Forum » Loža » Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Temo vidijo: vsi

damirj79 ::
O rajski plaži beremo same superlative.. :) očitno je potem kar OK?
Od koga točno? Osebno ne poznam nikogar, ki bi pretirano užival v teh plažah z mivko na Hrvaškem. Mogoče komu paše, ampak jaz vidim 100 drugih prednosti hrvaške obale.
Torej videli smo da je ceneje drugje, ampak smo prišli do zaključka, da kljub temu da je ceneje, ni ceneje. Lol.
Kaj točno je ceneje? Za 4 dnevni dopust si predlagal Korziko, kjer me samo trajekt in pot pride toliko kot celoten strošek dopusta v Istri.
To, da so kampi malo cenejši (čeprav v resnici niso, če gledaš primerljive) mi ne pomaga dosti, če je vse drugo dražje.
Kako je teh 8u realnih, mi pa lahko razložiš prosim :D
Saj sem ti napisal. Google Maps pogledaš pa vidiš koliko traja. Trenutno se je očitno promet sprostil, ker je samo še 6h 48min (do Livorna). Pa še vedno ne spremeni zadeve, ker si tam komaj na dobre pol poti.
tu npr: https://www.rab-visit.com/si/aktivnosti...
Se pa drugače strinjam, mivkasta plaža na hrvaški obali je obup. Če ne želim betonske plaže, niti ne skal in velikih kamnov, je naenkrat nabor plaž na HR obali kar bogi.
Glede poti do Livorno pa.. I give up. Google maps kaže narobe prometno informacijo in te vozi po regionalni cesti. Ne vem kaj se bomo sedaj tu dokazovali. Via michelin trdi, da je 5h sedaj pravkar preverjeno in to z vsemi zastoji vred. Običajno do porta v Livorno od fernetičev ali pa iz Nove Gorice rabim 4h30min, z enim postankom vmes zaokrožimo na 5h. Kot rečeno, za 3-4 dni seveda ne bi šel na korziko, saj sem ti to kasneje napisal 2x in sedaj ti pišem še tretjič. Seveda ne bi šel predvsem zaradi trajekta in cene trajekta, ki so v last minute vedno visoke in verjamem da je to 500€. Si se imel spomnit prej, pa bi bila cena drugačna. Bo OK sedaj?
Enako je vzhodna obala Korzike, zahodna in južno bolj podobna Hrvaški...
Palombiaggia ti je grda plaža? :D Kje na HR obali pa najdeš podobno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirj79 ()

CiClon ::
Kaj je pa fora tega nesklanjanja italijanskih krajev? Sem bil v Livorno, sem bil v Grado...(sicer ima že staro slovensko ime Gradež, ampak ok)

iKst_ ::
Glede poti do Livorno pa.. I give up. Google maps kaže narobe prometno informacijo in te vozi po regionalni cesti. Ne vem kaj se bomo sedaj tu dokazovali. Via michelin trdi, da je 5h sedaj pravkar preverjeno in to z vsemi zastoji vred. Običajno do porta v Livorno od fernetičev ali pa iz Nove Gorice rabim 4h30min, z enim postankom vmes zaokrožimo na 5h. Kot rečeno, za 3-4 dni seveda ne bi šel na korziko, saj sem ti to kasneje napisal 2x in sedaj ti pišem še tretjič. Seveda ne bi šel predvsem zaradi trajekta in cene trajekta, ki so v last minute vedno visoke in verjamem da je to 500€. Si se imel spomnit prej, pa bi bila cena drugačna. Bo OK sedaj?
Od Fernetičev torej 5 ur. Jaz imam iz Zasavja cca. uro in pol do 2 do Fernetičev. Pa smo na istem. Od Tesle Navigacija mi prav tako kaže dobrih 7 ur. Za viamichelin pa ne vem, ne uporabljam, vem, da se Google Maps redko zmoti.
To, da bi se lahko prej spomnil je pa malo slab argument. Jaz že celo temo razlagam, da je Hrvaška super, ker se lahko jutri spomniš in greš za par dni. Sprijazniš se s tem, da bo kakšna stvar precenjena, ampak to je povsod kjer so turisti.
Nikjer pa nisem trdil, da je Hrvaška obala edina možna in univerzalno najboljša destinacija. Pa noben drug v temi ne trdi tega, kolikor vem. Jaz imam čez 3 tedne rezerviran roadtrip po Franciji, za prvomajske sem bil v ZDA, pozimi smo smučali v Bosni, v jeseni gremo verjetno v kakšno večje mesto... Ampak za "klasične" morske počitnice je pa Hrvaška še vedno top, priročna in ne predraga, če gledaš malo širše.

Kaj je pa fora tega nesklanjanja italijanskih krajev? Sem bil v Livorno, sem bil v Grado...(sicer ima že staro slovensko ime Gradež, ampak ok)
Ni fore, za nekatera mesta imamo slovensko ime, ampak mi primorci ponavadi uporabimo kar originalno. Podobna fora kot štajerci in avstrijska mesta.

Glede poti do Livorno pa.. I give up. Google maps kaže narobe prometno informacijo in te vozi po regionalni cesti. Ne vem kaj se bomo sedaj tu dokazovali. Via michelin trdi, da je 5h sedaj pravkar preverjeno in to z vsemi zastoji vred. Običajno do porta v Livorno od fernetičev ali pa iz Nove Gorice rabim 4h30min, z enim postankom vmes zaokrožimo na 5h. Kot rečeno, za 3-4 dni seveda ne bi šel na korziko, saj sem ti to kasneje napisal 2x in sedaj ti pišem še tretjič. Seveda ne bi šel predvsem zaradi trajekta in cene trajekta, ki so v last minute vedno visoke in verjamem da je to 500EUR. Si se imel spomnit prej, pa bi bila cena drugačna. Bo OK sedaj?
Od Fernetičev torej 5 ur. Jaz imam iz Zasavja cca. uro in pol do 2 do Fernetičev. Pa smo na istem. Od Tesle Navigacija mi prav tako kaže dobrih 7 ur. Za viamichelin pa ne vem, ne uporabljam, vem, da se Google Maps redko zmoti.
To, da bi se lahko prej spomnil je pa malo slab argument. Jaz že celo temo razlagam, da je Hrvaška super, ker se lahko jutri spomniš in greš za par dni. Sprijazniš se s tem, da bo kakšna stvar precenjena, ampak to je povsod kjer so turisti.
Nikjer pa nisem trdil, da je Hrvaška obala edina možna in univerzalno najboljša destinacija. Pa noben drug v temi ne trdi tega, kolikor vem. Jaz imam čez 3 tedne rezerviran roadtrip po Franciji, za prvomajske sem bil v ZDA, pozimi smo smučali v Bosni, v jeseni gremo verjetno v kakšno večje mesto... Ampak za "klasične" morske počitnice je pa Hrvaška še vedno top, priročna in ne predraga, če gledaš malo širše.
Razumem tvoj pogled, ne skrbi. FAjn tudi da greš po svetu in vidiš zunaj. Se samo ne strinjam, da je to širši pogled, za moje pojme je to kvečjemu ožji pogled. Verjamem, da če si želiš 3-4dni kampiranja, drugam ne gledaš, če ne poznaš. Meni osebno je Grado (Gradež) manj kot 1h stran in zato tja ne bi šel kampirat, se lahko vozim domov vsak dan. Razen mogoče za hec. V 5h urah pa pridem na drugo stran Italije, kjer me sigurno čaka kaj novega in ne vedno ena in ista Hrvaška. Temu pa bi lahko rekli širši pogled.
Kako je sedaj v tem terminu iti kampirat na Hrvaško? Svoj čas brez rezervacije ni šlo in nisem nikoli dobil mesta za kampirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirj79 ()

Ni fore, za nekatera mesta imamo slovensko ime, ampak mi primorci ponavadi uporabimo kar originalno. Podobna fora kot štajerci in avstrijska mesta.
Govorim predvsem o sklanjanju. Sem bil v Livornu, sem bil v Lignanu, sem bil v Gradu...

Mato989 ::
Dejstvo je da imas ceneje kot hrvaska ce vzames kako akciji z letalom v kak all inclusive recino grcija ipd
Na hrvaskem tako poceni ne najdem
Na hrvaskem tako poceni ne najdem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

bm1973 ::

iKst_ ::
Kako je sedaj v tem terminu iti kampirat na Hrvaško? Svoj čas brez rezervacije ni šlo in nisem nikoli dobil mesta za kampirat.
Zna biti precej polno. Jaz sicer nikoli ne rezerviram, pa se vedno najde kakšna parcela ali vsaj prostor na neparceliranem delu kampa.
Zaenkrat se mi je ravno v Italiji (Garda) zgodilo, da nisem dobil prostora. Obredel ene 3 kampe tam okrog in na koncu pristal v hotelu :)

gruntfürmich ::
Govorim predvsem o sklanjanju. Sem bil v Livornu, sem bil v Lignanu, sem bil v Gradu...
to so pač primorci... ne znajo slovensko.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:
to so pač primorci... ne znajo slovensko.
:D Bi enako lahko rekel za osrednji del Slovenije, ki naglase na samoglasnike postavlja prosto po prešernu, skladno s spakovanjem, ki ga ponavadi govorijo.

Malcolm_Y ::
Naglaševanje in dialektika sta eno, nepoznavanje sklanjatev nekaj popolnoma drugega.
Nimaš pojem. - Napačno
Nimaš pojma. - Pravilno
Nimaš pojem. - Napačno
Nimaš pojma. - Pravilno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malcolm_Y ()

Buggy ::
Drugac pa Dolin (sosednji neposeljen otok zraven Rab-a) osvojen. Na tej strani otoka zelo skalovito, skale tudi v notranjosti. Svoj cas so imeli ovce na porascenem delu otoka, zdej jih vec ni. Bo treba zgleda preveriti se drugo stran otoka 
Jutranji kolsarski mars v mesto Rab po burek (3EUR) in po poti nazaj ob obali pelinkovcek (2.5EUR) in kafica dost decent.
Za vikend pa napovedane oluje na severnem jadranu, ceprav mi je gazda (ribic na tem koncu) rekel, da so napovedi zelo lokalno usmerjene, ni receno da bo na Rab-u sploh kej.
Danes se je jutranje oblacje nad Velebitom hitro razpustilo ze okoli 10ih...edino soncnega vzhoda nisem ujel.

Jutranji kolsarski mars v mesto Rab po burek (3EUR) in po poti nazaj ob obali pelinkovcek (2.5EUR) in kafica dost decent.
Za vikend pa napovedane oluje na severnem jadranu, ceprav mi je gazda (ribic na tem koncu) rekel, da so napovedi zelo lokalno usmerjene, ni receno da bo na Rab-u sploh kej.
Danes se je jutranje oblacje nad Velebitom hitro razpustilo ze okoli 10ih...edino soncnega vzhoda nisem ujel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

zodiak ::
Se vedno se na hrvaski obali najdejo tudi taki koticnki
in taki zahodi
tokrat prisli malo prihitro na "nas" mesecev zaliv in je bil na levi, ceprav so bili dalec, dzumbus mulcev neke slovenske druzine (naj uzivajo otroci) na desni pa ribic tudi z otrokom a sta bila tiho. Cez kake pol ure (ko zahaja sonce) so se vsi pobrali, tako da se je opravil klasicen ritual "nocnega kopanja" z nago ritko![]()
Si ji pokazal svojo mačeto? Je bila zadovoljna?

Naglaševanje in dialektika sta eno, nepoznavanje sklanjatev nekaj popolnoma drugega.
Nimaš pojem. - Napačno
Nimaš pojma. - Pravilno
Smo off, pa vseeno. Če znas italjansko, potem boš razumel, zakaj pri nas italjanska mesta imenujemo po italjansko in tudi sklanjamo po italjansko. Vemo, da je narobe. Nič manj narobe ni tudi nepoznavanje uporabe vejic, saj je brez vejice včasih pomen popolnona drugačen. Napačni naglasi včasih dajo besedi vsaj smešen prizvok, če ne mogoče tudi kaj bolj resnega.

Ponavadi filam paprike doma, najraje pa pomagam takim, ki ne znajo. Sharing is caring. Zakaj, si samo nesamozavesten ali zadrt, al nimas sestavin?
Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::
Ne, sprašujem, ker ne vem ali se norca delaš ali resno mislis, ko nam "marko papirja" tle gor limaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

Ne, sprašujem, ker ne vem ali se norca delaš ali resno mislis, ko nam "marko papirja" tle gor limaš.
huh? Bi bil lahko bolj koristen, ce bos bolj transparenten. Ce rabis kaksno pomoc ali napotek, vsekakor leta uzivancije prinesejo nebroj izkusenj. Nic bat samo vprasaj.
Zgodovina sprememb…

paradajzos ::
Dobrodošli v Poreču:
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Pet varnostnikov kluba je na rivi v Poreču v noči na četrtek preteplo 19-letnika z Vrhnike. Najstnik je po dogodku pristal v bolnišnici v Pulju, med drugim je po besedah družine utrpel hude poškodbe lobanje in ušesa. Policija dogodek še preiskuje.

Je pač težil, pa so ga nabutali.
Tudi varnostniki niso tako glupi, da bi nalašč koga spravili v bolnico.

Telbanc ::
Ja no, 5 na enega, brcanje, lah bi pob pristal na invalidskem vozičku. Ni delo varnostnikov, da folk pohabijo. Tle ni majnkalo dost. Tko se pač ne dela.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

Nič ne bodo...
Nikoli se ne bo ugotovilo, kdo so bili, varnostna služba se bo nekaj izgovarjali, tuj državljan, naša vlada ne bo prdnila niti malo za to...
Čez 2 tedna bo pozabljeno.
Nikoli se ne bo ugotovilo, kdo so bili, varnostna služba se bo nekaj izgovarjali, tuj državljan, naša vlada ne bo prdnila niti malo za to...

Nič ne bodo...
Japajade. Direktor firme bo dal imena takoj. Kaj ti misliš, da ga briga za 5 idiotov, ki jih ima zaposlenih, da si nakoplje probleme? Pa še vse je na kamerah.

Bomo videli...
Eno je teorija, drugo praksa...
V Sloveniji še nobn varnostnik ni preveč nasrkal, če je razbil kakega obiskovalca.
V Sloveniji še nobn varnostnik ni preveč nasrkal, če je razbil kakega obiskovalca.

Bomo videli...
Jebiga, če se to zgodi v Tanarlepšem mestu na svetu, dje, potem se ne more varnostniku nič zgodit.
Tukaj je video, kjer se vidi majmune, ki zasledujejo žrtev in obračunajo z njo:
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/pet-...
paradajzos je izjavil:
Odvisno od žrtve in njegovih staršev...
Da
Kaj ima vlada s tem?
Kje sem jaz trdil, da ima vlada kaj s tem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

starfotr ::

Utk ::
Dokler se Hrvaška drži svojih zakonov, nima Slovenija nič s tem, če se pa ne, se pa lahko Slovenija vtakne.

yayo ::
paradajzos je izjavil:
Dobrodošli v Poreču:
Pet varnostnikov kluba je na rivi v Poreču v noči na četrtek preteplo 19-letnika z Vrhnike. Najstnik je po dogodku pristal v bolnišnici v Pulju, med drugim je po besedah družine utrpel hude poškodbe lobanje in ušesa. Policija dogodek še preiskuje.
Po temu kar berem je to en "klub" kjer igrajo cajko oziroma turbofolk. To je, kot primer, muzika katera je popolnoma banana iz hrvaške televizije in radija, ima pa svoje ljubitelje med hercegovci in bosanci priseljenimi na Hrvaško, seveda pa je zaradi svoje "prvinskosti" osvojila tudi srce marsikaterega hrvata iz radničke klase. Zdaj, kaj je devetnajstletni Vrhničan počel v takem okolju je nekaj kar jaz ne uspem dojeti kot ne uspem dojeti kaj taka muzika sploh išče v enem istrskem Poreču kjer bi se v teoriji morali prepletati hrvaška in italijanska kultura. To je verjetno en klub za "dotepence" kot jim hrvati pravijo in za srbske turiste. A je Vrhnika v "balkan" sceni? V takih lokalih so baje pogosto redarji nekvalificirani bosanci ali albanci, sodeč po komentarjih v hrvaških tabloidih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

Sem preprican da je na ST tudi kaksen lastnik motornega colna do 10m, pa bi imel nekaj vprasanj.
Ce sem prav seznanjen rabim izpit za voditelja colna, ki traja nekje 2 tedna in stane cca 200€? To je skor kot koda 125
Torej hipoteticno naredim do drugega leta ta izpit in si naceloma lahko nabavim tudi tole zadevo?
Letni privez je nekje 3K€, tekoci stroski za delovno uro pa verjeno kar visoki?
To nekako naj bi bilo v teoriji. Kako je s tem pa v praksi, ce ima kdo info iz prve roke za tako zadevo?
Sicer imam kolega, ki je imel podoben coln, pa bolj kot nad rednimi stroski je bolj pizdil cez nepredvidenimi, ker se mu je zadeva dosti kvarila - motor namrec.
Kaksne izkusnje s takimi colni na HR, po moznosti iz prve roke?
To imas potem cez zimo v suhem doku, cez sezono pa na privezu. Registracija enkrat letno in to je to?
Ce sem prav seznanjen rabim izpit za voditelja colna, ki traja nekje 2 tedna in stane cca 200€? To je skor kot koda 125

Torej hipoteticno naredim do drugega leta ta izpit in si naceloma lahko nabavim tudi tole zadevo?
Letni privez je nekje 3K€, tekoci stroski za delovno uro pa verjeno kar visoki?
To nekako naj bi bilo v teoriji. Kako je s tem pa v praksi, ce ima kdo info iz prve roke za tako zadevo?
Sicer imam kolega, ki je imel podoben coln, pa bolj kot nad rednimi stroski je bolj pizdil cez nepredvidenimi, ker se mu je zadeva dosti kvarila - motor namrec.
Kaksne izkusnje s takimi colni na HR, po moznosti iz prve roke?
To imas potem cez zimo v suhem doku, cez sezono pa na privezu. Registracija enkrat letno in to je to?

paradajzos je izjavil:
Dobrodošli v Poreču:
Po temu kar berem je to en "klub" kjer igrajo cajko oziroma turbofolk. To je, kot primer, muzika katera je popolnoma banana iz hrvaške televizije in radija, ima pa svoje ljubitelje med hercegovci in bosanci priseljenimi na Hrvaško, seveda pa je zaradi svoje "prvinskosti" osvojila tudi srce marsikaterega hrvata iz radničke klase. Zdaj, kaj je devetnajstletni Vrhničan počel v takem okolju je nekaj kar jaz ne uspem dojeti kot ne uspem dojeti kaj taka muzika sploh išče v enem istrskem Poreču kjer bi se v teoriji morali prepletati hrvaška in italijanska kultura. To je verjetno en klub za "dotepence" kot jim hrvati pravijo in za srbske turiste. A je Vrhnika v "balkan" sceni? V takih lokalih so baje pogosto redarji nekvalificirani bosanci ali albanci, sodeč po komentarjih v hrvaških tabloidih.
Ti pa tudi pišeš kot da si padel z lune, če ne kar iz kake druge galaksije. Kakšna glasba pa misliš, da je popularna med mladino na Hrvaškem in pri nas? Naj ti bo hint youtube trending. Sigurno po klubih vzdolž cele obale Istre vrtijo Erosa Ramazzottija in dalmatinske klape kot preplet hrvaške in italijanske kulture :)))) Na Vrhniki imaš pa en kup priseljenih, še Čale Sale je od tam haha čeprav če bi moral stavit over/under bi rekel, da je večje število "ta čistih", ki to poslušajo kot pa tapriseljenih.

fur80 ::
Tipa so tolkli tudi od zadaj v zatilnik in to z golo pestjo. Tega niti pri boxu kaj šele pri MMA-ju ne tolerijo, je prepovedano, zelo nevarno in si diskvalificiran, kaj šele, da bi lahko varnostniki človeka, ki se je umikal. Tole je poizkus umora, kaj so nori malo in ti naj bi skrbeli za varnost in to tako, da te poizkušajo namerno ubiti ali spraviti na voziček ali za vedno na posteljo kot rastlino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

telexdell ::
Tipa so tolkli tudi od zadaj v zatilnik in to z golo pestjo. Tega niti pri boxu kaj šele pri MMA-ju ne tolerijo, je prepovedano, zelo nevarno in si diskvalificiran, kaj šele, da bi lahko varnostniki človeka, ki se je umikal. Tole je poizkus umora, kaj so nori malo in ti naj bi skrbeli za varnost in to tako, da te poizkušajo namerno ubiti ali spraviti na voziček ali za vedno na posteljo kot rastlino.
Naša razvajena mularija je navajena da pride kamorkoli in zahteva svoj prav. Če se jim kdo postavi po robu pa rečejo smrt janšizmu in takoj je vse po njihovem. Ko pa pridejo v drugo državo, kjer se srečajo z ljidmi, kateri nimajo okvarjenih možgan zaradi levakarsta in janšizma se pač zgodi, kar se je zgodilo. Ko se enkrat človeki dvigne plafon, zaradi prepotentnega mulca, kateri misli, da je svet on in le on pol pač človek ne bo gledal, kam bo padalo, kako bo padal in kakšne bodo posledice. padalo bo tako dolgo, da se zaradi arogance mulca dvignjen pokro vne bo spustil.
Tak da, mularija- zavedajte se, da niso povsod proti Janši, pa nimajo povsod enakih človekovih pravic pa povsod enake tolerančne meje...Obnašajte se, kot njihova lokalna mladina pa vam bo precej lažje na svetu.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: telexdell ()

delavec44 ::
Naša razvajena mularija je navajena da pride kamorkoli in zahteva svoj prav. Če se jim kdo postavi po robu pa rečejo smrt janšizmu in takoj je vse po njihovem. Ko pa pridejo v drugo državo, kjer se srečajo z ljidmi, kateri nimajo okvarjenih možgan zaradi levakarsta in janšizma se pač zgodi, kar se je zgodilo. Ko se enkrat človeki dvigne plafon, zaradi prepotentnega mulca, kateri misli, da je svet on in le on pol pač človek ne bo gledal, kam bo padalo, kako bo padal in kakšne bodo posledice. padalo bo tako dolgo, da se zaradi arogance mulca dvignjen pokro vne bo spustil.
Tak da, mularija- zavedajte se, da niso povsod proti Janši, pa nimajo povsod enakih človekovih pravic pa povsod enake tolerančne meje...Obnašajte se, kot njihova lokalna mladina pa vam bo precej lažje na svetu.
Sedaj že kriminalce zagovarjamo. Super. Arogantna žrtev je kriva. Nima veze kaj se je v resnici dogajalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Ni to zagovarjanje ne varnostnikov, ne mulca. Samo opis realnega stanja.
Še vedno se je ob batinah Slovencev na Hrvaškem izkazalo, da so se ga napili (ali tudi ne) in izzivali. Ali težili lokalnim puncam...
Nihče še ni bil tepen brez povoda...
Še vedno se je ob batinah Slovencev na Hrvaškem izkazalo, da so se ga napili (ali tudi ne) in izzivali. Ali težili lokalnim puncam...
Nihče še ni bil tepen brez povoda...

delavec44 ::
Že to, da so čakali, da je odhajal in ga je 5 naskočilo od zadaj, kaže na zahrbtnost in preračunljivost storilcev. Ni to nek napad v afektu ker je nekoga užalil.

donvito ::
Bomo videli...
To ti praviš:
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/glob...

Utk ::
Kaj ima pijanost in izzivanje s tem? Če dobiš vlomilca v stanovanju ga ne smeš ustrelit dokler ne strelja on nate, tu je pa 5 profesionalnih borcev prefukalo mulca, potem ko se je že umikal in bil najbrž že izven njihove cone. Lahko ga bi ubili ali vsaj spravili na voziček.
Kako nizka oblika življenja moraš bit da to zagovarjaš?
Kako nizka oblika življenja moraš bit da to zagovarjaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje 2025 (dopust na Hrvaškem) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3490 (1072) | D3m |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32645 (6276) | Pithlit |
» | Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 42708 (35530) | SuperKripto |
» | turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9975 (7693) | Spock83 |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47516 (37560) | ThinkPad |