Forum » Loža » Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Temo vidijo: vsi

starfotr ::
Saj nihče ne sili nikogar.
Btw zakaj se nihče ne zgraža nad cenami hotela ki ima nočitev npr. 1000 eur. Saj lahko v hostlu spiš za 10 eur.
Btw zakaj se nihče ne zgraža nad cenami hotela ki ima nočitev npr. 1000 eur. Saj lahko v hostlu spiš za 10 eur.

gruntfürmich ::
masovni pašteta turizem se jim je vrnil kot bumerang v glavo, zdaj pa ne vedo kako se izviti iz njega...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Telbanc ::
Poznam folk, ki nima več keša za nastanitev v apartmaju ali zasebnikih in zaj kampirajo. Da lah grejo dol na morje, ker majo otroke. Naslednja stopnja varčevanja je seveda varčevanje pri hrani, kar se letos že precej pozna. Drugo leto bo pa folk še bolj sendvičarski, ker so ble letos take cene. Pašteta turizem žal.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

endelin ::
Meni je že koncept turizma kar nekaj občasno ko razmisljam.
Da bi šparal celo leto ali se še zadolževal kot nekateri, da potem to poženem v enem tednu ali dveh
ma vsi mamo druge prioritete. Eni znanci dobesedno poženejo vse za dopust.
Da bi šparal celo leto ali se še zadolževal kot nekateri, da potem to poženem v enem tednu ali dveh

Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

nejc_nejc ::
Poznam folk, ki nima več keša za nastanitev v apartmaju ali zasebnikih in zaj kampirajo
Od kje ideja, da je v kampu ceneje in slabše?

vaščan ::
Kaj je letos fora, da za pleskavico in prilogo računajo 20 evrov? Pica je najcenejša, vse ostalo pa 18 evrov ali več. Pijača isto - sicer se še najde kakšna gostilna pri kaki štacuni, kjer je pivo 2,5 do 3 evre, ampak to je že redkost.
Za apartmajček za štiričlansko družino komaj prideš skozi s 100 evri na dan. Mi smo letos prinesli vino od doma, kupili Radensko, kuhali špagete itd.
No, vsaj ni bilo preveč vroče. Najhuje pa je, da plačaš kot majmun, potem pa 14 dni ne spiš, ker je ponoči čez 30 stopinj ali pa klima v betico. Podnevi se cvreš na soncu, vsi so sitni, ker je prevroče, v senci pa povsod gužva.
To je sploh super vložen denar v lastno trpljenje. Ampak da ne bo pomote - grem rad na morje. Včasih je super, včasih pa niti ne.
Za apartmajček za štiričlansko družino komaj prideš skozi s 100 evri na dan. Mi smo letos prinesli vino od doma, kupili Radensko, kuhali špagete itd.
No, vsaj ni bilo preveč vroče. Najhuje pa je, da plačaš kot majmun, potem pa 14 dni ne spiš, ker je ponoči čez 30 stopinj ali pa klima v betico. Podnevi se cvreš na soncu, vsi so sitni, ker je prevroče, v senci pa povsod gužva.
To je sploh super vložen denar v lastno trpljenje. Ampak da ne bo pomote - grem rad na morje. Včasih je super, včasih pa niti ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()

iKst_ ::
Kaj je letos fora, da za pleskavico in prilogo računajo 20 evrov? Pica je najcenejša, vse ostalo pa 18 evrov ali več. Pijača isto - sicer se še najde kakšna gostilna pri kaki štacuni, kjer je pivo 2,5 do 3 evre, ampak to je že redkost.
Kje to? Jaz sem včeraj dal za res dober in konkretno velik burger s kvalitetno govejo pleskavico sredi Rovinja 8€, pa 2€ je bil zraven pomfri. Testenine amatriciana narejene pred tabo prav tako 8€, pa vidiš, da kuhar pred tabo odpre vrečko La Molisana bukatinov in nariba taprav Pecorino.

Utk ::

Telbanc ::
Poznam folk, ki nima več keša za nastanitev v apartmaju ali zasebnikih in zaj kampirajo
Od kje ideja, da je v kampu ceneje in slabše?
Če je slabše je stvar debate, cenejše pa ziher ni.
Men so rekli da jih pride ceneje. Verjetno odvisno od lokacije. Da ne pozabim , izposoja ležalnika na dan v Rovinju do 95 evrov. Rekord ma menda jug Dalmacije z 120 evri na dan. Počas bomo ko švabi l. 1929. Ko so z krjolo hodili po kruh. U krjoli so meli keš.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

codeMonkey ::
Meni je že koncept turizma kar nekaj občasno ko razmisljam.
Da bi šparal celo leto ali se še zadolževal kot nekateri, da potem to poženem v enem tednu ali dvehma vsi mamo druge prioritete. Eni znanci dobesedno poženejo vse za dopust.
To samo revezi tako pocnejo. Ne mores posplositi na koncept turizma.

Utk ::
Morda je ceneje na prvo žogo na noč. Če hočeš kaj skuhat pa rabiš kuhalnik, hladilnik itd, in nazadnje še nek avto da to vse spraviš not.

vaščan ::
Kje to? Jaz sem včeraj dal za res dober in konkretno velik burger s kvalitetno govejo pleskavico sredi Rovinja 8€, pa 2€ je bil zraven pomfri. Testenine amatriciana narejene pred tabo prav tako 8€, pa vidiš, da kuhar pred tabo odpre vrečko La Molisana bukatinov in nariba taprav Pecorino.
Tud jaz sem dal za burger 7,5eur bil je super. Sem pa po uštarijah ob obali gledal cene te pa srat prime.
Torej ti imaš klimo in ne moreš spat, ker je 30 stopinj ponoči? To so pa res problemi.
beri ali pa klima v betico. Sej ne rečem so izjeme ampak ponavadi so klime tko mojstersko postavljene ali je v spalnici vroče ali pa direkt vate piha s tem da v trenutku ko jo ugasneš je vroče.
Čez dan 40 stopinj ponoč celo noč klimo prbijat, da imaš kr izsušena usta ali pa sinuse zabasane zjutrej hočeš zluftat zunej 30 stopinj.
Res ne vidim neke blazne uživancije, če narajmaš vročinski val. Da si res srečen na koncu pa še fino plačaš vse skupej.

iKst_ ::
Sem pa po uštarijah ob obali gledal cene te pa srat prime.
V restavracijah ob plaži, na glavnih trgih, neposredno ob turističnih znamenitostih itd. se ne je. To je osnovno pravilo, če hočeš kolikor toliko dobro izkušnjo.

velikBrokoli ::
Čez dan 40 stopinj ponoč celo noč klimo prbijat, da imaš kr izsušena usta ali pa sinuse zabasane zjutrej hočeš zluftat zunej 30 stopinj.
Res ne vidim neke blazne uživancije, če narajmaš vročinski val. Da si res srečen na koncu pa še fino plačaš vse skupej.
Predlagam, da začneš na dopuste hodit jeseni ali spomladi. Razen, če imaš otroke v šoli, potem se pa kar sprijazni s tem, da boš v takem vremenu nekje pod klimo ali pa ne boš spal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje 2025 (dopust na Hrvaškem) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3710 (1292) | D3m |
» | Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23676 (8767) | ZveeZ |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32828 (6459) | Pithlit |
» | Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 43146 (35968) | SuperKripto |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47980 (38024) | ThinkPad |