Forum » Izdelava spletišč » Izbira website builderja za Wordpress
Izbira website builderja za Wordpress
i33a ::
Pozdravljeni,
za prijatelja in še za eno neprofitno društvo imam namen postaviti dve (dokaj enostavni, a vseeko všečni) spletni strani.
Trenutno se ukvarjam s tem kateri builder naj izberem za spletno stran?
V preteklosti sem enkrat delal z Elementorjem (a je z cca 90EUR/leto) precej drag, saj ne načrtujem nekih velikih sprememb in popravkov v prihodnje. Imate kak predlog?
za prijatelja in še za eno neprofitno društvo imam namen postaviti dve (dokaj enostavni, a vseeko všečni) spletni strani.
V preteklosti sem enkrat delal z Elementorjem (a je z cca 90EUR/leto) precej drag, saj ne načrtujem nekih velikih sprememb in popravkov v prihodnje. Imate kak predlog?
bbbbbb2015 ::
Pozdravljeni,
En tak zelo v redu je Nicepage:
https://nicepage.com/
Zastonj verzija ima malo možnosti eksportov. To je v resnici nekdanji Artisteer, ki ima zgodovino 10+ let. Svojčas je to bila windows aplikacija, zdaj pa so ga zgleda malo predelali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 5982 (179) | Liker |
» | Blog na Wordpressu - predlogiOddelek: Izdelava spletišč | 2000 (1504) | urli |
» | Društvo, pri kateri banki računOddelek: Loža | 6524 (1978) | Tsunamii |
» | Koliko se vrtijo cene izdelave WP strani?Oddelek: Loža | 2320 (1968) | martincek1 |
» | Autoptimize mi je zrušil stran WP -Kaj sedaj?Oddelek: Izdelava spletišč | 2671 (1988) | Stari89 |