» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
8 / 59
»»

IL_DIAVOLO ::

Problem bo nastal, ko se bo Irving dovolj sestavil in zahteval trade ali dobil ponudbo biti prvi zvezdnik. Poleg doncica to pac ni mozno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zimonem ::

Za enkrat izgleda miren. za kak trde je na Max pogodbi mora biti tudi nekdo pripravljen plačat, če udari ven njegova norost , mislim da ne bo nihče dal tega denarja.

kixs ::

Ob 2:00 spet akcija ;)

purgas ::

Telemach ali T2...so kje prenosi Dalas...

Dobro, da sem sel ze prej spat...

Kurzweil ::

Sam sem začel gledat tekmo, pa zaspal po 2 min... ne vem, kaj se je prav zares dogajalo... je bil Luka v nekem modu počivanja? Kolikor gledam, da si je vzel zgolj par metov in manj igral?

In the meantime, LAC score 0-5 s Hardnom...

Sem pa kar malce presenečen nad začetkom sezone Indiane in Houstona.

Kawhi ::

Luka je igral kot da ima ornk hangover. Bourboun street verjetno. Cel kup napačnih podaj, mislim da v prvih osmih minutah 6. Po moje najslabša Lukina igra kar sem jih gledal... Brez osredotočenega Luke je pa Dallas res res slab...

Zjuraj sem zacel gledat highlightse in nisem mogel do konca pogledat...

Sem pa imel nastavljeno uro na 1:59, vendar sem spal naprej... se dobro, sem se vsaj "naspal" po dolgem casu :lol:

Draymond Green... :))

Horas ::

tega greena bi blo treba že zdavni izključit iz lige, psiho en!!! še rodman ni bil tak norc.

lepo se vidi da je gobert samo hotel pomirit klaya.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

RUMOR IN LOCKER ROOM: James Harden reportedly "wants out" of Los Angeles while Saudi Pro League still wants him with $900M of contract.

Besides, Harden threw a chair in the Clippers locker room that inadvertently struck Kawhi Leonard.

Itak ne gre tole resno jemat, je pa zabavno...

crniangeo ::

Horas je izjavil:

tega greena bi blo treba že zdavni izključit iz lige, psiho en!!! še rodman ni bil tak norc.

Ne vem če je Rodman prava primerjava. Boljša primerjava je Bill Laimbeer
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

crniangeo je izjavil:

Horas je izjavil:

Ne vem če je Rodman prava primerjava. Boljša primerjava je Bill Laimbeer

ja na njega sm pozabu, je bil eden bolj umazanih igralcev, pa še v ekipi deotrita bad guysev.

samo tale donkey je res čez les.

Tole proti WAS je šlo pa spet precej smooth... sem še vedno malce presenečen nad tisto drugo tekmo proti NOP, ampak očitno so jih po dobri prvi tekmi, kar malce podcenjevali, na drugi strani pa je bil NOP precej motiviran.

Gledal sem nekje do 10 min pred koncem, ko je bila razlika že nekih +25 in sem si raje vzel tistih 30 min več spanca. Do takrat pa precej gladka igra, tokrat brez Irvinga.

Trojke so DAL fino tekle, na koncu lepo nad 40% pri 17 zadetih trojkah. Dober je bil spet Tim Hardaway (trojke 7/11)... najboljši del tekme pa verjetno, ko se je WAS nekako bolj skoncentriral na met DAL za tri točke, potem pa je Luka 3-4x podal lepo na alley up Livelyju, tako se lepo fokus preusmerili na branjenje pick and rolla in padla so spet trojke, ko je bil prostor oz. lep spacing.

Luka, če bi igral celotno tekmo, bi verjetno bil pri tripple doublu.

Seth Curry najboljša predstava v dresu DAL v tej epizodi, gre predvsem poudariti njegov 100% met (4/4 za 2, 2/2 za 3 in 1/1 prosti met).

Ima tale DAL neprimerljivo več širine kot lani, res dodana vrednost sta Lively, Williams, pa tudi Derrick Jones Jr., ki je tokrat 20 točkam (met 8/11), dodal še 7 skokov.

Nekaj minutaže je bilo tudi za Holmesa, Prosperja, Exuma,...

Če bi kaj pokritiziral je Josh Green in njegovih 37 min, pri tem pa 0 točk (met 0/4) in 4 skoki. Mogoče sem od Hardyja in Greena pričakoval malce več.

Resnično pa upam, da bo Lively zdrav celotno sezono, ker je res zlata vreden, ob tem, ko sta podpovrečna oz menjkajoča Powell in Kleber.

Harden... odkar je odšel iz Philadelphie slednja še ni izgubila, odkar je prišel v Clipperse, slednji še niso zmagali... za Kawhija Leonarda pa je ta serija porazov najdaljša v njegovi karieri, vključno z njegovo kariero pred NBAjem...

Mike Conley že 200 minut ni izgubil žoge ali drugače, Conley je izgubil v tej sezoni samo 1 žogo, to je bilo na prvi tekmi sezone, po vseh 43 sekundah igre proti Minesotti.

Draymond Green pa bi naj dobil 5 tekem prepovedi, kar je vsaj po mojem skromnem mnenju premalo...

Matheus ::

Sem pisal takoj po prihodu Hardna, da po šla krivulja Clippersov navzdol.

donkey monkey samo 5tekem????? pa to je za zapor!!!

Zanimiv razplet Rockets : Clippers...

Samael ::

Nisem gledal, kaj (razen rezultata seveda) se je pa dogajalo?
Samael != Samuel

Imas izsek:

Mato989 ::

Kako kaj nerealni Dallas? Sem gledal 4/4 sem se slučajno zbudil dosti prej... proti Sacramentu... Nič kaj navdušenih komentarjev zadnji teden
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Ganon ::

309 točk na tekmi brez podaljškov. Je to še košarka?

GupeM ::

Seveda. Nič preveč posebnega. Bi pa bilo to precej posebno na nogometni tekmi, recimo. Ali vaterpolo, rokomet ...

Ganon je izjavil:

309 točk na tekmi brez podaljškov. Je to še košarka?

seveda, to je namen košarke, zadevat,zabijat koše. tako kot pri nogometu rokometu gole.

vi pa vaše zgražanje nad takimi stvarmi.

ko pa igralci dajo po 50točk je pa super?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

James je se vedno doktor za donkeja in vse skor enake statse kot prime doncic

Malo bo lal zmanjkalo

Dallas pa se kaze realna moc

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Sem gledal malce po intervalih, malce spal, malce gledal.. ampak jim je po +20 uspelo naredit končnico zanimivo oz. so skoraj zapravili zmago, na koncu pa vendarle zmaga in to je to, kar šteje... Luka odličen, razen meta za 3 točke, ponovno tekma, kjer ni izgubil nobene žoge, na tem področju je letos Luka res napredoval... odličen tudi Irving, s clutch zadeto trojko, kar smo seveda od Irvinga pričakovali, da prinaša k mizi, sej je pred prihodom v DAL veljal za najbolj clutch igralca lige... dobro še Josh Green.... je pa odločilno trojko za podaljšek zgrešil James, ko že Mato ravno omenjaš slednjega...

judoka ::

Luka odličen, razen meta za 3 točke, ponovno tekma, kjer ni izgubil nobene žoge, na tem področju je letos Luka res napredoval..

Ce ne bi bilo tistih tekem z po 8-9 to bi se strinjal. 4,4 TO v novembru in 3,3 v oktobru. Ne vem kolk je imel v prejsnjih sezonah.

Kurzweil je izjavil:

Sem gledal malce po intervalih, malce spal, malce gledal.. ampak jim je po +20 uspelo naredit končnico zanimivo oz. so skoraj zapravili zmago, na koncu pa vendarle zmaga in to je to, kar šteje... Luka odličen, razen meta za 3 točke, ponovno tekma, kjer ni izgubil nobene žoge, na tem področju je letos Luka res napredoval... odličen tudi Irving, s clutch zadeto trojko, kar smo seveda od Irvinga pričakovali, da prinaša k mizi, sej je pred prihodom v DAL veljal za najbolj clutch igralca lige... dobro še Josh Green.... je pa odločilno trojko za podaljšek zgrešil James, ko že Mato ravno omenjaš slednjega...

Ja Dallas je dobro igral kot kaže v 1. polčasu, jaz sem se sicer vključil ravno zadnjo minuto pred polčasom... pol sem pa gledal 3/4 ko sem mel zajtrk in so gnojili orenk...

Irving je rešil tekmo... Lebron pa sicer zgrešena trica ampak za skor 40 letnika vrhunski statsi, brez njega bi LAL bil bolj LOL

@judoka, manj ima izgubljenih žog... pretekla leta je bil 1. oz. 2. po tem statističnem podatku, običajno ob boku s Hardnom, zdej je nekje med 6-8. mestom... je pa normalno, da če si toliko v igri oz. pri žogi, da jih tudi izgubljaš... to statistiko mu precej kvarita samo dve tekmi, tista druga proti NOP, ki je sicer bila overall katastrofa, na tisti je imel 8 izgubljenih žog... in tista proti DEN... prej je imel konstantno izgubljenih 5-6 žog... je pa letos pri Luki za pohvalit 40% met za 3 točke... pri tem procentu je zadel letos že 60 trojk, kar ga uvršča na 2. mesto v ligi, prvi je Curry s 73 zadetimi trojkami, 3. je Hardaway z 53 zadetimi trojkami.

@Mato989, Dallas je bil že v lepi prednosti, tekmo so vzeli potem malce neresno, komentator je že govoril o tem, kako Luke verjetno ne bo več v igri v 3. četrtini... to če bi odigrali zrelo, bi gladko zmagali. Ni pa nihče rekel, da ni spoštovanja vredno, kako igra Lebron pri svojih letih, pravtako ne vem, zakaj je treba takoj vleči neke vzporednice z Luko, ker letos razen tekme prot NOP in deloma proti LAL, objektivno nimaš njega kaj veliko za kritizirat.

DAL se še vedno giblje med 2. in 4. mestu na zahodu, če bo temu tako konec sezone, bo več kot odlično.

Zdej pa pozor, kakšen je razpored tekem DAL, dejansko zelo pomembno, kar se tiče lestvice na zahodu, saj sledi res dolga serija, izključno tekem proti ekipam iz zahoda:

@LAC
HOU
MEM
OKC
@MEM
LAL
MIN
@POR
@DEN
LAC
@HOU
SAS
@PHO
-------- CLE
@MIN
@GSW
@UTA
POR
POR
MIN
MEM

Res zanimiva serija proti ekipam iz zahoda... v naslednjih 21 tekmah, 20 tekem proti ekipam iz zahoda... dejansko če tole oddelajo z odliko in so nekje na 70-80%, je to že res velik korak proti playoffu... smešno to napisat tako zgodaj, dejansko pa ni prav daleč od resnice.

Ja karkoli bo nad 5 mesto bo za Dallas vrhunsko... Še vedno jih na koncu priakujem med 5 in 9

GupeM ::

Mato989 je izjavil:

Kako kaj nerealni Dallas? Sem gledal 4/4 sem se slučajno zbudil dosti prej... proti Sacramentu... Nič kaj navdušenih komentarjev zadnji teden

Si pozabil, da si rekel, da ne boš nič najedal?

Mato989 je izjavil:

Ne bom nič najedal, brez skrbi... pogledal sem prvo tekmo, naslednjič pogledam spet PO... če pridejo do tja, ker lani niso.

3. mesto Luka, s podajo med nogama Lebrona... 1. mesto Irving z odločilno trojko, podal pa mu je Luka...

Sem moral kar ene parkrat pogledat podajo med nogami :lol: Pika na i pa se trica iz te podaje.

GupeM je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Si pozabil, da si rekel, da ne boš nič najedal?

Mato989 je izjavil:

Ne bom nič najedal, brez skrbi... pogledal sem prvo tekmo, naslednjič pogledam spet PO... če pridejo do tja, ker lani niso.

Saj nisem, ampak zdaj sem pa gledal tekmo zato sem komentiral =)

Hkrati pa je Luka imel najslabši +/- v ekipi, ironično pa Irving najboljšega 8-)

judoka ::

Kako je pa to ironija klovn?

Mato989 je izjavil:

Hkrati pa je Luka imel najslabši +/- v ekipi, ironično pa Irving najboljšega 8-)

Si le nekaj našel :)) Dallas je zmagal, še toliko boljše, če je bil includan Irving, da bi bilo še večkrat tako ;)

drvo ::

Kurzweil je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Si le nekaj našel :)) Dallas je zmagal, še toliko boljše, če je bil includan Irving, da bi bilo še večkrat tako ;)

Zanimiv bi bil rezultatski minus, če Luka ne bi igral. Tudi na lestvici ne bi bili na četrtem mestu, verjetno bi bili nekje pri dnu, kljub Irvingu. Mato ne more, da ne bi težil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

Ganon ::

Horas je izjavil:

seveda, to je namen košarke, zadevat,zabijat koše. tako kot pri nogometu rokometu gole.

GupeM je izjavil:

Seveda. Nič preveč posebnega. Bi pa bilo to precej posebno na nogometni tekmi, recimo. Ali vaterpolo, rokomet ...

Bom tole vzel kot slabo šalo.

DejchSLO ::

Mi lahko kdo razloži zakaj točno je ta inseason tournament? Kaj točno je njegov pomen?

globoko grlo ::

Verjetn $$$ oz. ker so to tekme na začetku sezone, nobenga glih kj preveč ne brigajo.

Tako pa imaš "turnir zmagovalca".
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Badwolff ::

$$$$×

Seprav, če prav razumem, je ta inseason turnir sm pač zase turnir in nima veze z standingsi v sezoni ali za pozicije za playoff? Pač neka dodatna stvar, kao dodatn achievement?

Tidule ::

ja, pač poskus NBA da dvignejo gledanost. Za igralce pa dodaten denar. Na samo sezono v toliko vpliva, da pač tudi tekme iz turnirja vplivajo na končni razpored.

A vplivajo na končni razpored? Nisem natančno spremljal. Seprav, če razumem, te zmage v turnirju se štejejo tudi v regural season?

da te tekme se štejejo za redni del. torej zmage in porazi.

ok štekam. hvala.

jaz vidim da se igrajo bolj zazvezo in so bolj tekmovalni tudi v obrambi. meni se zdi dobro.

IL_DIAVOLO ::

Nba pridobiva ocitno na priljubljenosti, ze danes lahko spremljamo nba na bolj domacem kanalu a 8-) Predvsem bo vec reklame kdaj so tekme in zna bit precej gledano.

Zdaj igrajo Bucksi in Portland.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Badwolff ::

Bucksi... groza kako igrajo
««
8 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733273858 (67491) mersault

Več podobnih tem