» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"

Temo vidijo: vsi
««
118 / 190
»»

AgJ1 ::

fikus_ je izjavil:

Menda naj bi poklicali na "zagovor" RU veleposlanika v SLO.

Kaj mu bodo dejali??? Ti, ti, ti .... poreden si.

Lahko mu postrežejo čaj. Pa vodo, za katero mu rečejo, da je iz Salisburya.

Wrop ::

Po slučaju videl na twiterju.
Urška in prodaja orožja.
Ko se začne politika na dnevni bazi ukvarjati s patrijo, potem se celo lahko zgodi, da golobja vlada ne bo pihnila niti druge svečke.

Uff.. Blanketo bodo zasuli z dodatnim delom. Spet bo morala naročiti novo mizo, še z globljimi predali.

Dominika Švarc Pipan zaradi afere Litijska že ovadena na Specializirano državno tožilstvo.
- Skratka, vodja poslanske skupine @strankaSD
@JaniPrednik
je očitno imel prav, ko jo je označil za "osumljenko" ...

Pipanca je imela dovolj časa, da je pobrisala vse svoje sledi. Se ne bom čudil, da je tudi sama pri iskanju krivcev izgubila kakšen telefon, dokumentacijo, disk, služnem mail. :))

bbbbbb2015 ::

Wrop je izjavil:

Uff.. Blanketo bodo zasuli z dodatnim delom. Spet bo morala naročiti novo mizo, še z globljimi predali.

Dominika Švarc Pipan zaradi afere Litijska že ovadena na Specializirano državno tožilstvo.
- Skratka, vodja poslanske skupine @strankaSD
@JaniPrednik
je očitno imel prav, ko jo je označil za "osumljenko" ...

Pipanca je imela dovolj časa, da je pobrisala vse svoje sledi. Se ne bom čudil, da je tudi sama pri iskanju krivcev izgubila kakšen telefon, dokumentacijo, disk, služnem mail. :))

Pipanca bo sigurno nasrkala. Ta "lonely warrior" pristop, ki ga je imela, je povzočil, da nima zveznikov nikjer. Njeni podpisi so povsod. Zapisnika seje vlade ne more spremeniti, pa če še tako poskuša. Tukaj se Golob in Boštjančič lahko branita, pač Pipanca je predlagala, vedeli smo, da je nujno, zagotavljala je, da je vse pripravljeno.

Kar pa lahko naredi, pa je, da poskuša nabrati max. obremenilnega materiala za ostale, razne Šoltese in to. Ljudje, ki jo poznajo, pravijo da je vseeno lakomna in še bolj lakomen je njen mož. V tej zgodbi je njenih prstnih odtisov neskončno. Golob je to samo lepo pobiral reporte od Pipance. Ne bo on nje zaščitil. Dela se, kot da bo, samo je ne bo. Ljudi je že za precej manj vrgel čez ramo.

En računovodja, ki ga poznam, bi rekel, tudi krasti moraš znati.

Zgodovina sprememb…

Valavala ::

Ma ne nabijaj, prav noben ne bo nasrkal v tej zgodbi... Kdo pa je še do sedaj od politike? Samo Thaler v Evropi. Bavčar je kao nasrkal zaradi poslov ko je bil že iz politike.

MrStein ::

Wrop je izjavil:

Po slučaju videl na twiterju.
Urška in prodaja orožja.
Ko se začne politika na dnevni bazi ukvarjati s patrijo, potem se celo lahko zgodi, da golobja vlada ne bo pihnila niti druge svečke.

"Afera Patria... ki je zastarala... zakaj?"

Zato, ker ste sodniki nesposobni, gospa bivša sodnica. Izključno zato. (ne konkretno sodnik, ampak cela ekipa).
To so strokovnjaki lepo povedali takoj na začetku procesa, da bo padel. Pa so z glavo skozi zid.
Eni bi rekli: namerno (ker so tako imeli lep šov večletni za rajo. Kao se sodi korupciji. V resnici pa je bil nič od nič. Cirkus.)

PS: Ravno na koncu videa vpraša zakaj, in ne vem kako se potem nadaljuje, mogoče drugače kot sem razumel.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Valavala je izjavil:

Ma ne nabijaj, prav noben ne bo nasrkal v tej zgodbi... Kdo pa je še do sedaj od politike? Samo Thaler v Evropi. Bavčar je kao nasrkal zaradi poslov ko je bil že iz politike.

No, glej. Vsi, ki so jih dobili z roko v marmeladi, so ohranili veze s politiko. Par jih je izgubilo živce, recimo Časar iz Luke Koper in so pobegnili.
Seveda so dobili kazen.
Pipanca se je odrekla SD, nakar se je zvijala na trnku ko črv še par tednov. Zdaj je iz SD nihče ne bo pokrival.

Jo bodo golobarji? Pipanca itak niti ne sodi v "krog" golobarjev, kaj šele v inner-ring.

Jo bodo pokrivali Šoltes & kamarila. Nope. Njih hoče Pipanca tunkati.

Torej je ne bo pokrival nihče. Vsaj jaz mislim tako. Bomo videli. Sicer pa bo to trajalo 8+ let, tako da Pipanca bo sedajle švicala kar nekaj časa.

arnecan1 ::

Nima sicer veze z Holobom, ampak nekako tako zmedeno kakor Kučan mi deluje ta vlada. No, Kučan je vsaj star, za Holoba opravičila ni. Razen, da ni dorasel vodenju države.

P.S.: Najbolj smešno pa mi je, da se je v avto kot zaprisežen levičar usedel na desno. :))

P.P.S.: Sicer pa, ta anketa mediane trenutno kaže kako zelo se je levica z Holobom ustrelila v koleno.

Sej bo kaka blondinka z rdečimi čevlji potegnila ven "zločine", ki jih je bil Janša oproščen in bo rešeno. Zraven bo pa pozirala z Zokijem.

Colt1911 ::

Ampak kaj je alternativa ?
Stalinistično-nacistična SDS ziher NI !

Pa še njen fuhrer Jajo je antipatičen bolj kot sam hudič!>:D

xseki ::

SDS nikoli več.

Tako je, tovariš !:)

111111111111 ::

Colt1911 je izjavil:

Žal bolje kot tole. Samo če bodo prišli na oblast, bodo spet pol leta čistke.

xseki je izjavil:

SDS nikoli več.

He, he, he... Malo se vam že kolca po SDS.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

torentino ::

Ko pride SDS na oblast, mora popucat Holob style x 10.
Ko končajo, ponovit. Vsaj 10 krat.
O&O.

karafeka ::

Kako je Islandcem uspelo, da so popucali pri njih vse lopove pred 10 leti? Nekaj takega bi moralo biti pri nas. Neka tehnična vlada z nalogo, da racionalizira in digitalizira ter počisti javni sektor. Poleg tega pa še zdravstveno mafijo.
Seveda mora priti na oblast brez volitev, ker jih ne levi ne desni ne bodo hoteli voliti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

NuMaN ::

Sci-fi. Nikoli ne bomo Skandinavci.

Raje bi uvajali neke vrste direktno demokracijo, kot jo imajo Švicarji. To pa ne, že vedo kaj je za nas dobro, bodisi da gre za globoko državo ali pa sekto, tu so si složni.

Colt1911 je izjavil:

Ti lahko lepiš pridevnike kakršnekoli hočeš na SDS, v primerjavi s trenutno levajz lopovsko kamarilo (vsakih 5 minut afera z milijoni davkoplačevalskega denarja), ki v slogu stalinistične inkvizicije hoče obvladati celo državo, so SDS dokaj v redu.
Eni jajota ne morejo, ker 1991 etc., bi bilo dobro to prebolet, kljub vsemu je v Sloveniji standard veliko višji kot v Srbiji.
Je pa tip na dolgi rok osebnostno neprimeren in bi bil kakšen Logar veliko boljši. Ampak za razformirat utrdbe KPS (RTV,…) bo tudi jajo dober.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AgJ1 ()

Golob je žalost in beda, sam kolk morš biti opran/prfuknjen da ti je Jajo boljš !!!!!??????????

Kot bi trdil da je ebola boljša od gripe!

Colt1911 je izjavil:

Golob je žalost in beda, sam kolk morš biti opran/prfuknjen da ti je Jajo boljš !!!!!??????????

Ma še en, ki hoče gaslightat, da je bil covid samo v Slovenistanu. Itak, pa kršitve človekovih pravic na Zahodu so enako hude kot tiste v Rusiji.
Boring.

Utk ::

Eni so pokvarjene kradljive barabe, drugi so pa nesposobne pokvarjene kradljive barabe. Zdaj pa izbiraj.

Nikakor pa niso enaki. To pa res ne.

AgJ1 je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Ti lahko lepiš pridevnike kakršnekoli hočeš na SDS, v primerjavi s trenutno levajz lopovsko kamarilo (vsakih 5 minut afera z milijoni davkoplačevalskega denarja), ki v slogu stalinistične inkvizicije hoče obvladati celo državo, so SDS dokaj v redu.
Eni jajota ne morejo, ker 1991 etc., bi bilo dobro to prebolet, kljub vsemu je v Sloveniji standard veliko višji kot v Srbiji.
Je pa tip na dolgi rok osebnostno neprimeren in bi bil kakšen Logar veliko boljši. Ampak za razformirat utrdbe KPS (RTV,…) bo tudi jajo dober.

Pri Jajotu vsaj veš pri čem si, pri Logarju pa ne.

In zakaj je Golob nesposoben? Ker je dobil podarjenih 40% proti Janši in je uspel zafurat stvar. Proti faking Janši! Če bi dali opico za premiera po Janši pa bi uspela ostat na oblasti vsaj 10 let.

Če Jajota ne bi bilo bi bil standard še 2 X višji.

Ko že opletaš z komunisti, kdo je že bil tisti ki je želel preučevati komunistične mislece (napisal sem v pristopni izjavi v Zvezo Komunistov), kdo je kot POLITKOMISAR vodil svojo čredo komunajzarskih owac na sveto romanje v Jajce, najsvetejši komunajzarski kraj?

Kdo je bil urednik Mladine, uradnega glasila komunajzarskega podmladka ZSMS ?
Kdo je kandidiral za predsednika ZSMS- Zveze Socijalistične Mladine Slovenije?
Moja stara mama ? Nak , je bil kar Jajo!
Enkrat komunist, vedno komunist !:))

AgJ1 je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Ma še en, ki hoče gaslightat, da je bil covid samo v Slovenistanu. Itak, pa kršitve človekovih pravic na Zahodu so enako hude kot tiste v Rusiji.
Boring.

Zdaj pa še enkrat preberi kaj sem napisal in me citiraj v delu kjer sem omenjal kakšen kovid!

In ja , kršitev človekovih pravic na zahodu so še hujše kot v rusiji, samo ste owce in hlapci oprani od njihovega agit-propa.

In ja, vse to smo pisali že tolikokrat da je že res boring, nekaterim intelektualnim maloposestnikom, sledilcem naci-stalinista generala Glanzkopfa pa vam še zdaj ne potegne, niti ni dosti upanja da vam kdaj bo. Na žalost.

Colt1911 je izjavil:

Če Jajota ne bi bilo bi bil standard še 2 X nižji.

Sem ti popravil. PO COVID-u smo bili med najboljšimi sedaj pa šepamo, kot nek invalid na repu EU, gospodarsko smo vsaj pred Romunijo.

Colt1911 je izjavil:

In ja , kršitev človekovih pravic na zahodu so še hujše kot v rusiji, samo ste owce in hlapci oprani od njihovega agit-propa.

Buhuhu... HItro v Rusijo, v svobodo.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Eni so pokvarjene kradljive barabe, drugi so pa nesposobne pokvarjene kradljive barabe. Zdaj pa izbiraj.

Težko se opredeljujem abstraktno, kdo je boljši ali slabši. Pri Jajotovih vladah je ekonomija ponavadi boljša, država manj požrešna in državna birokracija dobi kakšno bremzo arogance.
Po drugi strani pa ko SDS zahteva prisego zvestobe poslancev, razglaša Trumpa za zmagovalca volitev in podobne kmetavzarske neumnosti, mi pa daje misliti, da so boljši rezultati njihovih vlad posledica pucanja levajz kamarile, na mesta katere jim ne uspe dovolj hitro postaviti svojih pokvarjencev in je torej korupcija v tem času malce hendikepirana, tako da po mojem iz vsega skupaj sledi, da niso nič manj pokvarjeni, samo niso še dobili prave priložnosti.

ahahahahahahahahahaha, kako sem te prečital, you can't make this shit up. Saj, ker je na Zahodu slabše, vsi rinejo na vzhod...Oh wait...

Zgodovina sprememb…

Si malo neumen? Kje sem napisal da je kdo kaj manj pokvarjen? Napisal sem, da so eni totalno nesposobni.

Utk je izjavil:

Če že moram izbiram nesposobne pokvarjene kradljive barabe, ker niso sposobne pokradit toliko kot navadne pokvarjene kradljive barabe.

Posebej pa se je za pazit sposobnih pokvarjenih kradljivih barab.

Osebno pa preferiram sposobne nebarabe!

Utk je izjavil:

Si malo neumen? Kje sem napisal da je kdo kaj manj pokvarjen? Napisal sem, da so eni totalno nesposobni.

No, ni potrebe po ostrih besedah. Mislim da se motiš in da se po sposobnosti ne razlikujejo ravno zelo, ker levajzarje slej ko prej dobimo s prsti v marmeladi (se pravi niso sposobni krast ne da bi se med sabo ne pogrizli za plen, zaradi česar njihovo umazano perilo pride v javnost), SDSarji pa niso sposobni prevzeti celotne oblasti, ki jo levajzarji trdno držijo v rokah in jo izgubijo samo delno in začasno.

Colt1911 je izjavil:

Utk je izjavil:

Če že moram izbiram nesposobne pokvarjene kradljive barabe, ker niso sposobne pokradit toliko kot navadne pokvarjene kradljive barabe.

Za župana MOL pa podpiraš…koga?

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Če Jajota ne bi bilo bi bil standard še 2 X nižji.

Sem ti popravil. PO COVID-u smo bili med najboljšimi sedaj pa šepamo, kot nek invalid na repu EU, gospodarsko smo vsaj pred Romunijo.

Colt1911 je izjavil:

Buhuhu... HItro v Rusijo, v svobodo.

Ne grem nikamor , svobodo smo si in jo še bomo če bo treba izbojevali tu, na svoji zemlji, lahko pa ti spizdiš ti v USA, samo tam ne bo socijale kot tu v Slo.
Slovenijo pa love it or leave it.

Kateri čipi so bili v Pfizerju...?:))

AgJ1 je izjavil:

Utk je izjavil:

No, ni potrebe po ostrih besedah. Mislim da se motiš in da se po sposobnosti ne razlikujejo ravno zelo, ker levajzarje slej ko prej dobimo s prsti v marmeladi (se pravi niso sposobni krast ne da bi se med sabo ne pogrizli za plen, zaradi česar njihovo umazano perilo pride v javnost), SDSarji pa niso sposobni prevzeti celotne oblasti, ki jo levajzarji trdno držijo v rokah in jo izgubijo samo delno in začasno.

Colt1911 je izjavil:

Utk je izjavil:

Za župana MOL pa podpiraš…koga?

Imaš fundamentalen problem da je tvoj idol naci-stalinist, najbolj komunajzerski komunajz od vsah komunajzov.

Imaš fundamentalen problem da je tvoj idol naci-stalinist, najbolj komunajzerski komunajz od vsah komunajzov.

Tvoj problem je precej hujši - branje. In nesposobnost civiliziranega dialoga.

AgJ1 je izjavil:

Ne vem, za inteligenco pa vem da sigurno ne, ker bi jo ti potemtakem imel !:))

Saj SDS niste sposobni civiliziranega dialoga, sem zadnjič gledal vašo agit-propagandno greznico imenovano Nora TV. Jao bože....8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Colt1911 ()

Colt1911 je izjavil:

AgJ1 je izjavil:

Ne vem, za inteligenco pa vem da sigurno ne, ker bi jo ti potemtakem imel !:))

Saj SDS niste sposobni civiliziranega dialoga, sem zadnjič gledal vašo agit-propagandno greznico imenovano Nora TV. Jao bože....8-O

A zdaj sem pa kar že član SDS? Ja, klasična sekta logika, “kdor ni z nami, ta je proti nam”?
Jaz nisem SDS, ampak naslednjih 10 let bom volil tisto stranko, ki bo najbolj proti levajz kamarili, ki nam za vsakim vogalom krade in povečuje davke.
Ti pa kar lepo še naprej voli “nove obraze za idiote”. Naslednji bo zagotovo pravi. Pa ne pozabi si glave v folijo zavit, baje zdaj pfizer barabe čakajo v sencah s šprico z droni nate.

Zgodovina sprememb…

Colt1911 je izjavil:

Ne grem nikamor , svobodo smo si in jo še bomo če bo treba izbojevali tu, na svoji zemlji, lahko pa ti spizdiš ti v USA, samo tam ne bo socijale kot tu v Slo.
Slovenijo pa love it or leave it.

Faking več nas je kot vas.

LeQuack ::

Mi smo vlada, in vlada smo mi. Vse kar počne vlada, počnemo mi, in obratno. To je to, ni neke skrivne formule.
Quack !

gruntfürmich ::

LeQuack je izjavil:

Mi smo vlada, in vlada smo mi. Vse kar počne vlada, počnemo mi, in obratno. To je to, ni neke skrivne formule.

točno tako. in zabit narod ne more imeti dobre politike, ker voli sebi enake.
in to slovenčkom ne bo nikoli potegnilo, ker so totalno zabiti. ne moremo biti švicarji, ne moremo biti skandinavci; ker smo zabiti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Malidelničar ::

gruntfürmich: jp politiki so odsev naroda.

Jaz bi predvsem rekel, da so Slovenci pokvarjeni. Veliko foušljivosti, zahrbtnosti. To se vidi tudi v politiki, kjer imajo v tej vladi takšne "prerazporejevalne" ideje, ki "bogatim" jemljejo iz žepov.
Zanimivo, da libertarnih strank nimamo vse od zelo bežnih poizkusov Viranta, Šušteršiča, Mastena, Miča Mrkaića in ostalih.

Je pa res, da je Golob z ljudsko obveznico vsaj malce spodbudil kapitalski trg, to je EDINO kar mu gre v plus :) Torej piha na nevoščljivosti slovenske duše v ozadju pa celo sprejme kakšen prostotržni ukrep ;)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

johnnyyy ::

Malidelničar je izjavil:

gruntfürmich: jp politiki so odsev naroda.

Jaz bi predvsem rekel, da so Slovenci pokvarjeni. Veliko foušljivosti, zahrbtnosti. To se vidi tudi v politiki, kjer imajo v tej vladi takšne "prerazporejevalne" ideje, ki "bogatim" jemljejo iz žepov.
Zanimivo, da libertarnih strank nimamo vse od zelo bežnih poizkusov Viranta, Šušteršiča, Mastena, Miča Mrkaića in ostalih.

Je pa res, da je Golob z ljudsko obveznico vsaj malce spodbudil kapitalski trg, to je EDINO kar mu gre v plus :) Torej piha na nevoščljivosti slovenske duše v ozadju pa celo sprejme kakšen prostotržni ukrep ;)

Jaz bi bolj rekel, da smo lokacijsko na neki meji med zahodom in vzhodom oz. bolj balkanom in da se pri nas kultura meša. In to mešanje kultur je kot hrana iz mikrovalovke, nekje je led na drugi strani pa se opečeš.

Tako da sem včasih prav prsenečen nad to našo nehomogenostjo. Enkrat srečam dobre ljudi, srčne, ki bi zadnji cent dali za človeka, ki ga ne poznajo, včasih pa srečam ljudi, ki bi te živega požrli, če bi bila možnost.

In tudi pri financah opažamo podobno. Imaš ljudi, ki znajo obračati denar se ekonomsko pozicionirati in imaš tiste, ki jim nikakor ne gre.

Pri teh stvareh pa mi je najbolj zanimivo to, da med temi ljudmi ni nekih lokacijskih, sorodstvenih in ostalih kulturnih razlik. Na koncu živiš v povprečni soseski, 2 soseda sta dobra kot kruh en pa je zategnjen, da se ga še otroci sramujejo. Potem imaš v ulici enega napol bogataša, par bajt naprej pa nimajo za burek. Pa imaš človeka ki je na nivoju, potem pa govošiš z njegovim bratom/sestro/očetom/mamo pa se lahko primeš samo za glavo.

Pozabil si še, da eno govorijo, drugo mislijo, tretje naredijo. :))

A ni tako povsod, z majhnimi razlikami? Ne samo pri nas.

johnnyyy: ma ne vem, jaz mislim, da je ta foušija in obsedenost z "enakostjo" (ki je je sicer morda med Z-jevci manj) v bistvu lažna. Ker v resnici ljudje niso ravno nagnjeni k odgovornemu ravnanju do skupnih stvari. Poglej si samo povprečen stanovanjski blok. Ali pa urejenost blokovskih sosesk.

Slovenci iskreno pomagamo, ko pomagamo prostovoljno (ob res naravnih nesrečah, pa ko se pomaga in zbira za kakšne nesrečno bolne otroke itd.)

V bistvu bi v resnici Slovenci sprejeli bolj libertaren politični program, samo predstaviti jim bi ga morali z pravilnimi izrazi in prepričevanjem. Igrati na to da se ljudem zaupa, da znajo z denarjem, da so odgovorni, da jim zaupamo in jih nimamo za bedake in idiote.

Tako da politična igra trenutnih levih strank, igra na to, da imajo Slovence za idiote in jim sporočajo: "Mi vam bomo zgradili/dali/kupili flete - ker menimo, da si jih sami ne znate." "Mi vam bomo zvišali plače - ker menimo, niste sposobni sami zaslužiti." "Mi vam bomo z davki dali varnost - ker menimo, da si niste sami sposobni ustvariti varne socialne mreže."

ripmork ::

arnecan1 je izjavil:

Nima sicer veze z Holobom, ampak nekako tako zmedeno kakor Kučan mi deluje ta vlada. No, Kučan je vsaj star, za Holoba opravičila ni. Razen, da ni dorasel vodenju države.

P.S.: Najbolj smešno pa mi je, da se je v avto kot zaprisežen levičar usedel na desno. :))

Tegale se spomnim, narobe na desno usedel, ja :))

Colt1911 je izjavil:

BS, and you know it.

LeQuack je izjavil:

Zase govori, mene pa ne mešaj v to.

Jaz ne lažem, si pa, podobno kot me je podučil moj nekdanji šef, velik gospodarstvenik, pridržujem pravico, da vsem ne povem vsega. Oziroma 'as need to know' princip.

Kar pa jaz vidim pri trenutnih oblastnikih, je pa greznica laži in sprenevedanja. Sprenevedanje pomeni, da veš, da je neko dejstvo res, pa to preprosto ignoriraš ali se delaš, kot da ni res.

En Drnovšek je bil majka mila za te ogabne golobarske lažnivce.

Golob se je zlagal okrog TRR v Romuniji, kar je sicer indikacija, če mu ni težko izreči malih laži, potem se zadaj skrivajo pa res debele laži.
Fajonka je obljubila 30 dni do specialista in smo 30 dni do grobarja, ne zdravnika.
Mali buržuj Mesec je imel lopato zapičeno za 20.000, ne kje 30.000 stanovanj. In so za to alocirali ritolizca Maljevca, ki v svojem življenju ni zgradil nič, kaj šele nekaj tisoč stanovanj.

Potrebno je reči, da je vs ta vlada zgrajena na 99,99995% laži. Pravzapv težko najdem nekaj, kar so (koristnega) obljubili in tudi (koristnega) naredili.

Zato nehajte "enačiti" izprijenost te vlade z neko domnevno izprijenostjo Slovencev, ker to sploh ni res. Problem je samo ta, da so golobarji in fajonka in mali buržuji zavestno, ampak res zavestno - lagali.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Saj ne gre za izprijenost te vlade. Vlada je samo vrh, par pajacov, ki nima pojma, kaj delajo. Niti krasti ne znajo.

Gre za javnosektorsko navlako, govno, tisoče njih, ki se je tekom desetletij navleklo v sistem in zdaj tam vegetirajo in v glavem kradejo.
Največja napaka vseh vlad je, da tega dreka ne popucajo, ko se privlečejo na oblast in imajo možnost.
Namesto tega, rajši še dodaten drek namečejo noter.

gruntfürmich ::

Malidelničar je izjavil:

Slovenci iskreno pomagamo, ko pomagamo prostovoljno (ob res naravnih nesrečah, pa ko se pomaga in zbira za kakšne nesrečno bolne otroke itd.)...

popravek: slovenci iskreno pomagamo samo tistim, ki jim gre slabše kot njim. vse ostale pa zasmehujejo in jim privoščijo najslabše.
zato da se ohranja tisočletna uravnilovka, da ja kdo ne bi slučajno izstopal navzgor; navzdol lahko, da se lahko iz koga delajo norca...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

bbbbbb2015 je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Zase govori, mene pa ne mešaj v to.

Jaz ne lažem, si pa, podobno kot me je podučil moj nekdanji šef, velik gospodarstvenik, pridržujem pravico, da vsem ne povem vsega. Oziroma 'as need to know' princip.

Kar pa jaz vidim pri trenutnih oblastnikih, je pa greznica laži in sprenevedanja. Sprenevedanje pomeni, da veš, da je neko dejstvo res, pa to preprosto ignoriraš ali se delaš, kot da ni res.

En Drnovšek je bil majka mila za te ogabne golobarske lažnivce.

Golob se je zlagal okrog TRR v Romuniji, kar je sicer indikacija, če mu ni težko izreči malih laži, potem se zadaj skrivajo pa res debele laži.
Fajonka je obljubila 30 dni do specialista in smo 30 dni do grobarja, ne zdravnika.
Mali buržuj Mesec je imel lopato zapičeno za 20.000, ne kje 30.000 stanovanj. In so za to alocirali ritolizca Maljevca, ki v svojem življenju ni zgradil nič, kaj šele nekaj tisoč stanovanj.

Potrebno je reči, da je vs ta vlada zgrajena na 99,99995% laži. Pravzapv težko najdem nekaj, kar so (koristnega) obljubili in tudi (koristnega) naredili.

Zato nehajte "enačiti" izprijenost te vlade z neko domnevno izprijenostjo Slovencev, ker to sploh ni res. Problem je samo ta, da so golobarji in fajonka in mali buržuji zavestno, ampak res zavestno - lagali.

Zelo dobro napisano in se temu pridružujem.

In problem, o katerem se premalo govori, ker ga ta trenutek še ne čutimo v denarnicah.

Očitno industrijska proizvodnja nikogar ne skrbi. Oz. vsi sklepajo, saj bo gospodarstvo že zdržalo.

fikus_ ::

Bo zdržalo, če ne, pa bo crknilo.

Da ne bo tako, ko je cigan konja ravno navadil na praprot, potem mu je pa konj pokazal kopita.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
««
118 / 190
»»