Forum » Igre » StarCraft BroodWars
StarCraft BroodWars
frenk ::
jest sm to zmer s tamaumu špilou dokler ni tamau dobu ti4200, potem sva pa presedlala na grafično zahtevejše špile...sm pa igral agresivno ali pa defenzivno...agresivno s protossi, in sicer večinoma z zealot-i, pri defenivni igri sem pa uporabu terran-e...pri teranih sem večinoma zasegel do tri kristalna polja in gradil obrambo, ki je bila sestavljena iz bunkerjev v katerih so bili marinci, za njimi siege tanki, na vrhu pa še battlecruiserji...ko se je pa nabralo dovolj battlecruiserjev sem pa pač napadu...valkyri sm pa tud uporabljal ampak je proti tistim letečim zerg kamikazam nemočna
Gemm ::
Špilal sem vse rase :)
Protoss
- dark templar kebab mojster rush - če nima detectorjev je mrzu
- scout rush - če nima kej za anti air je adijo
Zerg
- zarediš chokepointe z lurkerji in maš zadi zračni support
- burrowaš zerglinge pred kristalčki in plini, da mu pojejo kmete
Terran
- sitzkrieg .. glede na to da so ghost bunkerji in siegi orng močni, se ne splača pretirano stormat
- 3 cloakani ghosti + 3 medici, vsi z defense matrixom in nuketa
Tako nekak.
Protoss
- dark templar kebab mojster rush - če nima detectorjev je mrzu
- scout rush - če nima kej za anti air je adijo
Zerg
- zarediš chokepointe z lurkerji in maš zadi zračni support
- burrowaš zerglinge pred kristalčki in plini, da mu pojejo kmete
Terran
- sitzkrieg .. glede na to da so ghost bunkerji in siegi orng močni, se ne splača pretirano stormat
- 3 cloakani ghosti + 3 medici, vsi z defense matrixom in nuketa
Tako nekak.
BigWhale ::
Kaj pa, ko si sam in igras proti stirim Zergom, ki imajo difficulty level za trenutno mapo nastavljeno na insane?
Edit:
Sicer so pa rush tehnike precej trapast nacin igranja... Pa se prelahko je odbiti tak napad.
Imel sem bolj v mislih head-to-head spilanje, kjer igra vec ljudi. Player vs Computer je bolj ali manj dolgocasna zadeva... :)
BTW: Je se kaka igra, ki bi bila malo podobna star craft? Recimo raznolikost enot? Ki je tukaj v bistvu odlicna..
Edit:
Sicer so pa rush tehnike precej trapast nacin igranja... Pa se prelahko je odbiti tak napad.
Imel sem bolj v mislih head-to-head spilanje, kjer igra vec ljudi. Player vs Computer je bolj ali manj dolgocasna zadeva... :)
BTW: Je se kaka igra, ki bi bila malo podobna star craft? Recimo raznolikost enot? Ki je tukaj v bistvu odlicna..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12379 (1873) | mtosev |
» | Katera strateška igra ti je najboljša?Oddelek: Igre | 8550 (7480) | DiaMonDer |
⊘ | StarCraft 2 Beta key tekmovanje #2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5388 (4894) | ahac |
⊘ | Starcraft 2 beta key tekmovanjeOddelek: Igre | 3337 (2618) | destroyer2k |