» »

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Temo vidijo: vsi
««
111 / 111
»
»»

WizzardOfOZ ::

Kamp je odličen. Nikoli polno zaseden, miren (ob 22h je tišina in se res lahko spočiješ), normalni ljudje. Gostilna v kampu zraven vode ma tudi v redu cene in okusno hrano. Voda je pa čista. Tok čiste v istri ne boš videl nikjer.
Zaliv zraven kampa ima pa hladilnico, kamor ribiči ulovljene ribe vozijo. Od 6:10 zjutraj je pa odprta tudi za prodajo. Kilogram ulovljene ribe je 10EUR (brancin, orada, škarpena).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Sedaj si dal link na forum. Boš videl drugo leto zasedenost :))

Ne bo nič drugače. Nobenemu se ne da narest 700km da pride do tja. Vsi raje v istro rinejo, ker je bližje.
Če pa že kdo pride, naj se pa na pijačo oglasi. Jaz sem vsako leto tam od nekje 25.7. do 15.8 . (odvisno kako pride vikend)

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Eni pac delijo eni pa zgolj gojijo privoscljive zelje, pa ni nikoli nic od njih, nic bat nebivedu, so preleni ;)

starfotr ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Kamp je odličen. Nikoli polno zaseden, miren (ob 22h je tišina in se res lahko spočiješ), normalni ljudje. Gostilna v kampu zraven vode ma tudi v redu cene in okusno hrano. Voda je pa čista. Tok čiste v istri ne boš videl nikjer.
Zaliv zraven kampa ima pa hladilnico, kamor ribiči ulovljene ribe vozijo. Od 6:10 zjutraj je pa odprta tudi za prodajo. Kilogram ulovljene ribe je 10EUR (brancin, orada, škarpena).

Brancina zagotovo niso ujeli poleti. Lahko je pa gojen. Ulovljena riba je bolj 30 eur kot 10. Torej vozijo robo iz ribogojnice v hladilnico. Case closed.

starfotr je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Brancina zagotovo niso ujeli poleti. Lahko je pa gojen. Ulovljena riba je bolj 30 eur kot 10. Torej vozijo robo iz ribogojnice v hladilnico. Case closed.

Vse ribe iz vzgoja morajo biti označene. Pa niso imele nobene oznake. Poleg tega so brancini iz vzgoja mastni. Te ribe niso bile nič mastne.
30 evrov so pa v naših ribarnicah. Na hrvaškem ob morju (izven istre) je vse to veliko ceneje.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Buggy kaj nisi ti ljubitelj shithole kotičkov kamor še navigacija ne zaide? :D

endelin je izjavil:

Buggy kaj nisi ti ljubitelj shithole kotičkov kamor še navigacija ne zaide? :D

word!

bm1973 ::

codeMonkey je izjavil:

Jaz sem jih letos v Grciji gledal in je bilo se slabse. Namesto da so dali brisace na pesceno plazo ali si celo privoscili dva lezalnika s sencnikom za 10 EUR (nekje 20), so jih pustili lepo kar na stolih v beach baru, kjer se je stregla tudi hrana. Lepo so si rezervirali najboljso mizo ob morju, vmes hodili plavat, ko so se vrnili so spili kofe in nato spet sedeli tam uro ali dve s to kavo, in ponovili vajo. Ljudje pa iskali prosta mesta, da bi kaj pojedli. Videl vsaj 4x, in to na razlicnih plazah. Enkrat so nam umaknili kramo, ker smo pac rekli. Se mi je fino zdelo, ko so nas grdo gledali, moram priznat. Grki so sicer precej na izi v primerjavi s Hrvati, tu ni dvoma.

Ne bodo dolgo, ko bodo pogruntali švabski sistem...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

WizzardOfOZ je izjavil:

Nobene urbane legende. Videno letos. Velja pa za nemce. Tisto kar pa ti opisuješ so pa italjani. Oni požrejo tolk.

Nič več...

Besede samih Hrvatov.

Do Dalmacije sploh ne pridejo več. Predrago za njih...

N75 ::

endelin je izjavil:

Raje sem doma kot da crkujem v kampu pod kakšnih šotorom pri 40 stopinjah:D in za to še mastno plačam

Podnevi ni za bit v šotoru, ponoči pa ker ni akumulacije ista temperatura kot zunaj, dovolj hladno za spanje.

Jaz si sotorenje predstavljam kot kewl zadevo v kaksnem nudl kampu, nekje cist izven civilizacije. To je se kewl in pride s paketom. Probat moram pa tisto ponudbo robinsonskih pocitnic, ki jo ponujajo hrcki, ko te odpeljejo na nek otok in to je to. Snadzi se FFS. Placas sicer kot mutav, mas pa sam zase vse tam brez ugodja. Je ze kdo probal?

do takrat pa...zahod kot se zagre v apartmaju v morski vukojebini, plaza brez turistov in opcija od nebivedu ribicev, ki sem jih imel priloznost spoznati v 15 letih zgolj 3x odjem rib iz colna.

P.S: v lokalni ribarnici avgusta nisemo nasli brancina, se drugih rib ni bilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

iKst_ ::

N75 je izjavil:

endelin je izjavil:

Raje sem doma kot da crkujem v kampu pod kakšnih šotorom pri 40 stopinjah:D in za to še mastno plačam

Podnevi ni za bit v šotoru, ponoči pa ker ni akumulacije ista temperatura kot zunaj, dovolj hladno za spanje.

Jaz imam 2 šotora.

En je za 6 oseb, ogromna zadeva, s 3x140 spalnicami in 10m2 velikim predprostorom, pa seveda zatemnjene spalnice. Pa pred šotorom imam dodatno streho, mizo s stoli, tiste omare in kuhinjo za sestavit... Čez dan sicer nismo veliko v šotoru, ampak občasno pa tudi. Odpreš ventilacijo, pa lepo piha skozi.

Za krajše 1 in 2 dnevne izlete imam pa od dechatlona "2 seconds" za 3 osebe, ki je praktično samo spalnica, pa še to majhna. Tam not pa nimaš kaj delat čez dan, ampak niti ni namenjen temu.

Največji luksuz je pa napihljiva postelja za Teslo, po meri. Zvečer lepo vklopiš klimo na 23, kako nadaljevanko vržeš na ekran pa se res lepo zaspi.

Utk ::

Če bi prazen apartma, gole stene brez pohištva, vode in elektrike, stal 50 evrov na noč, bi kdo rekel da je to poceni?

Buggy je izjavil:

Jaz si sotorenje predstavljam kot kewl zadevo v kaksnem nudl kampu, nekje cist izven civilizacije. To je se kewl in pride s paketom. Probat moram pa tisto ponudbo robinsonskih pocitnic, ki jo ponujajo hrcki, ko te odpeljejo na nek otok in to je to. Snadzi se FFS. Placas sicer kot mutav, mas pa sam zase vse tam brez ugodja. Je ze kdo probal?

Tudi mene to čaka, sam mora še mulc malo zrasti in dobro plavati...

Potem pa gremo tja...

PunkDude ::

Makarska

Zgodovina sprememb…

Gremop na pivo :)).

Gre kdo zraven?

vektorMAN ::

glede na to da je kar 11ur veselih uric promota ni vrag da pridemo v lokal do ene 18h in še dve rundi lagano pa mal piknemo zraven
««
111 / 111
»
»»