» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
11 / 59
»»

IL_DIAVOLO ::

Prvo naj ulovi dirka :) Nisem vedel, da je tako visoko, damn.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kow ::

Doncic je do sedaj, izpustil kar veliko tekem redne sezone. Ko bo starejsi, bo stevilka verjetno se visja. Edini nacin, da se pribliza rekorderjem.. da bo igral res veliko sezon. Torej nobene resne poskodbe, pa hkrati ogromna zelja. Sanse pomoje niso ravno visoke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Tidule ::

kow je izjavil:

Doncic je do sedaj, izpustil kar veliko tekem redne sezone. Ko bo starejsi, bo stevilka verjetno se visja. Edini nacin, da se pribliza rekorderjem.. da bo igral res veliko sezon. Torej nobene resne poskodbe, pa hkrati ogromna zelja. Sanse pomoje niso ravno visoke.

Tocno to. Tudi Labron je bil leto dni mlajsi ko je dosegel 10k. Doncic bi moral igrat na enakem nivoju kot dosedaj se 14-15 let da bi lahko danjal o 40k pikah. Pri tem da Labron se ni koncal.

judoka ::

Donke je sam rekel da ne bo igral v 35-40-ta. Za njega je boljse gledat all time ppg statistiko v kateri je 3 za Jordanom in Wiltom.

Mato989 ::

judoka je izjavil:

Donke je sam rekel da ne bo igral v 35-40-ta. Za njega je boljse gledat all time ppg statistiko v kateri je 3 za Jordanom in Wiltom.

Torej zanj je bolje gledati to kar gap rikazuje v boljši luči namesto to kar v slabši :P

Števila pik ziher ne bo presegel to je vsakemu jasno še največjim slepim fenom
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ganon ::

judoka je izjavil:

Teh izjav ne smeš jemati resno. Do takrat si bo še tisočkrat premislil. Trenutno se tako počuti. Je pa res, da je profesionalec že od trinajstega leta. In obstaja velika verjetnost, da bo imel dovolj.

Ganon je izjavil:

judoka je izjavil:

Teh izjav ne smeš jemati resno. Do takrat si bo še tisočkrat premislil. Trenutno se tako počuti. Je pa res, da je profesionalec že od trinajstega leta. In obstaja velika verjetnost, da bo imel dovolj.

Po tem kar sem slisal od ljudi, ki ga poznajo dvomim da bo delal kariero v pozna 30-ta. Je pa res da se stvari spreminjajo in da kesh lahko spremeni percepcijo.

Klovn pa spet skace ko uni ta mali dogiji..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

Liga NBA je odobrila prodajo ekipe Dallasa. Cuban bo zadržal 27% delež in še vedno imel niti v svojih rokah. Po tej sezoni lahko Luka zahteva menjavo ekipe. Še vedno upam, da bo to storil.

Luka 18 točk, 3 minute pred koncem prve četrtine. :))

Mato989 je izjavil:

judoka je izjavil:

Torej zanj je bolje gledati to kar gap rikazuje v boljši luči namesto to kar v slabši :P

Števila pik ziher ne bo presegel to je vsakemu jasno še največjim slepim fenom

Tocno tako, edina relavantna stistika je kako hitro kvacka.

Ganon je izjavil:

Luka 18 točk, 3 minute pred koncem prve četrtine. :))

In nato porazen drug polcas in poraz proti zdesetkanemu clevelandu

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Kurzweil ::

Tale tekma proti Clevelandu je bila ena tistih, ko mi je bilo žal, da sem bedel in gledal tekmo... DAL je 3/4 brez težav držal prednost, Luka je spet odigral dobro, zdi pa se, da je preveč energije porabil v prvem delu tekme, čemur verjetno lepo priča stat line Luke v 1. in 2. polčasu.

Cleveland je odigral brez Garlanda, Mobleya in Mitchlla, tako da bi Dallas tole tekmo enostavno moral dobiti, pa čeprav je imel Cleveland res lep čas za počitek (zadnja tekma v soboto).

V zadnji četrtini pa je malce zmanjkalo energije, še bolj pa so šli podcenjujoče v zadnjo četrtino, saj so res precej brez težav držali prednost 10-20 točk če tekmo...

Res škoda... po tekmi, ko so vseeno porabili relativno precej energije ob porazu, pa že danes b2b tekma proti Minesotta. Pač res stran vržena zmaga, na koncu pa je Luka prevzel krivdo za poraz, kot pravi vodja to naredi, čeprav je on bolj malo kriv, je pa res, da bo tudi sam moral malce drugače porazdelit effort, ki ga da v igro... privarčevat malce energije za zadnjo četrtino in odločilne trenutke. Tudi Kidd ni ravno blestel...

Kawhi ::

Samo za Mata:

THJ: 4-13 shooting (1-5 on 3's) = Luka's fault
DJJ: 5-13 shooting (0-4 on 3's) = Luka's fault
Grant: 2-7 shooting (0-4 on 3's) = Luka's fault

Team minus Luka shot 25-59 (7-27 on 3's). All Luka's fault.

Pa še ena:

Lively 4 skoki, Allen 24 skokov. 18 ofenzivnih skokov Clevelanda, 57/37 v skokih za Cleveland...

Samael ::

Pa čakaj no, Kawhi, a zdaj boš pa našega alternativca obremenjeval s temi težkimi detajli? ;((
A si predstavljaš, kakšne bo zganjal čez par tekem, ko pa Luki mogoče res ne bo šlo ... in bo prilezel izpod kamna pa začel "sem gledal en polčas..." (ker ja, on ujame polčase samo takrat, ko Luki ne gre) :))
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Pa čakaj no, Kawhi, a zdaj boš pa našega alternativca obremenjeval s temi težkimi detajli? ;((
A si predstavljaš, kakšne bo zganjal čez par tekem, ko pa Luki mogoče res ne bo šlo ... in bo prilezel izpod kamna pa začel "sem gledal en polčas..." (ker ja, on ujame polčase samo takrat, ko Luki ne gre) :))

Saj sem pohvalil ko je Dallas zmagal =)

Drugače pa, kaj Velezvezdnik Luka motor ekipe ne zmore motivirat igralcev da skačejo in igrajo obrambo? Ker ajde napad je pač 90% odgovoren za šut sam, ampak obramba je pa stvar volje in efforta

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Ne, ker prepočasi kvačka. Dokler ne bo bolj spreten s pletilkami nič kar naredi na parketu ni vredno omembe. Skoraj tako kot tvoji življenski dosežki.

Ja, Lively res ni imel tekme... jaz njemu to sezono še ne bi zameril nič... bo pa rabil zamenjavo, ki ni tipa Powell... za Allena pa že nekaj sezon pišem, da bi ga rade volje gledal v DAL... da ne omenjam njegove čupe, ki spominja na neke druge čase... sej roko na srce, razen Luke pri DAL ni koga za pohvalit, ajd, pogojno še Exum in Seth in vprašanje, kdaj bo spet imel takšno tekmo.

Boli malce tale poraz, ker je zmaga res bila na dlani... sploh pa, ker niso igrali Mobley, Garland in Mitchell, takšne priložnosti ne bo več verjetno nekaj časa... zdej pa tekma proti MIN, ko pa bo res težko zmagat... se pa počasi DAL pomika v play-in zone...

Prihajajoče tekme Dallasa:

Do konca decembra:

@MIN
@GSW

Celoten januar:

@UTA
POR
POR
MIN
MEM
NYK
NOP
NOP
@LAL
@GSW
BOS
PHO
@ATL
SAC
ORL
@MIN

Malce več domačih tekem če drugega ne...

Zahod je res brutalen. Sreca z poskodbami bo kljucna. Ce jim uspe trejdat za visino/obrambo bi bilo tudi super.

globoko grlo ::

Bi mogl strajkat komplet vsi igralci, 16 tekm v januarju je bedarija. Nej majo 60 tekm v sezoni pa bo basket na visjem nivoju.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

globoko grlo je izjavil:

Bi mogl strajkat komplet vsi igralci, 16 tekm v januarju je bedarija. Nej majo 60 tekm v sezoni pa bo basket na visjem nivoju.

Da vidimo kako dobri in pripravljeni so.

Tale Dallas pa res ne vem... Vsi tulijo/mo, da rabijo močno,visoko krilo ali krilnega centra, in backup centra oni pa podpišejo še enega malega 185cm beka v stilu Hardyja/lani Burke

https://twitter.com/ShamsCharania/statu...

Kawhi je izjavil:

Tale Dallas pa res ne vem... Vsi tulijo/mo, da rabijo močno,visoko krilo ali krilnega centra, in backup centra oni pa podpišejo še enega malega 185cm beka v stilu Hardyja/lani Burke

Tole tudi jaz težko razumem, če seveda pride do realizacije... že tako bo zanimivo videt, kako se bo Irving odzval, ko bi naj Kidd po njegovih besedah dal v prvo petorko Exuma namesto Kyrieja...

@globoko grlo, to, da je tekem preveč, se dejansko zavedamo vsi in realno tudi je problem... ne bi o tem, ker bi lahko napisal cel roman... zaradi tega je potem seveda tudi več load managementa, poškodb... ampak tu je stališče lige jasno in boš prej videl še več tekem, kot manj... it makes money...

to si mal narobe zastopil, ne bo Kai izven prve peterke. V prvi peterki naj bi bili Luka, Exum, Kai, Djj in Lively. Williams gre ven (igra res katastrofalno).

@globoko grlo, to, da je tekem preveč, se dejansko zavedamo vsi in realno tudi je problem... ne bi o tem, ker bi lahko napisal cel roman... zaradi tega je potem seveda tudi več load managementa, poškodb... ampak tu je stališče lige jasno in boš prej videl še več tekem, kot manj... it makes money...

Ampak zakaj je preveč tekem? Saj pa so vsi pod enakim številom tekem overall... ampak eni so bolj utrujeni drugi manj... Torej je problem osebna prirpava in primerna rotacija šefov franšiz oz. trenerjev...

Kawhi je izjavil:

to si mal narobe zastopil, ne bo Kai izven prve peterke. V prvi peterki naj bi bili Luka, Exum, Kai, Djj in Lively. Williams gre ven (igra res katastrofalno).

To pa že gre... Williams je res malce izgubljen zadnje čase, upajmo da bo ready do play-ina oz playoffa... je pa res, da ko takole pogledaš njegovo statistiko, izgleda res precej slabo...

Na uč izgleda še slabše, v obrambi je tudi katastrofalen.

Vidim pa, da je na božični dan Aarona Gordona v obraz in desno roko ugriznil pes... 21 šivov, menda bi naj manjkal kar nekaj časa... Denver je na zadnjih 9 tekmah, zmagal 8-krat...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Badwolff ::

Tud Kidd ni tok nor, da bi dal Kaja na Kolpi, kmon...

Sam sem tudi proti zmanjšanju števila tekem. Sploh brez znižanja plač in league passa. Karte bi itak avtomatično šle gor, ampak to me ne gane tle v Evropi.

Pa saj fora je v tem da ekipa ima na voljo 12košrakašev ali nekje tu? Naj se minute enakomerno razporedijo med teh 12 in bo poškodb manj, če pa glup trener forsira 6-7 igralcev pa pač pride cena za to.

Mato 4 president, pa ne se zdej smejat!

Hispartija ::

Mene je sram za matota..jesus

Ja, tule (v prvi polovici intervjuja) je Exum razlagal o svojih pogledih na Kiddovo izjavo, da ostane v prvi peterki tudi po povratku Kyria, pa kje vidi prednost sočasno treh ball handlerjev na igrišču. Kyrie, kot ste že povedali, kljub Exumu ni mišljen za prihod s klopi.

Samael != Samuel

Kawhi je izjavil:

Pa ne samo to.

The Dallas Mavericks waived Dexter Dennis to create a two-way contract slot for Brandon Williams.
Samael != Samuel

Proti Minesotti so se še dobro upirali... Hardaway dober... moram pa pohvalit Powella, kar je redko 12 točk, 14 skokov, 6 podaj in 2 ukradeni žogi, ne vem, kdaj sem ga nazadnje videl tako igrat.

Hardawayu na sreco placa stagnira, tako da bo pocasi vreden svojega denarja. Glede na placilo, pa definitivno ne daje presezka, ampak zadovoljiv delez.

Za primerjavo, Powell letno pokasira 4 milijone, Hardaway pa skoraj 18 milijonov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

@kow,
Letos Hardaway dosega v povprečju 3 točke več na tekmo, v primerjavi z lansko sezono... plačo res nima nizko, ampak zaenkrat je povsem soliden, še bolj pa bo pomembno, kakšen bo konec sezone.

Mogoče se bo slišalo malce zlobno, ampak dejansko je 4M$ plače Powella nekaj podobnega, kot pri Hardawayu... običajno pol sezone ne igra, četrtino igra obupno, četrtino za silo... takšne prebliske kot je tale, pa najdemo 1-2 na sezono.

Bo kar nekako sorazmerno, kot pri Hardawayu.

THJ - 17.5 točke, 3.7 skoka - 18M$
Powell - 4.3 točke, 3.1 skok - 4M€

Pa bolj kot surova statistika kažejo igre na parketu, ko je Powell praktično non-factor. Sicer pa so se hoteli znebiti Hardawaya, že večkrat... če se tu slučajno očita kaj Dallasu. Je bilo pa še precej bolj nujno se znebit Bertansa, ki je imel primerljivo pogodbo z Hardawayom... pa Bullocka, pa še koga, kar pa jim je že uspelo.

Dobre pogodbe (za klub) imata recimo Hardy 1,7M... Derrick Jones 2,7M€... na drugi strani, pa ima Holmes 12M$, ki bi moral prvo dobit proper priložnost, mislim, da si jo zasluži... Kleber ima 11M$... če pa smo lahko mogoče do koga kritični, po tistem sicer dobrem začetku sezone, pa je Grant Williams, z 12,4M$ pogodbe... ko potegneš doprinos igri, statistiko in plače... potem je tale plača Hardawaya nekako povsem normalna... je pa tipičen šuter, kako že pravijo američani "microwave type of player"... bi si tudi sam želel, da bi bil bolj konstanten, čeprav v zadnjem obdboju mu tudi tega ni prav zares za očitat... bi pa fant mirno lahko več koristil tudi prodor in met iz pol-razdalje.

Mogoče se bo slišalo malce zlobno, ampak dejansko je 4M$ plače Powella nekaj podobnega, kot pri Hardawayu... običajno pol sezone ne igra, četrtino igra obupno, četrtino za silo... takšne prebliske kot je tale, pa najdemo 1-2 na sezono.

Powel-a ne rabi nihce, THJ-a bi zihr nekdo ponucal. Letos res igra dobro + naslednje leto je v zadnjem letu pogodbe.
Dallas rabi visino/obrambo precej bolj kot shooterja (po mojem) in nima veliko "assets". Ce nekdo ponudi centra/obrambno krilo za THJ-a + stuff potem bi to vzel, ker tradas igralca ko na high-u ne na low-u.

IMO bo ob deadline THJ kar iskana roba (čeprav bomo navijači verjetno še bvedno razočarani kaj bodo dobili za njega), če ohrani tale nivo. Dobre igre + expiring, pa šuterja rabi marsikatera ekipa. Verjetno so poleti pa le hoteli preveč za njega.

A se ve kdaj bo un lenuh od Irvinga nazaj pršu?

Čakamo, da demostriraš in bomo potem na praktičnem primeru videli, če simulira ali res tako dolgo traja sanacija poškodbe.

V glavnem, danes tekma DAL proti GSW ob 2:30 po našem času.

Kleber in Irving out... vsaj na ESPNju je Luka še vedno naveden, kot day-time-decision. Na drugi strani je samo Looney pri statusu game-time-decision.

Bo verjetno v kratkem znano, če bo igral Luka, sicer bo seveda težka...

BREAKING: The Raptors have traded OG Anunoby, Precious Achiuwa, and Malachi Flynn to the New York Knicks for RJ Barrett, Immanuel Quickley, and a second-round pick.

Og Anunnoby za Quickleya in RJ Barreta in enega 2.picka. Dobr deal za Nickse, čeprav je meni Quickley zelo všeč

Ok, še Achiuwa, še bolje za Nickse.

Je pa res da je OG free agent po tej sezoni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kawhi ()

Badwolff ::

A win for......

Pistons

hunter01 ::

Ravno to mi je najprej na pamet padlo. Now or never za Pistonse je tekma proti Raptorsom :-)

Zimonem ::

Po koncu sezone Dragić penzija.

Kurzweil je izjavil:

Kleber in Irving out... vsaj na ESPNju je Luka še vedno naveden, kot day-time-decision. Na drugi strani je samo Looney pri statusu game-time-decision.

Luka in Exum sta jih "pojedla za zajtrk".

kow je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Luka in Exum sta jih "pojedla za zajtrk".

Ah dej no, to je hotel ravno Mato povedati, si mu vzel z jezika :(
Samael != Samuel

Matheus ::

Dobra predstava Dončića. Komaj čakam objavo, da je padel za eno mesto v boju za MVP-ja. Ne rečem, tudi Embid trenutno izvenserijsko, se mi pa zdi, da bi si veliko bolj zaslužil trenutno biti med TOP 3 kot pa Jokić ali Giannis.

Moja TOP 5 izbira v tem trenutku absolutno tudi Shai Gilgeous-Alexander. Še posebno, ker ima OKC tudi izjemen score 21-9.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matheus ()
««
11 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733275168 (68801) mersault

Več podobnih tem