Forum » Loža » Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Danes zjutraj grem na fruštek v hotelu. Ponavadi spijem kavo, đus in vzamem en rogljiček.
Pridem dol, pred kavamatom kakih 10 starin čaka. Starin mislim, pa sem že jaz star. Torej vzamem đus, rogljiček in se parkiram za mizo.
Zraven mene sedita dva, mož in žena, preko 70 let, iz te kompanije. Skužim da so švabi, prišli z busem da prespijo. In free zajtrk, jasno. V glavnem, na mizi sta imela krožnik s kruhom, nekako vsaj za 5 ljudi in krožnike s salamo, sirom, jajci, marmelado... Vsega vsaj za 5 ljudi, 5 dobrih jedcev, ne takih, kot sem jaz. Jesta kot da jima gre za življenje. Nekje vmes se stari zakadi v vrsto za novo porcijo kofeta, ker sta bila samo dva v vrsti. Potem jesta dalje. Pride kelnarca s pladnom, na njem kozarci, kao panacota. Stari zaštarta do šanka, počaka da se kelnarca umakne, takoj pograbi dva kozarčka, jih strese v večjo šalco in s taveliko žlico v momentu zmaže. Potem gre še po dva kozarčka, jih postavi na mizo za sladico in dalje natepava kruh s čimerkoli. Redno hodi tudi po đus, da lahko poplakne.
Ko pogledam naokrog, vidim da tudi ostali penzioneri ne zaostajajo, ampak z enako ihto tlačijo vase vse, kar jim pride po roke. Kot bi odprl kante za smeti in vanje metal hrano. Kelnarce, seveda, niso mogle dohajati in filati zaloge. Meni, recimo, je popolnoma nepredstavljivo, kako lahko nekdo spravi vase take količine hrane. Ajde, če bi bil star 20 let, imel preko dva metra in preko 100 kil, še nekako, ampak da pa 75 let stara baba lahko 45 minut tlači hrano v gobec, je pa onkraj mogočega. Oz. ni, ker sem videl na lastne oči.
Po mojem je bilo hotelirju krepko žal za ta dva busa, ker je vse, kar je imel od tega bilo to, da je moral oprati en kamion rjuh in brisač in nadomestiti en kamion hrane. Takih gostov si res lahko samo želiš.
Pridem dol, pred kavamatom kakih 10 starin čaka. Starin mislim, pa sem že jaz star. Torej vzamem đus, rogljiček in se parkiram za mizo.
Zraven mene sedita dva, mož in žena, preko 70 let, iz te kompanije. Skužim da so švabi, prišli z busem da prespijo. In free zajtrk, jasno. V glavnem, na mizi sta imela krožnik s kruhom, nekako vsaj za 5 ljudi in krožnike s salamo, sirom, jajci, marmelado... Vsega vsaj za 5 ljudi, 5 dobrih jedcev, ne takih, kot sem jaz. Jesta kot da jima gre za življenje. Nekje vmes se stari zakadi v vrsto za novo porcijo kofeta, ker sta bila samo dva v vrsti. Potem jesta dalje. Pride kelnarca s pladnom, na njem kozarci, kao panacota. Stari zaštarta do šanka, počaka da se kelnarca umakne, takoj pograbi dva kozarčka, jih strese v večjo šalco in s taveliko žlico v momentu zmaže. Potem gre še po dva kozarčka, jih postavi na mizo za sladico in dalje natepava kruh s čimerkoli. Redno hodi tudi po đus, da lahko poplakne.
Ko pogledam naokrog, vidim da tudi ostali penzioneri ne zaostajajo, ampak z enako ihto tlačijo vase vse, kar jim pride po roke. Kot bi odprl kante za smeti in vanje metal hrano. Kelnarce, seveda, niso mogle dohajati in filati zaloge. Meni, recimo, je popolnoma nepredstavljivo, kako lahko nekdo spravi vase take količine hrane. Ajde, če bi bil star 20 let, imel preko dva metra in preko 100 kil, še nekako, ampak da pa 75 let stara baba lahko 45 minut tlači hrano v gobec, je pa onkraj mogočega. Oz. ni, ker sem videl na lastne oči.
Po mojem je bilo hotelirju krepko žal za ta dva busa, ker je vse, kar je imel od tega bilo to, da je moral oprati en kamion rjuh in brisač in nadomestiti en kamion hrane. Takih gostov si res lahko samo želiš.
starfotr ::
Nihče ne dela izgube.
Pač naj se nažirajo kolikor željo. Sami sebi bodo uničili zdravje. Pretirano žretje jim ne bo prineslo sreče.
Mi je pa to zanimivo, koliko jih gre na dopust, da se potem nažirajo. In to jim je vrhunec dopusta. Mogoče bi bilo ceneje, če gredo v lokalno gostilno ali hotel na zajtrk in se tam nažirajo do onemoglosti. Hitreje in ceneje. Ker drugega itak potem ne delajo cel dan.
Pač naj se nažirajo kolikor željo. Sami sebi bodo uničili zdravje. Pretirano žretje jim ne bo prineslo sreče.
Mi je pa to zanimivo, koliko jih gre na dopust, da se potem nažirajo. In to jim je vrhunec dopusta. Mogoče bi bilo ceneje, če gredo v lokalno gostilno ali hotel na zajtrk in se tam nažirajo do onemoglosti. Hitreje in ceneje. Ker drugega itak potem ne delajo cel dan.
NuMaN ::
Kak egotrip, ha ha.
Ta komentar se je nanašal na izbrisani komentar novo registriranega uporabnika ...
Tako da je sedaj brezprdmenten.
Nihče ne dela izgube.
Pa saj je napisal, da so Nemci.
Kebab, karivurst ...
Naj se vsaj tu najejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
dronyx ::
Mene Rab ni ekstra navdušil, vroče ko pes, peščena plaža, parkingi vsepovsod za plačat, cene edino solidne, s parimi izjemami.
Jaz sem se na rajski plaži ustavil na izletu iz Krka na Goli otok. Po tisti mivki hodiš sto metrov, pa še nisi niti do kolen v vodi, voda pa vroča, da dobiš opekline. Nora destinacija.
Še nisi bil v Bolgariji na zlati plaži, tam sta dva ležalnika 40 pa marela 10. Bolgarska mafija obvladuje celo plažo. Edin hrana pa slatkiši, palačinke itd. so pa ene 80% naših cen.
Na internetu piše ležalnik in marela vse po 9 levov. Dva ležalnika in marela je to manj kot 15€ po mojem izračunu. Portorož ali marsikje na hrvaški obali je standard za ta komplet 30€.
TrumpDonald ::
Dopustniki še niso nazaj prišli, da bi povedali kako je.
Mogoče se buggy javi s kakšno reportažo pa upam da gre kaj dlje kot od Lopara in še v kakšno drugo gostilno kot pesce-fish-grill-pizza-carne-pasta ob promenadi.
Mogoče se buggy javi s kakšno reportažo pa upam da gre kaj dlje kot od Lopara in še v kakšno drugo gostilno kot pesce-fish-grill-pizza-carne-pasta ob promenadi.
Saj teh dobrih poceni gostiln ne bo delil.
Se hitro razve.
Nastane gneča, zvišajo se cene.
Pač je dobro obvladati jezik in se spoprijateljiti s kakim domačinom.
Se hitro razve.
Nastane gneča, zvišajo se cene.
Pač je dobro obvladati jezik in se spoprijateljiti s kakim domačinom.
Telbanc ::
Kolega je u Dalmaciji na svojem. Vprašam ga če kaj prinesem s seboj. Ker grem dol...Pravi da sam dost keša.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Kolega je u Dalmaciji na svojem. Vprašam ga če kaj prinesem s seboj. Ker grem dol...Pravi da sam dost keša.
Ne preveč inteligenten nasvet. Zadnjič gledam neke like, ki so šli z Zvonetom Šerugo po Namibiji. Tudi tja dol so vso hrano privlekli iz Slovenije, vključno s kranjskimi klobasami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
sbawe64 ::
Danes zjutraj grem na fruštek v hotelu. Ponavadi spijem kavo, đus in vzamem en rogljiček.
To se dogaja po vseh hotelih, kjer imaš self service obroke.
Koliko gre tam hrane v nič bi lahko celo Afriko nahranil.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Magic1 ::
To sem opazil, da se bolj dogaja v cenejših hotelih. V mal dražjih so ljudje bolj kultivirani. Najhuje je, ko si polnijo krožnike in sploh ne pojejo vsega. Nabaše na polno, potem pa pušča kar mu ni najbolj in nato ponovi vajo.
Magic
Saj ti zajtrki stanejo ponavadi v hotelih kakšnih 20€ ali še celo več, tako da za tak denar se po moje lahko do sitega naješ.
nejc_nejc ::
Danes so se začele počitnice na Bavarskem in Baden-Württemberg-u, nemški in avstrijski mediji poročajo o krajših kolonah na cestah, kot je to ponavadi za tak čas. Na srečo so hrvati pametno dvignali cene, da ne bo minusa.
Mah švabi imajo na autobanu itak vedno stau. Samo, da čez mejo prideš, nima veze katero.
bciciban_ ::
To so penzionerji, tudi naši so isti.
Tašča in tast pa njuni bratje in sestre so malo starejši pa vsi že v penzijah.
Za hotele se gleda samo to koliko zastonj obrokov imaš vključenih pa kako je za jest.
Da ne govorim o tem da je bi en izmed njih dokaj uspešen privatnik, dobesedno sedi na miljonu pri svojih skoraj 70ih.
Potem pa hodita z ženo v torek po pico v lokalno picerijo k majo akcijo.
In v spar menzo k so kuponi za znižanje.
Kot da bo kaj s sabo nesel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bciciban_ ()
Če ni bil od rojstva bogat, je pač tako.
Težko se je znebiti navad na stara leta, tudi če obogatiš in se zavedaš tega.
Težko se je znebiti navad na stara leta, tudi če obogatiš in se zavedaš tega.
wcpapir ::
Sploh ni bila taka velika razlika. Za boljši hotel sem dal 20% več in je bilo res vse na višjem nivoju. Ceno je težko napisat zaradi otrok, ker nekje so "gratis". Pač isti pogoji, 20% več.
Magic
No ja, ni bil glih poceni hotel.
4 zvezde, prva vrsta ob vodi.
Ampak penzioneri verjetno res niso vzeli delux sobe, torej večje s pogledom na vodo, ampak najmanjšo možno luknjo s pogledom na sosednji zid.
Je pa vseeno šok, ko drugače vse normalno funkcionira, potem se ti pa eno jutro ta bagra navleče in vse prežre. Pa da ne bo pomote, nosili so se, kot da so vsaj plemiči. Vsi nosove proti stropu.
Ampak penzioneri verjetno res niso vzeli delux sobe, torej večje s pogledom na vodo, ampak najmanjšo možno luknjo s pogledom na sosednji zid.
Je pa vseeno šok, ko drugače vse normalno funkcionira, potem se ti pa eno jutro ta bagra navleče in vse prežre. Pa da ne bo pomote, nosili so se, kot da so vsaj plemiči. Vsi nosove proti stropu.
HrščPščvnk ::
To sem opazil, da se bolj dogaja v cenejših hotelih. V mal dražjih so ljudje bolj kultivirani. Najhuje je, ko si polnijo krožnike in sploh ne pojejo vsega. Nabaše na polno, potem pa pušča kar mu ni najbolj in nato ponovi vajo.
Valda, da so ludje bolj kutivirani, če pa je drug tip kliantele.
Npr ċe greš z eno starleto v fensišmeksi hotel z ***** se ne spodobi da prideš ven po obedi kot pujs.
Hrošč Puščavnik, ogrožena živalska vrsta iz Tivolija.
BuDi79 ::
Takih gostov si res lahko samo želiš.Imaš na naši obali najbolj znani slovenski upokojenski hotel Delfin v Izoli. Do korone so se hodili tja upokojenco basat kot da so ravno izpuščeni taboriščniki. Mame so v kar torbice basale vse od salame in jajc do grmade in tortic. V sobe so nosili hrano, ki je niso mogli pojest (čeprav sp se res trudili) - da so sobarice potem našle polne hladilnike hrane, včasih toliko, da se vrat hladilnika ni dalo zapret. Pogosto so velike količine nagrabljene hrane našli še po tem ko so gosti šli (itak so si praviloma nagrabili še neverjetne količine za na pot). Včasih se je v hrana v kakih predalih ali pod posteljo pokvarila in je smrdelo po sobah. - Zdaj po koroni so prvo vrgli ven iz sob hladilnike pa dejansko res gledajo da se hrane kleptomansko ne krade. Kar zabavno poslušat anekdote iz tam.
(aja tudi bademantlov tam ne dobiš kar tako in dodatnih brisač, ker je vse dobilo noge)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()
fikus_ ::
Danes zjutraj grem na fruštek v hotelu........
Podobno sem doživel pred desetletji na Hrvaškem. S tem da niso bili Nemci, ampak bolj vzhodno, poleg tega precej mlajši od penzinistov.
Če si hotel kaj dobiti za zajtrk, si moral biti med prvimi tam, se zagrebsti da si dobil kaj. So nalagali, kot bi bil zadnji zajtrk, ženske tlačile klobase, putr, marmelado, kruh , žemlje, ... v torbice (kasneje sem videl na plaži, kako so to jemali iz torbic...). Po nekaj dneh so postavili k izhodu kelnarja, ki je preverjal torbice, hrano jemal iz njih in metal v kanto.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Matejjjjj ::
O hrani v drugi dimenziji bi lahko pisal po videnem v aziji. Kolk se šele tam nažirajo, ko imajo priliko... hotel ima vikend akcijo 17EUR za all you can eat, hrana azijska, morska, kitajska, tajska, indijska, vietnamska, korejska, japonska, italijanska, španska, ameriška... 17 EUR!!!!!!!!
Slik vam ne bom kazal, ker boste res res slabe volje.
Ljudje pojedo po 100 škampov in 30 ostrig, dobesedno zametani so z oklepi, miza zgleda kot kamnolom...
jaz sem se nažiral s sušiji, sašimiji, tatakiji..., po slovenskih cenah sem pojedel za 500eur sušija :D
tajski curriyi, 5 vrst
zarebrnice jagenčka, po angleško
vietnamski piščanec, tomahawk steaki, paele
ameriška rebrca
pol repa od jastoga ti prinesejo kot pozdrav hiše
20 kompotov, polovice sadja nikoli prej videl, lubenice/melone iz neretve so smeti v primerjavi s tem
50 sladic, v oblikah kar se jih spomneš. sem jedel ročno uro :D
vse Masterchef nivo. kuharji franzoci, američani, japonci, korejci, kitajci
štant z italijanskim sladoledom, samopostrežni
17EUR.................
vsaj 20 metrov miz z jedmi
Slik vam ne bom kazal, ker boste res res slabe volje.
Ljudje pojedo po 100 škampov in 30 ostrig, dobesedno zametani so z oklepi, miza zgleda kot kamnolom...
jaz sem se nažiral s sušiji, sašimiji, tatakiji..., po slovenskih cenah sem pojedel za 500eur sušija :D
tajski curriyi, 5 vrst
zarebrnice jagenčka, po angleško
vietnamski piščanec, tomahawk steaki, paele
ameriška rebrca
pol repa od jastoga ti prinesejo kot pozdrav hiše
20 kompotov, polovice sadja nikoli prej videl, lubenice/melone iz neretve so smeti v primerjavi s tem
50 sladic, v oblikah kar se jih spomneš. sem jedel ročno uro :D
vse Masterchef nivo. kuharji franzoci, američani, japonci, korejci, kitajci
štant z italijanskim sladoledom, samopostrežni
17EUR.................
vsaj 20 metrov miz z jedmi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matejjjjj ()
Invictus ::
O hrani v drugi dimenziji bi lahko pisal po videnem v aziji. Kolk se šele tam nažirajo, ko imajo priliko... hotel ima vikend akcijo 17EUR za all you can eat, hrana azijska, morska, kitajska, tajska, indijska, vietnamska, korejska, japonska, italijanska, španska, ameriška... 17 EUR!!!!!!!!
Jaz sem to videl v Pakistanu med ramadanom...
Hotel, plačal si 10 dolarjev in so imeli tam 6,7 različnih kuharjev.
Domačini so prišli in se najedli za cel dan nazaj. In niso bili suhi .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
denabiker ::
Kar se tiče nažiranja, še bi jazt napisal...z mojo sva pred otroci hodila ponavadi po hotelih ALL INC in sem malo opazoval folk kako to dobesedno žere...pač bila sva v hotelih vse ALL INC od A do Ž in vidiš folk, ko si nadeva 5 x preveč, vsega po malem poje, pa spet gre po novo hrano, pa spet malo poje in da na stran, kelnarji kar nosijo stran, pridejo do sladic, kjer je na izbiro ne vem po 10m in več vseh vrst sladic, to kar bašejo v sebe, pa potem tudi otroci, si nadevajo 10 sladic, vsakega 1 žlico pa ne more več...jaz sem večkrat slišal stokanje med hranjenjem ali pa težko dihanje, ker so se totalno preobremenili s hrano....kaj pa potem, ja potem pa so prigrizki vmes, pa sladoledi, itd. do večerje ....in prav vidiš te vampe, kot kakšne nosečnice v zadnjem mesecu....Se spomnim enkrat soseda, ko je rekel, da si je izračunal, da je več požrl dol na dopustu, kolikor je dal, vamp pa je imel tak, kot da bi ga napihnil.
Slovenci so tudi rekorderji v nažiranju, največkrat sem opazil v Egiptu, pa v Tuniziji...so bili leti kar iz Brnika, pa smo se malo spoznali med sabo in to gledaš, kako se to nažira, pa to mora vse požret...eni sploh do morja niso prišli v celem dopustu. Resno! Ker so bili skos v hotelu, pa na bazenu, pa bar, pa non stop pijača in hrana...Neko sliko dobim, da je doma skos na neki enolični hrani, bolj bogo vse skupaj in potem vidi vso to hrano in to meče v sebe kot stroj...najbolj boleče pa je koliko se hrane zavrže...eni so pa lačni po svetu...
Slovenci so tudi rekorderji v nažiranju, največkrat sem opazil v Egiptu, pa v Tuniziji...so bili leti kar iz Brnika, pa smo se malo spoznali med sabo in to gledaš, kako se to nažira, pa to mora vse požret...eni sploh do morja niso prišli v celem dopustu. Resno! Ker so bili skos v hotelu, pa na bazenu, pa bar, pa non stop pijača in hrana...Neko sliko dobim, da je doma skos na neki enolični hrani, bolj bogo vse skupaj in potem vidi vso to hrano in to meče v sebe kot stroj...najbolj boleče pa je koliko se hrane zavrže...eni so pa lačni po svetu...
Ne vem če je še vedno, samo pred leti je bila v Hočah neka gostilna La Pizzeta, kjer si za določen znesek na krožnik naložil kolikor si hotel, meso, priloge...Če bi seštel kalorije, kot so jih nekateri tam pojedli, gre po moje številka čez 4.000 pri enem samem obroku. To bi moralo biti prepovedano, saj je nevarno za zdravje. Nekateri redni gosti so imneli po moje čez 150 kg. Takšno količino kalorij porabiš kvečjemu če si športnik, ki vsak dna par ur trenira.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
kriptobog ::
Verjetno je posledica nalaganja na krožnike, ker kuhinja ne zmore vzdrževat zaloge hrane. In pol se folk zagrebe, ko je. kot skret papir par let nazaj. V zadnjem hotelu ni nikoli nič zmanjkalo za več kot par minut. Posledično ni bilo skrbi, da česa ne boš dobil. Sam če pomislim, je največji razlog bil to, da sem bil v family hotelu. Torej skoraj nič penzionistov in poklicnih jedačev.
Jaz sem bil pa zadnje tri tedne navdušen nad morjem pri sosedih. Voda je bila na vseh lokacijah čista. Sploh ko primerjam z Izolo, kjer je bilo polno sluzi. In zdaj berem eno novico, da imajo v Italiji tudi take težave.
Jaz sem bil pa zadnje tri tedne navdušen nad morjem pri sosedih. Voda je bila na vseh lokacijah čista. Sploh ko primerjam z Izolo, kjer je bilo polno sluzi. In zdaj berem eno novico, da imajo v Italiji tudi take težave.
Magic
kixs ::
Gledam tole plazo. Guzva? Verjetno se bo se nabralo do kaksnih 12-ih.
https://g0.ipcamlive.com/player/player....
https://g0.ipcamlive.com/player/player....
Hmmm, Kovačine to je tam na Cresu zraven Stare Gavze??? Pa kaj je narobe, a je tam tudi sluz?
Mislim, da ni sluzi. Zanima me samo, ce je guzva. Na zalost ni ravno najboljsa lokacija kamere.
Vem. Prava plaza je kaksnih 100m desno in kaksnih 200m levo od te kamere. Zanima me korelacija te guzve na druge plaze.
sbawe64 ::
Ne vem če je še vedno, samo pred leti je bila v Hočah neka gostilna La Pizzeta, kjer si za določen znesek na krožnik naložil kolikor si hotel, meso, priloge...Če bi seštel kalorije, kot so jih nekateri tam pojedli, gre po moje številka čez 4.000 pri enem samem obroku. To bi moralo biti prepovedano, saj je nevarno za zdravje. Nekateri redni gosti so imneli po moje čez 150 kg. Takšno količino kalorij porabiš kvečjemu če si športnik, ki vsak dna par ur trenira.
Čakaj da take gostilne/hotele zavohajo baletke, ki dejansko vsak dan pojedo podobno porcijo kalorij
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
FireSnake ::
Sifilis in tripper je pa gratis:
https://siol.net/novice/svet/opozorilo-...
https://siol.net/novice/svet/opozorilo-...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
"nošenje oblačil, ki spodbujajo uživanje drog,"
Đizs res.
Pa tudi tiste majice s Chejem bi bilo treba prepovedati ali kaj?
Sicer so bile verjetno mišljene majice s konopljinim listom ...
Đizs res.
Pa tudi tiste majice s Chejem bi bilo treba prepovedati ali kaj?
Sicer so bile verjetno mišljene majice s konopljinim listom ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
link_up ::
jaz pa takim merjascom kar povem svoje...
po domace, da so navadne(niti ne pasemske) svinje...
20e pride pol biftka, ne pa trideset kroznikov ne vem cesa...pa kaksno za sabo pustijo...za zjokat...popolni merjasci.
po domace, da so navadne(niti ne pasemske) svinje...
20e pride pol biftka, ne pa trideset kroznikov ne vem cesa...pa kaksno za sabo pustijo...za zjokat...popolni merjasci.
In and Out
WizzardOfOZ ::
To je standard za nemce in za ruse. Če so že plačal bodo požrl vse kar vidijo, kot kobilce. Videno že ogromnokrat na različnih koncih sveta.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Telbanc ::
No ja, ni bil glih poceni hotel.
To ni še nič. kaz sem enkrat v toplicah videl, ko so kao naskrivaj v torbice zmetali en kup meda, paštetk v torbice. Osebje je blo tok mentalno dozorelo, da seveda niso posredovali. Na koncu je za njimi ostalo še en kup nepojedene hrane, k niso mogli požret. Blo je zjutraj , ja. Pr nas.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
damirj79 ::
Marsikje nimajo znaka da je prepovedano nositi hrano iz jedilnice. Potem pač neseš s sabo ven.
WizzardOfOZ ::
Evo oz prve roke; kamp napol prazen, par francozov, par nemcev, avstrijcev, pa par nizozemcev. Najde se še kak madžar pa slovak, Slovencev za vzorec.
Cene kampa ugodne, dajo še 15% popusta na objavljene cene. Wcji se čistijo vsaki dve uri. Lokal na plaži ima dobre pice in burgerje. Trgovina založena samo z nujnimi izdelki, za kaj več je treba par km stran z avtom.
Morje tudi izredno čisto. Cel kamp je v senci borovega gozdička direktno ob plaži.
Cene kampa ugodne, dajo še 15% popusta na objavljene cene. Wcji se čistijo vsaki dve uri. Lokal na plaži ima dobre pice in burgerje. Trgovina založena samo z nujnimi izdelki, za kaj več je treba par km stran z avtom.
Morje tudi izredno čisto. Cel kamp je v senci borovega gozdička direktno ob plaži.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Nemci so zelo škrti (govorim za večina), imam žlahto gor, pa imam dosti stika z njimi in njihovimi prijatelji, oni so sposobni ceneno salamo pa kakšno kajzerico žvečit na dopustu pa kakšen kos sadja. Za avto še dajo, pa za zunanji izgled bajte, v sebe pa ne. Spominjajo me na enega bivšega soseda, ko se je vedno drl za otroki "pa ENO REZINO SALAME", ko so letele v trgovino po sendvič. Pa njegova hčerka pri 3 letih ni znala banane jest, ker je hotela jest z olupkom, saj jo še ni nikoli jedla, saj so imeli plastično sadje na mizi za okras. Brez zajebancije. Mi smo kupovali potem sadje pa kaj sladkega za njihove otroke. Ampak za avto novi vsake dve leti pa je bil denar...fuk*eno do amena.
Kar je pa še najbolj zanimivo pri teh hotelih, je naveličanost.
Če si več dni v istem hotelu in imaš hrano vključeno, se ti ponavadi zgodi, da jo imaš že po par dnevih pol kufr. Več kot je na razpolago, bolj hitro ti dopizdi.
Kar je svojevrsten fenomen. Doma nimaš niti desetino te izbire, pa lahko mirno celo leto ješ, tukaj pa komaj čakaš, da si frej tega.
Če si več dni v istem hotelu in imaš hrano vključeno, se ti ponavadi zgodi, da jo imaš že po par dnevih pol kufr. Več kot je na razpolago, bolj hitro ti dopizdi.
Kar je svojevrsten fenomen. Doma nimaš niti desetino te izbire, pa lahko mirno celo leto ješ, tukaj pa komaj čakaš, da si frej tega.
To je zaradi tega, ker se pretirava. Če bi za vsak obrok vzel le eno jed v zmerni količini, se ne bi prenajedel. A ker v taki priliki vsi damo vse na krožnik(jaz v majhnih količinah) in potem greš še enkrat iskat taboljš, se pač prenaješ. Jaz sem to rešil tako, da smo šli samo za pet dni. Predzadnji dan sem vseeno imel že dost. Pa polpezjon bi bil verjetno ravno prav, za vmes vzameš kakšno domače sadje.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Grinmir3 ::
Nemci so zelo škrti (govorim za večina), imam žlahto gor, pa imam dosti stika z njimi in njihovimi prijatelji, oni so sposobni ceneno salamo pa kakšno kajzerico žvečit na dopustu pa kakšen kos sadja. Za avto še dajo, pa za zunanji izgled bajte, v sebe pa ne. Spominjajo me na enega bivšega soseda, ko se je vedno drl za otroki "pa ENO REZINO SALAME", ko so letele v trgovino po sendvič. Pa njegova hčerka pri 3 letih ni znala banane jest, ker je hotela jest z olupkom, saj jo še ni nikoli jedla, saj so imeli plastično sadje na mizi za okras. Brez zajebancije. Mi smo kupovali potem sadje pa kaj sladkega za njihove otroke. Ampak za avto novi vsake dve leti pa je bil denar...fuk*eno do amena.
Da ne govorimo o Nizozemcih.
Poglej si "going dutch" :)
Da ne govorimo o Nizozemcih.
Poglej si "going dutch" :)
Še bolje je sharing dutch.
Magic
Grinmir3 ::
Hoteli so itak brez veze.
Mislim luksuzni hoteli.
Jaz rabim čisto sobo in udobno posteljo za prespat. Vse ostalo je nepotrebni višek ker sem v hotelski sobi 8 ur na dan in od tega jih 7 prespim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21041 (6132) | ZveeZ |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30726 (4357) | Pithlit |
» | Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37134 (29956) | SuperKripto |
» | turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8728 (6446) | Spock83 |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42851 (32895) | ThinkPad |