Tole je zelo zanimiv podatek, iz Mavsmoneyball foruma, se nisem jasno zavedal kakšen kažin ima Dallas letos s poškodbami:

99 Minutes is the most any 5 man unit has played together in Dallas.
That lineup is Irving, DJJ, Luka, Williams, Lively.
And that is not the Mavs best lineup with a net rating of -2.8

To put that in context, the starting 5 minutes for:
Boston 294,
Denver 334,
OKC 352,
Milwaukee 360,
Sacramento 291,
Minnesota 278,
LAC 260
Philly 219

Denver has two lineups with 334 and 233 minutes.
The Mavs ideal starting lineup with Exum instead of Williams has 26 minutes of court time and is a +61.

This is why we do not know how good this team really is.

Tole pa je zelo zanimiv podatek... ali drugače, seznam ekip, ki imajo te petorke največ skupaj je sestavljen izključno iz ekip, ki so vodilne, tako na vzhodu, kot zahodu... dejansko zelo merodajen indikator... ali drugače, glede na teh 99 min DAL... se še dobro držijo...

GupeM ::

Mato989 je izjavil:

Ampak tu mene bolj zanima zakaj se mi zdi da ko sem gledal NBA tam konec 90tih in v začetku 20tih da ni bilo toliko poškodb ob podobnih številih tekem? Kaj so delali takrat bolj prav? Sicer ne vem statistike ampak ja, po občutku sem i je takrat manj zdelo glede poškodb.

Ne vem, ali imaš prav, da je bilo poškodb manj, ali se ti pač samo zdi, kot to pravi Tidule. Če drži, da je bilo poškodb res manj, imam pa nekaj teorij oz bolje rečeno hipotez, ki bi jih bilo treba še potrditi/ovreči:
- Vadba: Včasih se je manj delalo z elastikami, vzmetmi in več z orodjem, kjer so sile bolj instantne. Posledično se bile mišice bolj navajene instantnih sunkov.
- Oprema: Boljši premazi za parket, boljši materiali pri podplatih. Posledično trenje med parketom in supergo višje, pa hitreje pride do kakšnega zvina ali rotacije v kolenu pri menjavah smeri/odvajanju/rolingu ...
- Stil igre: Včasih so zabijali najvišji trije v ekipi, ostalih 9 ni skakalo niti do obroča. Danes vsak vsaj 1,75 m visok igralec kuca čez 2,10 m visoke centre.
- Stil igre 2: Včasih je bilo več metov s polrazdalje, na skoku sta bila pa 2 centra in eno krilo, kadar je bilo ravno na pravem mestu. Danes za žogo pogosto skačejo po trije ali še kakšen več iz vsake ekipe.

kow ::

Eh, poglejte si tekmo v eri Jordana... tehnika je smesno primitivna proti danasnji. Danes je tempo veliko visji, sploh pa sprememba smeri gibanja, daljsi dvokoraki.. spreminjanja hitrosti gibanja med koraki itd. itd.

Dodatni elementi, ki jih ne gre igrnorirat so tudi to, da je se dandanes za številne igralce profesional nivo priprav začne bistveno prezgodaj in posledično pride v ligo na višjem nivoju ampak precej bolj "iztrošen". Igralci v ligo vstopajo mlajši kot v 90. Zdaj je normalno da prideš igrat z 18-19 leti, v 90 so bili taki igralci redki. Po drugi strani pa so nekatere kariere nenoramlno dolge in kakorkoli obračaš pri 30+ po 12 letih igranja na profesionalnem nivou to pusti posledice. Dodatno z modernimi metodami lahko pride do situacij, kjer telo preprosto ne more dohajat lastne fizične moči.

Element, ki je vreden razmisleka so tudi moderne rehabilitacijske metode, ki v igri ohranjajo ljudi, ki bi 30 let nazaj morali končati kariero. Poškodba miniskusa, ki je končaja MJjevo kariero dandanes ne bi ustavila Labrona.

Košček na koščev verjetno da neko sliko zakaj je tudi statistično gledano danes več aktivnih igralcev na listi poškodovanih (niso pa številke takšne, da bi jih tako malo o občutku opazil).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

Mogoce jih je bilo manj (dvomim), a so bile bolj neugodne v smislu rekuperacije in nekatere so pomenile karierni game over. Zdaj igralci lahko drzijo vrhunski nivo tudi po 35 letu bp, brez da bi stel Lebrona, ker on je mutant

Ne saj jaz ne trdim da se nardil statistiko da je danes več poškodb kot nekoč, samo glede na to da sem NBA gledal relativno dosti tam v letih sezon 1997-2004 (ja zaključil sem ko so "moji" Pistonsi takrat zmagali v finalu)

Bolj mogoče me ta topic dvigne ko nekdo komentira da bi moralo biti manj tekem... ampak ekipa ima navoljo koliko? 12 igralcev, zakaj ne porazdelijo minutažo? Kdo pa pravi da mora LD77 igrati vsako tekmo 36+ minut, naj igra 20 min... pa enako velja za vse ostale LD je samo primer... pa garantiram da bo manj poškodb.

Zgodovina sprememb…

Najboljše da predpišejo še koliko korakov sme kdo naredit, kolikokrat lahko skoči in določijo število metov na koš. BTW a bi to spet mal po občutku rad povedal, da v 90h najboljši igralci niso igrali 36+ v povprečju?

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

Najboljše da predpišejo še koliko korakov sme kdo naredit, kolikokrat lahko skoči in določijo število metov na koš.

Ne rabijo, samo ne jokcat da so utrujeni igralci ker to je krivda trenerjev in minutaže ne pa števila tekem... to je vse.

Zgodovina sprememb…

Glede na to, da si eden redkih, ki v tej temi konstrano joka ne vem točno kaj bi rad povedal.

Poškodbe so del športa in Dallas letos pač nima sreče z njimi.

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

Najboljše da predpišejo še koliko korakov sme kdo naredit, kolikokrat lahko skoči in določijo število metov na koš. BTW a bi to spet mal po občutku rad povedal, da v 90h najboljši igralci niso igrali 36+ v povprečju?

Spet, nikakor to ne govorim, govorim da po občutku se je manj jamralo glede na število tekem takrat kot zdaj in se mi je zdelo da so bili igralci manj poškodovani kot danes...

Recimo če pogledam svojega ljubljenega igralca iz časov Detroita Bena Walleca, je igral vsako sezono 70+ tekem(polovico od teh tudi 80+) v povprečju tam okrog 35 min na tekmo... pa je tip bil predvsem fizičar bloker, rebounder itd... torej kontaktna igra kjer je še prej poškodba kot nek Steph Curry ki šutira trice...

Če pogledamo še enega boljših Johna Stocktona, je odigral skoraj vse sezone VSE tekme... pa ne vem če je kaj jokal zaradi preveč tekem in "utrujenosti"

Enako če pogledamo Karl Malone, je tudi odigral skoraj vse sezone 80+ tekem.

Ajde pol O'neal ki je bil eden NAJTEŽJIH košarkarjev sploh v tistem času je odigral povprečno manj tekem kot 60/sezono ampak on je že heavyweight... Pa še on je v "zlatih" letih držal cca 65 tekem na sezono z povprečjem minut tam okrog 37+

Zgodovina sprememb…

O cem spet blodis?

Ben Wallace je 70+ tekem odigral samo pol svoje kariere... 35 minut na tekmo pa se to ne.

Jao, ampak imas ti probleme s selektivnim procesiranjem informacij...

AtaŠtumf ::

Malce heca, da ne bo kdo preveč resno vzel tole.

Zakaj je več poškodb?

Ker so moderni igralci navadne pički**, ki samo jokcajo in jih liga varuje kot kočevske medvede.

Če bi Donke, Curry ali kak Harden dobil en resen favl od Detroit Bad Boysov ga dve leti ne bi videli na igrišču, če bi ga pa pretepali celotno končnico, kot so Jordana in ostale, bi se verjetno kar upokojil!

Par moških favlov.

Pa še pravi bad boy!

Zdej imamo pa soy boye!

#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Tidule je izjavil:

O cem spet blodis?

Ben Wallace je 70+ tekem odigral samo pol svoje kariere... 35 minut na tekmo pa se to ne.

Jao, ampak imas ti probleme s selektivnim procesiranjem informacij...

Si prebral kaj sem napisal? Sem napisal iz ČASOV DETROITA... torej takrat je odigral 70+ tekem dobrih 35 min na tekmo... pa je to fizikalec ki je bil takrat na vrhuncu z non stop kontaktno igro, reboundanjem in blokadami in bil je tudi DPOY, torej ne nek kr en player ki je stal v kotu in šutiral trice.

Zakaj nisi komentiral Stocktona in Malona? Lahko dodamo še Jordana? Če odmislimo dve sezoni ko je odigral skoraj nič tekem je od ostalih 11 sezon 10x odigral 80 tekem!!! V tisti eni pa 78...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Igralci jamrajo nad utrujenostjo? Kje? 82 tekem obstaja (tudi) zaradi njihove izbire, ker posledicno dobijo vec
kesha, ne zato ker bi moralo biti 82 tekem.
Doncic in podobni igrajo 35 min+ zaradi a-kvalitete in b-ker to privablja gledalce. Trenerji hocejo zmagovat in posledicno seveda maksimizirajo najboljsa "orozja". Stil v NBA je orientiran v smer posameznikov in zvezd (marketing), stil v Evropi je orientiran v smer ekipe in posledicno se minutaza porazdeli bolj enakomerno in tekma sama je krajsa.

@AtaŠtumf

Povezovat agresijo z "moskostjo" je ena bolj neumnih stvari, ki jih oseba lahko izjavi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

Za začetek bi bilo potrebno imet relevantne in točne podatke o poškodbah oz. primerjavo podatkov v 90' in danes. Takole z "zdi se mi", se ne pride nikamor.

Če bi bilo dejansko poškodb več, pa je tu res malo morje faktorjev, številne ste že omenili zgoraj. Verjetno eden bolj pomembnih je, da v 90' letih prakitčno skoraj nobeden od branilcev ni igral tako agresivno, da ne rečem, da številni zabijajo tudi na alley-up... tudi centri več ne kampirajo samo v raketi, kot je bilo to v veliki meri praksa v tistih časih. Definitivno se sedaj igra bolj dinamična košarka kot takrat... o tem bi res lahko verjetno vsak od nas napisal roman... brez nekih resnih podatkov, pa niti nima smisla.

Lahko pa rečem samo to, da je moje skromno mnenje takšno... da tisti košarkarji iz 90' let, nikakor ne bi dohajali teh danes... v nobenem pogledu... ne fizično, še manj taktično. Mogoče vas kdaj malce zavedejo nekateri posamezniki tipa Robinson, Ewing, O'Neal, Wallace, Rodman, Malone, Barkley... ampak dejstvo je, da na eni strani ni normalno dat nasprotniku tako sekirco pri metu, da potem komaj meče proste mete... še manj komolec v glavo, kar so takrat počeli denimo Rodman, Malone in številni drugi... sicer imam rad zdravo rivalstvo, šport mogoče malce bolj na moč, kot je sodobni nogomet, ampak tisto v 90' je bilo pretirano... tako je pretirano tudi danes, ko pa je stvar mestoma morda že res malce preveč na mehko, predvsem je kdaj tečno gledat serije prostih metov, ko iščejo osebne napake, naprimer Lebron, Dončič, Harden, Embiid,... verjetno bi bilo nekaj vmes ravno prav. Je bilo sicer rečeno, da se bodo začele kaznovat tovrstne situacije, ko nekdo res očitno izsiljuje osebne napake/proste mete, ampak od tega ni prav veliko. Včasih je bilo preveč grobega basketa, danes morda ščepec premehko ali drugače, tista generacija bi pogorela danes in obratno... govorim o pravilih, ki se seveda spreminjajo.

Morda precej pove tudi dejstvo, da se danes igra tekme na več posesti žoge/ekipo...

Če bi igralca iz 80, 90, 00, diretno prenesel v naš čas, bi z redkimi izjemami bil zelo povprečen, če ne celo podpovprečen igralec, enako bi se zgodilo, če bi igralca iz današnjega časa direktno prensel v tisti čas.

Samo tole je butasta primerjava, ker je stil igre, kakor tudi trening, prehrana in življenje čisto drugačno in so igralci bili navajeni na tiste razmere in so trenirali, se prehranjevali in igrali glede na njihove vrstnike.

Kak Jordan, Dončič, Curry, Shaq, Kobe, bi se verjetno v vsaki eri dobro znašel, bi bilo povprečje in številke drugačne, samo še vedno bi bili ti igralci superzvezdniki, zaradi znanja. mentalitete itd.

Jordan v današnjem času bi IMHO imel povprečje 40, če ne več, glede na to, da se določen način obrambe ne sme igrati več, problem, ki bi ga imel, so sicer trojke, samo bi verjetno to konkretno natreniral in bi imel samo povprečje višje, kakor tudi več metov iz razdalje.

Podobnio bi se kak Curry ali Dončič prilagodil na bolj fizični način igre, ne bi tako rinil v določene prodore in bi več delal na sami fizični pripravi.

Vprašanje za Dončiča bi sicer bilo, če bi sploh igral v 80 oz. v 90ih glede na to, da evropski igralci niso bili ravno cenjeni pri trenerjih.

Zgodovina sprememb…

Meni osebno je recimo tista Detroit Pistons ekipa 2004 bila the best košarka ever za moj okus, nobenih ekstra super zvezdnikov tipa Jordan ampak vseeno hardcore business

Še danes se spomnim the final countdown muzike in predstavitve igralcev

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Meni osebno je recimo tista Detroit Pistons ekipa 2004 bila the best košarka ever za moj okus, nobenih ekstra super zvezdnikov tipa Jordan ampak vseeno hardcore business

Detroit Pistons so imeli zvezdnika pod imenom Isiah Thomas, ki je bil tisti čas extra super zvezdnik.

So bili pa Detroit Pistons produkt svojega časa in so se odlično prilagodili tistim razmeram.

AtaŠtumf je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Detroit Pistons so imeli zvezdnika pod imenom Isiah Thomas, ki je bil tisti čas extra super zvezdnik.

So bili pa Detroit Pistons produkt svojega časa in so se odlično prilagodili tistim razmeram.

2004 ni bilo nobenega Thomasa v ekipi

Proti Netsom mislim a je takrat bila ena tekma ki se je končala okrog 76 vs 56 al nekaj takega... to je bil good times

Mato989 je izjavil:

AtaŠtumf je izjavil:

Mato989 je izjavil:

2004 ni bilo nobenega Thomasa v ekipi

Proti Netsom mislim a je takrat bila ena tekma ki se je končala okrog 76 vs 56 al nekaj takega... to je bil good times

Se opravičujem, slabo prebral, sem mislil, da si omenil staro ero košarke. ;((

Detroti Pistons 2004 so druga zgodba ja.

Osebno nisem verjel, da bodo takrat prvaki in sem pričakoval, da bodo Lakersi prvaki.

Če se malce pohecam je bila krivda Karl Malone, da Lakersi niso bili prvaki, ki je verjetno podpisal pogodbo s hudičem, da bo eden odličnih igralcev v NBA, ampak nikoli prvak. :))

Jokič

Na zadnjih 4ih tekmah ma met 39/44 8-)

2dark ::

GupeM je izjavil:

- Stil igre: Včasih so zabijali najvišji trije v ekipi, ostalih 9 ni skakalo niti do obroča. Danes vsak vsaj 1,75 m visok igralec kuca čez 2,10 m visoke centre.

Tako kot npr. Kevin Johson 185 cm ?

Spud Webb 168 cm?

RObet Pack 188 cm

John Starks 196 cm

Steve Francis 191 cm

Baron Davis 191 cm

Dee Brown 185 cm

Ja, ja. Sam visoki so zabijal. NIgga.. v 90-ih so beki šli na zabijanje, takoj ko je bla prilika, ne tko k dons, ko grejo na prodor pa se po tleh mečejo.

Stephon Marbury 188cm

Modeli nimate pojma , kakšen basket se je igral nekoč, pa nabijate, da igralci iz 90 ih dons ne bi mogli igrat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Samael ::

Highlighti so jagodni izbor, ki ne odraža dejanskega stanja tekme in še manj neke celotne generacije igralcev. Luka je tudi nedavno nazaj zabil kot Vince Carter, pa to ni njegov stil igre. Stil, ki bi ga delal uspešnega.
Drugače pa prav gotovo igralci iz 90ih ne bi bilo tako uspešni napram igralcem te ere. Konec 90ih je bil en Vince Carter, danes ima pa skoraj vsaka ekipa po dva ali tri atlete "Carterje" in se nam to ne zdi nič wau, ker se med seboj balansirajo.
No, pa z metom iz razdalje, kjer večina težkih centrov devetdesetih tudi ne bi vedla kaj početi, bi jih ubili.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Highlighti so jagodni izbor, ki ne odraža dejanskega stanja tekme in še manj neke celotne generacije igralcev. Luka je tudi nedavno nazaj zabil kot Vince Carter, pa to ni njegov stil igre. Stil, ki bi ga delal uspešnega.
Drugače pa prav gotovo igralci iz 90ih ne bi bilo tako uspešni napram igralcem te ere. Konec 90ih je bil en Vince Carter, danes ima pa skoraj vsaka ekipa po dva ali tri atlete "Carterje" in se nam to ne zdi nič wau, ker se med seboj balansirajo.
No, pa z metom iz razdalje, kjer večina težkih centrov devetdesetih tudi ne bi vedla kaj početi, bi jih ubili.

Ben wallace v primu bi solal vsakega doncica v defensu dokler bi dopuacalo sojenje enako igro kot v zacetku 20tih in 90tih

Zgodovina sprememb…

Lol Mato, tebi nič ni jasno. Če bi po čudežu Ben ostal pred njim bi dobil step back 3 ali pa bi switchali z blokadami. Pa ga lohk z obema rokama šlata. Sem sam iz tistih časov, ampak je treba priznati da je današnja košarka na višjem nivoju, še posebej za igralce tipa Ben.
««
12 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733275222 (68855) mersault

Več podobnih tem